15. Julian Vaughn

Αποστολέας Θέμα: 15. Julian Vaughn  (Αναγνώστηκε 2871 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

15. Julian Vaughn
« στις: Αυγούστου 01, 2014, 07:12:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Συμφωνία ΠΑΟΚ και Julian Vaughn

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Julian Vaughn, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Με την προσθήκη του Julian Vaughn στο ρόστερ της ομάδας, ο ΠΑΟΚ ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό στην “front line”.

Ο Julian Vaughn γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου του 1988 στο Reston της Virginia, έχει ύψος 2μ.08 και αγωνίζεται στη θέση του center. O Julian Vaughn ξεκίνησε την καριέρα του από το γυμνάσιο Oak Hill Academy και στη συνέχεια φοίτησε στο φημισμένο πανεπιστήμιο Georgetown. Ύστερα από τέσσερα χρόνια στους Hoyas, αποφοίτησε την σεζόν 2010-11. Την τελευταία του χρονιά στο κολέγιο, είχε 8 πόντους (51,9% στα δίποντα και 66,3% στις βολές), 6,2 ριμπάουντ, 1,5 ασσίστ και 2 κοψίματα, σε 23,6 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής και στα 32 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα, ο Julian Vaughn αγωνίστηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία με τους Indios SFM (2010-11), στη συνέχεια έπαιξε στο βελγικό πρωτάθλημα με την Antwerp (2011-12), στην Κύπρο με τον Κεραυνό (2012-13), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΚΑΟΔ. Με την ομάδα της Δράμας και σε 26 παιχνίδια της κανονικής περιόδου (20:47 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής ανά αγώνα) είχε: 9,2 πόντους (53,4% στις βολές, 62,2% στα δίποντα), 5,3 ριμπάουντ. Στο καλύτερό του παιχνίδι στην περσινή σεζόν (ΚΑΟΔ-Απόλλων Πατρών: 81-83) πέτυχε 25 πόντους και πήρε 17 ριμπάουντ.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/3725
Welcome to PAOK
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Julian Vaughn
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 01, 2014, 08:36:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μακαρι το περσινο του ρεκορ να σπασει φετος με την ομαδα μας  paokara

Καλως ηρθες  smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 02, 2014, 05:04:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα μάθω πολλά και θα δώσω πολλά στον ΠΑΟΚ»

Ενθουσιασμένος από την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, έτοιμος να μάθει πολλά από τον νέο του προπονητή, αλλά και αποφασισμένος να δώσει πολλά για να πετύχει, δηλώνει ο Julian Vaughn, που μίλησε στο paokbc.gr στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ. Και όλα αυτά με αρκετά Ελληνικά, καθώς όπως αποδείχθηκε στη διάρκεια της συνομιλίας που είχαμε μαζί του και θα φανεί προφανώς στην πράξη όταν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη, ο Julian Vaughn έχει ήδη μάθει αρκετές λέξεις στα Ελληνικά.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην Ελλάδα, που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ και θα έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά στην Ευρώπη, αλλά και σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Eurocup», είπε αρχικά στο paokbc.gr ο Julian Vaughn και συνέχισε:

«Θεωρώ πολύ σημαντικό για μένα ότι θα αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά και θα συνεργαστώ με έναν τόσο σοβαρό προπονητή, που από ότι κατάλαβα, έχει τον σεβασμό όλων. Δεν έχω δουλέψει μαζί του, αλλά από αυτά που έχω ακούσει και έχω καταλάβει, πρόκειται για έναν σπουδαίο προπονητή από τον οποίο έχω να μάθω πολλά και θέλω να μάθω πολλά. Και θέλω από την πλευρά μου να δώσω πολλά στον ΠΑΟΚ. Θα έχω σπουδαίους συμπαίκτες, τους περισσότερους τους γνώρισα σαν αντιπάλους, μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη, προσαρμόστηκα εύκολα στην χώρα σας, άρα δεν έχω κανέναν τέτοιο θέμα και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

-Προφανώς δεν ήταν δύσκολη η απόφασή σου να έρθεις στον ΠΑΟΚ;
«Όχι, δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Στον έναν χρόνο που ήμουν στην Ελλάδα, ήταν εύκολο και να κατανοήσω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, πόσο καλή οργάνωση έχει, ένα πολύ όμορφο και μεγάλο γήπεδο, πολύ δυνατό κοινό. Νομίζω λοιπόν ότι μετά από όλα αυτά η απόφασή μου ήταν εύκολη».

