20. Ευθύμης Κουλούρης

Αποστολέας Θέμα: 20. Ευθύμης Κουλούρης  (Αναγνώστηκε 22017 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 18. Ευθύμης Κουλούρης
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 18, 2015, 10:22:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το επεσήμανε ο Νικόλας, μπήκε και κράτησε μπαλίτσα...
Όπως όλοι οι παίκτες ο Κουλούρης χρειάζεται παιχνίδια για να βρει ρυθμό, αλλιώς πως, με 10λέπτα?
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #31 στις: Απριλίου 18, 2015, 10:29:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Πρέπει να είναι βασικός στο επόμενο και ο Φανούρης αλλαγή!!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 26, 2015, 08:06:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
“Ευχαριστώ τον κόουτς για την ευκαιρία”

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του νεαρού επιθετικού του Δικεφάλου.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:“Δεν ήμασταν ικανοποιημένοι. Θέλαμε τη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει χάσει από τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Θέλαμε τη νίκη, θα συνεχίσουμε έτσι και με την δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα.”.

Για την προσωπική του απόδοση:“Προσωπικά παιχνίδι με παιχνίδι είμαι καλύτερος. Ευχαριστώ τον κόουτς για την ευκαιρία που μου δίνει, πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Έχω κοιτάξει τα λάθη μου, ξέρω που φταίω. Εγώ το αφήνω πίσω αυτό το διάστημα και κοιτάω μπροστά. Όλοι κάνουμε λάθη, δεν θέλω να μιλάω γι΄αυτό που έγινε την προηγούμενη περίοδο και όπως είπα ευχαριστώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνει”.

Για την εικόνα της ομάδας:“Δεν γίνονται θαύματα από την μια μέρα στην άλλη, προπόνηση με προπόνηση θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι”

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20150426-euxaristw-ton-koouts-gia-tin-eukairia/

Καρφι για Αγγελο ετσι? ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #33 στις: Απριλίου 26, 2015, 08:54:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ναι καρφι.
Σημερα εκανε την διαφορα εξαλλου.
Ασε μας ρε Κουλουρη, κοιτα να ξεκαβαλησετε κανενα καλαμι που την εχετε δει ολοι Ιτζαγκι!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 03, 2015, 10:06:11 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Στην αρχή είχαμε μία καλή περίοδο και μετά μία κάθοδο στην απόδοσή μας. Ηταν δύσκολο για εμάς. Προσπαθούμε να βρούμε την ψυχολογία, στον επιθετικό η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Τα γκολ κάποιες στιγμές έρχονται, κάποιες όχι. Πιστεύω ότι σύντομα θα μπορέσουμε να πετύχουμε γκολ».

Για την προσωπική του απόδοση σχολίασε: «Μου λείπει το γκολ. Είχα μία δύσκολη περίοδο που δεν έπαιζα, τώρα που άρχισα να παίρνω παιχνίδια πιστεύω να βρω τον ρυθμό μου. Δούλεψα πολύ αυτό τον καιρό γιατί δεν είχα παιχνίδια στα πόδια μου. Έριξα το βάρος στην προπόνηση και σιγά –σιγά βρίσκω τα πατήματά μου».

Για τα πλέι οφ είπε τα εξής: «Είναι έξι παιχνίδια και όλες οι ομάδες που παίζουν είναι αξιόλογες. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια και η λεπτομέρεια είναι αυτή που θα κάνει την διαφορά».

« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 10, 2015, 11:30:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Είμαι έτοιμος για τα Play Offs»

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του νεαρού επιθετικού του Δικεφάλου.

Για τους τραυματισμούς και την επικείμενη αυξημένη συμμετοχή του στα Play Offs:«Δεν είναι όμορφο να τραυματίζεται κανείς. Εύχομαι περαστικά στους συμπαίκτες μου. Εγώ προσπαθώ να βελτιώνομαι, με τα παιχνίδια που παίζω, πιάνω ρυθμό και πιστεύω είμαι έτοιμος για τα Play Offs».

Για τον αγώνα στην Νέα Σμύρνη και την συνέχεια:«Είμαι χαρούμενος που είδα πολλούς συμπαίκτες μου και από τις ακαδημίες να παίζουμε μαζί. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, όμως με πικραίνει αυτό που έγινε στα τελευταία λεπτά με τις μπάλες. Ο Πανιώνιος μπορούσε να τα καταφέρει και χωρίς αυτά. Κοιτάμε τα Play Offs, ετοιμαζόμαστε και αναλόγως το πρόγραμμα θα κοιτάξουμε τη δουλειά μας, έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο της πρώτης θέσης».

