Ορατότης Μηδέν

Αποστολέας Θέμα: Ορατότης Μηδέν  (Αναγνώστηκε 39596 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ορατότης Μηδέν
« Απάντηση #160 στις: Ιουλίου 06, 2015, 06:41:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
You are not allowed to view links. Register or Login
Η ρωγμή ξεκίνησε Ινδιάνε... Και σαν μηχανικός σου λέω ότι όταν γίνεται μια ρωγμή δεν σταματάει εύκολα...
Θα υπάρξουν εξελίξεις, το πόσο σύντομα θα εξαρτηθεί από την αντοχή της
"Μερκελιστικής" πολιτικής και των υποστηριγμάτων της....

Το αν θα αντέξουμε εμείς μέχρι τότε εξαρτάται από την σοβαρότητα και την ομοψυχία των Ελλήνων πολιτών (για την οποία όμως έχω μεγάλες αμφιβολίες).
Συγνώμη που παραθέτω τον εαυτό μου, αλλά διαβάζοντας τα τελευταία ποστ...
Τί στο καλό δεν καταλάβατε από αυτό που έγραψα ... ειδικά το bold και σε τι ακριβώς διαφωνείτε μαζί μου και μεταξύ σας;;;

Τα ίδια λέτε καρντάσια, πιόνια είμαστε απλά πρέπει να έχουμε την συνείδηση ήσυχη ότι κάναμε το καθήκον μας (και οι ψηφίσαντες ΟΧΙ και οι ψηφίσαντες ΝΑΙ - αρκεί να το κάνανε ενσυνείδητα),
Το αύριο δεν θα είναι ρόδινο και τα πράγματα δεν αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη, αλλά μην βλέπετε μόνο την Ελλάδα, βλέπετε και την Ευρώπη, και Ευρώπη δεν είναι μόνο ο Σούλτζ, ο Ντάιζεμπλουχ, η Μέρκελ και ο Λυκοσυμορίας, είναι ο Ιταλός, ο Γάλλος, ο Ισπανός .... ακόμα και ο Γερμανός πολίτης.

Η πολιτική της Ευρώπης σήμερα είναι εναρμονισμένη με την ευρωστία του τραπεζικού συστήματος στις πλάτες των ανθρώπων που κανονικά θα έπρεπε να εξυπηρετεί αυτό.

Αν 4-5 εκατομμύρια (τα 3 + 1,5 που λέει ο Μπίλλυ) εξαθλιωμένοι μετά από 5ετές ξεζούμισμα Έλληνες, μετά από 1 εβδομάδα εκφοβισμού, εκβιασμών, μαύρης προπαγάνδας, με κλειστές τράπεζες, την πτώχευση παρά πόδα και δεν ξέρω εγώ τί άλλο, πήγανε κόντρα στο ρεύμα, είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα. Έστω και αν μεγάλο μέρος του οφείλετε στην αγανάκτηση.

Η ρωγμή ξεκίνησε, αλλά συνήθως αργεί να σπάσει το μηχάνημα, ίσως πάρει πολλά χρόνια.....
Αυτό και μόνο.     

Υ.Γ. Βαρουφάκης...μμμμμμ..... Την Ιφιγένεια την ξέρετε;;; ;)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #161 στις: Ιουλίου 06, 2015, 06:48:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Δηλαδη για να καταλαβω. Δεν εκλεισε συμφωνια ο Τσιπ και ο " Ουαου" και εκαναν δημοψηφισμα με συνεπεια να κλεισουν οι τραπεζες και να βυθιστει η οικονομια στην υφεση. Πηραν 61% στο δημοψηφισμα και πανηγυριζει ο πανσοφος λαος για το μεγαλο ποσοστο. Και ερχομαστε σημερα που οι συνταξιουχοι καλουνται να ζησουν με 120 ευρω για δυο εβδομαδες και υπογραφουν οι προεδροι των κομματων οτι θελουν παρομοια προταση για την οποια εκαναν δημοψηφισμα. Ουσιαστικα δηλαδη ψηφιζουν ΝΑΙ. Ειναι ανωτερα μαθηματικα απο αυτα που καταλαβαινω. Καποιος με γνωσεις στα κομματικα μαθηματικα ας μου πει και εμενα γιατι πανηγυριζουμε σημερα αλλα και γιατι πανηγυριζαμε και εχθες . Μέσα σε 20 ώρες το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ και ο εθνικός διχασμός, εθνική συννενόηση!

