11. Βαγγέλης Μαργαρίτης

Αποστολέας Θέμα: 11. Βαγγέλης Μαργαρίτης  (Αναγνώστηκε 16466 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 11. Βαγγέλης Μαργαρίτης
« Απάντηση #150 στις: Ιουλίου 23, 2020, 04:21:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

To συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2012, ήταν ένα συμβόλαιο ζωής. Και αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά. Η ομάδα ξεκινά πάντα από την κολώνα της, τον αρχηγός της και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με χαρά ανακοινώνει την συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη για μία ακόμη σεζόν. Ο αρχηγός θα φορά και την αγωνιστική περίοδο 2020-21 την ασπρόμαυρη φανέλα του #PAOK
Για ένατη χρονιά στα ασπρόμαυρα!

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #151 στις: Ιουλίου 23, 2020, 04:32:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μαργαρίτης: "Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια του ΠΑΟΚ"

Πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στο «Παλατάκι» στα 30 του χρόνια! Το καλοκαίρι του 2012. Φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε μία εποχή όπου η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών υπογράφουν μονοετή συμβόλαια και η θητεία τους στην ομάδα είναι μικρής διάρκειας. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης όμως, συμπλήρωσε ήδη 8 χρόνια στον ΠΑΟΚ, θα τα κάνει σίγουρα 9 και ελπίζει ότι μέχρι να κλείσει την καριέρα του, θα προλάβει κάτι καλό με την ομάδα. Αυτό ενδεχομένως που άγγιξε το Φεβρουάριο του 2018 στο Ηράκλειο, αυτό που ονειρεύτηκε σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ακούγεται… κάπως να το λέει τώρα, μετά την εξαιρετικά δύσκολη και κακή από όλες τις πλευρές περσινή σεζόν. Υπάρχει όμως μία νέα προσπάθεια, ένα νέο ξεκίνημα, που αποτελεί και το βασικότερο λόγο της παραμονής του στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει και πίστη, παρά τον δύσκολο και μακρύ δρόμο που έχει να διανύσει η ομάδα. Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Και αυτό, ειδικά ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα…

«Γυρίζω μερικές φορές πίσω στο 2012, σκέφτομαι την πρώτη φορά που πάτησα το πόδι μου σε αυτό το γήπεδο, την πρώτη μου επαφή με τον ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Μία ευκαιρία ήθελα και την είχα μπροστά μου. Ήθελα να αποδείξω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Δόξα τω Θεό τα κατάφερα. Με την βοήθεια όλων των ανθρώπων που ήταν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, διοικήσεις, προπονητές, συμπαίκτες, η στήριξη του κόσμου και των δικών μου ανθρώπων με βοήθησαν να φτάσω εδώ που είμαι αυτή την στιγμή», λέει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ρίχνοντας μία ματιά στο γεμάτο πλέον βιογραφικό του, μόνο υπερήφανος μπορεί να είναι για ότι έχει καταφέρει. Τα τελευταία οκτώ χρόνια. Από τα 30 του και μετά. Σε μία περίοδο της ζωής του και της αθλητικής του καριέρας, όπου οι περισσότεροι χαμηλώνουν τις στροφές, αυτός άρχισε να τις ανεβάζει. «Κέρδισα πάρα πολλά από την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Μου δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστώ με ανθρώπους που έχουν δώσει πάρα πολλά στο μπάσκετ, όπως ο Μπάνε, ο Μάτζικ, ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο Τέλης χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν. Είχα την τύχη να έχω σπουδαίους συμπαίκτες που με βοήθησαν πολύ όπως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Χαραλαμπίδης, ο Δέδας, ο Τσόχλας και πολλοί ακόμη», τονίζει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και κάνοντας την αποτίμησή του καταλήγει… «αυτή η αναγνώριση που ήρθε προς το πρόσωπό μου κι αυτή η αγάπη είναι πράγματα που με έχουν σημαδέψει. Έγινα αρχηγός σε μία ομάδα από την οποία έχουν περάσει γίγαντες, ο κόσμος φώναξε το όνομά μου. Ειλικρινά δεν έχω λόγια για να περιγράψω πως αισθάνθηκα όταν άκουσα τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να φωνάζουν το όνομά μου. Αυτό και το γεγονός ότι έφτασα να αγωνιστώ στην Εθνική ομάδα τα ξεχωρίζω. Και είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που έζησα ως τώρα μέσα από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Δέθηκα με πολύ κόσμο, έκανα φίλους για μία ζωή, παντρεύτηκα και περιμένουμε πλέον το πρώτο μας παιδί και σίγουρα μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι… οικογένεια μου».

