71. Παναγιώτης Γλύκος

Αποστολέας Θέμα: 71. Παναγιώτης Γλύκος  (Αναγνώστηκε 29663 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 71. Παναγιώτης Γλύκος
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 25, 2014, 11:59:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
300 χιλ με μια καλη χρονια, φαντασου να κανει 2-3 καλες τι θα γινει! ???
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 29, 2014, 09:56:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Προφορική συμφωνία με Γλύκο

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα διαπραγματεύσεων, οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ κι ο διεθνής τερματοφύλακας έδωσαν τα χέρια, ανανεώνοντας τη μεταξύ τους συνεργασία για την επόμενη τριετία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Γλύκος είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής, ύστερα από κάποιες αποδοκιμασίες που είχε δεχθεί μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Μόλις επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο Ζήσης Βρύζας ανέλαβαν να του μιλήσουν με σκοπό να τον μεταπείσουν και, όπως αποδεικνύουν οι τελευταίες εξελίξεις, τα κατάφεραν.

contra.gr

μμε της πολης σημερα ανεφερε πως δεν υπαρχει ακομα επαφη για την ανανεωση!
Αι στο δι#ολο μλκες, ασχετοι !!!

ΥΓ. Γλυκο στρωσε κ#λο και παιξε μπαλα, αλλιως μεταγραφη με μια καλη χρονια ΔΕΝ εχει!

« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 30, 2014, 10:47:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Γλύκος είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής, ύστερα από κάποιες αποδοκιμασίες που είχε δεχθεί μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γλυκος - και ο καθε Γλυκος - πρεπει καποια στιγμη να καταλαβει οτι δεν παιζει με την παρεα του σε γηπεδο 5 χ 5 με επαθλο μπυρες και σουβλακια.... Οι μεγαλες ομαδες εχουν και μεγαλες απαιτησεις... Αν δεν μπορει ας παει στον Αλμωπο Αριδαιας να τον εχουν Θεο....

Ωραιες ειναι οι μεταγραφες και τα ονειρα αλλα ας βελτιωθει ο ιδιος πρωτα και μετα ας παει στην ευχη του Θεου.... Επειδη εκανε 10 καλα παιχνιδια δεν σημαινει οτι οι αλλοι τρελαθηκαν με την παρτη του....

Τωρα αυτα που λενε οι τοπικοι αρδ ειναι για τον "π@υτσο καβαλα"....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 30, 2014, 01:04:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Πολυ γλυψιμο προς τον Γλυκο
Δουλεψε, εκανε υπομονη κτλ λες και οι υπολοιποι παικτες δεν κανουν αυτα που εκανε αυτος.
Τεσπα το θεμα ειναι να εχει το μυαλο του πλεον 100% στον ΠΑΟΚ και πουθενα αλλου.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #74 στις: Αυγούστου 14, 2014, 07:26:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ανανέωσε ο Γλύκος

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Παναγιώτης Γλύκος ανανέωσε σήμερα το συμβόλαιό του με την ομάδα ως τις 30/6/2017.

Ο Παναγιώτης Γλύκος γεννήθηκε στη Σκόπελο στις 10 Οκτωβρίου 1986 και μετά από τη σύντομή καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου πήρε φανέλα βασικού στα 20 του χρόνια, υπέγραψε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2007, γεγονός που τον κατατάσσει ανάμεσα στους παλαιότερους ποδοσφαιριστές των “ασπρόμαυρων” αποδυτηρίων.

Μετά από τις καλές του σεζόν με τον Δικέφαλο, χρίστηκε και διεθνής με την Εθνική Ανδρών, με την οποία μετρά 3 συμμετοχές, μια εκ των οποίων στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/news-el/20140814-ananeose-o-glukos/
Καλή τύχη από και πέρα και εύχομαι ότι καλύτερο...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 17, 2014, 11:35:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Παναγιώτη, συγχαρητήρια για το νέο σου συμβόλαιο...

