Cinefil

Αποστολέας Θέμα: Cinefil  (Αναγνώστηκε 4302 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Cinefil
« στις: Αυγούστου 13, 2014, 06:47:48 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αυτοκτόνησε ο σπουδαίος ηθοποιός Robin Williams

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα, ο διάσημος ηθοποιός, Robin Williams με την αστυνομία να εκτιμά ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο 63χρονος ηθοποιός, ο οποίος ήταν ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς, του εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Αν και τα αίτια του θανάτου του διάσημου ηθοποιού είναι ακόμη υπό έρευνα, οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες θεωρούν ότι ο ηθοποιός πέθανε από ασφυξία, απόρροια αυτοκτονίας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο ηθοποιός που ζούσε με τη σύζυγό του στη βόρεια Καλιφόρνια κηρύχθηκε νεκρός στις 12:02 τοπική ώρα και ότι η πιθανή αιτία του θανάτου ήταν ασφυξία εξ αιτίας αυτοκτονίας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος έχει δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό κατά το παρελθόν είχε εισαχθεί παλαιότερα σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα.

O Robin Williams, ο οποίος είχε κερδίσει το Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στο "Good Will Hunting", έπασχε από κατάθλιψη κάτι που επιβεβαίωσε και ο προσωπικός βιογράφος του.

Η οικογένεια του ηθοποιού, ζήτησε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τη μνήμη του, αλλά και την ιδιωτική τους ζωή σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

"Αυτό το πρωί, έχασα τον σύζυγό μου και καλύτερό μου φίλο και ο κόσμος έχασε έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες και έναν από τους ωραιότερους ανθρώπους. Είμαι συντετριμμένη. Εκ μέρους της οικογένειας του Ρόμπιν, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή, αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ελπίζουμε ότι θα δώσετε έμφαση όχι στον θάνατό του, αλλά στις αμέτρητες στιγμές γέλιου και χαράς που πρόσφερε σε εκατομμύρια ανθρώπους", αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η σύζυγός του, Σούζαν Σνάιντερ.

Ο Robin Williams είχε πάνω από τρεις δεκαετίες σπουδαία κινηματογραφική καριέρα και είχε γίνει διεθνώς γνωστός για το ρόλο του ως Μπάρι Λέβινσον στο αντιπολεμικό έπος "Good Morning Vietnam" το 1987.

O μεγάλος κωμικός είχε δικαίως κατακτήσει το κοινό σε όλο τον κόσμο, με μεγάλες ερμηνείες όπως ο ρόλος του δασκάλου στον "Κύκλο των Χαμένων Ποιητών".

Ο Robin Williams, πρόσφατα είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά του CBS "The Crazy Ones", η οποία διακόπηκε μετά από μια σεζόν, ενώ ετοίμαζε και τη συνέχεια της ταινίας "Mrs. Doubtfire". Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε κάθε φίλο του καλού σινεμά.

Το τελευταίο Tweet του Ρόμπιν Ουίλιαμς την 1η Αυγούστου για τα γενέθλια της κόρης του. Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν γνωστός λάτρης των video games και είχε ονομάσει την κόρη του Zelda, από το γνωστό παιχνίδι.

RIP, ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ  :(
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Cinefil
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 13, 2014, 11:27:09 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Όντως πολύ μεγάλος ηθοποιός με σπουδαίες ερμηνείες...
Δεν τους λείπει τίποτα και δεν ξέρω τι παθαίνουν και τους παίρνει η κάτω βόλτα.

RIP :(

Δια απαγχονισμού αυτοκτόνησε τελικά ο Robin Williams. Το νεκρό σώμα του εντοπίστηκε από στενό συνεργάτη του.

Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, ο ηθοποιός πέθανε από ασφυξία. Η είδηση ανακοινώθηκε από τον Σερίφη του Marin County, Keith Boyd και ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα όσα λέγονταν μέχρι το απόγευμα της Τρίτης περί αυτοκτονίας του 63χρονου Williams.

"Τον βρήκαμε με μία θηλιά περασμένη στο λαιμό του", τόνισε συγκεκριμένα o Keith Boyd κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της αστυνομίας για το θλιβερό γεγονός που έγινε πρώτο θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, σε όλο τον πλανήτη.

Επίσης, ανέφερε ότι βρέθηκαν πληγές στον καρπό του καθώς και ένα μικρό μαχαίρι κοντά στο άψυχο σώμα του. Η σορός του βρέθηκε σε καθιστή θέση.

Όπως έγραψε το TMZ ο ηθοποιός δεν είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας, ενώ εντοπίστηκε μέσα στην οικία του και όχι στο γκαράζ του σπιτιού του, όπως είχε αρχικά μεταδοθεί. Την ώρα της αυτοκτονίας, η σύζυγος του έλειπε από το σπίτι καθώς είχε βγει για να τακτοποιήσει καθημερινές δουλειές.

Η προσωπική βοηθός του 63χρονου ηθοποιού, η οποία δεν κατονομάζεται, έφτασε στην οικία του ζευγαριού και χτύπησε την πόρτα. Όταν δεν έλαβε απάντηση ανησύχησε, δεδομένου ότι γνώριζε πως ο Williams την περίμενε. Επόμενή της κίνηση ήταν να χτυπήσει το παράθυρο και τελικά να εισβάλει στο σπίτι.

Άμεσα ειδοποίησε τη σύζυγο του, και την αστυνομία.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 13, 2014, 12:13:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
 :'( :'( :'( :'( :'(
Θηλιά στο λαιμο δηλαδη βρεθηκε κρεμασμένος? Αν όχι πως...Και πληγες στα χερια(δεσιμο)????
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 13, 2014, 12:24:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Τι ψάχνεις να βρεις, πάνω στην απελπισία και αν το χεις πάρει απόφαση κάνεις πολλά...

« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 13, 2014, 12:40:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Αλλο λέω...
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 07:16:42 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πέθανε ο Τόνυ Άντονυ

Σε ηλικία 66 ετών άφησε το Σάββατο την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Τόνυ Άντονυ, νικημένος από τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Τόνι Άντονι θα ψαλεί τη Δευτέρα σε εκκλησία στο Αιγάλεω και η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στην Σκόπελο.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Αντώνης Κόνιαρης. Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 30 Ιανουαρίου 1948.

Εμφανίσθηκε σε πολλά θεατρικά έργα κι επιθεωρήσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικά έργα, μεταξύ των οποίων και πολλές βιντεοταινίες.

Ακόμη, έχει πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σαν καλλιτέχνης της stand-up Comedy.

Σημαντικός ήταν ο ρόλος του στην πρωτότυπη θεατρική παράσταση "Σεσουάρ για Δολοφόνους".

RIP.... :(

« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 14, 2015, 07:55:09 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

smilepaok

« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 08, 2015, 10:44:56 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ

Το ειδα χθες και ηταν εξαιρετικο.
Κριμα! :(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 05, 2015, 09:22:39 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Έφυγε» από τη ζωή ο Κώστας Τσάκωνας

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Τσάκωνας, δεν είναι πλέον κοντά μας. Ο άνθρωπος που έκανε κάθε Έλληνα να γελάσει, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso είχε εξομολογηθεί: «Κάνω χημειοθεραπείες από πέρυσι το καλοκαίρι. Όμως δεν το βάζω κάτω. Το παλεύω γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή όλοι θα φύγουμε από τη ζωή. Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα. Mε το γέλιο προσπαθώ να την παλέψω αλλιώς θα είχα “φύγει” προ πολλού. Να μη ζήσει άλλος τους δικούς μου πόνους. Είναι ανυπόφοροι. Θα το παλέψω όμως».

Πριν από 5 χρόνια, επίσης, είχε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο του προκάλεσε μεγάλη αστάθεια, ενώ πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην ουροδόχο κύστη.

Μπορεί να είχαμε συνηθίσει τον διάσημο ηθοποιό να μας κάνει να γελάμε, αλλά η ζωή του μόνο εύκολη δεν ήταν. Αρχικά, είχε έρθει αντιμέτωπος με τον θάνατο όταν γεννήθηκε, αλλά κατάφερε να ζήσει. Έπρεπε να φροντίζει τον αδερφό του που είχε νοητική στέρηση και την αδελφή του που είχε επιληψία.

Το 2004 είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν, εξαιτίας έργων που έκανε ο Δήμος, έπεσε ένα δέντρο στο κεφάλι του, με το δικαστήριο να του εκδικάζει 2.000 ευρώ αποζημίωση, και εκείνον να κάνει έφεση και να ζητά να μπορεί ξανά να επιστρέψει σπίτι του και στα αγαπημένα του μαστορέματα

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στο νεκροταφείο της Αργυρούπολης.
Ποιος ήταν ο Κώστας Τσάκωνας

Ο λατρεμένος ηθοποιός γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1943 στην Αθήνα. Φοίτησε στη «Δραματική Σχολή του Λαϊκού Πειραματικού Θεάτρου» του Λεωνίδα Τριβιζά και στη δραματική σχολή «Βεάκη».

Η πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο έγινε με εντελώς τυχαίο τρόπο σε μια ταινία μικρού μήκους του Κώστα Ζυρίνη. Στην συνέχεια έπαιξε σε πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους στον κινηματογράφο, το θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. Χαρακτηριστικός ήταν ο ρόλος του στην ταινία «Μάθε παιδί μου γράμματα».

Οι ταινίες που έπαιξε:

«Λάβετε θέσεις» (1973)
    «Τα χρώματα της ίριδος»» (1974)
    «Από που πάνε για τη χαβούζα» (1978)
    «Βέγγος ο τρελλός καμικάζι» (1980)
    «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι» (1980)
    «Μάθε παιδί μου γράμματα» (1981)
    «Τι έχουν να δουν τα μάτια μου» (1983)
    «Χούλιγκανς (κάτω τα χέρια απ’ τα νιάτα!)» (1983)
    «Εθνική παπάδων» (1984)
    «Θηλυκό θηριοτροφείο» (1984)
    «Ρόδα τσάντα & κοπάνα νο3» (1984)
    «Ροκάκιας την ημέρα... το βράδυ καμαριέρα» (1984)
    «Επαγγελματίας οπαδός» (1985)
    «Η γυναικάρα απ’ το Κιλκίς» (1985)
    «Ιππότης της λιγούρας» (1985)
    «Ο κυνηγός της χαμένης φαλάκρας» (1985)
    «Ο προφήτης με την πυρηνική κεφαλή» (1985)
    «Πόντιος είμαι... αλλά κάνω θεραπεία» (1985)
    «Χωρίς μαλλί και γνώση...» (1985)
    «Άλλες τον προτιμούν γουλί» (1986)
    «Επάγγελμα: Γυναίκα» (μια ζωή πατίνι)» (1986)
    «Κερατάς και... δαρμένος» (1986)
    «Μάθε παιδί μου μπάσκετ» (1986)
    «Ο άνθρωπος από το Τσερνομπίλ» (1986)
    «Ο παπα...μαφίας» (1986)
    «Οι Πόντιοι» (1986)
    «Για μια χούφτα... τούβλα» (1987)
    «Καθαρίζω για τη γυναίκα μου» (1987)
    «Κλασική περίπτωση βλάβης» (1987)
    «Λόρδαν ο βάρβαρος» (1987)
    «Μας τάπαν κι άλλοι που την είχαν πιο μεγάλη» (1987)
    «Ο ψευδομάρτυρας» (1987)
    «Πόντιος είμαι ό,τι θέλω κάνω» (1987)
    «Η μεγάλη απόφραξη (Το σκατόμουτρο)» (1988)
    «Φαλακρός στόχος» (1988)
    «Ο τοκογλύφος» (1989)
    «Ο φακίρης» (1989)
    «Αθηναίοι» (1990)
    «Ο κόμης... Τσάκωνας» (1990)
    «Φτηνά τσιγάρα» (2000)
    «Η φούσκα» (2001)
    «Magic hour» (2011)

Ενώ έγραψε το σενάριο για τις ταινίες:

«Πόντιος είμαι... αλλά κάνω θεραπεία» (1985)
    «Μας τάπαν κι άλλοι που την είχαν πιο μεγάλη» (1987)
    «Φαλακρός στόχος» (1988)

Γελάσαμε πολύ μαζί του.
Θεός σχωρέστον... :(

« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 05, 2015, 10:54:09 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Χαρισε γελιο...Ωραιος τυπος ηταν.... ο Θεος να τον αναπαυσει... :(
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών