24. Στέλιος Ποζατζίδης

Αποστολέας Θέμα: 24. Στέλιος Ποζατζίδης  (Αναγνώστηκε 2506 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

24. Στέλιος Ποζατζίδης
« στις: Ιουλίου 13, 2014, 10:14:51 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Δείξαμε καλό πρόσωπο"

Ενας από τους νεαρούς παίκτες που έκαναν την εμφάνισή τους στο χθεσινό φιλικό με την Σταντάρ Λιέγης ήταν ο Στέλιος Ποζατζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα συμπεράσματα από το πρώτο τεστ της σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρόσωπο του ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό της σεζόν: "Μετά από την διπλή προπόνηση της Παρασκευής ήμασταν κουρασμένοι. Δείξαμε όμως καλό πρόσωπο και σίγουρα το σκορ δεν λέει κάτι. Πήγαμε αρκετά καλά και στα δύο ημίχρονα".

Για το αν το σκορ σημαίνει κάτι στα φιλικά: "Δεν έχει σχέση. Ας χάνουμε τώρα στα φιλικά και ας κερδίζουμε στους επίσημους αγώνες. Τώρα δεν μας ενδιαφέρει τόσο το σκορ".

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: "Πρώτα απ’ όλα θέλω να μείνω στην ομάδα και να πάρω όσο το δυνατό περισσότερες ευκαιρίες".     

Για το 4-3-3: "Εγώ το  παίζω πρώτη φορά και σίγουρα έχει περισσότερες απαιτήσεις και μεσοεπιθετικά".

sport24.gr

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: 24. Στέλιος Ποζατζίδης
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 13, 2014, 11:59:27 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 18, 2014, 08:12:46 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Πιο σκληρή δουλειά, πιο χαμηλοί τόνοι"

Ανάμεσα στους πολλούς νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ που... δουλεύουν στην Ολλανδία είναι και ο Στέλιος Ποζατζίδης. Ο τελευταίος μίλησε  για τον ίδιο, την φετινή προετοιμασία και την διαφορά σε σχέση με την περσινή ενώ μεταξύ άλλων ζήτησε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς ούτως ώστε να δείξουν αν μπορούν να δικαιώσουν τις προσδοκίες του".

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Πώς βιώνεις την δεύτερη προετοιμασία σου με τον ΠΑΟΚ;

"Είναι πράγματι η δεύτερη προετοιμασία μου καθώς πέρσι αποχώρησα από την ομάδα στην μέση της χρονιάς. Είναι δεδομένο πως επειδή είμαστε ΠΑΟΚ η ομάδα έχει απαιτήσεις και φυσικά σε κάθε έναρξη της νέας χρονιά οι στόχοι πρέπει να είναι υψηλοί. Εγώ και θέλω αλλά και μπορώ να είμαι εδώ πέρα και να μείνω εδώ.  Αυτό φυσικά χρειάζεται σκληρή και διαρκής δουλειά από μέρος μου".

Τι σας τονίζει ο Αναστασιάδης όλες αυτές τις μέρες;

"Ότι τίποτε δεν είναι εύκολο.  Ότι η δουλειά δεν σταματά ποτέ ακόμη και αν θεωρήσεις ότι έφτασες σε ένα καλό επίπεδο. Να μην σταματάς να δουλεύεις, αυτό μας τονίζει ο προπονητής μας"

Αγωνίζεσαι στο αριστερό άκρο της άμυνας, όμως σε είδαμε και ως στόπερ και ως φουλ μπακ στο 3-4-3

"Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζω στόπερ αφού και στην Κ20 αλλά και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς υπήρξαν παιχνίδια που έπαιξα στο κέντρο της άμυνας. Άρα δεν είναι θέση που δεν ξέρω. Σε ότι αφορά το ότι έπαιξα φουλ μπακ, δεν με προβλημάτισε αφού δεν έχει διαφορές από το να παίζεις απλά στα αριστερά της άμυνας".

Σαν αριστερό μπακ έπαιζε ο Λίνο και τώρα ήρθε ο Ρατς, ένας παίκτης με πολλούς τίτλους. Σε αγχώνει αυτό;

"Σε καμιά περίπτωση δεν με αγχώνει. Αντίθετα πρέπει να το εκμεταλλευτώ. Δηλαδή να παίρνω πράγματα από τον τρόπο που παίζουν  και να βελτιώνομαι μέσα από την σκληρή δουλειά".

