2. J.R. Bremer

Αποστολέας Θέμα: 2. J.R. Bremer  (Αναγνώστηκε 2298 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

2. J.R. Bremer
« στις: Δεκεμβρίου 05, 2014, 07:51:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο J.R. Bremer στον ΠΑΟΚ

H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Ernest “J.R.” Bremer, o οποίος θα προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας άμεσα, προκειμένου να καλυφθεί το κενό λόγω του τραυματισμού και της απουσίας του αρχηγού Κώστα Χαραλαμπίδη. Ο Bremer που θα αγωνιστεί ως κοινοτικός, καθώς είναι κάτοχοσ διαβατηρίου Βοσνίας, θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά, καθώς είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και κατά τη διάρκεια της σεζόν 2006-07.

O Bremer στη διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Gaziantep, ενώ την σεζόν 2006-07 όταν φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ, είχε αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια του (τότε) Uleb Cup, αντικαθιστώντας αρχικά τον τραυματία Darius Washington και στη συνέχεια αγωνιζόμενος (μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια) μαζί με τον Washington και τον Jason Parker (στα πρώτα παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε τρεις Αμερικανούς παίκτες σε επίσημους αγώνες).

Ο J.R. Bremer γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1980 στο Cleveland του Ohio, έχει ύψος 1,87μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Αποφοίτησε το 2002 από το κολέγιο St. Bonaventure και παρά το γεγονός ότι δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ, αγωνίστηκε στους Boston Celtics (2002-03), Cleveland Cavaliers (2003-04) και Golden State Warriors (2004), για να ακολουθήσει μία δεκαετία στην Ευρώπη, όπου αγωνίστηκε σε: Unicaja Malaga (2004-05), Lauretana Biella (2005-06), ΠΑΟΚ (2006-07), Bosna Serajevo (2007), Spartak Primorje (2007-08), Triumph Lyubertsy (2008-09), Krasnye Krylya (2009-11), Nizhny Novgorod (2001-12), Fenerbahce (2012), Emporio Armani (2012), Royal Hali Gaziantep (2013-14).

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4003
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: J.R. Bremer
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 05, 2014, 08:38:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Καλώστονα .... Για να σε δούμε!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 05, 2014, 08:56:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Να πω την αμαρτια μου δεν τον θυμαμαι ρε παιδια! :-\
Οπως και να εχει καλως ηρθε και ελπιζω να αντικαταστησει επαξια τον Χαραλαμπιδη.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 07, 2014, 06:11:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Το μεσημέρι (13:30) της Δευτέρας φτάνει ο J.R. Bremer

Το μεσημέρι της Δευτέρα (8/12) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο J.R. Bremer προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Bremer θα ξεκινήσει το ταξίδι του για την Θεσσαλονίκη από το Κλίβελαντ και προτού αναχωρήσει μίλησε στο paokbc.gr για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και τις φιλοδοξίες που έχει από την συνεργασία του με την ομάδα…

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη. Δεν αισθάνομαι σαν να έχουν περάσει ήδη επτά χρόνια από την τελευταία φορά που ήμουν ξανά στον ΠΑΟΚ. Δεν έμεινα πολύ καιρό στην ομάδα, αλλά θυμάμαι ακόμη και τώρα πολύ έντονα πόσο όμορφη ήταν η πόλη, αλλά και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και το πλεονέκτημα που έδιναν στην ομάδα με την παρουσία τους», είπε αρχικά ο J.R. Bremer και αναφέρθηκε στους στόχους και τις προσδοκίες του με την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Θέλω να καταφέρουμε με τον ΠΑΟΚ να είμαστε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ και στο Eurocup να προκριθούμε στον επόμενο γύρο και στη φάση των «32». Κι από την στιγμή που καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο, σίγουρα θα τεθούν νέοι και υψηλότεροι στόχοι».

Όσον αφορά τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ο J.R. Bremer τόνισε: «Ο ημιτελικός του Κυπέλλου θα είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Φαντάζομαι ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι θερμή και εντυπωσιακή και σίγουρα ο στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι θα είναι να προκριθούμε στον τελικό, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό».

Ο J.R. Bremer αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας (13:30) από το Μόναχο, έχοντας ξεκινήσει από το Κλίβελαντ και με ενδιάμεσο σταθμό την Φιλαδέλφεια. 

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4006

Αντε να σε δουμε και εσενα! :)

« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 07, 2014, 06:47:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μακαρι να βοηθησει γιατι δεν παμε καλα τελευταια.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΡΕ ΜΑΝ! 8)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 08, 2014, 04:22:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Αισθάνομαι... ηγέτης»

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε ο JR Μπρέμερ, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό κατά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Ξέρω ότι έχουμε παιχνίδι και ότι πρέπει να προσαρμοστώ γρήγορα. Θυμάμαι πολλά πράγματα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Θα πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή για τον ρόλο μου. Αισθάνομαι ότι μπορώ να λειτουργήσω ως ηγέτης, αυτή ήταν πάντα η δουλειά μου. Ακόμη και αν η κατάσταση των συμπαικτών μου τώρα είναι καλύτερη, εγώ θα προσπαθήσω να τους καθοδηγήσω.