Υ.Γ. Αν θελει ο "Ουαου" μπορει να κατεβει σαν "Ιφιγενεια" στο επομενο parade... :grin1:

Παντως για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ξεκουμπίστηκε ο πιο καραγκιόζης υπουργός Οικονομικων που πέρασε ποτέ από Ελληνική κυβέρνηση- από συστάσεως του Ελληνικού κράτους- ο οποίος ξεφτίλησε την Ελλάδα με τα ψέμματα του, την "δημιουργική ασάφεια", τα "ουαου ", τις ηλίθιες ιδέες του περί καλωδιωμένων τουριστών, τις καταγραφες στα Eurogroup και τα perpetual bonds, που το μόνο πράμα που ήξερε και έκανε ήταν να δίνει συνεντεύξεις, να ποστάρει στα σοσιαλ μιντια και να γράφει βιβλία προς ίδιον όφελος, αντί να στρώσει κ@λο και να δουλέψει για τα καθήκοντά του. Και μη νομίζετε οτι είναι τόσο αθώος και πατριώτης - ενδέχεται μετά από καιρό να αποκαλυφθεί οτι έπαιζε και άλλα παιχνίδια με αγοραπωλησίες μετοχών αφού ήξερε πότε οι χρηματαγορές θα πάνε πάνω και πότε κάτω. Στο καλό να πάει και να μην μας γράφει καθόλου - αρκετά μας έπρηξε με τις μπαρούφες του...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2015, 07:13:40 μμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #162 στις: Ιουλίου 06, 2015, 07:29:18 μμ »

• Public Relations
  • 6358
You are not allowed to view links. Register or Login
Δηλαδη για να καταλαβω. Δεν εκλεισε συμφωνια ο Τσιπ και ο " Ουαου" και εκαναν δημοψηφισμα με συνεπεια να κλεισουν οι τραπεζες και να βυθιστει η οικονομια στην υφεση. Πηραν 61% στο δημοψηφισμα και πανηγυριζει ο πανσοφος λαος για το μεγαλο ποσοστο. Και ερχομαστε σημερα που οι συνταξιουχοι καλουνται να ζησουν με 120 ευρω για δυο εβδομαδες και υπογραφουν οι προεδροι των κομματων οτι θελουν παρομοια προταση για την οποια εκαναν δημοψηφισμα. Ουσιαστικα δηλαδη ψηφιζουν ΝΑΙ. Ειναι ανωτερα μαθηματικα απο αυτα που καταλαβαινω. Καποιος με γνωσεις στα κομματικα μαθηματικα ας μου πει και εμενα γιατι πανηγυριζουμε σημερα αλλα και γιατι πανηγυριζαμε και εχθες . Μέσα σε 20 ώρες το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ και ο εθνικός διχασμός, εθνική συννενόηση!

Υ.Γ. Αν θελει ο "Ουαου" μπορει να κατεβει σαν "Ιφιγενεια" στο επομενο parade... :grin1:

