Γυναικείο μπάσκετ 2014-15

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο μπάσκετ 2014-15  (Αναγνώστηκε 9728 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Γυναικείο μπάσκετ 2014-15
« στις: Ιουνίου 22, 2014, 10:02:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στον ΠΑΟΚ ο Μασλαρινός

Όπως όλα δείχνουν, ο Βασίλης Μασλαρινός θα είναι ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ.
Μπορεί να αποχώρησε μόλις την Πέμπτη (19/6) από τον Άρη, ωστόσο φαίνεται πως ο Βασίλης Μασλαρινός βρήκε ήδη το νέο σταθμό στην καριέρα του. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΠΑΟΚ.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://arenafm.gr/paraskev/basket/2014/06/22/%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82.html#.U6Z_I_l_srg
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Γυναικείο μπάσκετ 2014-15
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 22, 2014, 10:06:18 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πολύ "ασπρισε" ρε αυτός ο Μασλαρινός  :o
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 30, 2014, 06:34:01 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ενίσχυση με Κοντογιώργου

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η 15άχρονη διεθνής φόργουορντ/σέντερ, Μαρία Κοντογιώργου, καθώς υπέγραψε το νέο συμβόλαιό της.

Οι διοικούντες το «Δικέφαλο του Βορρά» δεν κοιτούν μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον τους. Είναι χαρακτηριστικό πως ενέταξαν στο δυναμικό τους την ταλαντούχα Μαρία Κοντογιώργου, η οποία τελείωσε τη σεζόν στην Κηφισιά και μάλιστα αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΚΑ.

Η ανακοίνωση: «Μεταγραφική… βόμβα στις υποδομές! Η διεθνής Κοντογιώργου Μαρία στον ΠΑΟΚ. Η ταλαντούχα παίκτρια είπε το «ναι» και υπέγραψε στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ την απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή.

Έτος γέννησης: 1999
Ύψος: 1,88μ.
Θέση: «4»-«5»
Διακρίσεις: Κύπελλο Παγκορασίδων, άνοδος με την ομάδα των Κορασίδων, άνοδος με την ομάδα των Νεανίδων, συμμετοχή στην Α2 Γυναικών με την ΑΕΝ Κηφισιάς. Πρώτη σκόρερ στις Παγκορασίδες, τις Κορασίδες και τις Νεανίδες στην ΕΣΚΑ. Μέλος της Εθνικής Παγκορασίδων 2013, μέλος της Εθνικής Κορασίδων 2014.

Η Μαρία θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό κάτω από τη ρακέτα του ΠΑΟΚ, που δυναμώνει κατακόρυφα στη θέση αυτή. Καλώς ήρθες στην ομάδα των πρωταθλητών και των επιτυχιών!».

onsports.gr

Με το καλο!

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 10, 2014, 07:57:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Με κίνηση ματ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκλεισαν την Εύα Κατωπόδη για την νέα αγωνιστική περίοδο καθώς υπήρχαν κι άλλες ομάδες που ήθελαν να την αποκτήσουν.

Ο «Δικέφαλος» ενισχύεται κατακόρυφα με αυτή την προσθήκη στο ρόστερ του και συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις.

tsiotras.blogspot.com

Καλώς ήρθες  :)

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 22, 2014, 10:00:55 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ήθελα να μείνω στον Άρη»

Νέα σελίδα στην καριέρα της στο μπάσκετ άνοιξε η Εύα Κατωπόδη, με τη μεταγραφή της από τον Άρη στον ΠΑΟΚ.

Οι «κίτρινες» υποβιβάστηκαν οικειοθελώς στην Α2, με αποτέλεσμα η 27χρονη παίκτρια, και παράλληλα γυμνάστρια, να αναγκαστεί να αποχωρήσει. Βρήκε καταφύγιο στο «Δικέφαλο του Βορρά» κι ετοιμάζεται να κάνει καινούρια αρχή όπως παραδέχθηκε με συνέντευξή της στην εφημερίδα «Metrosport». Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό: «Το πρώτο μου άθλημα ήταν το τάε κβον ντο, μέχρι τα 13 μου. Τότε είχα την πρώτη μου ενασχόληση με το μπάσκετ, αλλά πάντα φανταζόμουν το εαυτό μου με μια μπάλα μπάσκετ. Η πρώτη μου ομάδα ήταν ο Ηρακλής μέχρι το 2008, πήγα στον Παναθηναϊκό, όπου έπαθα ρήξη χιαστών. Στη συνέχεια επέστρεψα στον Ηρακλή, αγωνίστηκα και στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζομαι στον Άρη. Πλέον, η φετινή χρονιά θα με βρει στον ΠΑΟΚ».