-Αναμένεται μία γεμάτη και ενδιαφέρουσα χρονιά με πολλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εκτός από σημαντικό κίνητρο, μήπως θα είναι και σημαντικά δύσκολο με δύο παιχνίδια την εβδομάδα;
«Σε καμία περίπτωση. Έχω παίξει ξανά στην Ευρώπη, σε διαφορετική βεβαίως διοργάνωση, στο κολέγιο υπήρχαν αρκετές φορές περισσότερα από ένα παιχνίδια την εβδομάδα, σίγουρα δεν είναι πρόβλημα. Αντιθέτως είναι ένα σημαντικό κίνητρο για τον κάθε παίκτη να παίζει και σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Eurocup».

-Τι μπορεί να περιμένει ο ΠΑΟΚ και οι φίλαθλοί του από σένα την επόμενη σεζόν, αλλά και τι περιμένει εσύ από την συνεργασία σου με τον ΠΑΟΚ;
«Αυτό που κατάλαβα από την παρουσία μου στην Ελλάδα είναι ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν την φήμη ότι έχουν θερμή παρουσία και δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τώρα που θα είμαι από την ίδια πλευρά και θα παίξω για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να τους κάνω υπερήφανους και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά και τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Θέλω να δώσω ότι περισσότερο μπορώ στην ομάδα για να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά. Αυτό θα είναι καλό για όλους μας».

http://www.paokbc.gr/news/news/3726
Μακάρι να αποδειχθείς πολυτιμότερος παίκτης και να δικαιώσεις όσους σε επέλεξαν....

« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2014, 11:44:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

"Ερχόμενος εδώ, καταλαβαίνεις για το πόσο διαφορετικό επίπεδο ομάδας μιλάμε. Φάνηκε από την υποδοχή... Είναι ευχάριστο που θα παίξω στον ΠΑΟΚ και στο Γιούροκαπ".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο Κύπελλο Ελλάδας την πρώτη του ομάδα, τον ΚΑΟΔ:
"Αυτά συμβαίνουν, πέρασα καλά στον ΚΑΟΔ. Στο μπάσκετ δεν υπάρχουν φιλίες, θα κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ".

Ωραίος ο Βον και ενθουσιάσμενος ....Θα πάμε καλά!

Απ: 15. Julian Vaughn
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 03:30:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Εχω εκπλαγεί με την οργάνωση που υπάρχει..."

Ο Τζούλιαν Βον είπε: "Από την πρώτη μέρα που ήρθα, έχω εκπλαγεί από την οργάνωση που υπάρχει. Πιστεύω πως η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή".

Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον ΚΑΟΔ στο ματς Κυπέλλου:
"Ηταν μια σεζόν καλή πέρυσι, πέρασα καλά αλλά τώρα μπήκε ένας νέος χρόνος. Στο γήπεδο δεν υπάρχουν φίλοι και θα προσπαθήσω να κερδίζουμε με διαφορά".

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ με τον ΚΑΟΔ αγωνιστικά: "Η ένταση των προπονήσεων είναι μεγαλύτερη. Η παρουσία μου την περασμένη σεζόν στην Ελλάδα με βοηθά στις απαιτήσεις που υπάρχουν και στην προσαρμογή του".

Για τον Λάγνκφορντ τον οποίο έχει αντιμετωπίσει: "Ηταν βρώμικος αντίπαλος, έκλεβε... Πέρα από την πλάκα, χαίρομαι που ο Λάνγκφορντ θα είναι στον ΠΑΟΚ, θα με βοηθήσει. Είναι καλός και δυνατός παίκτης".

Για το αμυντικό κομμάτι: "Η άμυνα είναι ομαδική δουλειά. Η ομάδα έχει τέτοιο προσανατολισμό και βλέπω πως η ομάδα μπορεί να παίξει καλά στην άμυνα".