Ο Αναστασιάδης φαίνει πως έχει διάθεση να αξιοποιήσει εσάς τους νεαρούς

"Πράγματι τόσο μέσα από τις προπονήσεις όσο και μέσα από τις ομιλίες μας δείχνει ότι μας εμπιστεύεται. Αυτός μας στηρίζει και εμείς οφείλουμε να τον στηρίξουμε μέσα από την σκληρή δουλειά. Για να πετύχεις κάτι πρέπει να δουλεύεις και αυτό θέλουμε και κάνουμε στις προπονήσεις".

Υπάρχει κόσμος που εκτιμά πως τίτλο δεν κατακτάς με νεαρούς παίκτες. Σας στενοχωρεί αυτό;

"Αν θέλεις να είσαι ψυχολογικά καλά δεν πρέπει να λαμβάνεις υπόψη τέτοια σχόλια. Καταλαβαίνω τον κόσμο γιατί δεν μπορείς να του ζητάς να κάνει υπομονή από τη στιγμή που τόσα χρόνια έχει να χαρεί έναν τίτλο. Αλλά από την άλλη θυμίζω ότι ο κόσμος τα περασμένα χρόνια ζητούσε να εμπιστευτεί η ομάδα τα δικά της παιδιά. Εμείς έχουμε την ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι καλώς ζητούσαν τότε μια νεανική ομάδα στελεχωμένη από τα σπλάχνα της ομάδας".

Σε σχέση με την περσινή προετοιμασία εντοπίζεις κάποια διαφορά;

"Ότι δουλεύουμε πολύ πιο σκληρά και κυρίως έχουμε "χαμηλά τη μπάλα". Είμαστε μια διαφορετική ομάδα, πλέον λείπουν κάποιοι παίκτες και με δουλειά και χαμηλά το κεφάλι δουλεύουμε".

Τι θα έλεγες για τον Λίνο;

Ότι ήταν σημαία για τον ΠΑΟΚ. Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που και εγώ όπως και ο κόσμος φώναζε το όνομα του από την κερκίδα.  Από τον Λίνο πρέπει να παραδειγματιστώ και στο πώς λειτουργούσε ως ποδοσφαιριστής αλλά και το πώς ήταν ως χαρακτήρας.  Ευτύχησα να είμαι για κάποιο διάστημα μαζί του στον ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο πως  πρόκειται για τα καλύτερα παιδιά..."

Τι κέρδισες από τον δανεισμό σου στον Απόλλωνα;

"Είναι γεγονός ότι έμαθα πολλά πράγματα. Εκεί στην δεύτερη κατηγορία το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Όλα κρίνονται στην δύναμη. Δεν έχει καμιά σχέση ούτε με το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ούτε με αυτό της Κ20.  Χρειάζεται μόνο δύναμη και ψυχικά αποθέματα.  Το καλό είναι πως δεν ήμουν σε μια ομάδα που δεν είχε στόχους. Αν και δεν μπήκαμε στα πλέι οφ μέχρι το τέλος το παλέψαμε. Με βοήθησε αρκετά η παρουσία μου εκεί και πήρα εμπειρίες".

Νεαροί του ΠΑΟΚ δηλώνουν πως η ομάδα με αυτούς μπορεί να επαναλάβει την περσινή πορεία και να πάει ακόμη πιο ψηλά...

"Συμφωνώ μαζί τους και το πιστεύω και εγώ. Δε θα υποστηρίξω ότι μπορούμε εύκολα να το επαναλάβουμε αλλά ξέρω ότι με σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε ότι και πέρσι. Αρκεί να είμαστε οικογένεια όπως είμαστε τώρα, να δουλεύουμε σκληρά και έτσι μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα".

Είπες πριν ότι υπάρχουν παίκτες που λείπουν από την ομάδα. Πώς το εννοείς;

"Απλά ότι έφυγαν. Ότι άφησαν κενό.  Πιστεύω ότι ακόμη και τώρα χωρίς τις μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν, είμαστε μια πλήρης ομάδα και τα παιδιά που είμαστε σήμερα εδώ μπορούμε να καλύψουμε επαρκώς τις θέσεις".

Φαίνεται να πιστεύεις στη φετινή ομάδα...

"Το να ελπίζεις δεν έχει σχέση με το πόσο σκληρά δουλεύεις. Επειδή είμαστε ΠΑΟΚ οφείλουμε να έχουμε υψηλούς στόχους. Το θέμα είναι πόσο μπορείς να δουλέψεις, και τι μπορείς να θυσιάσεις για να πετύχεις αυτά που θέλεις".

Ενα μήνυμα προς τον κόσμο που σκέφτεται πως με τους νεαρούς δεν μπορεί να έρθει τίτλος στην Τούμπα...

"Το να κάνει υπομονή ο κόσμος δεν μπορείς να το ζητήσεις εύκολα. Και εγώ ως θεατής πέρσι στον τελικό ήθελα να το σηκώσει η ομάδα γιατί είμαι ΠΑΟΚ. Όμως πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να μας δώσει και αυτός μια ευκαιρία για να δει αν μπορούμε να καταφέρουμε αυτά που ονειρεύεται και απαιτεί".

Τι είναι ΠΑΟΚ για σένα;

"Είναι χίλια δυο πράγματα. Αν δεν ήμουν εδώ θα μπορούσα να απαντήσω διαφορετικά. Τώρα απλά θα πω ότι είναι η ομάδα στην οποία είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και θα δώσω τα πάντα για να την βοηθήσω...".

Υπάρχει περίπτωση να δοθεί δανεικός αν δεν καταφέρεις να μείνεις στο ρόστερ;

"Πρώτα απ' όλα δεν είναι και το καλύτερο να σκέφτεσαι ότι δε θα είσαι εδώ. Εγώ θέλω να το παλέψω και αυτό κάνω. Αν όμως ο προπονητής αποφασίσει το αντίθετο, ναι θα πεισμώσω, δεν θα απογοητευτώ για να επιστρέψω δυνατός στην ομάδα που θέλω να αγωνίζομαι".

Τα ατού σου ως ποδοσφαιριστής;

"Δε θα πω που θεωρώ ότι είμαι καλός και δε θα σταθώ σε προτερήματα. Προτιμώ να πω ότι θέλω δουλειά παντού γιατί μόνο έτσι βελτιώνεσαι ως ποδοσφαιριστής".

Πόσο σημαντικό είναι να αρχίσει ο ΠΑΟΚ την σεζόν με ένα σερί νικών;

"Σαφώς είναι θετικό να αρχίζεις με νίκες. Για παράδειγμα εμείς δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Θα είναι ότι καλύτερο να αρχίσουμε με νίκες γιατί έτσι και ο κόσμος θα έχει τη διάθεση να κάνει υπομονή και να μας στηρίξει"

Πόσο θα αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ με τις μεταγραφές που θα γίνουν;

"Όσα παιδιά είμαστε εδώ σκεφτόμαστε ένα πράγμα: να δουλεύουμε. Δεν μας απασχολεί αν θα έρθουν, πότε θα έρθουν και πόσοι θα έρθουν...".

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 18, 2014, 08:56:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο μικρος δειχνει προσγειωμένος αλλα εγω προσωπικα δεν εχω εικονα ακομα
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 18, 2014, 10:32:04 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2014, 07:59:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Να σκοράρουμε, να παίξουμε επιθετικά»

Ο πλέον νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε στο novasports.gr για την ομάδα του, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την αυριανή, εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε με αφετηρία την πρώτη του συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος κι εγώ που ξεκίνησα έτσι τις επίσημές μου συμμετοχές. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να παίξω γιατί ο προπονητής είχε σηκώσει άλλους για 'ζέσταμα' και στο τέλος μ' έβαλε. Εντάξει .. χάρηκα πάρα πολύ, ήμουν ενθουσιασμένος  αλλά εκείνη τη στιγμή αυτό που σκεφτόμουν ήταν να μπω και να βοηθήσω την ομάδα μου, δηλαδή σκεφτόμουν το παιχνίδι. Μετά το ματς σκέφτηκα ότι ήταν η πρώτη συμμετοχή, ότι ξεκίνησα κι ότι πρέπει να συνεχίσω».

- Ηταν κάτι σαν . όνειρο που το σκεφτόσουν και το περίμενες πολλά χρόνια τώρα;
«Προφανώς κι είναι . ονειρεμένο να ξεκινάς τις συμμετοχές σου στην Α' Εθνική στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα κι ήταν κάτι το . ιδανικό, δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι καλύτερο».

- Είσαι ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν την πρόοδο και την εξέλιξη όλων όσων προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας η κατάσταση ήταν λίγο περίεργη. Πολλά νέα παιδιά, αβεβαιότητα, ένα άγχος . Τώρα τρεις μήνες μετά, όπως εξελίσσονται τα πράγματα και διαπιστώνοντας για το πώς πορεύεται η ομάδα ποια είναι η αίσθησή σου για όλην αυτήν την προσπάθεια που βρίσκεται σ' εξέλιξη;

«Στην αρχή όντως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα γιατί καθημερινά έπρεπε ν' αποδεικνύουμε όχι μόνον ότι είμαστε καλοί κι αξίζουμε να είμαστε στον ΠΑΟΚ αλλά ότι είμαστε καλύτεροι από όλους τους υπόλοιπους. Γιατί ήταν και μια περίοδος αβεβαιότητας όπως είπες τ' ότι δεν ξέραμε αν θα είμαστε ή όχι - μιλάω για εμάς τους πιτσιρικάδες - τώρα πλέον που το ρόστερ έχει ξεκαθαρίσει κι εμείς όπως κι οι υπόλοιποι κοιτάμε τους στόχους της ομάδας, τα παιχνίδια . ένα - ένα ξεχωριστά κι είμαστε συγκεντρωμένοι σ' αυτό: ότι πρέπει να βοηθήσουμε κι εμείς όσο το δυνατόν μπορούμε την ομάδα».

- Κρίνοντας από τα πλέον πρόσφατα αγωνιστικά δείγματα γραφής της ομάδας, σε τί κατάσταση βρίσκεστε;
«Το φιλικό με τον Αιγινιακό ήταν πιο πολύ μια δυνατή προπόνηση. Η ομάδα είναι πολύ καλά και κοιτάμε το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου αύριο και την Πέμπτη τον ευρωπαϊκό για το οποίο πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

- Εχεις εικόνα για τη Νίκη Βόλου;
«Προς το παρόν όχι, αλλά τις επόμενες ημέρες θ' αποκτήσουμε όταν και θα μας μιλήσει ο προπονητής για τον αντίπαλο».

- Ούτως ή άλλως κάτι που βρίσκεται κι ανάμεσα στα βασικά δόγματα του κόουτς είναι πως η μεγαλύτερη σημασία δίνεται στην ίδια την ομάδα παρά στον εκάστοτε αντίπαλο. Συνεπώς τί θέλεις και τι περιμένεις να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση σημειώνοντας πως για δεύτερο διαδοχικό αγώνα θ' αγωνιστείτε στην έδρα σας χωρίς κόσμο;       
«Ναι, δυστυχώς θα παίξουμε πάλι χωρίς κόσμο αλλά η ομάδα θα παίξει το ποδόσφαιρο που παίζει. Θα κοιτάξουμε να σκοράρουμε, να παίξουμε επιθετικά, στην έδρα μας παίζουμε, θα πάμε για τη νίκη».

- Το όνειρο για σένα ξεκίνησε με την παρουσία σου στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, ποιοι είναι οι στόχοι σου σε προσωπικό επίπεδο;
«Προς το παρόν αυτό που σκέφτομαι είναι να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές μπορώ, να καθιερωθώ στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Αυτό σκέφτομαι μέχρι στιγμής, βήμα - βήμα . τίποτ' άλλο».

Το τελευταίο που λέει είναι και το πιο σημαντικό...

« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 01:56:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Νίκες στα Γιάννινα και τη Λιβαδειά»

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους Φαίακες, ανέφερε: «Κερδίσαμε και αυτό έχει σημασία, γιατί η νίκη σε κάθε παιχνίδι μετράει στην προσπάθεια που κάνουμε στο πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου παρουσία ως βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος από τη στιγμή που αυτή συνοδεύτηκε με νίκη. Είναι επίσης σημαντικό που διατηρήσαμε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών με τον Ολυμπιακό. Προσωπικά θέλω σε κάθε παιχνίδι να βελτιώνομαι και να αποκτώ εμπειρίες που θα με βοηθήσουν για την συνέχεια».

Για το αν είχε άγχος:
«Ναι, είχα άγχος και δεν το κρύβω. Προσπάθησα όμως να ανταποκριθώ σε όσα ζήτησε ο προπονητής πριν από το παιχνίδι. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η νίκη. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στην Κέρκυρα:
«Την ανάλυση θα την κάνει ο προπονητής μας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι οι αντίπαλοί μας, έκλεισαν τους χώρους και δεν καταφέραμε να παίξουμε από τα πλάγια. Ο προπονητής μας βέβαια ξέρει πολλά περισσότερα και το βασικό είναι να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι και να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι στο επόμενο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι, αυτό είναι το μότο μας».