«Ευχαριστώ πολύ. Είναι κάτι που συνέβη σήμερα (σ.σ.: εννοεί τις υπογραφές των συμβολαίων, το απόγευμα της Πέμπτης στην Τούμπα) και μπορεί να με κάνει πιο σίγουρο και πιο αποτελεσματικό στην πορεία μου ως επαγγελματία. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ μου δίνει αυτήν την ευκαιρία και με επιβραβεύει με αυτό το νέο συμβόλαιο. Ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές που συνέβαλλαν σε αυτήν την ανανέωση του συμβολαίου κι εύχομαι να είμαι υγιής για να μπορώ δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου στην ομάδα, που το έχει ανάγκη».

Κυκλοφόρησαν έντονα, πριν το Μουντιάλ, πληροφορίες ότι θα παίξεις στην Ιταλία ή γενικότερα στο εξωτερικό αλλά όχι στον ΠΑΟΚ. Μπορεί αυτά να ανήκουν στο παρελθόν, όμως πες μας τι ακριβώς συνέβη...

«Σίγουρα ανήκουν στο παρελθόν... Ομως ήταν ο τελευταίος μου χρόνος συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, δεν ήξερα αν θα τα βρω με την ομάδα. Κι εννοείται ότι σε τέτοιες περιπτώσεις κοιτάς την καριέρα σου, το μέλλον σου... Ομως είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ κι ελπίζω η συνέχεια να φέρει επιτυχίες».

Πώς βλέπεις τον νέο ΠΑΟΚ; Τι αλλαγές εντοπίζεις;
«Καταρχάς υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ, υπάρχει κι η αλλαγή προπονητή που γίνεται κάθε χρόνο.... Ηρθε ένας Eλληνας προπονητής που τον ξέρουν (πολύ καλά) όλοι στον ΠΑΟΚ, αν κι εγώ τον γνώρισα όταν επέστρεψα από την Εθνική. Κάνει πολύ καλή δουλειά και μια καινούργια αρχή με νεαρά παιδιά. Το αποτέλεσμα που βλέπω στο γήπεδο με χαροποιεί πολύ διότι η ομάδα δείχνει καλά δείγματα ποδοσφαίρου κι έχει καλά πατήματα. Είναι πιο ομάδα, φαίνεται στο παιχνίδι μας».

Σε ποιον βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα εν όψει και των επίσημων αγώνων της με τη Ζίμπρου;
«Δείξαμε καλά στοιχεία και στα δύο τελευταία δυνατά φιλικά με την ΚΠΡ και την Ιντερ, όμως για να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι θα πρέπει να φανεί αυτό και μέσα στο γήπεδο, στα επίσημα ματς. Εμείς πρέπει, αρχής γενομένης στον αγώνα με τη Ζίμπρου, να είμαστε πανέτοιμοι για όλες τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, όπως για παράδειγμα μια κλειστή άμυνα. Πάντως από τα πόδια μας εξαρτάται πώς θα παρουσιαστούμε εκείνη τη μέρα».

Στα τελευταία τρία φιλικά δεν δεχτήκατε γκολ. Πόσο σημαντικό είναι αυτό;
«Είναι θετικό για την ομάδα, όμως το θέμα είναι τι θα κάνουμε στα επίσημα παιχνίδια».

Παραμονές μιας μεγάλη γιορτής κι η Τούμπα είχε κοντά στους 18.000 φιλάθλους. Καταφέρατε να γυρίζει σιγά, σιγά ο κόσμος στο γήπεδο;
«Δεν περίμενα τόσο κόσμο στο γήπεδο, όπως είπες παραμονή μιας τόσο μεγάλης γιορτής και εν μέσω διακοπών για τους περισσότερους, όμως είναι πολύ θετικό αυτό. Με τα καλά αποτελέσματα και τις νίκες, θα φέρουμε ξανά τον κόσμο πίσω στο γήπεδο».

Ποιος είναι ο στόχος σου μετά τα τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ; Αν ολοκληρώσεις το νέο σου συμβόλαιο, θα έχεις κλείσει 10ετία στην ομάδα...
«Πιστεύω ότι όντως είμαι στην πιο ώριμη ηλικία μου και θέλω μέχρι το πέρας του νέου συμβολαίου μου να ζήσω και πολύ μεγάλες επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ, όπως την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γενικότερα τίτλων».

Ελπιζω αυτη την φορα να βγουν οι σκεψεις για μεταγραφες κτλ.
Το μυαλο σου στον ΠΑΟΚ και μονο!