Είμαι, πάντως, έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει η ομάδα. Όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμουν με τον προσωπικό μου προπονητή και συμμετείχα σε παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ, που πρόσθεσε: «Θέλω κάποιο χρόνο για να προσαρμοστώ. Έχω παίξει με αρκετές ελληνικές ομάδες ως αντίπαλος στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ γιατί δεν ξέρω, για παράδειγμα, πως σφυρίζουν οι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια, παντού το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Απο την Θεσσαλονίκη θυμάμαι μόνο ότι ήταν μία όμορφη πόλη».

« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 08, 2014, 09:08:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
O J. R. Bremer δεν επέστρεψε απλά στη Θεσσαλονίκη, αλλά συμμετείχε και στην προπόνηση της ομάδας σήμερα το απόγευμα. Δείτε τις πρώτες εικόνες από την προπόνηση και τα εντατικά μαθήματα που έγιναν ώστε να μπει άμεσα στο κλίμα...

« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 13, 2014, 11:22:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ είπε: «Το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ καλά για μας, διότι μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά. Παλέψαμε αρκετά και δώσαμε στον αντίπαλο να καταλάβει ότι δεν είχε πιθανότητα νίκης μέσα στο γήπεδό μας. Δεν θα έλεγα ότι παίξαμε άσχημα στο πρώτο δεκάλεπτο, απλά δεν μπήκαν τα ελεύθερα σουτ. Θεωρώ ότι δεν αλλάξαμε κάτι με την είσοδό μου στο παιχνίδι. Το στυλ της ομάδας παρέμεινε το ίδιο».

Για τη δική του προσαρμογή αλλά και για την αμυντική αποτελεσματικότητα της ομάδας του: «Παίξαμε καλή άμυνα, αλλά είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Όπως στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ξεφύγαμε με διαφορά, ενώ χαλαρώσαμε στη τελευταία περίοδο γιατί χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Σε ό,τι αφορά τη δική μου προσαρμογή, αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι οι συμπαίκτες μου. Είναι φιλικοί και με βοηθούν πάρα πολύ. Ήδη νιώθω ότι είμαι στο κλίμα της ομάδας. Το 90% του μπάσκετ είναι το μυαλό. Προσωπικά το χρησιμοποιώ πολύ, έπειτα από τόσα χρόνια εμπειρίας. Χρειάζεται ασφαλώς και το σώμα».

« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 27, 2015, 05:11:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Προς Τουρκία ο Μπρέμερ!

Έτοιμος να επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα φέρεται να είναι ο Τζέι Αρ Μπρέμερ του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο. Όπως αποκαλύφθηκε στη γειτονική χώρα, η Κόνιασπορ έχει στη λίστα της τον Αμερικανό με το βοσνιακό διαβατήριο γκαρντ και τον προορίζει για αντικαταστάτη του Τζόσουα Μέιο.

Μάλιστα, η τουρκική ομάδα εξετάζει και την περίπτωση του Ντέρεκ Ράιβο, ωστόσο ο τελευταίος δεν μπορεί τη δεδομένη στιγμή να λύσει τη συνεργασία του με την Νίμπουρκ.

Ο Μπρέμερ γνωρίζει πολύ καλά το τουρκικό πρωτάθλημα, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και Γκαζιάντεπσπορ.

sport-fm.gr

Φαντάζομαι για το τέλος της χρονιάς και όχι τώρα! :-\

« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 10:04:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Οριστικό πως θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Μπρέμερ"

Πριν καλά καλά αποτελέσει παρόν, ο Τζέι Αρ Μπρέμερ θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ! Αυτό αποκάλυψε ο μάνατζερ του Χάρης Παπαδόπουλος, που είπε ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει στην Κόνιασπορ, από την οποία θα λάβει τα... πενταπλάσια χρήματα!

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να βοηθήσει τους ασπρόμαυρους ούτε στο επικείμενο ντέρμπι με τον Αρη την προσεχή Κυριακή.

«Μίλησα με τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο Μπρέμερ προτιμά να φύγει στην Κόνιασπορ γιατί εκεί θα πάρει τα πενταπλάσια χρήματα. Είναι οριστικό πως θα φύγει. Δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι αύριο ή μεθαύριο στη Τουρκία

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει ματς με τον Άρη την Κυριακή προσέθεσε: «Το συμβόλαιό του τελειώνει το Σάββατο. Ζήτησαν από τον ΠΑΟΚ να παίξει αλλά το θέμα είναι αν παίξει και τραυματιστεί, τι θα γίνει μετά;».

Οσο για τον Τζούλιαν Βον που επίσης εκπροσωπεί ανέφερε: «Υπήρχε ενδιαφέρον στον πρώτο γύρο. Δεν τίθεται θέμα να φύγει και θα μείνει ως το τέλος της σεζόν».

Είναι δυνατόν???????????????? :o