«Να μη μείνουμε στη Βέροια»Για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες κόντρα στη Βέροια μίλησε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.
Ο νεαρός αμυντικός του δικεφάλου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στη θέση του αμυντικού μέσου στο συγκεκριμένο ματς, τονίζοντας πως δεν έχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη θέση στον αγωνιστικό χώρο.
Αναλυτικά:Για την παρουσία του στο βασικό σχήμα: "Στην ομάδα υπάρχουν καλοί παίκτες. Όλοι θέλουμε να παίζουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Σίγουρα χάρηκα για την συμμετοχή μου στην ενδεκάδα και τη νίκη επί της Βέροιας αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".
Για το ότι αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ και όχι ως στόπερ: "Είχα μιλήσει με τον προπονητή μου για αυτή τη θέση. Δεν είχα πρόβλημα να αγωνιστώ σε αυτή και προσωπικά θεωρώ ότι τα πήγα καλά. Ήταν η πρώτη φορά που δεν έπαιξα στο κέντρο της άμυνας αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα".
Για τη νίκη επί της Βέροιας: "Πιστεύω ότι ήμασταν ομάδα, όπως δηλαδή συνέβαινε στην αρχή του πρωταθλήματος. Παίζαμε ο ένας για τον άλλο και γι' αυτό βγήκε η εικόνα αυτή. Δεν πρέπει όμως να σταματήσουμε εδώ αλλά να συνεχίσουμε ως ομάδα..."
Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Όλα είναι καλά για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".
Μπράβο Σώτο...