Αποχαιρέτησε ο Ρόμπερτ Μακ!!!"Παρελθόν πρέπει να αποτελεί ο Σλοβάκος Ρόμπερτ Μακ από τον ΠΑΟΚ, καθώς λίγο μετά τις 1:00 αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο Όοστερμπεκ και αναχώρησε από το ξενοδοχείο της αποστολής!
Το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του αναμένεται να το μάθουμε τις επόμενες ώρες... Για τον Μακ υπήρχαν αρκετές προτάσεις το τελευταίο διάστημα και μένει να δούμε με ποια από αυτές τις ομάδες συμφώνησε ο Δικέφαλος για την παραχώρηση του παίκτη...
Ο Μακ τις επόμενες ώρες θα μιλήσει με την ομάδα με την οποία είναι κοντά σε συμφωνία ο ΠΑΟΚ αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει και αυτός... Σύμφωνα με όσα διαρρέουν οι ομάδες που ενδιαφέρονται είναι η Ζενίτ (επικρατέστερη) και η Άντερλεχτ."
Πραγματικά δεν ξέρω αν ήθελα να φύγει..... :? :? :?
Δεν ξέρω πόσα πήραμε για αυτόν και αν αξίζει τον κόπο...
Δεν ξέρω ακόμα αν θα αντικατασταθεί, όχι σαν θέση ούτε σαν σκόρερ, αλλά σαν μονάδα και πρωταγωνιστής αυτής της ομάδας!
Δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τόσο εγωιστής που του στέρησε να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων του.
Ξέρω ότι πέρσι η ομάδα στηρίχτηκε σε αυτόν και πέτυχε κατά 80% εξαιτίας του!!!!Στο καλό!!!!
You are not allowed to view links.
Register or
Login