Σούλης Μαρκόπουλος (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Σούλης Μαρκόπουλος (Coach)  (Αναγνώστηκε 21439 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Σούλης Μαρκόπουλος (Coach)
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 20, 2014, 12:24:18 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Παράθεση
Κακώς για εμένα.
Ζητήστε τα κεράτά μας σε χρήμα και να σηκωθεί να φύγει!

Ετσι οπως εγιναν τα πραγματα ισως ήταν καλύτερα να φύγει .Συμφωνώ με Μοϊκαν.
Το γυαλί ράγισε
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 20, 2014, 01:19:49 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Το παρασκήνιο της υπόθεσης Μαρκόπουλου!

Όλα όσα έγιναν στο συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ, η διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου και η ανακοίνωση παραμονής.

Μπορεί όλα να έδειχναν πως ο 65χρονος τεχνικός ήταν μια "ανάσα" από τον Ολυμπιακό με την συναίνεση και του ΠΑΟΚ δεδομένου πως ο Δικέφαλος θα γλίτωνε αρκετά χρήματα απ' όσα του όφειλε, ωστόσο, αργά το βράδυ υπήρξε ανατροπή δεδομένων.

Στα γραφεία της ΚΑΕ βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, εκνευρισμένοι από τις εξελίξεις στις τάξεις του συλλόγου, ζητώντας από τον Μπάνε Πρέλεβιτς να κάνει τα πάντα προκειμένου να παραμείνει ο Μαρκόπουλος στην ομάδα.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έδωσαν το... ελεύθερο στον Σούλη Μαρκόπουλο να αποφασίσει ο ίδιος τι θέλει να κάνει, παίρνοντας πάνω του -δημόσια- την ευθύνη της όποιας απόφασης.

Ο Έλληνας τεχνικός ζύγισε την κατάσταση και απόφασισε να παραμείνει στον Δικέφαλο, σεβόμενος την άριστη συνεργασία που έχει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τα τελευταία έξι χρόνια.

Η εξέλιξη αυτή έφερε και την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που μπορεί να διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μαρκόπουλο μια "ανάσα" από τον Ολυμπιακό, αλλά η αλήθεια είναι πως υπήρξε παρασκήνιο με τον τεχνικό του Δικεφάλου να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://paokweb.gr/basket/item/22298-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85.html#.VEQ48_nkfed
Αν όντως έγινε έτσι τότε κάνω κωλοτούμπα για σένα Σούλη!!! Παίρνω πίσω τα όσα σου έσυρα αλλά δεν έπρεπε καν να μπεις στον πειρασμό... Αν έφευγες το καλοκαίρι, όλα καλά!!! Αλλά τώρα και για το gayρο!!!!
Ελπίζω η ζημιά στην αμοιβαία σχέση να επουλωθεί ... γιατί σίγουρα έχει γίνει
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 20, 2014, 08:36:16 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η κόρη του Σούλη Μαρκόπουλου, Νάνσυ, ξέσπασε για τα όσα ακούστηκαν από το απόγευμα της Κυριακής για τον πατέρα της, έπειτα το ενδιαφέρον που εξέφρασε ο Ολυμπιακός για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Πραγματικά στα 28 μου και έχοντας μεγαλώσει σε μια τέτοια αθλητική οικογένεια μου φαίνεται αστείο όλο αυτό που γίνεται. Υπάρχουν εκεί έξω "άνθρωποι" παοκτσήδες που τολμούν πριν καν επιβεβαιωθεί κάτι να χαρακτηρίσουν αυτόν τον άνθρωπο με όλα αυτά τα στολίδια.. Έχω να σας πω λοιπόν ότι αυτός ο άνθρωπος από την ημέρα που θυμάμαι τον εαυτό μου είναι με ένα μπλοκάκι και ζωγραφίζει συστήματα 20ωρες το 24ωρο. Ποτέ σχεδόν δεν έχουμε κάνει διακοπές όλοι μαζί γιατί έχει προετοιμασία με την ομάδα και όσες μέρες του μένουν είναι στα τηλέφωνα για να βρει παίκτες για τη νέα σεζόν. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και έχει γνωρίσει την απόρριψη και τη στεναχώρια από πολλές ομάδες.

