11. Miroslav Stoch

Αποστολέας Θέμα: 11. Miroslav Stoch  (Αναγνώστηκε 14954 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

11. Miroslav Stoch
« στις: Απριλίου 04, 2014, 02:23:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
O Μίροσλαβ Στοχ, είναι γεννημένος στις 19.10.1989 στη Νίτρα της Σλοβακίας. Ο «Μίνο» (όπως είναι το παρατσούκλι που του κόλλησε η αδερφή του, λόγω της μικροκαμωμένης σωματοδομής του) άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο από τα έξι του στις Ακαδημίες της Νίτρα.

Ο νόμος στη Σλοβακία δεν επιτρέπει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κλείσει τα 16 τους να έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της ομάδας να περιμένουν με το ημερολόγιο στο χέρι, για το πότε ο θαυματουργός πιτσιρικάς θα βοηθήσει τους «μεγάλους».

Περίπου 15 μέρες μετά τα 16α γενέθλιά του, στις 5.11.2005 περνάει αλλαγή στο ματς Νίτρα – Σπάρτακ Τρνάβα και παράλληλα το κατώφλι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Στους Σλοβάκους δεν θα μείνει πολύ, καθώς τα κατορθώματά του τον στέλνουν στην Τσέλσι.

Στην αγγλική ομάδα κάνει πάταγο στην Κ18 ομάδα όπου παρέμεινε για ένα χρόνο και την επόμενη χρονιά του κάνει ντεμπούτο (30.112008, προπονητής ο Σκολάρι) εναντίον της Άρσεναλ, σε ηλικία 19 ετών. Εκείνη τη χρονιά θα μετρήσει 4 συμμετοχές με την Τσέλσι και το καλοκαίρι θα δοθεί δανεικός στην Τβέντε.

Στους Ολλανδούς θα εκτιναχθεί η χρηματιστηριακή του αξία, καθώς θα μετρήσει 32 συμμετοχές, 10 γκολ και 5 ασίστ και η ομάδα του – θα κατακτήσει με τον ίδιο να αναδεικνύεται MVP – το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της!

Η Φενέρμπαχτσε δεν μένει ασυγκίνητη από το ταλέντο του Στοχ και δαπανά περίπου 5,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Στην τουρκική ομάδα ο Στοχ αναλαμβάνει κατευθείαν πρωταγωνιστικό ρόλο και την πρώτη χρονιά (2010-11) κατακτά μαζί το πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 5 γκολ και δίνοντας 7 ασίστ.

Νωρίτερα, το καλοκαίρι του 2010, είχε πάρει μια γεύση από τον ΠΑΟΚ, αφού αγωνίστηκε στον επαναληπτικό των play-off του Γιουρόπα Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη. Στην Τούμπα δεν είχε αγωνιστεί, καθώς εξέτιε ποινή από την κόκκινη που δέχτηκε εναντίον της Γιουνγκ Μπόις στον προηγούμενο γύρο.

Η σεζόν 2011-12 μπορεί να μην έφερε τίτλο στην ομάδα του, αλλά σ΄εκείνον ίσως την πιο πετυχημένη χρονιά στην καριέρα του, με 12 γκολ και 10 ασίστ, ενώ το γκολ του εναντίον της Γκεντσλερμπιρλιγκί του χάρισε το βραβείο «Ferenc Puskas» της FIFA για το ομορφότερο γκολ της χρονιάς.

Η Φενέρ τον δένει με υψηλό συμβόλαιο μέχρι το 2016, όμως η περίοδος 2012-13, που περιλάμβανε και αλλαγή προπονητή, τον βρίσκει να ξεκινάει από τον πάγκο. Ο ίδιος αναζήτησε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και η απόφασή του αυτή τον έφερε με συνοπτικές διαδικασίες στην Τούμπα…

You are not allowed to view links. Register or Login
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: 11. Miroslav Stoch
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 11, 2014, 03:49:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Best Goal Μαρτίου του Μίρο Στοχ [video]

Τον Μάρτιο ο ΠΑΟΚ σημείωσε τέσσερα βραβευμένα από τη Super League γκολ. Του Δημήτρη Σαλπιγγίδη κόντρα στον Εργοτέλη, του Μίροσλαβ Στοχ με τον ΠΑΣ Γιάννενα, του Λούκας με τον Απόλλωνα  και του Ευθύμη Κουλούρη  στον αγώνα με την Καλλονή.  Από αυτά τα τέσσερα κι εκείνο του Γιώργου Τζαβέλλα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μόνο ένα θα μπορούσε να αναδειχτεί γκολ του μήνα για τον ΠΑΟΚ.

