Mirosław Sznaucner (As. Coach)

Αποστολέας Θέμα: Mirosław Sznaucner (As. Coach)  (Αναγνώστηκε 2309 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Mirosław Sznaucner (As. Coach)
« στις: Ιουλίου 04, 2014, 06:28:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μέλος των Τμημάτων Υποδομής ο Σνάουτσνερ

Επιστροφή και επίσημα στα ασπρόμαυρα για τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, που υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του και αποτελεί μέλος των Τμημάτων Υποδομής και ανάπτυξης. Ο Πολωνός προπονητής πια θα ξεκινήσει στο πλάι του Βλάνταν Ίβιτς στην Κ20 στο διάστημα της προετοιμασία και στη συνέχεια θα αναλάβει τα ηνία της νεοσύστατης Κ16 η οποία είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει στο αντίστοιχο προτάθλημα Κ16 της ΕΠΣΜ.

O Μίροσλαβ Σνάουτσνερ είναι γεννημένος στις 9 Μαϊου του 1979 και αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το 2007 ως το 2012, μετρώντας 120 συμμετοχές. Είναι παντρεμένος με την Πατρίτσια και έχουν δυο παιδιά, τον Μαξ, που αγωνίζεται στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ και τον μικρότερο Λέον.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/news-el/20140704-melos-ton-tmimaton-upodomis-o-sznaucner/
Από τους πλέον συμπαθητικούς που φόρεσαν την φανέλα.
Εργάτης χωρίς μιλιά ήταν ο Σναουτσνερ.
Καλή επιτυχία...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Mirosław Sznaucner (Coach K16)
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 04, 2014, 07:16:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Μπραβο του...Ανεκαθεν ηταν απο τους πιο σοβαρους , εργατικους και χωρις φανφαρες παικτης.... Επαγγελματιας με ολη τη σημασια της λεξεως...
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 04, 2014, 08:52:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Γεια σου ρε Μιρο.
Ο πιο χαμηλων τονων παικτης που περασε
Καλη επιτυχια ευχομαι  :)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 04, 2014, 09:39:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Μπραβο του...Ανεκαθεν ηταν απο τους πιο σοβαρους , εργατικους και χωρις φανφαρες παικτης.... Επαγγελματιας με ολη τη σημασια της λεξεως...

Αυτοί συνηθως γίνονται και καλοί προπονητές.Καλώς ξανάρθες Miro.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 13, 2015, 11:23:35 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η μετάβαση του ποδοσφαιριστή Μίροσλαβ στον προπονητή Σνάουτσνερ

Υπάρχει ένα μεταβατικό στάδιο στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή, που επιλέγει να γίνει προπονητής, τόσο ιδιαίτερο σε διαχείριση που δύσκολα το αντιλαμβάνεται κάποιος που δεν έχει υπάρξει αθλητής. Αφοπλιστικά ειλικρινής, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, παραδέχεται ότι οι πρώτοι του μήνες ως προπονητής ήταν εξαιρετικά σκληροί.
13.05.2015

«Την πρώτη φορά που πήγα στο γήπεδο ήθελα να μπω να παίξω εγώ. Ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία μου και την ίδια ώρα τόσο δυνατή η πίεση να μείνω πιο πίσω, να δω, να μάθω, να συνηθίσω σε άλλο ρόλο, που μου πήρε δύο, τρεις μήνες να συντονιστώ απόλυτα», λέει στο paokfc.gr ο προπονητής της Κ16 σε μια συνέντευξη –  απολογισμό για την πρώτη του χρονιά στους πάγκους.

«Έμαθα, όμως κι από την εποχή που το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως θα παίξω εγώ καλά, το μυαλό μου πια φροντίζει κι απασχολείται συνεχώς με το πώς θα παίξουν και οι 11 καλά», περιγράφει με τον χαρακτηριστικό του τρόπο και συμπληρώνει: «Πλέον μπορώ να πω ότι νιώθω προπονητής. Κάποτε ήμουν στην κερκίδα κι έβλεπα απλά το ματς, τώρα το μυαλό μου γυρίζει συνεχώς στο τι θα έκανα εγώ αν ήμουν στον πάγκο».

