20. Ευθύμης Κουλούρης

Αποστολέας Θέμα: 20. Ευθύμης Κουλούρης  (Αναγνώστηκε 22022 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 20. Ευθύμης Κουλούρης
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 09, 2016, 08:52:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
2ο συνεχόμενο γκολ....
Μπράβο μικρέ! pano

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 09, 2016, 09:37:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δεν ειναι κακος παικτης, θελει και αυτος παιχνίδια γιατι το γκολ το χει.
Μπραβο και συνεχισε, πιστευω πως θα μεινει.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 10, 2016, 09:56:05 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εχει ξεκινησει πολυ καλα, ευχομαι να συνεχισει, γιατι η διαρκεια μετραει!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 10, 2016, 06:20:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπριζ:

"Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι για μας, μετά το πρώτο που είχαμε κάνει και το είχαμε δει σαν προπόνηση. Η Κλαμπ Μπριζ είναι μία πολύ καλή ομάδα, εμείς παρουσιαστήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δεν μας επηρέασε η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις".

Για το γεγονός ότι σκόραρε σε δεύτερο σερί φιλικό:

"Για τον επιθετικό το γκολ είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθώ να δουλεύω πολύ στις προπονήσεις. Αυτές οι εβδομάδες θα μας βοηθήσουν πολύ για όλη τη σεζόν. Από το φιλικό δεν μπορούν να βγούνε συμπεράσματα, όμως σταθήκαμε καλά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι για μένα η Μπριζ".

Για το αν υπήρχαν και λάθη που έγιναν στη διάρκεια του παιχνιδιού:

"Θα μιλήσουμε και με τον προπονητή να δούμε τι δεν κάναμε σωστά και τι ήθελε να κάνουμε και δεν το κάναμε. Επειδή όμως είμαστε στην προετοιμασία και αυτό που μας νοιάζει είναι να αποκτήσουμε φυσική κατάσταση και να δεθούμε μεταξύ μας, πιστεύω ότι για φιλικό η εικόνα μας ήταν πολύ καλή".

Για τους παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμό, όπως ο ίδιος:

"Όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ είμαστε έτοιμοι. Όλα τα παιδιά έχουμε τουλάχιστον έναν χρόνο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είναι πολύ διαφορετικό από το να είσαι σε Ακαδημίες. Έχουμε δει και συζητάμε μεταξύ μας πολύ διαφορετικά πράγματα, Στον εαυτό μας και μετά και στον τρόπο παιχνιδιού. Έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Όλοι βρισκόμαστε στην ίδια θέση".

Για το αν αισθάνονται ότι η ομάδα βγάζει φρεσκάδα στο γήπεδο:

"Στα παιχνίδια δεν βγάζουμε τόσο πολύ κούραση. Έχουμε την κυριαρχία της μπάλας, κάνουμε φάσεις. Βέβαια, στο τακτικό κομμάτι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν και ίσως να μην βγαίνουν τώρα λόγω κούρασης. Αλλά είμαστε σε καλό επίπεδο".

Για τον ΠΑΟΚ που βρήκε με την επιστροφή του στην Τούμπα:

"Ο ΠΑΟΚ από πολύ νωρίς βλέπουμε ότι υπάρχει περισσότερο οργάνωση. Υπάρχει ένα πλάνο που άργησε να εμφανιστεί τα προηγούμενα χρόνια. Και επίσης υπάρχει πειθαρχία σε όλους τους τομείς"

Για τους αγώνες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League:

"Θα πάμε και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε να πάρουμε. Είμαστε ισάξιοι με τις άλλες ομάδες, έτσι το βλέπω. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, εξαρτάται από εμάς".

« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 11, 2016, 02:55:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Αξιζει μια ευκαιρια ο Κουλουρης.
Νομιζω πως θα τα παει πολυ καλα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 14, 2016, 02:54:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για την πορεία της προετοιμασίας: "Είναι μία καλή αρχή και από τις προπονήσεις φαίνεται ότι κάνουμε καλή προετοιμασία. Νιώθω καλά και φαίνεται στις προπονήσεις. Αισθάνομαι δυνατός και έτοιμος".