Για το τι τον ευχαριστεί περισσότερο να κάνει: "Το ριμπάουντ... Είναι ομαδική δουλειά"
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2014, 11:00:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα έχουμε καλή ομάδα…»

Ο Julian Vaughn έκανε πολύ καλή εμφάνιση και σήμερα στην Πάτρα, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του στο παιχνίδι, αλλά έχει και καλό προαίσθημα για τον ΠΑΟΚ και περιμένει με λαχτάρα το παιχνίδι της επόμενης Τρίτης στο «Παλατάκι» με την Gaziantep: «Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι. Ο κόουτς μας έδειξε κάποια πράγματα στο βίντεο σήμερα το πρωί, μας είπε που πρέπει να βελτιωθούμε και τι να προσέξουμε και νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά. Είμαι χαρούμενος για το πώς αγωνίστηκα, αλλά περισσότερο χαρούμενος είμαι για τους συμπαίκτες μου, που είναι έξυπνοι, με βοηθούν και με μου έδωσαν την δυνατότητα να πετύχω εύκολα καλάθια. Έχω πολλή ενέργεια και προσπαθώ να την βγάζω κάθε φορά στο γήπεδο. Έχω καλό προαίσθημα για την ομάδα μας την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα, έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα με πολλά παιχνίδια, αλλά όλα αυτά θα μας βοηθήσουν να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια που ξεκινούν τον Οκτώβριο».

Ο Julian Vaughn αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης…
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και το γεγονός ότι θα παίξουμε για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους μας το κάνει ακόμη πιο σημαντικό. Θα έχουμε όλοι μας την δυνατότητα και ιδιαίτερα εμείς οι Αμερικανοί να δούμε την ατμόσφαιρα. Θα παίξουμε και μία πολύ ισχυρή ομάδα, την πιο δυνατή που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα και αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, για να δούμε και τι κάνουμε σαν ομάδα».

http://www.paokbc.gr/news/news/3813
16 πόντους σήμερα διάβασα.
Μπράβο! paokara

« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 05:41:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Χθες για ακόμη μία φορά ήταν θετικός και αμυντικά και πίσω.
Παράθεση

Στον ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων τονίζουν για τον Βον πως... "εφόσον πάρει την μπάλα κάτω από το καλάθι, μοιάζει ανίκητος" και ότι έχει καλή εικόνα και στις προπονήσεις της ομάδας.

« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 06, 2014, 08:29:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Σπουδαίο βήμα, αλλά δεν τελείωσε τίποτα…»

Στο Eurocup είναι πρωτάρης, όχι όμως και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχοντας αγωνιστεί στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, ακόμη και στους πιο δύσκολους προορισμούς, ο Julian Vaughn, γνωρίζει πολύ καλά την σημασία της νίκης που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στη Λετονία και για αυτήν ακριβώς την επιτυχία της ομάδας μίλησε στο paokbc.gr λίγο προτού «πετάξει» η αποστολή της ομάδας από την Ρίγα για την Κωνσταντινούπολη.

«Το Eurocup είναι μία σπουδαία διοργάνωση, με ομάδες υψηλού επιπέδου και κάθε νίκη, ειδικά όταν είναι εκτός έδρας μετράει. Με αυτή την λογική λοιπόν είναι σίγουρα πολύ σημαντική η νίκη που πετύχαμε στη Λετονία κι επειδή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας, νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει ακόμη. Δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, έχουμε μπροστά μας ακόμη 6 αγώνες και θα πρέπει να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας», τονίζει ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ και μένει λίγο ακόμη στη σημασία που μπορεί να έχει μία εκτός έδρας νίκη… «είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις στην έδρα του αντιπάλου σου. Αρχικά είναι πολύ δύσκολο, γιατί παίζουν 15 εναντίον χιλιάδων που είναι στις εξέδρες, αλλά για αυτόν ακριβώς τον λόγο ασχολούμαστε με τον αθλητισμό. Για αυτό ακριβώς το συναίσθημα της νίκης απέναντι στους πολλούς. Η ομάδα μας έχει μερικά χαρακτηριστικά στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά και καθοριστικά για να κερδίζει και εκτός έδρας, αλλά και στα παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο. Υπάρχει εμπειρία, ξέρουμε πώς να χειριστούμε αυτές τις καταστάσεις και κάθε φορά που το παιχνίδι εξελίσσεται με αυτό τον τρόπο, έχουμε τους παίκτες που θα δώσουν τις λύσεις. Και οι νίκες που έρχονται με αυτό τον τρόπο, όπως και η σπουδαία νίκη που πετύχαμε στην Τουρκία μετά από δύο παρατάσεις, μας βοηθούν να δεθούμε ακόμη περισσότερο σαν ομάδα και να δυναμώσουμε».