Για τη μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ, από τον Άρη:
«Ήθελα πολύ να μείνω στον Άρη. Κάναμε τον κόπο να παραμείνουμε στην Α1, αλλά είναι απόφαση της διοίκησης της ομάδας να αγωνιστεί στην Α2, οπότε δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ σε αυτήν την κατηγορία. Είχα πρόταση και από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, όμως μένω στα Πεύκα και παράλληλα με κέρδισε περισσότερο η πρόταση του ΠΑΟΚ».

Για την καθημερινότητά της: «Πέντε φορές την εβδομάδα προπόνηση, συν τον αγώνα. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί περισσότερο υπάρχουν και οι πρωινές, αλλά και τα βάρη. Όλα αυτά όταν υπάρχει οικονομική συνέπεια, φυσικά. Εγώ προσωπικά είμαι και personal trainer, είναι σε γενικότερη κατάσταση ο αθλητισμός μέσα στη ζωή μου και είναι και το επάγγελμά μου. Αποτελεί για εμένα μεγάλη ευχαρίστηση».

Για το σοβαρό τραυματισμό της, το 2008: «Ήμουν αποφασισμένη να κυνηγήσω ό,τι περισσότερο μπορώ. Όμως, λογάριασα χωρίς τον ξενοδόχο. Ο σοβαρός τραυματισμός μου στέρησε το όνειρο, αλλά αποφάσισα να ανοίξω τους ορίζοντές μου και να ασχοληθώ πιο πολύ με τη γυμναστική. Δεν αποκλείω κάποια στιγμή να φύγω από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα ή το εξωτερικό. Όμως, η ρήξη χιαστών με έκανε να σκεφτώ εκείνη τη χρονιά και να οριοθετήσω αλλιώς τις προτεραιότητες της ζωής μου. Κάθε εμπόδιο σε καλό που λέμε. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που τόσο σοβαροί τραυματισμοί, οδηγούν πολλούς αθλητές ή αθλήτριες στο να σταματήσουν οριστικά την καριέρα τους».

Για το γυναικείο μπάσκετ και τον ΠΑΟΚ: «Το μπάσκετ πάνω από όλα σε γυναικείο επίπεδο είναι αγάπη. Άλλαξα ομάδα, οπότε θα είμαι σε κάτι καινούριο. Το γεγονός ότι θα κάνω νέες παρέες και θα είμαι σε ένα νέο σύνολο είναι πάντα μια καινούρια αρχή. Η ύπαρξη του Βασίλη Μασλαρινού ήταν ένα παραπάνω σπρώξιμο, για να πάω στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα και πολλές φορές το γυναικείο μπάσκετ υποτιμάται. Εμείς σαν αθλήτριες παλεύουμε , αλλά μερικές φορές δεν ξέρουμε γιατί. Δεν ήταν λύση, για τον Άρη, να πάει η ομάδα στην Α2. Ήμουν τρία χρόνια στην ομάδα και δεν αποκλείω τίποτα στο μέλλον. Τώρα, όμως, είμαι στον ΠΑΟΚ και αυτό είναι που προέχει».

Για το εάν θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με τη μόδα: «Θα με ενδιέφερε πολύ κάτι ανάλογο σε γυναικείο ρουχισμό. Μου έχει γίνει πρόταση για μόντελινγκ, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι στο στιλ μου. Δεν νομίζω να μου ταιριάζει. Θεωρώ ότι στο εξωτερικό οι αθλήτριες που μπορούν να γίνουν και μοντέλα το κυνηγούν περισσότερο και ταιριάζουν πιο πολύ στα δεδομένα των κοινωνιών τους. Στην Ελλάδα πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι, γενικότερα στο γυναικείο αθλητισμό. Βλέπουμε ότι κανείς δεν ασχολείται και εάν θέλεις να κάνεις το κάτι παραπάνω από τα κλειστά όρια της επαγγελματίας αθλήτριας θα πρέπει να φύγεις στο εξωτερικό. Δεν αποκλείω τίποτα για εμένα, αλλά βλέπω την κάθε χρονιά ξεχωριστά».

