Για το αν κανει διακοπες ο Σουλης -και ο καθε προπονητης - ειναι το τελευταιο που με απασχολει.....Αυτη την επαγγελματικη ενασχοληση διαλεξε για το υπολοιπο της ζωης του και ετσι εξασφαλιζει τον επιουσιο για τον εαυτο του και την οικογενεια του....
Και ο αλλος ειναι πυροσβεστης και ολα τα καλοκαιρια ειναι σε επιφυλακη και διακινδυνευει τη ζωη του στις φωτιες ....
Παμε στα αλλα τωρα....
Ρε Σουλη εισαι -ομολογουμενως - απο τους πλεον ικανους και πετυχημενους προπονητες .... Δεχομαι οτι υπαρχουν οικονομικες δυσκολιες και κανεις δεν το εκρυψε....
Γιατι λοιπον συμφωνεις στην αρχη της χρονιας ? Γιατι δεν λες " κυριε Πρελεβιτς , ως εδω ηταν η συνεργασια μας . Οι συνθηκες δουλειας μου δεν ειναι αυτες που θελω , δεν πληρωνομαι στην ωρα μου και θελω να παω αλλου "
??
Δεν νομιζω να σε εξεβιασε ο Μπανε να υπογραψεις ..... Οικειοθελως και αυτοβουλως υπεγραψες....
Και κατι τελευταιο ..... Σου εγινε προταση απο τον γαυρο..... Πιστευεις οτι θα ειχες καλυτερη τυχη απο τον Μπαρτζωκα ? Δυο ευρωπαικα συνεχομενα του πηρε και τον πεταξαν σαν στυμμενη λεμονοκουπα..... Αποδεχτηκαν την παραιτηση του και τον εβριζαν επειδη εχασε το ματς κυπελλου με τον βαζελο απο ενα σουτ.....
Τριτη επιλογη ησουνα Σουλη μου μετα τον Μπαρτζωκα και τον Τομιτς.... Αυτη ειναι δυστυχως η αληθεια ....
Ουτε καν δευτερη επιλογη.....
Και κυριως με ημερομηνια ληξεως .....Και δεν σε θυμηθηκαν γιατι εισαι το ονειρο του καθε γαυρου αλλα επειδη οι " Χαρλεμ της Τρουμπας" εχασαν απο την Κηφισσια.... Αν κερδιζαν μια χαρα θα ηταν ο Τομιτς στη θεση του.....
Δεν ειμαι αντιθετος να φυγεις και να κανεις το "μεγαλο αλμα" στηνκαριερα σου αλλα που ? Στην ομαδα που οταν παιξαμε μετα την κατακτηση του Κορατς εκανε το γπεδο Ζουγκλα ? Σε αυτους ρε Σουλη ? ¨Η μηπως τα ξεχασες ?
Υ.Γ. Νανσυ , γλυκια μου πιστευεις οτι ο πατερας σου θα απολαμβανε ασυλια ή μετα απο καμμια ηττα θα τον χειροκροτουσαν και θα τον επευφημουσαν ? Για ρωτησε τον τις εντυπωσεις του απο τα παιχνιδια με τον γαυρο το μακρινο '94 να σου πει τη γνωμη του .....