Τίποτα δε του έχει δοθεί απλόχερα. Κανείς δε μπορεί να ξέρει αν και πόσο στεναχωριέται όταν χάνει η ομάδα του. Για πόσα ατέλειωτα βράδια που δεν μιλάει σε άνθρωπο απ τη στεναχώρια του. Για το πόσο έχει πονέσει να χτίσει τον ΠΑΟΚ και κάτω από ποιες συνθήκες. Για το αν έχει πληρωθεί ή όχι.... Κανείς δεν ξέρει. Όλοι απλά τρέξατε να χαρακτηρίσετε έναν άνθρωπο που σας βγάζει τρίτο τόσα χρόνια με όσους πόρους έχει στη διάθεση σας "Προδότη". Όχι δε το δέχομαι. Έχω ακούσει εσείς οι ίδιοι να τον βρίζετε στο γήπεδο και δεν έχω γυρίσει το κεφάλι μου. Αλλά σ' αυτό αντιδρώ. Προδότης ο Σουλης Μαρκόπουλος για τον ΠΑΟΚ;;;;;;;;

Αρκετά. Αν ο πατέρας μου έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό στα 63 του χρόνια και αποφασίσει να πάει νομίζω πως έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Και αν εσείς όπως λέτε αγαπάτε τον πατέρα μου και τον έχετε ίνδαλμα θα έπρεπε να υποστηρίξετε έναν "παοκτσή" προπονητή που έχει μια τέτοια ευκαιρία και πρόταση. Αυτά. Από κει και πέρα μακάρι όλοι εσείς που γράφετε περί προδοσίας και ότι ο πατέρας μου είναι φιλοχρήματος να στηρίζετε τόσο ενεργά το μπάσκετ του ΠΑΟΚ όπως κάνει η οικογένεια μου τόσα χρόνια».

contra.gr

Σίγουρα γράφτηκαν και υπερβολές αλλά δεν θα λυπηθώ ρε κορίτσι μου και τον πατέρα σου- όποιος και να είναι - επειδή δεν έχει κάνει διακοπές το καλοκαίρι!!!!!
Και στο κάτω κάτω αν δεν τον πληρώνουν εγκαίρως να τα έβαζε κάτω και να μην ανανέωνε το συμβόλαιό του.
Αλλά τότε δεν υπήρχε πρόταση ε?
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 20, 2014, 10:49:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Για το αν κανει διακοπες ο Σουλης -και ο καθε προπονητης - ειναι το τελευταιο που με απασχολει.....Αυτη την επαγγελματικη ενασχοληση διαλεξε για το υπολοιπο της ζωης του και ετσι εξασφαλιζει τον επιουσιο για τον εαυτο του και την οικογενεια του....

Και ο αλλος ειναι πυροσβεστης και ολα τα καλοκαιρια ειναι σε επιφυλακη και διακινδυνευει τη ζωη του στις φωτιες ....

Παμε στα αλλα τωρα....

Ρε Σουλη εισαι -ομολογουμενως - απο τους πλεον ικανους και πετυχημενους προπονητες .... Δεχομαι οτι υπαρχουν οικονομικες δυσκολιες και κανεις δεν το εκρυψε....

Γιατι λοιπον συμφωνεις στην αρχη της χρονιας ? Γιατι δεν λες " κυριε Πρελεβιτς , ως εδω ηταν η συνεργασια μας . Οι συνθηκες δουλειας μου δεν ειναι αυτες που θελω , δεν πληρωνομαι στην ωρα μου και θελω να παω αλλου " ?????

Δεν νομιζω να σε εξεβιασε ο Μπανε να υπογραψεις ..... Οικειοθελως και αυτοβουλως υπεγραψες....

Και κατι τελευταιο ..... Σου εγινε προταση απο τον γαυρο..... Πιστευεις οτι θα ειχες καλυτερη τυχη απο τον Μπαρτζωκα ? Δυο ευρωπαικα συνεχομενα του πηρε και τον πεταξαν σαν στυμμενη λεμονοκουπα..... Αποδεχτηκαν την παραιτηση του και τον εβριζαν επειδη εχασε το ματς κυπελλου με τον βαζελο απο ενα σουτ.....

Τριτη επιλογη ησουνα Σουλη μου μετα τον Μπαρτζωκα και τον Τομιτς.... Αυτη ειναι δυστυχως η αληθεια .... :-\ Ουτε καν δευτερη επιλογη.....

Και κυριως με ημερομηνια ληξεως .....Και δεν σε θυμηθηκαν γιατι εισαι το ονειρο του καθε γαυρου αλλα επειδη οι " Χαρλεμ της Τρουμπας" εχασαν απο την Κηφισσια.... Αν κερδιζαν μια χαρα θα ηταν ο Τομιτς στη θεση του.....

Δεν ειμαι αντιθετος να φυγεις και να κανεις το "μεγαλο αλμα" στηνκαριερα σου αλλα που ? Στην ομαδα που οταν παιξαμε μετα την κατακτηση του Κορατς εκανε το γπεδο Ζουγκλα ?  Σε αυτους ρε Σουλη ? ¨Η μηπως τα ξεχασες ?