Η δική σας ψήφος χάρισε το βραβείο του Best Goal Μαρτίου στον Μίροσλαβ Στοχ. Σε εκείνο το σόλο και το εντυπωσιακό σουτ στο γάμα της εστίας του Βελλίδη. Ο Σλοβάκος που έχασε τον  τίτλο του MVP από τον Μπίμπρας Νάτχο συγκέντρωσε το 43% των προτιμήσεών σας και άφησε δεύτερο τον Ευθύμη Κουλούρη με 36% σε μια μεγάλη… μάχη. Τρίτο, λόγω σπουδαιότητας ήρθε το γκολ του Τζαβέλλα  με 11%.

Είναι το πρώτο σχετικό βραβείο που αποσπά ο Στοχ, ο οποίος διαδέχεται τον Νάτχο. Την πρωτιά στους τίτλους, βέβαια, την έχει ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς με τρεις. Αυτόν του καλύτερο γκολ του 2013 που σημείωσε κόντρα στον Πλατανιά, το καλύτερο γκολ του Νοεμβρίου και εκείνο του Ιανουαρίου.

Δείτε το νικητήριο γκολ του Μίροσλαβ Στοχ στο video του PAOK TV.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 19, 2014, 04:17:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Όλη η πόλη ζει για το Κύπελλο»

Συνέντευξη στο «sport.sme.sk» παραχώρησε ο Μίροσλαβ Στοχ με κυρίαρχο θέμα συζήτησης τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, την ατμόσφαιρα στην Τούμπα αλλά και τον επερχόμενο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής τόνισε πως όλη η πόλη θέλει να δει την κούπα στη Θεσσαλονίκη, ενώ χαρακτήρισε αυτό το παιχνίδι ως ευκαιρία για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να γράψουν ιστορία.

Αναλυτικά:

Για την πρόκριση στον τελικό:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει κάποιο τρόπαιο εδώ και 11 χρόνια, πλέον είμαστε πολύ κοντά σε έναν και πρέπει να τον φέρουμε στη Θεσσαλονίκη. Όλη η πόλη ζει γι' αυτό το ποδοσφαιρικό γεγονός και εμείς πρέπει να ανταμείψουμε αυτούς τους ανθρώπους».

Για την ατμόσφαιρα στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

«Η ένταση αυτού του ντέρμπι ξεπέρασε κάθε άλλο που έχω παρακολουθήσει. Και στην Τουρκία υπάρχουν τέτοια παιχνίδια, αλλά αυτό τα ξεπέρασε. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί σε κάνουν να φρικάρεις και οι πυρσοί έκαψαν όλο το γήπεδο».

Για την αποβολή του στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Η αποβολή μου στον πρώτο ημιτελικό δεν ήταν δίκαιη και στον Πειραιά ήθελαν να μας προκαλέσουν. Προσπάθησα να ξεχάσω την αποβολή μου στον πρώτο αγώνα».

Για το ότι είχε καλή απόδοση στο δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό:

«Αυτό μου αρέσει. Αλλά θα ήμουν πιο ευτυχισμένος αν σκόραρα».

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό:

«Κάθε χρόνο γίνεται Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Δεν θα γίνει σε γήπεδο που είναι οικείο για τους δύο αντιπάλους. Τα εισιτήρια που θα μοιραστούν θα είναι ίσα. Έχουμε καλή συμπαράσταση από τους οπαδούς μας στα εκτός έδρας ματς, άρα δεν θα είναι κάτι διαφορετικό στον τελικό. Εχουμε την ευκαιρία να ξαναγράψουμε ιστορία».

« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 24, 2014, 03:58:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μακάρι να σκοράρω στον τελικό

Στο πλαίσιο της Media Day του ΠΑΟΚ ο Μίροσλαβ Στοχ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο 24χρονος Σλοβάκος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην αγωνιστική βελτίωσή του, τον Γιώργο Γεωργιάδη ενώ δήλωσε έτοιμος να σηκώσει το τρόπαιο στο Λευκό Πύργο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τις κούπες που έχει κερδίσει:

"Κέρδισα το κύπελλο με την Τσέλσι το 2009, κέρδισα το πρωτάθλημα στην Ολλανδία ενώ και με την Φενέρ έχω πανηγυρίσει τρεις τίτλους. Επομένως θα ήταν καλό να συνεχίσω με ένα ακόμη αυτή τη φορά με τον ΠΑΟΚ, θέλω να το προσθέσω στη συλλογή μου. Το  ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο,  αλλά όλοι το αξίζουμε και θα προσπαθήσουμε να το φέρουμε".

Για την βελτίωση στην απόδοσή του το τελευταίο διάστημα:

"Δεν έχει αλλάξει κάτι. Άλλαξε ο προπονητής και νομίζω ότι ο... Τζορτζ (σ.σ. Γεωργιάδης) ήξερε και από πριν τι αλλαγές χρειαζόμασταν, μας έδωσε κάποια πράγματα που χρειαζόμασταν και αυτή είναι η διαφορά. Εγώ συνεχίζω να δουλεύω στις προπονήσεις όπως και πριν και να προσπαθώ για την ομάδα μου".

Για το εάν ο τελικός μπορεί να συγκριθεί με τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό:

"Είναι τελικός και επομένως είναι διαφορετικό το ματς. Στον αγώνα στην Λεωφόρο δεν παίξαμε καλά. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν θα είναι εύκολο ματς, είναι σε καλή φόρμα. Όμως και εμείς δε θα παρουσιάσουμε το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε στο ματς που δώσαμε στην Αθήνα και αυτό είναι το μόνο σίγουρο".

Για το εάν υπάρχει κάποιο μυστικό για κατάλληλη προετοιμασία πριν τον τελικό:

"Δεν θα σας πω αφού είναι μυστικό (γέλια)".

Για το εάν σκέφτεται να πανηγυρίζει ένα γκολ του στον τελικό:

"Ποτέ δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Όταν σκοράρεις είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά δεν προγραμματίζεις ποτέ το πως θα το πανηγυρίσεις. Μακάρι να σκοράρω και θα δούμε πως θα το πανηγυρίσω..."

Για τις απουσίες των Νάτχο, Αθανασιάδη και Κατσουράνη:

"Σίγουρα θα μας λείψουν και αυτό μας στεναχωρεί. Αλλά έχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ και μπορούν να βοηθήσουν και να καλύψουν το κενό επάξια οπότε θεωρώ ότι δε  θα υπάρχει πρόβλημα".

Για το εάν αποτελεί παρελθόν από το μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ η πρόκριση επί του Ολυμπιακού:

"Είναι καλό να σκέφτεσαι σπουδαίες και μεγάλες νίκες. Αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε, γατί το ματς του Σαββάτου απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι πιο δύσκολο. Αυτή είναι η άποψη μου".

Για το εάν έχει επισκεφτεί τον Λευκό Πύργο, σημείο που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν τα τρόπαια;

"Ναι, έχω παει με την οικογένειά μου και πιστεύω να είμαι εκεί και την Κυριακή".

Για την κλήση του σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή για μια ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

"Άκουσα για αυτό αλλά δεν το έκανα εγώ και έτσι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθώ".

Για το εάν μετά την ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου θα θεωρήσει την σεζόν πετυχημένη:

"Νομίζω ναι,  γιατί ο στόχος ήταν να πάρουμε ένα τρόπαιο. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το κύπελλο μετά από χρόνια, θα είναι επιτυχία μας. Αλλά επειδή είμαστε πριν το ματς, ας τα πούμε μετά το ματς".

Για το εάν θα ήθελε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ:

"Θα το δούμε αυτό... Έχω ακούσει από πολλούς αυτή την ερώτηση, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό τώρα. Θέλω να τελειώσει η σεζόν με επιτυχίες και στις διακοπές θα συζητήσουμε τι θα γίνει... Φυσικά και χαίρομαι όταν ο κόσμος με ρωτάει γι' αυτό. Πάντα είναι όμορφο να  εισπράττεις την αγάπη του κόσμου και να σου ζητά να παραμείνεις εδώ".