Για το τι έχει αλλάξει ο ίδιος στην προσέγγιση που έχει στο ποδόσφαιρο: "Πήγα σε μία ομάδα που έκανε πρωταθ\λητισμό (σ.σ. Ανόρθωση) και με βοήθησε πολύ. Είναι μία ομάδα με ιστορία και με βοήθησε το προπονητικό τιμ. Είχε καλούς παίκτες στο ρόστερ. Είμαστε πολύ πιο έτοιμοι οι νεαροί, με καλά ματς στα πόδια μας και με εμπειρίες. Άλλαξαν πολλά στον εαυτό μου και το σημαντικότερο είναι ότι έψαξα να πάω δανεικός γιατί τα ματς σε κάνουν πιο δυνατό. Εκτός αγωνιστικού χώρου έφυγα από τα πάντα και συγκεντρώθηκα στον εαυτό μου. Άλλαξα και τον τρόπο παιχνιδιού μου".

Για τον προσωπικό στόχο του φέτος: "Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν πάντα και το 'χα δηλώσει από την πρώτη στιγμή. Ήθελα να κάνω μία καλή προετοιμασία να βρω τα πατήματά μου. Και αυτό γίνεται. Δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών και γκολ, ό,τι μπορώ να δώσω. Θέλω να αρχίσω να καθιερώνομαι στον ΠΑΟΚ και αυτή η χρονιά είναι από τις πιο σημαντικές στην καριέρα μου. Να καθιερωθώ και να βλέπω κάθε χρόνο ξεχωριστά".

Για το τι διαφορετικό βρήκε στην ομάδα: "Υπάρχει περισσότερη σιγουριά και οργάνωση από πολύ νωρίς".

Για το αν προλαβαίνει να διορθώσει τις αδυναμίες του ο ΠΑΟΚ: "Έχουμε πολλά να πούμε με τον προπονητή μας και να διορθώσουμε. Και από το χθεσινό φιλικό και από τα προηγούμενα βλέπουμε πολλά. Ειδικά χθες έγιναν πολλά λάθη, θα τα συζητήσουμε και θα τα διορθώσουμε. Για μένα είναι θετικό να βλέπεις στα φιλικά τα λάθη σου. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς. Αυτό μας ενδιαφέρει".

Για το προαίσθημα που έχει για τη νέα σεζόν:
"Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα, αλλά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Σιγά-σιγά θα χτίσει ο ΠΑΟΚ αυτό που θέλει. Τα πράγματα είναι πολύ οργανωμένα και πιστεύω ότι αρχής γενομένης από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είμαστε αυτοί που πρέπει φέτος".

Για τα λάθη στα γκολ από την Στεάουα: "Τα γκολ που δεχθήκαμε είναι από λάθη δικά μας, όχι από οργανωμένες επιθέσεις αντιπάλου. Ήταν για καλό αυτό που συνέβη, να δούμε τα λάθη μας. Κάποιες φορές, όταν τα αποτελέσματα έρχονται εύκολα και με καλές εμφανίσεις δεν βλέπεις τα λάθη σου. Τα φιλικά μας ενδιαφέρουν μόνο για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Σημασία έχουν τα επίσημα ματς".

Για το αν θέλει να ακολουθήσει την πορεία του Κλάους στον ΠΑΟΚ: "Ο Κλάους έχει καταφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Αντιμετωπίζω κάθε χρόνο ξεχωριστά, δεν ξέρω πώς θα τα φέρει η ζωή και αν θα μείνω εδώ χρόνια όπως ο Στέφανος. Ο καθένας έχει διαφορετική πορεία. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον Στέφανο, έχει προσφέρει πολλά σαν αρχηγός. Θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος αν πετύχαινα τα ίδια".

Για το επίπεδο του νέου ΠΑΟΚ: "Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο, βλέπω ότι διαθέτουμε πολλούς παίκτες σε κάθε θέση. Σε κάθε προπόνηση δίνει ο καθένας το 100%, κανείς δεν είναι σίγουρος για την ενδεκάδα ούτε για την 18άδα".

Για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ: "Συζητάμε τον αντίπαλο, περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι αύριο για να κάνουμε τα σχέδια μας. Όλες οι ομάδες είναι μεγάλες, δεν έχω κάποια προτίμηση προσωπικά, είτε σ' αυτόν, είτε στον επόμενο γύρο αν πάμε".

Για τη συνεργασία του με τον Ίβιτς: "Είναι σημαντικό όταν ένας άνθρωπος σε γνωρίζει καλά και ξέρει τα χαρακτηριστικά σου. Ο σεβασμός στον κ. Ίβιτς δεν θα πάψει να υπάρχει ό,τι και να γίνει. Με βοήθησε στο να γίνω επαγγελματίας. Δίκαια βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Δεν έχει αλλάξει, νομίζω είναι ο ίδιος. Από την Κ20 μας περνούσε ένα πολύ επαγγελματικό επίπεδο".

