Ελειψα και ερημωσε το τοπικ.... Για να "δροσιστειτε" παρτε μια φιλη μου μοντελο η οποια σχολειται με το τεννις, το οποιο οπως εχω ξαναπει αποτελει ενα απο τα αγαπημενα μου αθληματα-χομπι....
Η δεσποινις ειναι η πασιγνωστη
Jordan Carver γεννημενη στη Γερμανια και μεγαλωμενη στις ΗΠΑ (30 ετων ), επαγγελμα μοντελο , η οποια ασχολειται ερασιτεχνικα με το τεννις...
Απολαυστε την .....
Στις 3 πρωτες φωτο παιζουμε τεννις γι'αυτο και δεν φαινομαι.... Στις επομενες 2 φωτο ειναι οταν την πρωτογνωρισα στην Ελλαδα.... Ειχε κανει λαθος το ΚΤΕΛ και την πηρα στην Εθνικη Οδο Αθηνων-Θεσσαλονικης , λιγο εξω απο την Κατερινη κοντα στο Διον ...Λογω καυσωνα εκεινες τις ημερες , την βλεπετε με το μαγιο....Συνηθως ειναι πολυ συνεσταλμενη ....Το βουνο στο βαθος ειναι ο Ολυμπος οπως το βλεπουμε απο την Εθνικη πηγαινοντας για Θεσ/νικη....
Για τους φιλους του φορουμ να πω και μια πικαντικη λεπτομερεια ...Στην αρχη αρνηθηκα να την παρω και οπως βλεπετε προσπαθησε να να με δελεασει λυνοντας το μαγιο της ....
Η προτελευταια φωτο ειναι απο την μπανιερα στο σπιτι μου και η τελευταια ειναι αφιερωμενη για ολους τους φιλους και τα μελη του ΠΑΟΚ ΦΟΡΟΥΜ...
Ειναι ενα πολυ απλο κοριτσι , φανατικη καθολικη (εκκλησιαζεται καθε Κυριακη) , λατρευει το χαλβα Φαρσαλων και τον ξινο τραχανα ....