Για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ:

"Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή.  Δεν έχω παίξει ποτέ σε αυτό το γήπεδο και ανυπομονώ να το κάνω. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και από την πλευράς εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε στον κόσμο  αυτό που θέλει, δηλαδή το τρόπαιο."

« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 28, 2014, 08:39:31 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Όαση ο Στοχ

Μόνο ο Σλοβάκος έδειξε ορεξάτος και έτοιμος για τον τελικό Κυπέλλου.

Αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει κάτι θετικό από τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ήταν η παρουσία του δραστήριου Στοχ, ο οποίος μετά το διαζύγιο με τον Στέφενς έχει ανεβάσει την απόδοσή του. Ο "Δικέφαλος", άλλωστε, μπορεί να ναυάγησε στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Σλοβάκος κατάφερε να... επιπλεύσει και να αποτελέσει τον μοναδικό παίκτη που ένιωσαν οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού, πριν την είσοδο των Λίνο και Βούκιτς στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Στοχ ήταν ο παίκτης που έβγαλε την σέντρα στην καρδιά της άμυνας της περιοχής στην φάση που ο Σαλπιγγίδης σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι, ενώ ήταν ο ποδοσφαιριστής που χόρεψε τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού πριν -μετά από κόντρα σε παίκτη των πράσινων βέβαια- στείλει την μπάλα να περάσει παράλληλα με την γραμμή της εστίας του Κοτσόλη.

Τα θετικά μηνύματα από τον Στοχ, πάντως, το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά και η μεστή εμφανισή του στον τελικό δεν προκάλεσε εντύπωση. Μετά την αλλαγή στην αλλαγή, εξάλλου, που έγινε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπενφίκα και το διαζύγιο με τον Στέφενς ο Σλοβάκος δείχνει άλλος άνθρωπος. Από το ματς με τον Αρη στις 16 Μαρτίου άρχισε να φαίνεται η διαφορά.

Ακολούθησε στις 23 Μαρτίου και στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το εκπληκτικό γκολ του με σλάλομ και σουτ έξω από την περιοχή που άφησε άγαλμα τον Βελλίδη και η εντυπωσιακή παρουσία στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, όπου ξεχώρισαν, κυρίως, οι δύο "κεραυνοί" του στο πρώτο ημίχρονο.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/paok/oash-o-stox.2759997.html
Μόνος αυτός είχε συνειδητοποιήσει ότι έπαιζε σε τελικό, και όσες φορές ζήτησε την μπάλα, τις μισές τις πήρε...άγνωστο για ποιο λόγο...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 28, 2014, 08:43:27 πμ από m01can »

« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 28, 2014, 11:45:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
“Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα”

Αυτό που ισχυρίστηκαν πολλοί, είπε σε συνέντευξη του στη σλοβακική ιστοσελίδα και δη στην “spravy.pozri.sk” ο άσος του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος για πρώτη σεζόν μετά από 5 χρόνια θα μείνει χωρίς τίτλο.

Τι υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς ο Σλοβάκος; Η απάντηση είναι απλή… Πως τόσο ο ίδιος όσο και αρκετοί, ενδεχομένως, συμπαίκτες του πίστεψαν πως θα πάρουν το Κύπελλο μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

“Όταν αποκλείσαμε τον Ολυμπιακό, πίστευα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρόπαιο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο”, είπε χαρακτηριστικά ο Στοχ.

“Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα και εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια στα play off του πρωταθλήματος και θέλουμε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει την θέση στο Champions League”, επεσήμανε ο Σλοβάκος.

“Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, δεν έχουμε εισέλθει ακόμη σε λεπτομέρειες για τα αίτια της ήττας”, επεσήμανε και κατέληξε:

“Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις ευκαιρίες. Αν γινόταν γκολ, το φινάλε θα ήταν τελείως διαφορετικό. Αντίθετα, ο αντίπαλος μας ήταν αποτελεσματικός και σχεδόν σε κάθε ευκαιρία στο παιχνίδι την έκανε γκολ”.

http://www.athleticradio.gr/superleague/308072-stoch-h-sezon-den-echei-teleiosei-akoma

« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 30, 2014, 10:18:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Χρωστάμε ένα καλό παιχνίδι"

Τι ανέφερε ο Μίροσλαβ Στοχ κατά την παραλαβή του βραβείου ως ο MVP της αναμέτρησης. Τι είπε για την απουσία των οπαδών.