Για τον λόγο που ο ΠΑΟΚ, με εξαίρεση τα πλέι οφ, δεν πέτυχε τους στόχους του: "Δεν μπορώ να μιλήσω για την περσινή χρονιά. Όταν δεν ζεις κάτι από μέσα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά η ομάδα για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει και αξίζει να είναι. Αν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία θα έρθει η σταθερότητα".

Για το πόσο βοηθούν οι δανεικοί: "Είναι πολύ σημαντικό βήμα το να πας δανεικός. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Κίτσιου που μπήκαν κατευθείαν στην ομάδα και ήταν καλοί. Αν δεν έχεις το χρόνο, όμως, είναι καλό να πας ένα-δύο χρόνια για να βρεις τον εαυτό σου και τα πατήματά σου. Από μικροί είμαστε στον ΠΑΟΚ, τα βλέπουμε όλα καλά αλλά πρέπει να ζήσεις και άλλα πράγματα για να καταλάβεις τι σου προσφέρει ο ΠΑΟΚ".

« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 14, 2016, 04:05:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
3ο συνεχομενο γκολ, παταει πολύ καλα το παλικαρι και μπραβο του!!!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 16, 2016, 11:50:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Μπράβο ρε Θύμιο...Συνέχισε την καλή δουλειά και φέτος δεν θα αδικηθείς ούτε κι απ τους Σαββίδηδες!!!!  :whistiling:
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2016, 09:44:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μπραβο, συνεχισε ετσι! 8)

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2016, 10:21:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Είναι πολύ σημαντικό για μένα και την ψυχολογία μου αυτά τα γκολ"

Αρχικά είπε: «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα δυο φορές και βοήθησα την ομάδα να πάρει το διπλό».

Για το δεύτερο υπέροχο τέρμα του: «Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ και το χάρηκα πάρα πολύ κάτι που φάνηκε και στους πανηγυρισμούς μου. Προσπαθώ αυτά που κάνω στις προπονήσεις να τα βγάλω και στον αγώνα.  Είναι πολύ σημαντικό για μένα και την ψυχολογία μου αυτά τα γκολ. Από την αρχή της προετοιμασίας έχω δουλέψει πολύ, με βοήθησε πολύ που πήγα στην Κύπρο. Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα και προσπαθώ κάθε φορά να δουλεύω σκληρά για να πάρω την ευκαιρία. Έτσι και σήμερα μου ήρθε και την αξιοποίησα».

«Γι΄ αυτό έμεινα στην ομάδα. Όποιος βρίκσεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι αξιόλογος. Φέτος είμαστε γεμάτοι, έχουμε πολύ καλό ρόστερ. Στόχος μου είναι να βάζω πρώτα υποψηφιότητα πρώτα να μπω στην 18άδα και από εκεί κι πέρα εμείς οι μικροί να δουλεύουμε συνεχώς για να πάρουμε την ευκαιρία. Είναι όνειρο να παίζουμε σε αυτή την ομάδα.

Για τους Ροντρίγκες και Κάμπος: «Μου δίνει ώθηση που έχω δίπλα καλούς παίκτες και σαν σέντερ φορ μου δίνει τη δυνατότητα να πασάρω και να σκοράρω».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ φέτος: «Είναι νωρίς ακόμα έχουμε δει ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν ξεκινήσει δυναμικά, έχουν καλά ρόστερ. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουμε γεμάτο ρόστερ φέτος και όλοι είναι χρήσιμοι στην ομάδα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη.

Για το τι δεν τελειώνουν τις φάσεις: «Σε κάποια ματς θα μπορούσαμε να τα καθαρίζαμε από νωρίς. Το συζητάμε μέσα στην ομάδα, όμως είναι ακόμα νωρίς και το σημαντικό είναι ξεκινήσαμε με δυο στα δυο στο πρωτάθλημα».

Για το αν ο Ίβιτς έχει δοκιμάσει σύστημα με δυο επιθετικούς: «Δοκιμάζουμε πολλά σχήματα και με δυο επιθετικούς. Ο Κλάους με βοηθάει σαν ποδοσφαιριστή, μου δίνει πράγματα και θα χαρώ να παίξω μαζί του. Όμως όλα είναι στη σκέψη του προπονητή για το ποιους θα βάζει σε κάθε αγώνα».

Ήταν εκεί που έπρεπε και έκανε αυτό που θέλαμε...
Μπράβο...