Ξεκουμπίστηκε ο πιο καραγκιόζης υπουργός που πέρασε ποτέ από Ελληνική κυβέρνηση- από συστάσεως του Ελληνικού κράτους- ο οποίος ξεφτίλησε την Ελλάδα με τα ψέματά του, την "δημιουργική ασάφεια", τα "ουαου ", τις ηλίθιες ιδέες του περί καλωδιωμένων τουριστών και περί perpetual bonds, που το μόνο πράμα που ήξερε και έκανε ήταν να δίνει συνεντεύξεις, να ποστάρει στα σοσιαλ μιντια και να γράφει βιβλία προς ίδιον όφελος, αντί να στρώσει κ@λο και να δουλέψει για τα καθήκοντά του. Και μη νομίζετε οτι είναι τόσο αθώος και πατριώτης - ενδέχεται μετά από καιρό να αποκαλυφθεί οτι έπαιζε και άλλα παιχνίδια με αγοραπωλησίες μετοχών αφού ήξερε πότε οι χρηματαγορές θα πάνε πάνω και πότε κάτω. Στο καλό να πάει και να μην μας γράφει καθόλου - αρκετά μας έπρηξε με τις μπαρούφες του...
Δεν είμαι προσωπολατρης ούτε θιασώτης κανενός. Ψήφισα στη ζωή μου ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τελευταία ΕΠΑΜ και ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ (όχι απαραίτητα με τη σειρά αυτή).
Όπως καταλαβαίνεις "γηράσκω αεί διδασκόμενος" και δεν φοβάμαι να παραδεχθώ τα λάθη μου, λάθη δεν κάνουν μόνο οι τεμπέληδες και τα λαμόγια ;)
Μιλάω πολιτικά και όποιος δεν καταλαβαίνει ή έχει συμφέρον ή είναι στόκος και δεν σε είχα για στόκο. Αλλά τρώγε εσύ χάρτινο ευρώ και μπογδανοσαλάτα, εγώ προτιμώ ντοματούλα, ξυλάγγουρο και ρακί και είναι και δωρεάν από τη  μαμά φύση.
Δούλος των τραπεζών έγινα γιατί με αναγκάζει η ζωή και το σύστημα που ζω, και να μπορέσω όσο είμαι σε ζωή να πολεμήσω το σύστημα, όποτε μπορώ και με κάθε ευκαιρία θα του βάζω τρικλοποδιές.
Ξέρω σε τί κόλαση θα μεγαλώσει το παιδί μου.. αλλά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι μόνος μου, όμως θέλω την συνείδησή μου ήσυχη!

Αν δεν καταλαβαίνεις απλά δεν θέλεις και το σταματάω εδώ γιατί δεν αξίζει παραπάνω... pano
Υ.Γ. Το "Ιφιγένεια" πήγαινε στο ότι κάπως έπρεπε να ικανοποιηθούν και οι "δανειστές" και μια που δεν μπορούν να φάνε Τσίπρα τηγανητό ας ευχηθούμε να βολευτούν μα Βαρουφάκη γιαχνί!
Υ.Γ. 2 Είμαι από αυτούς που ψήφισα ΟΧΙ έχοντας στο βάθος του μυαλού μου "εναλλακτικό νόμισμα" και grexit και το έκανα ενσυνείδητα! :)
Καθόμαστε να γλείφουμε τα @ίδια μαϊμούδων, ουροκοταγκων (τί μου φταίνε άραγε οι μαϊμούδες ???) κανίβαλων.... πού καταντήσαμε............. :( :( :( :( :( :( :( :( :(
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2015, 07:31:53 μμ από nikolasf4 »
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #163 στις: Ιουλίου 06, 2015, 08:28:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Oυτε μπογδανο-σαλατα , ουτε χαρτινο ευρω, ουτε τιποτα.... Την [προηγουμενη φορα αυτο που εγραψα ηταν ξεκαθαρο...Απο το 1823 εως και το 2015 η Ελλαδα -δυστυχως ή ευτυχως - δανειζοταν οπως ακριβως κανουν ολα τα κρατη του κοσμου..Και στην δραχμη να γυρναγαμε και στον Φοινικα και στη Μνα , το ιδιο θα γινοταν....