Απ: 71. Παναγιώτης Γλύκος (C)
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 07:17:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2014, 11:27:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα δένει περισσότερο"

«Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς αν και η Νίκη Βόλου είχε δύο άτυχα αποτελέσματα. Με τέτοιες ομάδες μπορείς να την πατήσεις, αλλά εμείς δείξαμε δημιουργικότητα και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη καθώς μας βοήθησε και το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Η διαφορά με το πρώτο ματς είναι ότι κάναμε τις ευκαιρίες γκολ τώρα. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα δένει περισσότερο και βγάζει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Δεν παίζει κάποιο λόγο που έπαιζα στον Ολυμπιακό Βόλου, είμαι Βολιώτης και χαίρομαι που υπάρχει μία ομάδα στην πρώτη κατηγορία και εύχομαι να ανέβει και ο Ολυμπιακός Βόλου. Με τον Κλάους έχω μια ιδιαίτερη σχέση, τον έβλεπα πως ήταν πιεσμένος, το καλό είναι ότι για τα επόμενα χρόνια θα είναι εδώ και αυτό είναι πολύ θετικό. Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς, θα είναι πολύ διαφορετικό και πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες αυτού του αγώνα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 06:42:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Χαιρόμαστε που θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γλύκου:

Για το ματς: «Είναι στόχος μας να βρισκόμαστε στην Ευρώπη και στους ομίλους. Το κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τον αντίπαλο: «Η προετοιμασία για τη Ντιναμό ξεκινάει από σήμερα και με κάποια βίντεο όπου θα δούμε τις αδυναμίες του. Περισσότερο πρέπει να πω ότι είναι στα δικά μας πόδια η εξέλιξη του αγώνα και όχι στον αντίπαλο».

Για το αν τα εντός έδρας ματς θα αποτελέσουν βάση για την πρόκριση:
«Ναι. Είναι το αβαντάζ που σου δίνει η έδρα. Και εκτός έδρας ότι πάρεις είναι θετικό. Για το ξεκίνημα θέλουμε μία νίκη και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα».

Για το αν Φιορεντίνα και ΠΑΟΚ είναι φαβορί στον όμιλο: «Αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Η Φιορεντίνα έχει ιστορία και μεγάλο όνομα. Και εμείς το ίδιο. Δεν υποτιμώ τις άλλες ομάδες. Θα φανούν όλα μέσα στο γήπεδο».

Για το πώς είναι που θα παίξει αύριο σε Τούμπα με κόσμο, αντίθετα με το παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Βόλου:
«Είναι περίεργο και εμείς ξέρουμε την Τούμπα σχεδόν πάντα γεμάτη. Είμαστε επαγγελματίες και κοιτάμε την δουλειά μας. Ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο. Χαιρόμαστε που θα είναι και πάλι κοντά μας».

Για το τι άλλαξε στα τελευταία ματς και ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες με τέρματα 11-0: «Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο. Βρήκαμε τον ρυθμό μας μετά τις αλλαγές που έγιναν. Παιχνίδι με το παιχνίδι βγαίνει η δουλειά μας».

Κοίτα εσύ να είσαι σωστός αύριο γιατί τα λάθη δεν συγχωρούνται!

« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2014, 12:32:42 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ατυχία για τον Παναγιώτη Γλύκο στην τελευταία, κυριολεκτικά, φάση του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ. Ο διεθνής τερματοφύλακας στην προσπάθειά του να αποκρούσει το τετ α τετ με τον Τζορτζ, ένιωσε πόνους στο γόνατο, στο οποίο είχε κάνει παλιότερα εγχείρηση στους χιαστούς.

Όπως ενημέρωσε τον γιατρό της ομάδας, ο ίδιος ο παίκτης, αισθάνθηκε μεν κάποιες ενοχλήσεις, αλλά όταν του είχε συμβεί κάτι ανάλογο στο Μουντιάλ, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο.

Όπως και να έχει η κατάστασή του Παναγιώτη Γλύκου θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Δευτέρας (29/9)

sport24.gr

Μακάρι να μην χρειαστεί να μείνει εκτός την Πέμπτη...