Στη Λετονία ο Vaughn πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση και τα εντυπωσιακά του καρφώματά του, αποτέλεσαν αφορμή για να τον χειροκροτήσει το κοινό της Ventspils. «Εντάξει είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να καρφώνεις την μπάλα, να τελειώνεις με αυτό τον τρόπο μία φάση και ειδικά εάν πρόκειται για το τέλος μίας επίθεσης», λέει ο Vaughn και προσθέτει: «Το σημαντικό είναι να κάνεις σωστά την δουλειά σου και να βοηθάς την ομάδα. Για αρκετά χρόνια υπήρχαν πράγματα που δεν τα έκανα σωστά μέσα στο καλάθι και σίγουρα ακόμη κι αν βελτιώθηκα, πρέπει να δουλέψω ακόμη περισσότερο για να είμαι πιο αποτελεσματικός. Αν τώρα τα καρφώματά μου αρέσουν και βοηθούν την ομάδα, τότε είμαι σίγουρα κι εγώ πολύ ευχαριστημένος».

Ο Julian Vaughn αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Harvey Grant, τον Αμερικανό σέντερ της Ventspils, με τον οποίο συναντήθηκε μετά από χρόνια και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είχαν μία ιδιαίτερη συνομιλία, τόσο πριν, όσο κα μετά το τέλος του αγώνα στη Λετονία… «Με τον Harvey ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί, στην ίδια περιοχή. Μετά χωρίσαμε, γιατί εγώ πήγα στο Georgetown, αυτός ήταν στο Clemson και είχαμε ουσιαστικά να βρεθούμε από τότε, από τα κολεγιακά μας χρόνια. Προέρχεται από μία οικογένεια με σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ και τώρα που βρεθήκαμε ξανά, μετά από 6-7 χρόνια, είχαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τα παλιά, αλλά να μιλήσουμε και για το σήμερα. Είναι πάντως μία ακόμη απόδειξη για το πόσο μικρός είναι ο κόσμος, αφού συναντήθηκα με έναν παιδικό μου φίλο, ουσιαστικά στην άλλη άκρη της γης».

Και μετά την συνάντηση με τον Harvey Grant, έρχεται η ώρα να δει και την οικογένειά του, καθώς την Κυριακή περιμένει στη Θεσσαλονίκη την σύντροφο και το παιδί του: «Έχω πολύ καιρό να τους δω και μου έχουν λείψει. Περιμένω με αγωνία να τους δω και είναι πολύ σημαντικό που θα έρθουν σε μία χρονική στιγμή που θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας. Και είναι και τα τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά. Και οι αγώνες του Eurocup, με την Buducnost και την Karsiyaka, αλλά και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πριν από όλα έχουμε όμως τον Πανιώνιο».

http://www.paokbc.gr/news/news/3927
Για εμενα ακομα δεν εχει παιξει ετσι οπως μπορει αυτος ο παικτης!

« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 11:49:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Περήφανος για την εμφάνισή μας»

Ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου αγκαλιά με τον γιο του και τόνισε: «Είμαι περήφανος για το πώς εμφανιστήκαμε στο παιχνίδι. Έχουμε σεβασμό στην Μπούντουτσνοστ, είχαμε ανησυχία για το πόσο συμπαγείς θα ήμασταν αλλά όλοι δουλέψαμε σωστά για να φτάσουμε στην νίκη».

Για τον MVP της αναμέτρησης: «Ομαδική ήταν η προσπάθεια αλλά αν επιμένετε τόσο πολύ θα πω ο Κάρτερ γιατί έβαλε τους πιο πολλούς πόντους».

Για το θέμα της πρόκρισης: «Με το ένα πόδι φαίνεται να έχουμε περάσει την πόρτα της πρόκρισης. Πρέπει όμως να προσέξουμε και στην συνέντευξη».

Για την ενέργεια που έβγαλε: «Το τεχνικό τιμ κάνει εξαιρετική δουλειά. Μας εξηγούν τι πρέπει να κάνουμε και σε αυτούς οφείλεται το πώς εμφανιζόμαστε στο γήπεδο».

« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 11:07:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μπραβο παλικαρε, εξαιρετικος για ακομη μια φορα σε αμυνα και επιθεση!
Σημερα ειχε 19π- 10 ριμπαουντ!

Λιρα 100 αυτος ο παικτης!