Εαν ηταν μ@λακια μια φορα η ενταξη μας στο ευρω ειναι 100 η εξοδος. Γιατι δεν εχεις πρωτογενη τομεα, γιατι ο λαος δεν ειναι ενημερωμενος για το τι πρεπει να περιμενει και τι να αντεξει , και γιατι δεν εχεις προετοιμαστει καταλληλα για ενα τετοιο εγχειρημα.... Το εθνικο νομισμα ειναι καλο οταν χρησιμοποιειται με φειδω.... Στα χερια αφρονων θα κατεληγε απλως ενα ακομα πληθωριστικο νομισμα... Σε αυτο σημειο συμφωνω απολυτως με την αποψη του κομματος του Περισσου που μιλαει για καθαρη και εντιμη προετοιμασια ενος λαου για τη συγκεκριμενη μεταβαση.... Σου επαναλαμβανω οτι ουτε ο Καζακης λεει κατι πειστικο, ουτε ο Αλαβανος  ουτε φυσικα το Ανταρσυα το οποιο ζει με την ονειρωξη μιας Οκτωβριανης Επαναστασης στα ελληνικα προτυπα και με συντονισμο απο τα Βορεια Προαστεια και το Κολωνακι ....Ενας που καταθετει μια σοβαρη αποψη πανω στο συγκεκριμενο θεμα ειναι ο Κατσανεβας και το κομμα του "Δραχμη"....

Η ενταξη στο ευρω - σε ενα σκληρο νομισμα - σημαινε 1) να εχεις λυσει το ασφαλιστικο προβλημα 2) να εχεις μειωσει τις κρατικες δαπανες ( και δεν μιλαω για Υγεια- παιδεια αλλα για χιλιαδες κοπριτο-οργανισμους με αργομισθιες , επιδοματα και παει λεγοντας) 3 ) να εχεις ενα φυσιολογικο φορολογικο συστημα....

Αυτα τα 3 μας ταλανιζουν μεχρι και σημερα με κερασακι στην τουρτα τις 58 φορο-απαλλαγες των εφοπλιστων (Και να πεις οτι απο τα 40 ατομα πληρωμα οι 35 ειναι Ελληνες  η΄οτι κτιζουν τα πλοια τους στα Ελληνικα Ναυπηγεια ή οτι φερουν Ελληνικη σημαια) να πεις χαλαλι....

Οι φοροι λοιπον που μας στεναξαν ολους ειναι η απλη συνταγη του Γιωργακη...Εσοδα απο φορους κατα 2/3 και 1/3 απο περικοπες ...Το διο μοντελο ακολουθησε ο Σαμαρας και το ιδιο φερνει τωρα η οικουμενικη....

Οσο δε για το δημοψηφισμα το ειπε ο Τσακαλωτος...Δεν περναγε η προταση απο το κομμα και ειπαμε να το παμε στο λαο...  Δηλαδη μας κοστισε κατι παραπανω η ολη διαιδικασια για να παρακαμφθει η Αριστερη Πλατφορμα , η ΔΕΑ , η ΚΟ.ΤΑ. , η Ροζα και παει λεγοντας.... 

Απο εκει και περα χωρις δανεια δεν ζεις....Πως να το κανουμε ..Ουτε εγω το θελω αλλα ετσι ειναι.... Ας περικοπουν τα προνομια των συνδικαλιστων , ας εφαρμοστει ενιαιο μισθολογιο σε ολους τους φορεις του δημοσιου, κλεισε τους αχρηστους οργανισμους , σταματα τα επιδοματα 32.500 αγ@μων θυγατερων , κοψε τις προωρες συνταξεις των 25 -20-και 25 ετων , τις συνταξεις για μαμαδες με ανηλικα , σταματα τους αχρηστους διορισμους ( 580 καθαριστριες εχει το ΥΠ.ΟΙΚ  με μισθο λεκτορα που καλλιστα θα μπορουσαν να ειναι 580 δασκαλοι σε ακριτικα νησια ) και φορολογησε σωστα .... Τιποτα απο ολα αυτα δεν εχει τολμησει κανενας να κανει και να ακουμπησει...