Η νέα προσπάθεια που έφερε τη συμφωνία

Το πρώτο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ το υπέγραψε το καλοκαίρι του 2012. Στις 4/7/2013 ανανέωσε για πρώτη φορά και για δύο χρόνια τη συνεργασία του με την ομάδα. Στις 5/6/2015, λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, ανανέωσε και πάλι το συμβόλαιό του, αυτή τη φορά για τρία χρόνια και όταν ήρθε η ώρα (15/6/2018), υπέγραψε μία ακόμη (διετή) ανανέωση, η οποία τον έφερε ως το 2020. Ήταν τελικά εύκολη υπόθεση η συμφωνία; «Από τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την ομάδα ο κ.Χατζόπουλος, είχα μόνο ένα πράγμα στο μυαλό μου. Ήθελα να στηρίξω την προσπάθεια που κάνει. Αισθάνθηκα ότι όπως με στήριξε η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα να είμαι κι εγώ εδώ, να βοηθήσω και να στηρίξω αυτή τη νέα προσπάθεια. Όπως νομίζω ότι πρέπει να κάνουν όλοι. Να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και ειδικά τον κ.Χατζόπουλο», εξηγεί ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και στέλνει το δικό του μήνυμα προς όλους τους ΠΑΟΚτσήδες... «Μετά την περσινή χρονιά, που ήταν για μένα η δυσκολότερη σε όλη μου την καριέρα, γίνεται ένα νέο ξεκίνημα. Με νέους ανθρώπους στη διοίκηση, στους οποίους εύχομαι να καταφέρουν να ανέβουν το βουνό που έχουν μπροστά τους. Και όλοι μαζί, όσοι ασχολούμαστε με την ομάδα και οι φίλαθλοι, να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, να κάνει η ομάδα ένα νέο ξεκίνημα την επόμενη χρονιά και με υπομονή κάθε χρόνο να κάνει και βήματα μπροστά».

Ενατη χρονια στον ΠΑΟΚ!

« Απάντηση #152 στις: Ιουλίου 23, 2020, 07:19:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Εχει παιξει με πολλα προβληματα και για εννια χρονια ειναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
Μπορει αυτα τα 5-10 λεπτα που λεει ο Τζιμ να βοηθησει, δεν παει για βασικος αλιμονο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #153 στις: Αυγούστου 20, 2020, 02:34:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Η προσπάθεια της νέας διοίκησης αξίζει την στήριξη όλων μας»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την έναρξη της προετοιμασίας και τις σκέψεις του για την χρονιά που έρχεται:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά:

Αρχικά θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία και καλή μπασκετική χρονιά. Να μας αφήσει η πανδημία να έχουμε μια κανονικότητα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Προσωπικά νιώθω πάρα πολύ καλά. Είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά δεν μου βάζει κάποια πίεση αυτό, δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Χρειάζεται να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση μέσα στο γήπεδο, να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του προπονητή μας και να μπορέσουμε να την βγάλουμε μέσα στο γήπεδο.

Για τη σύγκριση της κατάστασης σε σχέση με την περσινή χρονιά:

Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι φάνηκε από το καλοκαίρι θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η νέα διοίκηση  δείχνει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Προσπάθησε να βάλει σε μια σειρά τα πράγματα και σίγουρα αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα. Από την πλευρά μου, θέλω να πω σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες ότι αυτή η προσπάθεια της νέας διοίκησης θέλει την στήριξη όλων μας.