Για τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό: «Όπως ακριβώς αντιμετωπίσαμε κάθε παιχνίδι που δώσαμε μέχρι σήμερα, θα αντιμετωπίσουμε και αυτά. Θα πάμε για την νίκη τόσο στα Γιάννινα όσο και στην Λειβαδιά για να κάνουμε καλά Χριστούγεννα. Σίγουρα υπάρχει κούραση στην ομάδα, από τα συνεχόμενα παιχνίδια που σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Όμως πιστεύω ότι έχουμε τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. ΠΑΟΚ είμαστε και με την νοοτροπία του νικητή θα διεκδικούμε το καλύτερο σε κάθε αγώνα, όπως προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε αναμέτρηση».

Για τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών με τον Ολυμπιακό: «Είναι μία διαφορά που πρέπει να την διατηρήσουμε. Είναι αλήθεια ότι το σκεφτόμαστε κάποιες στιγμές.  Η ομάδα τα κατάφερε από την αρχή της σεζόν και είναι πρώτη στο πρωτάθλημα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς. Οφείλουμε να διατηρήσουμε, τουλάχιστον, αυτή τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών στα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι τις γιορτές. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, πιστεύουμε στην ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Επιμονή χρειάζεται και αυτήν την έχουμε».

Καλά τα πήγε ο μικρός, έκανε και μια όμορφη κίνηση στο πρώτο ημίχρονο...

« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 31, 2015, 04:08:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Από τον ΠΑΟΚ στον Πανιώνιο ο Ποζατζίδης

Ο ΠΑΟΚ αποδεσμεύει τον Στέλιο Ποζατζίδη, ο οποίος αναμένεται την Δευτέρα να υπογράψει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο.

Ο νεαρός παίκτης, που φέτος έχει επτά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον «δικέφαλο», αναμενόταν να πάει δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, αρνήθηκε.

Ο λόγος είναι πως δεν έχει κανονικό επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ (αμειβόταν με 800 ευρώ τον μήνα) κι έτσι εξήγησε πως δεν μπορεί να φύγει μακριά από την οικογένειά του.

Στον «δικέφαλο» λοιπόν, αποφάσισαν να τον αφήσουν να αποχωρήσει από την Τούμπα, ωστόσο, κρατούν ποσοστό μεταπώλησης 25%

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=129969054
Προσωπικα θεωρω πως ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ!
ΔΑΝΕΙΚΟΣ ναι, ελευθερος ΟΧΙ!

« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 31, 2015, 04:12:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ειλικρινα ανεξηγητη αποφαση του Αγγελου και της διοικησης!
Μεχρι προχθες αγωνιζοταν και ηταν καλος απο οσο θυμαμαι!
Δεν μπορω να καταλαβω! :-\
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 31, 2015, 04:15:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό ποδοσφαιριστή,  ο οποίος - και - φέτος μετείχε σε ολόκληρη την προετοιμασία κι είχε πέντε συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και δυο στο Κύπελλο, ζήτησε ως δανεικό ο Ολυμπιακός Βόλου. Κατόπιν συζήτησης που είχε και με τη διοίκηση και με την τεχνική ηγεσία, κρίθηκε φρόνιμο να αποδεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση καθώς εκεί θα είχε πολύ περισσότερες ευκαιρίες για να πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως συνέβη και πέρυσι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Ποζατζίδης συμφώνησε επισημαίνοντας πως ήθελε να παραμείνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και το μόνο που έθεσε ως προϋπόθεση, λόγω και της μετακίνησης σε μια νέα πόλη ήταν η αύξηση της μηνιαίας αμοιβής του, σε επίπεδα αντίστοιχα συμπαικτών του που έχουν διαγράψει την ίδια πορεία με αυτόν.

Το αίτημά του μεταφέρθηκε στη διοίκηση, όμως η απάντηση ήταν αρνητική, με συνέπεια να ζητήσει να μείνει ελεύθερος, γνωρίζοντας τη σφοδρή επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη να συνεργαστεί μαζί του στον Πανιώνιο. Οπως κι έγινε ....

novasports.gr

Οποτε δεν νομιζω οτι ηταν θεμα μερικα ευρω επιπλεον που ζητησε, απλα ο ΠΑΟΚ μαλλον δεν τον ηθελε αλλο!