υ.γ. φευγω εκτακτως ... Συνεχιζουμε αυριο... :grin1:

Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #164 στις: Ιουλίου 06, 2015, 08:54:44 μμ »

• Public Relations
  • 6358
Και ας πληρώνει και καθένας τους φόρους που του αναλογεί!!!  ;) ;) ;)

Ο Έλληνας πιστεύει πως κλέβοντας το κράτος κλέβει τον πασά!!!! Τον εαυτό του κλέβει !!!! 8)

Ελεύθεροι επαγγελματίες, Γιατροί, Δικηγόροι, Ηλεκτρολόγοι, Μηχανικοί - και εγώ ήμουν τέτοιος κάποτε - κλπ με 10000 ευρώ δηλωθέντα ετησίως, 3 σπίτια, 2 εξοχικά, και 2-3 αυτοκίνητα ... Άσε φίλε σου το είπα μην δαιμονοποιείς τάξεις λαμόγια υπάρχουν παντού απλά καθένας βλέπει την καμπούρα του άλλου ;) και τρωγώμενοι μεταξύ μας δεν βλέπουμε τελικά το συμφέρον μας... :o :o

Ποιό μισθολόγιο ποιο φορολογικό και ποια κυβέρνηση..... :)) :)) :)) :)) :)) και ο Χριστός να ερχόταν, θα αλλαξοπιστούσε... :whistiling:

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα ... κάτι χάνεις τελευταία, δεν είναι το θέμα το χρέος της Ελλάδας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας.... Αλλού είναι το θέμα.... Αν δεν το βλέπεις άστο! :whistiling:

Υ.Γ. Αν πραγματικά το θέμα ήταν το χρέος και η άρρωστη νοοτροπία της Ελλάδος - που πραγματικά υπάρχει, γιατί απλά εμείς δεν περάσαμε από αστική επανάσταση, δεν δημιουργήσαμε μόνοι μας κράτος μετά την Τουρκοκρατία αλλά αντικαταστήσαμε τον Σουλτάνο με τον δυτικού τρόπου Κυβερνήτη, αλλά άλλη ιστορία αυτή- θα μας είχαν σουτάρει από καιρό και όχι μόνο από το EURO ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2015, 09:00:31 μμ από nikolasf4 »
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #165 στις: Ιουλίου 06, 2015, 09:26:09 μμ »

• Public Relations
  • 6358
Ειλικρινά δεν μου αρέσει να γράφω αλλά με τσίγκλισες.

Που βλέπεις εσύ στους δανειστές να θέλουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του Έλληνα;;; Σε ποιά επίσημη πρόταση;;;

Να δεχτώ και δεν έχω πρόβλήμα τη σαπίλα του πολιτικού συστήματος και ότι όσοι μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν δεν θέλουν να θίξουν τα κακώς κείμενα ....

Με άυξηση της φορολογίας (ποσοστού) ποιός πολέμησε ποτέ την φοροδιαφυγή;;;

Τί μισθό πρέπει να παίρνω με Msc και Phd και 25 χρόνια δουλειάς - λιγότερα από 1200 φορολογημένα που παίρνω τώρα - και πληρώνω στα ήδη φορολογημένα άλλα 700 φόρο ετησίως και 400 ΕΜΦΙΑ για 80 τμ σπίτι και 50 τμ εξοχικό;;; (δουλεύω και ΣΚ)

Πρέπει ο ΕΕ ή ο αγρότης να φορολογείται από το πρώτο ευρώ ή να πληρώνει 100% προκαταβολή φόρου;;;

Πόσο πρέπει να μειωθούν οι συντάξεις, όταν για το έλλειμμα των ταμείων φταίει σε μεγάλο βαθμό το είδος της αναδιάρθρωσης για τη ¨σωτηρία¨των Τραπεζών - που στην Ελλάδα, αντίθετα πχ με την Ιρλανδία δεν είχαν μέχρι σήμερα πρόβλημα- και η αύξηση της ανεργίας που αυτοί δημιούργησαν;;;

Σε αυτά τα σενάρια κάποιοι - όχι εγώ που έχω μια πιο ριζοσπαστική αντίληψη - ψήφισαν ΟΧΙ αν το κατάλαβες. Όχι για το Τσίπρα ή τον Βαρουφάκη, αλλά γιατί αυτό πίστευαν, και αυτή είναι μια εξέλιξη.

