Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές που βρίσκουν το κουράγιο άνθρωποι που έχουν δώσει τα πάντα στον ΠΑΟΚ και ασχολούνται ακόμα με το άθλημα!!
Και δεν θα σταθώ στο χθεσινό περιστατικό στο Αλεξάνδρειο, εγώ σαν ΠΑΟΚτσής θέλω να ξαναγίνει ο αγώνας με κόσμο από εκεί που σταμάτησε.
Δεν γουστάρω να παίρνω παιχνίδια στα χαρτιά!
Αντρίκια και παλικαρίσια να κερδίζω και να χάνω στο γήπεδο.
Το θέμα μου όμως είναι πως το χθεσινό περιστατικό, έγινε πέρσι σε εμάς, στο παιχνίδι Κυπέλλου
και ίσως να επαναληφθεί και φέτος.Λέω "ίσως" γιατί την μεγαλύτερη σημαία του συλλόγου στο μπάσκετ, τον έχουμε αφήσει να ακολουθεί έναν μοναχικό αλλά αξιοπρεπή και περήφανο δρόμο.
Διαφορετικό από τους υπόλοιπους, ξεχωριστό από κάθε τι!
Οι 3.000-4.000 χιλιάδες κόσμου που μαζεύονται στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ ούτε στο ελάχιστο δεν αντιπροσωπεύουν τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.
Ο κόσμος στο μπάσκετ της ομάδας πλέον άλλαξε. Οικογένειες, παιδάκια, και μια ωραία ατμόσφαιρα που ικανοποιεί την πλειοψηφία του κόσμου που βρίσκονται κάθε φορά μαζί με ορισμένους συνδεσμίτες που
ΠΑΝΤΑ δίνουν το παρόν στο γήπεδο.
Όταν όμως πλησιάζουν παιχνίδια με τον ρούλη ή τα 2 καθίκια της χαβούζας εκεί τα πράγματα αλλάζουν.
Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοώ!
Ρωτάω,
ζήτησε κανένας από την διοίκηση της ΚΑΕ να έρθει στο γήπεδο? Παρακάλεσαν κανέναν?
Ζήτησαν ξεχωριστά για αυτά τα παιχνίδια να γεμίζει το ΠΑΛΑΤΑΚΙ?
Ποιος είναι αυτός που δεν σέβεται τον ΠΑΟΚ?
Ποιος είναι αυτός που δεν σέβεται την μεγαλύτερη μπασκετική μας σημαία?
Ποιος είναι αυτός που δεν σέβεται την τεράστια προσπάθεια που κάνει το μπάσκετ?Γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν μην υπολογίζοντας το κόστος?
Ποιος τους είπε ότι ο Μπάνε και όλοι οι υπόλοιποι είναι σαν τα μούτρα τους?
Όλα αυτά τα αναφέρω με αφορμή το χθεσινό περιστατικό και επειδή δεν είμαι από εκείνους τους κοντόθάλμους που χαίρονται όταν καεί το σπίτι του γείτονα, θέλω να θυμηθούμε ορισμένα πράγματα και να προστατεύσουμε την τεράστια προσπάθεια που κάνει το τμήμα.
Και επειδή η φετινή ομάδα χτίστηκε για μεγάλα πράγματα, επειδή όσο θα περνάει ο καιρός θα έρχεται περισσότερος κόσμος στο γήπεδο,
οφείλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας.Δεν ξέρω αν αληθεύει η όχι το χθεσινό περιστατικό, όταν κάποιος που ακολούθησε την ομάδα στο Αλεξάνδρειο, απάντησε σε κάτι ύβρεις προς τον Μπάνε και ο τελευταίος τον έβγαλε έξω από το γήπεδο, αλλά αυτό και μόνο λέει πολλά.
ΥΓ. Το χθεσινό δεν δικαιολογεί διακοπή.
Εκκένωση ναι , διακοπή όχι.
Να ευχαριστούν τον Θεό που τους προειδοποίησαν κιόλας, σε εμάς ενεργούν χωρίς καμία προειδοποίηση.
Εμάς τα κοράκια μας έχουν ήδη προκαλέσει και μας περιμένουν στην γωνία.
Ένας ΠΑΟΚ υπάρχει και απειλεί, οι υπόλοιποι αποτελούν "συμπληρώματα"...