Το ΟΧΙ ειναι μια μεγαλη νικη ενος Λαου που υπεφερε πολυ.
Που εχασε τις δουλειες του, που του εκλεισαν τα σπιτια, που μεταναστευσαν στο εξωτερικο που μας χρεωσαν με χρεη χωρις να φταιμε.
Και αν θελετε να το κανω προσωπικα, δουλευω σε ενα σουπερ μαρκετ στην αποθηκη πανω απο 8 ωρες την ημερα και παιρνω 600 ευρω το πολυ.
Εσυ τι θα ψηφιζες Μοικ στην θεση μου?
To OXI ειναι μια αντιδραση του λαου.Το αν θα ειναι και νικη θα φανει κι εχει ΠΟΛΥ δρομο ακομα.
Για ολα αυτα που εγιναν(ανεργια,χρεη κλπ) δεν ειμαστε άμοιροι ευθυνών.Στο φαγοποτι συμμετειχαν και υπάλληλοι,ιδιωτες(οσοι μπορουσαν),εταιρειες κλπ.Οποιος μπορουσε να βαλει το χερι στο μελι το βαζε.
Τους πολιτικους που εκαναν ολα αυτα τα αισχη εμεις τους φεραμε στην εξουσια πιστευωντας καθε φορα αυτον που έταζε τα πιο πολλά κι ελεγε τις πιο μεγαλες κοτσανες (ΓΑΠ :Λεφτα υπαρχουν,ΚΚ :Επανιδρυση του κρατους Σαμαρας:Ζαπειο κλπ)Κι ο Αλεξης γι αυτο βγηκε(καταργηση ενφια,θα τους χορεψω κλπ)
Το θεμα (για μενα τουλαχιστον) Μπιλι δεν ειναι αν δικαιως περνεις 600 ,το θεμα οπως το καταλαβαινω εγω ηταν να παρεις 400( με ΝΑΙ) ή δραχμη και τιποτα για καιρο(ΟΧΙ).Κι εγω αυτη τη στιγμη παιρνω το 1/8 απ οτι παιρνει ο αντιστοιχος ευρωπαιος με τη δικη μου καταρτιση.Λες να μαι ευχαριστημένος?30 χρονια δουλειάς και τωρα περιμενουμε στην ουρα για το 60ρι ,για να ταισουμε γονεις και παιδι.
ΥΓ Μοικ, τα μεγαλυτερα νουμερα ειμαστε εμεις οι ιδιοι.
Κατ, αντιδραση λες εσυ εγω λεω νικη.
Και ξερεις γιατι εναντια σε ολο το τρομοκρατικο κλιμα, εναντια σε ολους τους καταστροφολογους βγηκε ενα μεγαλο αποτελεσμα.
Για τα ολα αυτα που εγιναν, συμφωνω δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνων γιατι εμεις τους βγαζαμε, αλλα ρε φιλε δεν μας ρωτουσαν οταν υπεγραφαν τα μνημονια με τους φορους και ολα τα υπολοιπα που φτασαμε εδω.
5 χρονια λεηλασιας δεν γινεται να τα φορτωσουν σε καποιον που ειναι 6 μηνες και που σιγουρα εκανε λαθη.
Εγω συμφωνω ο Βαρουφακης αποδειχτηκε λιγος και σωστα τον εστειλε.
Και θα σου απαντησω στο θεμα μας.
Εγω ειτε 600 ειτε τιποτα ειναι σαν τιποτα.
Μιλαω για εμενα προσωπικα ετσι?
Αλλα καλως η κακως ετσι το ειδαν οι 3 εκ φτωχοι και οι 1.5 ανεργοι!!!!!
Ειναι πολυ μεγαλα νουμερα φιλε, δυστυχως.
Και σιγουρα ουτε εσυ εισαι ευχαριστημενος που παιρνεις τα λεφτα πυ παιρνεις και που σου εχουν τελειωσει σε 2-3 μεες το πολυ γιατι ετσι το κανονισαν να γινεται οι προηγουμενοι.