11. Βαγγέλης Μαργαρίτης

Αποστολέας Θέμα: 11. Βαγγέλης Μαργαρίτης  (Αναγνώστηκε 16483 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 11. Βαγγέλης Μαργαρίτης
« Απάντηση #140 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2019, 11:17:48 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πλεον παιζει με εμπειρια και αυτο ειναι που μετραει.
Οπως και ο Τσοχλας.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #141 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2019, 07:26:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
36 ετων και τα δινει ολα.
Βαθια υποκλιση! pano
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #142 στις: Οκτωβρίου 06, 2019, 11:59:03 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #143 στις: Οκτωβρίου 19, 2019, 11:59:01 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

200 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!

ΥΓ. ΤΟ νο9 ΤΟΥ Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

« Απάντηση #144 στις: Δεκεμβρίου 04, 2019, 11:17:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

300 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ 17 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ 3 ΑΣΙΣΤ!

ΨΥΧΑΡΑ!

« Απάντηση #145 στις: Δεκεμβρίου 04, 2019, 11:58:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

ΝΑΙ ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ!

« Απάντηση #146 στις: Φεβρουαρίου 21, 2020, 11:12:29 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Τιμή να είμαι στην Εθνική, πόσω μάλλον και ως αρχηγός»

ΨΥΧΑΡΑ ΑΡΧΗΓΕ....

« Απάντηση #147 στις: Απριλίου 12, 2020, 04:20:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Έχω πολλά να προσφέρω ακόμα, θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ»

Σημαντική μέρα η 12η Απριλίου για τον ΠΑΟΚ. Η δική σου σχέση με την ομάδα αλλά και τον κόσμο είναι ιδιαίτερη, καθώς φοράς τη φανέλα του Δικεφάλου εδώ και οκτώ σεζόν. Πως ήταν για σένα όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα;

«Τα τελευταία οκτώ χρόνια που αγωνίζομαι με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχω ταυτιστεί με την ομάδα. Ήταν παρά πολύ όμορφα χρόνια. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με μεγάλα ονόματα του μπάσκετ, έπαιξα πλάι σε εξαιρετικούς συμπαίκτες, έζησα πολλές όμορφες στιγμές και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτέλεσα μέρος όλου αυτού».

- Τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά δύσκολα για τον ΠΑΟΚ όμως εσύ παρέμεινες ακόμα και το περασμένο καλοκαίρι όταν όλα ήταν... ρευστά. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να θέλεις να μείνεις παρά τις δυσκολίες;

«Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην basket league και περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Έχω αγαπήσει αυτή την ομάδα, με κάνει χαρούμενο να φοράω την φανέλα της και να αγωνίζομαι μ’αυτή. Και φυσικά υπήρχε ένα συμβόλαιο το οποίο ήθελα να τιμήσω».

- Αρκετές φορές έχουμε ακούσει τον κόσμο στο γήπεδο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα σου. Πως είναι να βιώνει κάτι τέτοιο ένας παίκτης όταν βρίσκεται στο παρκέ;

«Από την πρώτη φορά που πάτησα το πόδι μου στο γήπεδο ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν δίπλα μου και με στήριζε, μου έδινε ώθηση σε κάθε παιχνίδι να βγάλω πραγματικά αυτά που μπορούσα να κάνω. Όταν φώναξαν το όνομα μου όλοι μαζί ρυθμικά για πρώτη φορά, ήταν κάτι το οποίο δεν φανταζόμουν. Κάτι παρά πολύ όμορφο και πραγματικά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη τους την αγάπη και την στήριξη».

- Σίγουρα οι στιγμές που έχεις ζήσει αυτά τα οκτώ χρόνια είναι αμέτρητες, αλλά ποια είναι η πιο δυνατή ανάμνηση που έχεις από την έως τώρα θητεία σου;

«Έχω αρκετές στιγμές να θυμάμαι και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη αλλά το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα ντέρμπι μέσα στο παλατάκι με γεμάτο γήπεδο. Είναι πολύ ωραία αίσθηση να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα».

- Πολλοί σε φέρνουν ως παράδειγμα στα νεότερα παιδιά, καθώς μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς κατάφερες να είσαι αρχηγός σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας αλλά και στην Εθνική. Νιώθεις ότι έχεις βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αλλά σε έχει βοηθήσει κιόλας;

«Το έχω αναφέρει πολλές φορές ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην basket league, να τεστάρω τις δυνατότητες μου και να μπορέσω να ανταπεξέλθω. Μέσα από αυτή την πορεία ήρθε και η κλήση μου στην Εθνική ομάδα γεγονός εξαιρετικά τιμητικό για κάθε αθλητή. Οπότε μέσα μου νιώθω ότι με βοήθησε ο ΠΑΟΚ και είμαι ευγνώμων. Θέλω να πιστεύω πως και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, νιώθουν όπως νιώθω και εγώ».

- Αυτή η χρονιά όπως όλα δείχνουν θα τελειώσει ανορθόδοξα, για το μέλλον σου και συγκεκριμένα για την επόμενη σεζόν έχεις κάποια σχέδια; Θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι;

«Περιμένω και εγώ όπως όλοι να δω πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε σε μια κανονικότητα και τότε θα είμαι έτοιμος να συνεχίσω να παίζω. Νιώθω ότι δεν έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως αθλητής και ότι έχω πολλά ακόμα να προσφέρω».

- Το καλοκαίρι του 2018 στην ανακοίνωση της ανανέωσης σου η ΚΑΕ έγραψε χαρακτηριστικά «για πάντα στον ΠΑΟΚ ο αρχηγός». Θα ήταν ένα ιδανικό σενάριο να τελειώσεις την καριέρα σου στον ΠΑΟΚ;

«Με κάθε ανανέωση που έκανα, ειδικά τις τελευταίες δύο φορές, πάντα σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε μαζί. Ναι, θα ήταν πολύ όμορφο να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».

- Τι ευχή θα έδινες για αυτά τα 94α γενέθλια σε όλους αυτούς που αγαπούν την ομάδα;

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Εύχομαι επίσης στην ομάδα μπάσκετ της οποίας αποτελώ μέλος τα τελευταία 8 χρόνια, να βρει σύντομα τον δρόμο της να υπάρχει μια υγιής κατάσταση και να φτάσει εκεί που της αξίζει πραγματικά».

Πρεπει να τελειωσει την καριερα του στον ΠΑΟΚ για πολλους λογους.

« Απάντηση #148 στις: Ιουλίου 22, 2020, 08:20:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Βαγγέλη Μαργαρίτη… δε γίνεται να χωρίσουν κι αυτό διαπιστώθηκε στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών στο προηγούμενο διάστημα. Ο Κώστας Μέξας ήθελε την παραμονή του 38χρονου φόργουορντ αλλά με διαφορετικό αγωνιστικό ρόλο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ο ίδιος ο παίκτης επίσης επιθυμούσε να παραμείνει στο PAOK SPORTS ARENA και το μόνο που απέμενε ήταν να βρεθεί σημείο ταύτισης στο οικονομικό. Πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σ’ αυτό κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Έχει εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει με άλλο τρόπο.

« Απάντηση #149 στις: Ιουλίου 22, 2020, 10:17:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
38 ετων εφτασε, για κανενα 5-10 λεπτα το πολυ τον κοβω.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!