Αρχικά, δήλωσε: "Και για εμάς ήταν το βασικό ερωτήματα αν θα αντιδράσουμε. Πιστεύω ότι αντιδράσαμε καλά κατά 80%, αλλά μας έλειψε το 20% για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά για λίγα εκατοστά δεν έμπαινε η μπάλα μέσα.

Πότε χτυπούσε σε παίκτες, πότε στον τερματοφύλακα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη νίκη. Νομίζω ότι χρωστάμε ένα καλό παιχνίδι εκτός έδρας και ελπίζω ότι ήρθε η ώρα να το κάνουμε".

Για την απουσία των οπαδών: "Τους καταλαβαίνω. Κι εμείς είμαστε απογοητευμένοι που δεν ήρθε το Κύπελλο. Τώρα θα πάμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και θα τους περιμένουμε".

Για το ποιο είναι το μυστικό: "Το μυστικό το ξέρει ο προπονητής. Αυτός θα μας αναλύσει τον αντίπαλο για να βρούμε τον τρόπο να τον κερδίσουμε".

Τέλος ανέφερε: "Αντίπαλοι μας δεν είναι μόνο ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης".

Μόνος του παίζει μαζί με έναν Νάτχο...δυστυχώς

« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 02, 2014, 12:12:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Όταν ο Στοχ "κεραυνοβολεί" τον αντίπαλο

Όταν ο Σλοβάκος αποφασίσει να "οπλίσει" τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάτι που έχει αποδειχτεί και τη φετινή σεζόν στα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ, όσο και τις περασμένες αγωνιστικές περιόδους.

Το... κρεσέντο του Στοχ, όσον αφορά στην τρέχουσα σεζόν, άρχισε στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σάλκε τον περασμένο Αύγουστο, όπου με ένα άπιαστο σουτ είχε χαρίσει στον ΠΑΟΚ την ισοπαλία.

Ακολούθησε ένα από τα καλύτερα γκολ του φετινού πρωταθλήματος, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όταν κρέμασε τον Γιαννακόπουλο με σουτ από πλάγια θέση αρκετά μέτρα εκτός περιοχής και το ευθύβολο σουτ στο ματς με την Βέροια.

Τελευταία χτυπήματα του Στοχ ήταν το σουτ που άφησε... άγαλμα τον Βελλίδη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και, φυσικα, το τέρμα του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα των πλέι οφ, μετά από ένα σουτ στην κλειστή γωνία του Ερνάντες που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον πορτιέρο των Αρκάδων.

Ας μιλήσει όμως η εικόνα για του λόγου το αληθές...

« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 02, 2014, 12:36:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Θέλει τον Στοχ ως δανεικό"

Τούρκικη ιστοσελίδα έχει αναφορά στον Μίροσλαβ Στοχ και στον ΠΑΟΚ. Αυτό που τονίζεται είναι πως ο "Δικέφαλος" θέλει για ακόμη μια χρονιά τον Σλοβάκο ως δανεικό από την Φενέρ (ο ίδιος, ως γνωστόν, αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Φενέρ).

Σύμφωνα με όσα γράφουν στην ιστοσελίδα sporfc.com, έχει γίνει γνωστό το ποσό προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κρατήσει ακόμη μια σεζόν ως δανεικό τον Σλοβάκο και τονίζεται πως αυτό φτάνει το 1.000.000 ευρώ προς την Φενέρ (συγκεγκριμένα γράφεται πως ο ΠΑΟΚ καλύπτει τις 900.000 του συμβολαίου του Στοχ και η Φενέρ ζητά ένα εκ. ευρώ για αυτήν).

Μεταξύ άλλων τονίζεται πως ο Σλοβάκος πέτυχε ένα όμορφο γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/thelei_ton_stox_ws_daneiko.2766866.html

« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 05, 2014, 06:47:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Tρελανε μας ρε Στοχ.... Παραμονη εχθες για αυτον τον παικτη....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών