"Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ευκαιρία""Ήταν η καλύτερη ευκαιρία για εμένα. Προφανώς και το ΝΒΑ παραμένει στόχος, αλλά είναι και ρίσκο. Αν περίμενα έως τον Σεπτέμβριο να δω τι θα γίνει, ενδεχομένως να έχανα την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, σε περίπτωση που τελικά δεν έπαιρνα θέση σε κάποιο ρόστερ", εξήγησε στην ιστοσελίδα tribstar.com.
Πρόσθεσε πως "η πρόταση της ελληνικής ομάδας ήταν η καλύτερη, γιατί θα μου δώσει εμπειρία, αλλά και έκθεση. Νιώθω μεγάλο βάρος στις πλάτες μου".
Το site σημείωσε πως "μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν οι Ματ Μπούλαρντ, Τρέισι Μάρεϊ, CJ Ουότσον και ο DJ Κούπερ. "Είχε αρκετή επιτυχία και έχουμε παρεμφερές στιλ παιχνιδιού, ενώ προερχόμαστε από όμοιο μεσαίο-μεγάλο backround". Οι Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ και Τζούλιαν Βον θα είναι συμπαίκτες του, ενώ μέρος της συμφωνίας είναι και τα παιχνίδια στο Eurocup "η μπασκετική εκδοχή του Europa League", όπως αναφέρεται.
"Είχα προτάσεις από τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία, αλλά καμία δεν μου έδινε την ευκαιρία να παίξω και εκτός των εθνικών λιγκών. Σκεφτόμουν πως αν πήγαινα στην Ευρώπη, θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω παντού".
Δεν τρέφει ψευδαισθήσεις. Ξέρει πως τον περιμένει πολιτισμικό σοκ, δεδομένου ότι δεν ταξίδεψε ποτέ κάπου που τα αγγλικά δεν ήταν η κύρια γλώσσα. "Για να πω την αλήθεια, δεν έχω ζήσει ποτέ εκτός της Terre Haute. Στο τέλος της ημέρας βέβαια, μπάσκετ παίζουν και εκεί ενώ το μπάσκετ θα είναι ο τρόπος που θα γεμίζω τη μέρα μου".
Ο αρθρογράφος συνεχίζει, εξηγώντας πως "η Θεσσαλονίκη, όπου παίζει ο ΠΑΟΚ έχει τη δική της πλούσια κουλτούρα. Ιστορικώς, είναι γνωστή ως Σαλόνικα και βρίσκεται στο βόρειο μέρος του Αιγαίου. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, με πληθυσμό 1.104.460 κατοίκων. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ γνωστή ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα. Όπως ισχύει σε πολλές περιπτώσεις στην Ευρώπη, πρόκειται για οργανισμό που έχει πολλά σπορ. 15 στο σύνολο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ένα από τα πιο γνωστά της Ελλάδας, ενώ επίσης παίζει στην Ευρώπη".
Ο Όντουμ σχολίασε ότι "πάντα ήθελα να παίξω σε μια πόλη του μεγέθους της Θεσσαλονίκης, γιατί περιμένω ότι θα πάθω πολιτισμικό σοκ. Ήθελα λοιπόν, να διασφαλίσω ότι πάω κάπου όπου θα 'χω διάφορα πράγματα να κάνω, όταν δεν θα παίζω μπάσκετ. Αυτό βέβαια, θα είναι το πρωταρχικό μέλημα".
Ο Αμερικανός γκαρντ ενημέρωσε πως θα φύγει για την Ελλάδα σε τρεις εβδομάδες.
sport24.gr
Έχω πολύ καλό προαίσθημα...Θα μιλάμε γι αυτόν όλη την χρονιά