Ο Μίρο είναι ευχαριστημένος από την πρώτη του σεζόν παρότι δεν ολοκληρώθηκε με τίτλο. «Ναι, χάσαμε τον τελικό (σ.σ.: τελικός της ΕΠΣΜ κόντρα στους Μπέμπηδες), αλλά όπως είπα και στα παιδιά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο. Στενοχωρήθηκα, περισσότερο γιατί έβλεπα τα παιδιά να κλαίνε, μα δεν έχω να τους προσάψω το παραμικρό. Ήταν ένας ωραίος χρόνος, έγινε καλή δουλειά, πήρα πολλά μαθήματα και από τα παιδιά και κυρίως από τον έμπειρο συνεργάτη μου Αλέκο Θεοδωρίδη, τον οποίο κι ευχαριστώ πολύ και φυσικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου», δηλώνει.

Στην ερώτηση για το τι σκέφτεται για την επόμενη σεζόν, απαντά χωρίς περιστροφές: «Φυσικά θέλω να συνεχίσω και ιδιαίτερα με αυτή την ομάδα, διότι πιστεύω ότι έχει πολύ μέλλον».

Επόμενος σταθμός για την Κ16 είναι το τουρνουά Houten στην Ολλανδία από τις 22 έως τις 25 Μαϊου, όπου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κόντρα στις Φέγενορντ, Αντερλεχτ, Γκενκ, Μπρόντμπι, Γκρόνιγκεν.

Μαθήματα Fair Play

Σχετικά με την κίνησή του να συμβουλέψει τον παίκτη του Ζήση Χατζηστραβό να αστοχήσει σε πέναλτι που λανθασμένα δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ στον τελικό της ΕΠΣΜ, για τον Μίρο ήταν μια απολύτως φυσιολογική αντίδραση. «Μα δεν υπήρξε παράβαση, ήταν λίγο αστείο, στον πάγκο αναρωτιόμασταν τι σφύριξε», λέει και χαριτολογώντας περιγράφει την έκπληξή του όταν ο διαιτητής πλησίασε στον πάγκο και του υπέδειξε μπλε κάρτα, όπως έκανε και με τον Χατζηστραβό. «Μετά μου εξήγησαν ότι δίνεται μπλε κάρτα για Fair Play και φυσικά, παρέλαβα με χαρά κι εγώ και ο παίκτης μου το βραβείο», λέει.

O διάδοχος Μαξ κι ο αρνητικός Λεόν

Μιλάει και για τον γιο του Μαξ που παίζει ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ. Ανήκει στην ομάδα Κ10, αν και μικρότερος, καθώς έχει γεννηθεί το 2006. Ηταν συνειδητή του επιλογή, «από τα πέντε του μου ζητούσε να τον πάω σε μια ακαδημία», λέει ο περήφανος μπαμπάς, που δεν μπορεί ωστόσο, να πει το ίδιο και για τον μικρότερο της οικογένειας, τον πεντάχρονο Λεόν που μάλλον επιθυμεί να ακολουθήσει το δικό του δρόμο και προς το παρόν αρνείται να ενταχθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα των Σνάουτσνερ.

Σαν αμυντικος ηταν απο τους καλυτερους.
Σε "κλειδωνε" και δεν σε αφηνε να περασεις απο την πλευρα του.
Γεια σου Μιρο  :)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Mirosław Sznaucner (As. Coach)
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 09, 2016, 08:35:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μου ήταν, είναι, και θα είναι, από τους πιο συμπαθής παίκτες που είχαμε... :)
Εύχομαι ότι καλύτερο...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 09, 2016, 08:39:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Γεια σου ρε Μιρο.
Ο πιο χαμηλων τονων παικτης που περασε
Καλη επιτυχια ευχομαι  :)

« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 10, 2016, 12:28:18 πμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Καλή τύχη Μίρο, συμπάθεια μου παντοτινή!!! Μακάρι να αξίζεις και να στεριώσεις!!!
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 19, 2016, 10:54:10 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Αν επιστρέψουν και οι τραυματίες μας θα είμαστε αρκετά ισχυροί"

Στην Πολωνία μίλησε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ για τη νέα σελίδα στην καριέρα του με τον ΠΑΟΚ. Ο βοηθός προπονητή. πλέον, του Δικεφάλου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με τον Ίβιτς στους συμπατριώτες του. Μάλιστα, προέβλεπε ότι ο 39χρονος Σέρβος θα κάνει σπουδαία καριέρα ως τεχνικός. Αρκετά ενδιαφέροντα είναι και τα όσα λέει για την παραλίγο μεταγραφή του Χαμαλάινεν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τη νέα κατάσταση στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Ο σύλλογος απέλυσε τον προηγούμενο προπονητή και πλέον είναι ο Βλάνταν Ίβιτς και εγώ βοηθός του. Γνωρίζω αρκετό καιρό τον Ίβιτς; αφού συνεργαστήκαμε στην Κ20 ενώ παίζαμε μαζί στον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά μεταφέρθηκε όλο το προπονητικό τιμ από την Κ21 στην πρώτη ομάδα".

Για το αν ο Ίβιτς και ο ίδιος μείνουν και του χρόνου στην ομάδα: "Τώρα, κανείς μας, δεν ασχολείται με το τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα αν καταφέρουμε να πετύχουμε στα play off και δείξει η ομάδα την καλή της πλευρά, τότε θα έχουμε, περισσότερες ελπίδες να παραμείνουμε".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν: "Πρέπει να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση και μπορούμε ακόμα να το πετύχουμε αυτό μέσω των play off. Αν επιστρέψουν και οι τραυματίες μας θα είμαστε αρκετά ισχυροί. Δεν είναι ανέφικτο να τα καταφέρουμε και να βγούμε πρώτοι στα play off".

Για το αν σκέφτεται μελλοντικά να γίνει πρώτος προπονητής: "Σήμερα μου ταιριάζει αυτό που είμαι. Δεν έχω κανένα λόγο να διαμαρτύρομαι. Ο Ίβιτς είναι ένα εξαιρετικός προπονητής, πολλά υποσχόμενος. Μπορώ να μάθω πολλά μαζί του. Είναι ο κατάλληλος για να διατηρήσει την πειθαρχία στην ομάδα. Προβλέπω πως θα έχει μια μεγάλη καριέρα! Και μπορώ να κάνω σύγκριση, γιατί δούλεψα με πολλούς προπονητές ως παίκτης. Είναι ένας από τα καλύτερους προπονητές και θα πετύχει σίγουρα!".

Για τους τραυματισμούς και αν είχε ευθύνη ο Τούντορ: "Μετρώντας και το Κύπελλο, η ομάδα είχε 11  αγώνες στη σειρά χωρίς νίκη. Η πίεση της διοίκησης και των οπαδών μεγάλωσε, μέχρι που τελικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, αποφάσισε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να αλλάξει τον προπονητή. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με τον Ίβιτς. Έχουμε κερδίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 3-0. Ωστόσο όντως οι τραυματισμοί ήταν πραγματικά πολλοί και υπήρξαν διάφορες συζητήσεις για το τι έφταιξε. Υπήρχαν θεωρίες για την κακή προετοιμασία της ομάδας ή την κακή κατάσταση του γηπέδου. Αλλά το χειρότερο είναι πίσω μας. Μας λείπουν 6-7 ιδιαίτερα σημαντικοί παίκτες, αλλά σύντομα αρκετοί θα επιστρέψουν και ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ ισχυρός".

Για το φλερτ που είχε ο Χαμαλάινεν με τον ΠΑΟΚ: "Στην Ελλάδα πολλοί γράψανε γι ‘αυτό. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε για κάποιο "δεκάρι", αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε. Κατά τη γνώμη μου ο Χαμαλάινεν έχει μεγάλη ποιότητα και θα ήταν μία ενδιαφέρουσα περίπτωση και κατάλληλος για εμάς. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως εγκλιματισμού, τα θέματα υγείας και ούτω καθεξής. Αλλά νομίζω ότι θα ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας!".

Για το αν έχει αλλάξει καθόλου το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Μάλλον πηγαίνει προς τα… κάτω, και οικονομικά, αλλά και γενικά. Έτσι δεν έρχονται πλέον τόσα αστέρια όπως γίνονταν παλαιότερα. Σχετικά μεγάλα ονόματα έρχονται μόνο στον Ολυμπιακό. Οι υπόλοιποι σύλλογοι κάνουν και λίγο περισσότερο οικονομία. Στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει αρκετές σημαντικές αλλαγές και σε παίκτες (έφυγαν αρκετοί έμπειροι) και στο τεχνικό τιμ. Χρειάζεται και μεγαλύτερη ποιότητα. Φέτος ο Ολυμπιακός ξέφυγε μακριά στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω. Αλλά όπως και να έχει όλοι οι δρομείς της κούρσας οφείλουμε να τα δίνουμε όλα και σκληρά ως το τέλος".
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 19, 2016, 05:31:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ο Μιρο ειναι ανθρωπος που δεν φημιζεται για τις υπερβολες του.
Γενικως δεν μιλαει πολυ.
Αυτα που λεει δεν εχω κανενα λογο να τα αμφισβητησω αλλα εχει ακομα ως οτου μεινουν μονιμα στην ομαδα ακομα και αν βγουμε 1οι!