71. Παναγιώτης Γλύκος

Αποστολέας Θέμα: 71. Παναγιώτης Γλύκος  (Αναγνώστηκε 29666 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 71. Παναγιώτης Γλύκος (C)
« Απάντηση #90 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 10:13:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Αρχηγικη εμφανιση!
Οταν εισαι σε τετοια βραδια δεν φοβαμαι τιποτα!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #91 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 10:45:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μπραβο Παναη, συνεχισε ετσι! 8)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #92 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 10:46:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Τέρας ωριμότητας και ψυχραιμίας!!!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #93 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 08:03:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η  επέμβαση στο πρώτο ημίχρονο που αποκρούει το συρτό σουτ ενώ είναι μπροστά ο Τζιόλης είναι καθοριστική.
Πάντως ήταν σταθερός ακόμα και στις εξόδους του...

Ο κ. Αρετόπουλος θεώρησε πως ο Σέρβος μέσος πήγε απλά να αποφύγει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρξει κάτι μεμπτό και συνέχισε κανονικά την αναμέτρηση.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #94 στις: Δεκεμβρίου 05, 2014, 10:15:56 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Είμαστε πιο δεμένη ομάδα από πέρσι"

Ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ φέτος είναι πιο δεμένη ομάδα με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των ποδοσφαιριστών.

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα ντέρμπι. Παίζαμε στην έδρα του αντιπάλου κάτι που έκανε το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο. Παρουσιαστήκαμε, όμως, διαβασμένοι, ακολουθήσαμε μία τακτική που ο προπονητής μας έχει δουλέψει πολύ στο μυαλό του, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό σε αυτή τη δύσκολη έδρα. Κι εμείς οι παίκτες, βέβαια, δώσαμε το 100% για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Είναι μία νίκη που, απλώς, μας κρατάει ψηλά στην βαθμολογία, δεν θα την έλεγα νίκη τίτλου».

-Για το χτύπημα που δέχθηκες από τον Μιλιβόγεβιτς μετά το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακούς;
«Ήταν εκτός φάσης. αν γινόταν πάνω σε φάση δεν θα είχα πρόβλημα. Ενώ ήμουν κάτω και κρατούσα την μπάλα στα χέρια μου, δεν ξέρω αν ήρθε να πάρει την μπάλα, δεν ξέρω τι, ήρθε, πάντως, με πολύ φόρα πάνω στο πόδι μου και με βρήκε σε αυτό το σημείο. Μπορούσε να περάσει από πάνω μου. Έχει μπει ένα γκολ και πρόκειται για πανηγυρισμό. Δεν μπορώ να πω ότι είναι κατά λάθος. Αυτό έγινε εις γνώσιν του. Με βρήκε λίγο στο νεύρο, οπότε τώρα η κίνηση του ποδιού μου είναι λίγο πιο δύσκολη Γι' αυτό κι εγώ κιόλας λίγο τσαντίστηκα και του ζήτησα τα ρέστα. Αλλά μετά μου ζήτησε συγγνώμη και τα βρήκαμε».

-Πόσο δύσκολο ήταν να αγωνιστείς μετά το κλίμα που επικράτησε στο ζέσταμα;
«Εγώ, ίσως, να βγήκα εκτός εαυτού κάποια στιγμή, γιατί γινόταν συνεχόμενα αυτά τα γεγονότα. Μετά όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ηρέμησαν κάπως τα πράγματα. Υπήρχαν πάλι κάποιες στιγμές που δεχόμουν κάποια αντικείμενα, αλλά σε σχέση με το ζέσταμα πιστέψτε με δεν ήταν τίποτα. Έπειτα κύλησε ομαλά το παιχνίδι».

Για τις αλλαγές που είχαμε σε κάποιες θέσεις;
«Τα παιδιά μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις θέσεις, δεν είναι κάτι. Σε όποια θέση και αν βάλεις έναν παίκτη που αγωνίζεται μέσα, μπορεί να ανταποκριθεί, οπότε δεν μου φάνηκε περίεργο. Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη, το να δεις κάποιον ποδοσφαιριστή να παίζει ξαφνικά τερματοφύλακας, εκεί είναι το περίεργο».

-Τώρα το παιχνίδι με την Ξάνθη...
«Εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε συνέχεια. Όπως σε όλα τα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν έως τώρα. Τη συνταγή που χρησιμοποιούμε από την αρχή της χρονιάς, αυτή θα έχουμε και τώρα».

