"Υπάρχουν παίκτες που δεν αντέχουν την πίεση"Αναλυτικά τα όσα είπε ο σέντερ φορ και αρχηγός του ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι με την εικόνα που δείξαμε στα πλέι οφ δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Δεν αξίζαμε ούτε μία νίκη και γι’ αυτό ήρθαμε τελευταίοι».
Για τα όσα είχε πει ότι θα κάνει γνωστά: «Πιστεύω πως όλα ξεκίνησαν από έναν κακό προγραμματισμό το καλοκαίρι. Είχα πει ότι αυτή η χρονιά θα ήταν η πιο δύσκολη απ’ όλες και βγήκα αληθινός. Νομίζω ότι την ευθύνη την έχουν οι ποδοσφαιριστές. Και σε αυτούς που έκαναν τον προγραμματισμό. Υπάρχει μεγάλη πίεση που δεν μπορούμε να αντέξουμε. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα από το καλοκαίρι και όχι στη συνέχεια όπως έγινε. Πρέπει να εξηγούν σ’ έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται γιατί η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους και όχι ένα όνομα. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όσοι έρθουν και όσοι θα μείνουν.
Για την αρρώστια εννοούσα ότι υπάρχουν παίκτες που δεν αντέχουν την πίεση. Βγαίνουν εγωισμοί και νεύρα και γι’ αυτό υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα».
«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή. Αυτός ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος και πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι είναι εδώ και ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη τον ΠΑΟΚ.
Πιστεύω πως μέσα στη χρονιά δεν ήταν σωστό να μιλήσω. Όταν τελειώνει η σεζόν βάζεις τα πράγματα κάτω. Τα θετικά και τα αρνητικά.
Τα περισσότερα πράγματα θα τα πούμε εσωτερικά για το καλό της ομάδας. Για να μη γίνει χειρότερη κατάσταση στην ομάδα.
Από μία τέτοια χρονιά δεν κρατάς κάτι. Υπάρχουν μόνο αρνητικά πράγματα».
Για το τι θα έλεγε στον Άρνεσεν: «Σίγουρα θα του πω τα πράγματα που πιστεύω εγώ. Είμαι χρόνια στην ομάδα και βλέπω κάποια πράγματα. Για να πετύχει αυτή η ομάδα θα πρέπει να υπάρχει ένα πλάνο και να μπουν βάσεις και αρχές για να πετύχει».
Για την προετοιμασία κι αν ήταν χαλαρή πέρσι: «Δεν θέλω να μιλήσω για προπονητές και προετοιμασίες. Δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε σήμερα».
Για το τι εννοεί όταν λέει προγραμματισμός: «Να υπήρχε ένα πλάνο από την αρχή της χρονιάς και να ξέραμε που πηγαίνουμε».
Διαφωνω.
Μεσα στην χρονια επρεπε να μιλησεις για να ταρακουνήσεις ολους οσους ηταν για τον π@τσο!