Δεν θα γράψω άλλα απλά γιατί βαριέμαι, μην είσαι δογματικός, μην παρασύρεσαι από τις πικρίες σου και το αίσθημα αδικίας που πιθανόν να νιώθεις για τα κακώς κείμενα, χαλάρωσε, πιες κάτι και σκέψου, απλά σκέψου.... Είσαι νοήμον άνθρωπος και μορφωμένος, έχεις πολλά δίκια αλλά δεν βλέπεις όλη την εικόνα...
Καμιά Ευρ Ενωση δεν μπορεί να μας αλλάξει παρά μόνοι μας, αλλά πίστεψέ με και ούτε τους ενδιαφέρει.   

Αυτά πιστεύω. Ο χρόνος θα δείξει. Ίσως κάποτε τα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας δουν όλη την εικόνα αλλά θα είναι αργά .
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #166 στις: Ιουλίου 06, 2015, 09:41:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Επειδη διαβασα τις αποψεις σας εγω λεω πως δεν υπαρχει λογος να ανεβαζουμε την ενταση μεταξυ μας.

Και εμεις πρεπει καποτε να αλλαξουμε σαν Λαος αν θελουμε να βελτιωσουμε την ζωη των παιδιων μας, και οι συμμαχοι (ποτε η Ελλαδα ειχε συμμαχους γιατι εγω δεν το θυμαμαι ιστορικα) να καταλαβουν οτι αυτο που κανουν εχει ενας τελος.
Ενα οργανωμενο σχεδιο να μας φτασουν στην εξαθλιωση και στον διχασμο.
Και το πετυχαν.
Παρακαλω μην χαλασουμε την συζητηση γιατι ειμαστε μεγαλα παιδια. :)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #167 στις: Ιουλίου 06, 2015, 10:28:06 μμ »

• Public Relations
  • 6358
Δεν θα τσακωθώ με τον Τέλλη ποτέ Τεο μην φοβάσαι .... και ειδικά για πολιτικά  :grin1: :grin1:

Απλά προσπαθώ απεγνωσμένα να πώ πως τ πράγματα δεν είναι Άσπρο Μαύρο  pano pano  :grin1: και δεν φταίνε πάντα οι κακοί Έλληνες....

Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια εξουσίας και κυριαρχίας που δεν αφορούν μόνο εμάς... αλλά που εμείς σαν Έλληνες έλαχε να βρεθούμε στην δίνη και να κάνουμε όπως πάντα του κεφαλιού μας!!!!

Εννοώ το μή αναμενόμενο :grin1:... και κάποιες φορές "ηρωικό"
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #168 στις: Ιουλίου 06, 2015, 10:42:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Νικολα δυστυχως παιζονται πολλα "περιεργα" παιχνιδια που εμεις ουτε καν μπορουμε να καταλαβουμε. :-\
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #169 στις: Ιουλίου 07, 2015, 07:10:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η αληθεία από όσα συζητάτε είναι κάπου στην μέση.
Και εμείς δεν κάναμε όσα έπρεπε και βολεύτηκαν τα λ@μόγια και οι τοκογλύφοι έξω το εκμεταλλεύτηκαν και είπαν να μας εξοντώσουν μια και καλή.
Να πω όμως την αλήθεια, δεν περίμενα μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος να θέσουμε σαν διαπραγματευτική βάση την πρόταση του Γιούνκερ που μόλις πριν λίγες μέρες καταψηφίσαμε!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"