-Τι σου είπε ο Αρετόπουλος;
«Βασικά τα είχε χαμένα, μου έλεγε διάφορα, όχι κάτι ουσιαστικό. Εγώ του έλεγα κάνε κάτι, γιατί αν δεν κάνεις κάτι θα συνεχίσουν να πετούν αντικείμενα. Δεν έκανε τίποτα και συνεχίστηκαν οι ρίψεις...»

-Ποιο είναι το μυστικό της φετινής πορείας;
«Θεωρώ κατ' αρχήν ότι ο προπονητής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των ποδοσφαιριστών. Έχει πάρει απ' όλους τους παίκτες το 100%, έχουμε γίνει ακόμη πιο ομάδα. Εντάξει ομάδα ήμασταν και πέρσι, δεν μπορεί να πει κανείς το αντίθετο, απλώς τώρα είμαστε πιο δεμένοι. Υπάρχουν, γενικώς, κάποιοι άνθρωποι που είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές».

-Οι πιο νέοι παίκτες πως αντιμετωπίζουν αυτές τις επιτυχίες;
«Η χαρά είναι όλων. Εμείς που είμαστε πιο μεγάλοι έχουμε ζήσει κάποιες καταστάσεις. Η μεγάλη χαρά, ωστόσο, είναι για τους πιο νέους, γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο γι' αυτούς. Είναι τυχεροί που σε αυτή την ηλικία ζουν τέτοια πράγματα, μακάρι να τα ζούσαμε κι εμείς, αλλά ποτέ δεν είναι αργά στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως θα έχουμε ανάλογη συνέχεια».

-Συμφωνείς με ο σκεπτικό του προπονητή σου ότι φοβάται τα χειροκροτήματα;

«Σε κάποια πράγματα ο κόουτς τα λέει όπως είναι, σε αυτό που είπε συμφωνώ κι εγώ».

-Για το γεγονός ότι κόσμος βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να σας υποδεχθεί;
«Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι είναι καλό για εμάς και τι είναι άσχημο. Αυτή τη νίκη την περίμενε πολλά χρόνια. Έτσι όπως είχαν γίνει τα πράγματα μας περίμενε ο Ολυμπιακός για να δείξει ότι η πρωτιά μας ήταν πλασματική. Αυτό το γεγονός κάνει πιο έντονα τα συναισθήματα. Γι' αυτό και εμείς είμαστε χαρούμενοι που δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας».

-Φέτος δείχνεις πιο σίγουρος και πιο έτοιμος στους αγώνες...

«Σε τέτοιο επίπεδο το να το βάζεις κάτω δεν ωφελεί σε τίποτα και δεν έχεις κάποιο κέρδος. Εγώ ποτέ δεν το έβαλα κάτω, πάντα πίστευα στις δυνατότητές μου. Είμαι πολύ προσγειωμένος και δίνω το 100% μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, για να πανηγυρίσει η ομάδα μου κάτι που το θέλει πάρα πολύ».

-Πλέον οι απαιτήσεις του κόσμου αυξάνονται αυτό σας δυσκολεύει;
«Είμαστε σε μία ομάδα που ο κόσμος της είναι πολύ εκδηλωτικός, περιμένει πολλά από εμάς. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Απλά, όταν φέρεις επιτυχίες μετά πρέπει να τις κρατήσεις και ο κόσμος έχει απαιτήσεις, οπότε μετά είναι ακόμη πιο δύσκολο»

« Απάντηση #95 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 01:24:28 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
"Μας μένει πίκρα από τον αποκλεισμό"

Η τοποθέτηση του Παναγιώτη Γλύκου για το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ

Συγκεκριμένα τόνισε:

Για τον αγώνα: "Δεν το περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Εμείς θέλαμε μόνο νίκη, αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά, από μία στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα. Καταφέραμε ευτυχώς και ισορροπήσαμε το ματς με το πέναλτι. Θέλαμε να γυρίσουμε το ματς, έγινε ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσες αλλά και λάθη, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Δεν ήμασταν τυχεροί, μας μένει μία πίκρα για αποκλεισμό αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά".

Συνεχίζοντας τόνισε: "Δεν νομίζω πως φταίει κάτι, έγινε προσπάθεια από όλα τα παιδιά, ήταν θετικό που παίζαμε την πρόκριση εδώ μετά από κάποια πολύτιμα εκτός αποτελέσματα, όμως δεν μας ήθελε. Πιστεύω το άξιζε και η αντίπαλος, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στα δύο μας παιχνίδια. Ο κόσμος μας έδωσε δύναμη, παραμένουμε πρώτοι και ίσως έρθει κάτι καλό από αυτόν τον αποκλεισμό".