Υ.Γ. Νανσυ , γλυκια μου πιστευεις οτι ο πατερας σου θα απολαμβανε ασυλια ή μετα απο καμμια ηττα θα τον χειροκροτουσαν και θα τον επευφημουσαν ? Για ρωτησε τον τις εντυπωσεις του απο τα παιχνιδια με τον γαυρο το μακρινο '94 να σου πει τη γνωμη του ..... 8)

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2014, 11:36:45 πμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 20, 2014, 12:26:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Σωστος ο Τελης! :)

Παράθεση
Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του μέσω Facebook. «Αν όσοι εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους και άσκησαν την ‘καλόπιστη’ κριτική τους για τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας έπαιρναν εισιτήριο για τον αγώνα της Τετάρτης , την Πέμπτη το πρωί άνετα θα έσπαζα συμβόλαιο πρωτοκλασάτου παίκτη Ευρωλίγκας», ανέφερε αφήνοντας αιχμές για τους οπαδούς που έχουν γνώμη για τα πάντα, αλλά δεν στηρίζουν εμπράκτως την ομάδα τους.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 20, 2014, 03:39:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το ασπρόμαυρο story της παραμονής Σούλη

O Σούλης Μαρκόπουλος θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την Δευτέρα (20/10) το πρωί προπόνησε τους παίκτες της ομάδας. "Ο Μαρκόπουλος είναι ο προπονητής μας...", έλεγαν ξεκάθαρα στον ΠΑΟΚ μετά το Δ.Σ. που έκαναν το βράδυ της Κυριακής και τα όσα ακούγονταν περί μετακίνησής του στον Ολυμπιακό. Ποιο το χρονικό της υπόθεσης του Μαρκόπουλου και τι έγινε την Κυριακή στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ;

Σύμφωνα με όσα λένε στον "Δικέφαλο", κατά την διάρκεια της χθεσινής (19/10) μέρας ο έμπειρος κόουτς ενημέρωσε την διοίκηση του ΠΑΟΚ για το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (σ.σ. υπενθυμίζουμε πως το καλοκαίρι ανανέωσε την συνεργασία του με τον "Δικέφαλο" για τα επόμενα πέντε χρόνια). Mετά τις 21.30 οι άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" βρέθηκαν στο "Παλατάκι" για να γίνει Δ.Σ. και να μιλήσουν για την όλη υπόθεση. Ηταν παρόντες όλοι οι διοικούντες και σε ανοιχτή ακρόαση ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος που βρισκόταν στο εξωτερικό.

Ομόφωνα αποφασίστηκε πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Μαρκόπουλος και στην ομάδα λένε πως δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να συζητήσουν για το πόσα χρήματα θα μπορούσαν να πάρουν από τους "ερυθρόλευκους" ώστε να ανοίξουν τον δρόμο να "κατέβει" στην Αθήνα ο Μαρκόπουλος (στην ομάδα τονίζουν πως δεν υπήρχε καμιά επίσημη επαφή του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό). Εκτός αυτού, πάντως, "μένουν" και στην στάση του έμπειρου κόουτς τονίζοντας πως έδειξε διάθεση να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

"Αν ήθελε να φύγει, δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Θα μπορούσε να παραιτηθεί", λένε μεταξύ άλλων στον "Δικέφαλο" που στέκονται έτσι στο ότι ο Μαρκόπουλος δεν πίεσε καταστάσεις για να αποχωρήσει από τους "ασπρόμαυρους". Την ίδια στιγμή οπαδοί του ΠΑΟΚ που αγωνιούσαν για το όλο θέμα του Μαρκόπουλου, βρέθηκαν στο "Παλατάκι", εκεί μίλησαν με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τελικά υπήρξε ενημέρωση προς αυτούς πως ο έμπειρος κόουτς θα παραμείνει στον "Δικέφαλο".

Στους "ασπρόμαυρους" κάνουν λόγο για ένα... πακέτο λόγων στο θέμα Μαρκόπουλου σχετικά με το ότι ο έμπειρος κόουτς δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Στέκονται στο ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην δουλειά του Ελληνα προπονητή (ο οποίος επί σειρά ετών προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ) και ως εκ τούτου μια αποχώρησή του θα ήταν πισωγύρισμα, στην... ιδιαιτερότητα του ονόματος του Ολυμπιακού και στην παραδοσιακή κόντρα που υπάρχει με τον συγκεκριμένο σύλλογο (κάπως έτσι ένα... deal Mαρκόπουλου και Ολυμπιακού θα έκανε μεγάλο κακό στον ΠΑΟΚ και επικοινωνιακά) αλλά και στο γεγονός πως ο κόσμος δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να δει τον έμπειρο κόουτς να συνεχίζει στους "ερυθρόλευκους".

