6. Χάρης Χαρίσης

Αποστολέας Θέμα: 6. Χάρης Χαρίσης  (Αναγνώστηκε 14277 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

6. Χάρης Χαρίσης
« στις: Ιουνίου 25, 2015, 04:59:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο Χάρης Χαρίσης είναι γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 1995 στα Γιάννενα και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.
Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών και δήλωσε στο paokfc.gr για τη μεταγραφή του:«Αισθάνομαι υπερήφανος που αποτελώ μέλος του ΠΑΟΚ. Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και είναι η ώρα της ευθύνης για μένα, να αποδείξω ότι έχω τις ικανότητες και την ωριμότητα να καθιερωθώ σ΄έναν μεγάλο Σύλλογο«.

Καλή δύναμη μικρέ...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Χάρης Χαρίσης
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 25, 2015, 05:04:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Να εισαι γερος και να αποδειξεις οτι αξιζεις να βρισκεσαι σε αυτον τον συλλογο!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 25, 2015, 07:33:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Καλοσήλθες να είσαι γερός και καλή δουλειά!!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 25, 2015, 10:43:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Καλώς ηρθες και ευχομαι να πετυχεις τους στοχους σου με τον ΠΑΟΚ.
Απο αύριο δουλεια και μονο δουλεια!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Απ: 95. Χάρης Χαρίσης
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 27, 2015, 06:45:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: "Είμαι ενθουσιασμένος διότι ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Οι εγκαταστάσεις και οι συμπαίκτες μου είναι πολύ υψηλού επιπέδου και θέλω να ανταποκριθώ. Ολα τα παιδιά μας καλωσόρισαν και εμένα και τον Νίκο (σ.σ. Κοροβέση) και αυτό είναι πολύ ευχάριστο".

Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει: "Θέλω να δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία και στην συνέχεια να ανταποκριθώ σε όποιο κάλεσμα έχω από την ομάδα. Πρώτος μου στόχος είναι να καταφέρω να αγωνιστώ με την ομάδα του ΠΑΟΚ διότι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν νέο ποδοσφαιριστή και στην συνέχεια να παίξω με την Εθνική ομάδα".

Για το αν υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι: "Θεωρώ πως ο προπονητής και οι γυμναστές ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν σε αυτόν τον χρόνο ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη".

Για το ότι παίζει σε μια θέση που ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς παίκτες και αν αυτό τον αγχώνει ή του δίνει κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια: "Αυτό μου δίνει περισσότερο κίνητρο για να δουλέψω, για να γίνω ανταγωνιστικός και να δουλέψω με αυτούς τους παίκτες μαζί".

Για το δυνατό του σημείο στο γήπεδο και το που θα πρέπει να βελτιωθεί: "Πιστεύω πως έχω πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσω ακόμη στο παιχνίδι μου. Ενα από τα πλεονεκτήματά μου είναι η θέληση και το πάθος".

Για την πρώτη εικόνα που έχει για τον Ιγκόρ Τούντορ: "Φαίνεται πως του αρέσει πολύ να δουλεύει και πιστεύω πως αυτό θα κάνει πολύ καλό στην ομάδα".

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 09, 2015, 09:32:53 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί έτοιμος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου εμφανίστηκε ο Χάρης Χαρίσης. Ο μέσος του «Δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε στην έως τώρα προετοιμασία της ομάδας και τόνισε πως ήδη νιώθει κομμάτι του ΠΑΟΚ.

«Σίγουρα η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά. Το επίπεδο εδώ πέρα είναι πάρα πολύ υψηλό, ο γυμναστής είναι καταπληκτικός και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά κι αυτό μ' αρέσει πάρα πολύ», δήλωσε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Για το αν έχει βρει τον ρόλο του στην ομάδα:
«Εντάξει, αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής. Εγώ είμαι αποφασισμένος να αντεπεξέλθω όπου κι αν μου ζητήσει ο προπονητής κι από εκεί και πέρα θα δούμε».

Για το αν νιώθει κομμάτι της ομάδας:
«Τα παιδιά εδώ πέρα όλοι με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ στην ομάδα και αισθάνομαι κι εγώ ότι είμαι κομμάτι της ομάδας πλέον».

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του:
«Εντάξει, τώρα, μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να δείξουμε το 100% σ' αυτά τα φιλικά διότι οι προπονήσεις που γίνονται μες στη βδομάδα είναι πάρα πολύ σκληρές, αλλά πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα των επίσημων παιχνιδιών θα είμαστε 100% έτοιμοι».

Για το αν θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στο νέο πλάνο και αν θα είναι έτοιμοι για τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις:
«Έχω την εντύπωση ότι ήδη έχουμε αρχίσει να το χρησιμοποιούμε καλά και άμα προσέξουμε λίγα πραγματάκια ακόμα και με τη βοήθεια του προπονητή θα καταφέρουμε να το κάνουμε 100%».

Για το αν θα είναι ο ΠΑΟΚ έτοιμος για την πρώτη του αγωνιστική υποχρέωση:
«Εντάξει, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται και ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το πρώτο παιχνίδι».

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 09, 2015, 12:43:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login

Για το αν έχει βρει τον ρόλο του στην ομάδα:
«Εντάξει, αυτό είναι κάτι που θα ......

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του:
«Εντάξει, τώρα, μέχρι στιγμής δεν ...

Για το αν θα είναι ο ΠΑΟΚ έτοιμος για την πρώτη του αγωνιστική υποχρέωση:
«Εντάξει, πιστεύω ότι θα ....

Πολύ Ενταξει  παλικάρι :grin1:
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

Απ: 21. Χάρης Χαρίσης
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 10, 2015, 10:39:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Σε καμια περιπτωση δεν τον συγκρινω, προς Θεου ετσι?
Αλλα πειτε μου, το ολο του στυλακι, ετσι οπως τρεχει, δεν φερνει λιγο απο στυλ Γκαρσια?

« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 10, 2015, 10:44:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Το περπατημα ?  :)) :)) :))
Να σου πω μου περασε απο το μυαλο αλλα να μην το γραψω μην με κραξετε! :grin1:
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 12, 2015, 05:49:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα είμαστε έτοιμοι»

-Γιατί επέλεξες και ήρθες στον ΠΑΟΚ;

«Διότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή όταν μου έγινε η πρόταση».

-Ποιες οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο περιβάλλον;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν από την πρώτη μέρα με τον καλύτερο τρόπο. Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις είναι δυνατές, γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή και η ομάδα βελτιώνεται».

-Πώς αντιλαμβάνεσαι την πίεση που ασκείται όταν είσαι στον ΠΑΟΚ;

«Είναι μεγάλη ομάδα, είναι λογικό να υπάρχει πίεση. Μέχρι τώρα βέβαια δεν το έχω νιώσει αλλά φαντάζομαι ότι θα συμβεί».

-Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Να δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία και στις επόμενες προπονήσεις ώστε να καταφέρω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα».

-Πριν από ένα χρόνο είχε τρεις συμμετοχές στον ΠΑΣ. Φέτος αυτομάτως πήγες στις 29. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα...

«Ναι η αλήθεια είναι πώς δεν κατάλαβα τι έγινε αυτό τον χρόνο. Με την αποχώρηση του Λίλα, ο κύριος Πετράκης με εμπιστεύτηκε και έτσι ήρθαν όλα τόσο γρήγορα».

-Ποια θέση εκτιμάς ότι σου ταιριάζει περισσότερο και μπορείς να αποδώσεις καλύτερα;

«Συνήθως αγωνίζομαι ως 6άρι αλλά πιστεύω ότι μπορώ να παίξω και πιο μπροστά».

-Ταιριάζει στην ομάδα το 3-5-2;

«Αν και είναι λίγες οι μέρες προετοιμασίας, έχουμε πετύχει ως ένα βαθμό να αφομοιώσουμε το σύστημα. Αυτό φάνηκε και στο φιλικό με την ουκρανική ομάδα αφού ήμασταν πολύ καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Μπόχουμ. Το μαθαίνουμε σιγά, σιγά αυτό το σύστημα».

-Πώς θα αντιμετωπίσεις τον ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεσαι;

«Εκεί παίζουν παίκτες όπως ο Νομπόα, ο Κάτσε, ο Τζιόλης, ο Μαντούρο. Σπουδαίοι και διεθνείς παίκτες. Αλλά αυτός ο ανταγωνισμός με βοηθά να γίνομαι καλύτερος».

-Αυτή η θέση που παίζεις στο 3-5-2 έχει αυξημένες απαιτήσεις για εσένα;

«Είναι σημαντική θέση σε όλα τα συστήματα και το τρέξιμο είναι απαραίτητο. Αλλά επειδή στη θέση αυτή είναι τρεις και όχι δυο παίκτες, βγαίνει πιο ξεκούραστα το παιχνίδι».

-Ο αγώνας με την Ντνιεπρ και η εμφάνιση που κάνατε σας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει της Λοκομοτίβ;

«Δείξαμε καλά στοιχεία και έχω την αίσθηση ότι την Πέμπτη θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς».

-Πώς περιμένεις το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ;

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή αφού το όνειρο του είναι να παίξει στην Ευρώπη. Γι' αυτό και αν συμμετάσχω θα είναι πολύ σπουδαίο».

-Τι σε έχει εντυπωσιάσει από τον Τούντορ;

«Η δουλειά στην προπόνηση και το ότι μας δίνει την δυνατότητα να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Είναι πολύ αυστηρός, αλλά παράλληλα μας βλέπει όλους ίσους και είναι δίκαιος με όλους τους παίκτες».

-Πρότυπο σου από Έλληνες ποδοσφαιριστές ποιον έχεις;

«Τον Κατσουράνη και προσπαθώ να πάρω στοιχεία του. Μου αρέσουν επίσης ο Σάμαρης και ο Κονέ».

-Ποια τα συναισθήματα σου για την ομάδα του ΠΑΣ;

«Περήφανος που αγωνίστηκα εκεί. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία γιατί ήμασταν μια γροθιά και δουλεύαμε σκληρά».

-Έχεις άποψη γιατί ο ΠΑΟΚ απέτυχε πέρσι και τι μπορεί να αλλάξει φέτος;

«Πιστεύω ότι από κάποια στιγμή και μετά βγήκε η κούραση στην ομάδα. Με τον νέο τεχνικό έχουμε μια νέα αρχή και προσπαθεί να μας περάσει τα στοιχεία που θέλει».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"