Για το τι είπαν οι παίκτες που μαζεύτηκαν στην σέντρα: "Είπαμε πως έχουμε δύο στόχους και πρέπει να τα δώσουμε όλα εκεί. Ο κόουτς από την μεριά του μας τόνισε ότι πρέπει να το ξεχάσουμε, καθώς αύριο είναι άλλη μέρα".
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #96 στις: Δεκεμβρίου 14, 2014, 09:25:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε"

«Ξέραμε πως η Κέρκυρα θα έρθει για να κυνηγήσει αποτέλεσμα. Το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Προσπαθήσαμε μαζί με τον προπονητή και όλοι μαζί να αναστρέψουμε αυτό το κλίμα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Μετά τον Ολυμπιακό κανείς δεν σκεφτόταν τι μπορεί να γίνει σε δύο παιχνίδια.

Έπρεπε να βρούμε τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε τη νίκη. Ξαναήρθαν τα χαμόγελα στην ομάδα. Όταν αποκλείεσαι στην έδρα σου και χάνεις με βαρύ σκορ στην Ξάνθη προβληματίζεσαι, ειδικά εμείς που είμαστε οι πρωταγωνιστές.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί η Κέρκυρα απειλούσε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Περιμέναμε τις δυσκολίες που συναντήσαμε, η Κέρκυρα δεν έχει συνεχόμενα ματς εν αντιθέσει με μας που έχουμε τραυματίες και υπάρχει ο παράγοντας κούραση. Καταφέραμε με όλη αυτή την προσπάθεια να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Ο κος Σαββίδης μας είπε να μην αγχωνόμαστε γιατί το ποδόσφαιρο έχει τέτοιες ψυχικές μεταπτώσεις. Κοιτάμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά είτε σε ήττες είτε σε νίκες γιατί έχουμε μεγάλο δρόμο μέχρι το Μάιο».

MVP για εμενα εβγαλε 2-3 παρα πολυ δυσκολα, μα εξαιρετικα δυσκολα που αν δεν ηταν το σκορ θα εγραφε!

« Απάντηση #97 στις: Δεκεμβρίου 14, 2014, 10:09:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Συμφωνω αλλα εκεινη η  facepalm  που βγηκε στο υψος της περιοχης και μπερδευτηκε με τους παικτες μας, αν εμπαινε γκολ, ακομα θα ακουγε το μπινελικι της ζωης του.
Τωρα όμως του δινουμε συγχαρητηρια! :grin1:
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #98 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 10:32:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Θα πάει στη δύναμη»

Τις δυσκολίες που κρύβει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον ΠΑΟΚ σχολίασε ο Παναγιώτης Γλύκος, τονίζοντας την αισιοδοξία του πως ο «δικέφαλος του Βορρά» θα βγει νικητής και απ’ αυτό το ματς.

Ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου» σχολίασες τις δυσκολίες της ερχόμενης αναμέτρησης τονίζοντας στο Novasports:

«O ΠΑΣ από ότι έδειξε με εμάς στο Κύπελλο, αλλά και από το ματς με τον Ολυμπιακό, είναι μια ομάδα με αρκετά καλά στοιχεία και στην κόντρα είναι επικίνδυνος. Σε μια έδρα όπως είναι τα Γιάννενα, το γήπεδο είναι βαρύ, το ξέρουμε αυτό.

Θα πάει το παιχνίδι στη δύναμη και θέλω να πιστεύω πως θα καταφέρουμε να βγούμε νικητές. Πρέπει να δείξουμε από το πρώτο λεπτό αποφασιστικότητα και δύναμη, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε πολλές μονομαχίες, γιατί σίγουρα το ματς θα πάει στις μονομαχίες. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχουμε σωστή ανάπτυξη και τελειώματα, για να σκοράρουμε εύκολα»

Κρατα γερα ρειιι  8)

« Απάντηση #99 στις: Δεκεμβρίου 18, 2014, 11:20:11 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Fans Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον ΑΟΚ αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο διεθνής πορτιέρο πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, με σπουδαίες επεμβάσεις και αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της νίκης επί της Κέρκυρας.

Ο Γλύκος έδωσε τρομερή μάχη με τον συμπαίκτη Κάτσε για το βραβείο και επικράτησε εν τέλει με κάτι λιγότερο από 50 ψήφους. Συγκεκριμένα ο Γλύκος συγκέντρωσε το 31% αφήνοντας πίσω του τον νεαρό Αλβανό μέσο ο οποίος είχε 29%  και τον Φακούντο Περέιρα που συγκέντρωσε το 15%.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/news-el/20141218-fans-man-of-the-match-o-glukos/
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"