onsports.gr

Και γιατι δεν εμεινες βρε κουκλα μου να κανεις και καριερα?  >:(

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 27, 2014, 09:23:19 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Έκλεισε» Κυρατζή

Ακόμα μία νεαρή παίκτρια ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του ο ΠΑΟΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για την Ελένη Κυρατζή, η οποία αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, στον οποίο ανήκει. Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν σήμερα (26/07) ανακοίνωση, με την οποία καλωσορίζουν την παίκτρια στις τάξεις τους και ευχαριστούν θερμά την ομάδα της για τη παραχώρησή της.

Η ανακοίνωση: «Μεγάλη επιτυχία. Η διεθνής Ελένη Κυρατζή στα ασπρόμαυρα! Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας για την παραχώρηση της αθλήτριάς του Ελένης Κυρατζή για ένα χρόνο με υποσχετική. Η διεθνής παίκτρια θα συμβάλλει με την παρουσία της στην ενδυνάμωση της ομάδας. Η Ελένη Κυρατζή έχει αποτελέσει βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νέων Γυναικών, με μεγαλύτερη επιτυχία την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων στο Κάλιαρι της Ιταλίας. Επίσης, είχε συμβολή στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων με την ομάδα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και ατομική διάκριση στα Πανελλήνια Κορασίδων στο Βόλο και στη Νικήτη, στα οποία αναδείχθηκε μέλος  της καλύτερης πεντάδας, καθώς και MVP.

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βασ. Αγγελίδης, ευχαριστεί τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας για την παραχώρηση της αθλήτριας και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Βενιαμίν Χωλόπουλο και το γ.γ. Χρήστο Τακουλίδη για την άριστη συνεργασία και ανταπόκριση».

onsports.gr

Πολύ καλή παίκτρια, θα βοηθήσει αρκετά, μπράβο.... paokara

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 31, 2014, 12:11:06 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δικές του και οι αδερφές Ζέρβα

Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ, αναφορικά με τα τμήματα υποδομής του, συνεχίζεται σε αμείωτο ρυθμό από τους διοικούντες τους Θεσσαλονικείς.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που δεν ενδιαφέρεται μόνο για το παρόν του αλλά προσπαθεί να εξασφαλίσει και το μέλλον του, προχώρησε σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ακαδημία του. Συγκεκριμένα, ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τις αδερφές Ελβίρα και Αναστασία Ζέρβα, που ξεκίνησαν την ενασχόλησή τους με το μπάσκετ από τον Απόλλωνα Πατρών και θα ενταχθούν στα τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση: «Δυναμώνουν οι Κορασίδες, με διπλή ενίσχυση. Οι αδερφές Ζέρβα από την Πάτρα στον ΠΑΟΚ Kyana. Ένα χρόνο βολοδοσκοπούσαμε την Κορασίδα Ελβίρα, που έχει γεννηθεί το 2000. Αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ. Συμμετοχές: 2011-2012 Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΣΚΑΗ με τον Απόλλωνα Πάτρας,  2012-13 Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΣΚΑΗ με την Αχαγιά ’82, 2013-14 Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΣΚΑΗ με την Αχαγιά ’82. Συμμετοχή και στα πρωταθλήματα Νεανίδων και Γυναικών της ομάδας του Απόλλωνα Πάτρας κι επίσης στα κλιμάκια της ΕΣΚΑΗ Κορασίδων και Νεανίδων. Η Αναστασία Ζέρβα γεννήθηκε το 2002, αγωνίζεται ως γκαρντ και είναι πολλά υποσχόμενη. Θα ενσωματωθεί με τις Παγκορασίδες».

onsports.gr

Σαρώνουμε!!!!!!!!!!!!

Καλώς ήρθατε κορίτσια  smilepaok

« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 18, 2014, 11:10:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας που ξεκίνησαν σήμερα...

« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 19, 2014, 08:41:56 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η ξανθια απο δεξια ποια ειναι, ενημερωτικα ρωταω  :grin1:

« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 19, 2014, 10:17:58 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Πρεπει να ανεβω να δω ένα παιχνιδακι από κοντα  ;) paokara
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!