Για το προσωπικό του κίνητρο στον 9ο χρόνο στην ομάδα:

Είναι καινούρια ομάδα, καινούρια διοίκηση, οπότε είναι κάτι καινούριο και για μένα. Νιώθω καλά, το καλοκαίρι δούλεψα αρκετά. Μου αρέσει το μπάσκετ και θέλω να το απολαύσω και φέτος.

Για τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίες:

Είναι πολύ δύσκολο για έναν αθλητή να είναι εκτός προπόνησης επαφών για πέντε μήνες. Είναι πολύ καλό που είμαστε έτοιμοι νωρίς, έχουμε χρόνο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με την έναρξη της σεζόν. Πιστεύω ότι θα βρούμε τον ρυθμό μας. Το κορμί των αθλητών έχει μνήμη και θα τα καταφέρουμε.

Για το γεγονός ότι είναι ο συνδετικός κρίκος της καινούριας με την παλιά ομάδα:

Αυτό που θέλω να πω στους νέους μου συμπαίκτες είναι ότι πρέπει να είναι ο εαυτός τους. Όσοι είναι εδώ, τους έχει διαλέξει  ο προπονητής, οπότε έχει δει κάτι σε αυτούς που του άρεσε. Είμαστε στον ΠΑΟΚ, πρέπει να δίνουμε το 100% κάθε στιγμή που είμαστε στο γήπεδο.

Για το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια θα παίζει ένα ματς την εβδομάδα:

Μετά την πρώτη χρονιά που ήμουν στην ομάδα, παίζαμε συνεχώς διπλά παιχνίδια. Νομίζω, πάντως, ότι θα είναι καλύτερα. Θα ήθελα να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά και τώρα θα έχουμε περισσότερο χρόνο να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τον αντίπαλό μας και θα είμαστε καλύτερα.

Για το ταβάνι που μπορεί να βάλει η ομάδα όσον αφορά τους στόχους:

Δεν μπορώ να θέσω στόχο για την ομάδα αυτή την στιγμή. Δεν έχουμε παίξει ακόμα όλοι μαζί, αλλά δεν έχω εικόνα της ομάδας μας, παρά το γεγονός ότι κατά την γνώμη μου έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες. Θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι.

Για το γεγονός ότι μετά από 8 χρόνια δεν θα έχει μαζί του τον Απόλλωνα Τσόχλα:

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μούσι είναι αξέχαστο και δεν μπορώ να το βγάλω εύκολα από το μυαλό μου! Ο Απόλλων είναι ένας φίλος. Το μπάσκετ, όμως, τα έχει αυτά και ο καθένας πρέπει να τραβήξει τον δικό του δρόμο. Του εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναβρεθούμε.

Πλεον η εμπειρια του θα παιξει ρολο.
Γιατι υπαρχουν νεα προσωπα.

« Απάντηση #154 στις: Νοεμβρίου 19, 2020, 08:22:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Σε τετοια παιχνιδια, μπορει να βοηθησει με τον καλυτερο τροπο.
Μπραβο αρχηγε.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #155 στις: Δεκεμβρίου 28, 2020, 08:19:36 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι αποκόμισε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό.
Εφόσον κριθεί αναγκαίο, θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μην κρύβουν την ανησυχία τους για την κατάστασή του.

Για καμιά θλάση το κόβω....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #156 στις: Δεκεμβρίου 28, 2020, 06:33:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μακαρι να μην ειναι τιποτα γιατι ειναι 38 ετων και παραμενει ΨΥΧΑΡΑ! pano
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #157 στις: Δεκεμβρίου 29, 2020, 03:19:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σύμφωνα με τη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου - υπέστη θλάση στη γάμπα κόντρα στον Ιωνικό, και συγκεκριμένα θλάση έσω κεφαλής αριστερού γαστροκνημίου. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υποβάλλεται ήδη σε συντηρητική αποκατάσταση, με σκοπό να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του αργότερα μες στην εβδομάδα, από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Δύσκολα να προλάβει....

« Απάντηση #158 στις: Μαρτίου 25, 2021, 12:55:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΗΓΕ!

« Απάντηση #159 στις: Μαρτίου 25, 2021, 07:58:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Χρονια Πολλα ΨΥΧΑΡΑ!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!