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20150510-koulouris-eimai-etoimos-gia-ta-play-offs/

Γιατί υπάρχουν και άλλοι επιθετικοί?
Όλοι τραυματίες είναι...

« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 11, 2015, 10:25:09 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Το ειμαι ετοιμος το ειπες με βαση την χθεσινη σου εμφανιση?
Γιατι εμενα μου φανηκες σαν κουρασμενος απο την αρχη!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 23, 2015, 10:46:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Βλέπω πειθαρχία στην ομάδα"

Ο Ευθύμης Κουλούρης αγωνίστηκε ως βασικός στο ματς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

"Κλήθηκα αμέσως μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις προπονήσεις και προσπάθησα να μπω στο κλίμα. Μέρα με τη μέρα μάθαινα περισσότερα, είμαι επαγγελματίας και έπρεπε να βοηθήσω και ελπίζω να δώσω ακόμη περισσότερα στη συνέχεια".

Συνεχίζοντας τόνισε:

"Δεν πρέπει να κοιτάμε στο παρελθόν. Έχουμε νέο προπονητή πρέπει να τον ακούσουμε για να περάσει η φιλοσοφία του στην ομάδα. Είναι αρχή ακόμη, συνεχίζουμε σκληρά στις προπονήσεις και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε".

Για τα όσα έχει "ζήσει" ως τώρα επί των ημερών του Τούντορ:

"Είμαι μόνο μία εβδομάδα με την ομάδα. Είναι νωρίς να πω πολλά, αλλά βλέπω πειθαρχία και ευχάριστο κλίμα κι αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα. Πιστεύω ότι είδα πολλά πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Θα πρέπει να περιμένουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, να είναι κοντά οι γραμμές και να βλέπουμε την συνέχεια πιο θετικά".

Για τα ματς με την Λοκομοτίβα:

"Ό,τι έγινε, έγινε και στο προηγούμενο ματς και σε αυτό. Δεν πρέπει να έχουμε αλλού το μυαλό μας, είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε".

Για το ποια εκ των Λίνφιλντ ή Σπάρτακ Τρνάβα προτιμά στον επόμενο γύρο:

"Καμία προτίμηση, νομίζω ότι από μας κρίνεται. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να περάσουμε και να είμαστε στους ομίλους. Από εμάς θα κριθεί. Ήταν πολύ ωραίο το γεγονός ότι είχε κόσμο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα βγούμε νικητές και από την επόμενη διαδικασία και θα είμαστε στους ομίλους".

Μπραβο μικρε, μπραβο.
Χωρις προετοιμασια και εκανες πολυ σοβαρο και πειθαρχημενο παιχνιδι!
Μπραβο ξανα!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 23, 2015, 11:24:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Με παιχνιδια και γκολ θα ανεβει ψυχολογικα και θα αποκτησει παραπανω αυτοπεποιθηση.
Μου αρεσει που ειναι χαμηλων τονων κα μακαρι να μεινει ετσι!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 05, 2015, 03:21:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για το δεύτερο ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα: "Εχουμε ένα σημαντικό ματς. Εχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα μετά το 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε την πρόκριση. Η φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να είμαστε συμπαγείς αμυντικά και το γκολ θα έρθει".

Για τις απουσίες που έχει ο ΠΑΟΚ: "Λείπουν χρήσιμοι παίκτες. Τώρα με τους παίκτες που θα αποκτήσει η ομάδα, θα παρουσιαστεί πιο ολοκληρωμένη και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ό,τι το καλύτερο".

Για τον τρόπο που θα αγωνιστεί η Σπάρτακ Τρνάβα: "Θα κυνηγά το σκορ. Εχουμε το πλεονέκτημα. Πιστεύω το τι θα γίνει εξαρτάται μόνο από εμάς".

Για το αν ο ΠΑΟΚ αλλάξει τον τρόπο του παιχνιδιού του μετά το 1-0 στην Τούμπα.
"Το παιχνίδι κρίνεται από εμάς και από το πώς θα παρουσιαστούμε. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να αλλάξουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω πως εμείς θα πανηγυρίσουμε στο τέλος".

Για το αν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα γκολ: "Αυτό το ελπίζω..."