Στον "Δικέφαλο" να σημειωθεί ότι δεν άρεσε η προσέγγιση του Ολυμπιακού στο όλο θέμα του Μαρκόπουλου και στέκονται στο ότι από κοινού με τον έμπειρο κόουτς αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συνεργασία...

sport24.gr

Ναι αλλά παρέπεμψε τον γκευ στην δίοικηση!
Το ότι ήθελε, ήθελε απλά μετά τις αντιδράσεις αλλάξε σκέψη ενδοχομένως!

« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 20, 2014, 07:21:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Για το αν κανει διακοπες ο Σουλης -και ο καθε προπονητης - ειναι το τελευταιο που με απασχολει.....Αυτη την επαγγελματικη ενασχοληση διαλεξε για το υπολοιπο της ζωης του και ετσι εξασφαλιζει τον επιουσιο για τον εαυτο του και την οικογενεια του....

Και ο αλλος ειναι πυροσβεστης και ολα τα καλοκαιρια ειναι σε επιφυλακη και διακινδυνευει τη ζωη του στις φωτιες ....

Παμε στα αλλα τωρα....

Ρε Σουλη εισαι -ομολογουμενως - απο τους πλεον ικανους και πετυχημενους προπονητες .... Δεχομαι οτι υπαρχουν οικονομικες δυσκολιες και κανεις δεν το εκρυψε....

Γιατι λοιπον συμφωνεις στην αρχη της χρονιας ? Γιατι δεν λες " κυριε Πρελεβιτς , ως εδω ηταν η συνεργασια μας . Οι συνθηκες δουλειας μου δεν ειναι αυτες που θελω , δεν πληρωνομαι στην ωρα μου και θελω να παω αλλου " ?????

Δεν νομιζω να σε εξεβιασε ο Μπανε να υπογραψεις ..... Οικειοθελως και αυτοβουλως υπεγραψες....

Και κατι τελευταιο ..... Σου εγινε προταση απο τον γαυρο..... Πιστευεις οτι θα ειχες καλυτερη τυχη απο τον Μπαρτζωκα ? Δυο ευρωπαικα συνεχομενα του πηρε και τον πεταξαν σαν στυμμενη λεμονοκουπα..... Αποδεχτηκαν την παραιτηση του και τον εβριζαν επειδη εχασε το ματς κυπελλου με τον βαζελο απο ενα σουτ.....

Τριτη επιλογη ησουνα Σουλη μου μετα τον Μπαρτζωκα και τον Τομιτς.... Αυτη ειναι δυστυχως η αληθεια .... :-\ Ουτε καν δευτερη επιλογη.....

Και κυριως με ημερομηνια ληξεως .....Και δεν σε θυμηθηκαν γιατι εισαι το ονειρο του καθε γαυρου αλλα επειδη οι " Χαρλεμ της Τρουμπας" εχασαν απο την Κηφισσια.... Αν κερδιζαν μια χαρα θα ηταν ο Τομιτς στη θεση του.....

Δεν ειμαι αντιθετος να φυγεις και να κανεις το "μεγαλο αλμα" στηνκαριερα σου αλλα που ? Στην ομαδα που οταν παιξαμε μετα την κατακτηση του Κορατς εκανε το γπεδο Ζουγκλα ?  Σε αυτους ρε Σουλη ? ¨Η μηπως τα ξεχασες ?

Υ.Γ. Νανσυ , γλυκια μου πιστευεις οτι ο πατερας σου θα απολαμβανε ασυλια ή μετα απο καμμια ηττα θα τον χειροκροτουσαν και θα τον επευφημουσαν ? Για ρωτησε τον τις εντυπωσεις του απο τα παιχνιδια με τον γαυρο το μακρινο '94 να σου πει τη γνωμη του ..... 8)

Respect Telis! 8)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 12:21:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Διαβαζω σημερα σε ολες τις πρ@κτο-φυλλαδες "για το ποσο ρακος ειναι ο Σουλης Μαρκοπουλος" , 'η "γιατι δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι ειχε δικαιωμα να κανει το περιβοητο αλμα στην καριερα του" και αλλες @ρχιδιες καμαρωτες....

Επικαλουνται μαλιστα και το "ξεσπασμα" της κορης του , η οποια λεει - δηθεν- τα "αυτονοητα".....

Εγω λοιπον , που δεν ειμαι δημοσιογραφος ξερω οτι το "αυτονοητο " σε μια εμπορικη -επαγγελματικη σχεση μεταξυ ενος υπαλληλου (Μαρκοπουλος) και ενος εργοδοτη (ΚΑΕ ΠΑΟΚ) , υπαγορευει οτι ο 1ος σεβεται το συμβολαιο που εχει συναψει με τον 2ο και αν υπαρξει διαφωνια -για οποιοδηποτε λογο- μπορει το καθε μελος να προχωρησει σε λυση της συνεργασιας ....

Για να το κανω πιο λιανα...Εχει καθε συμφερον ο προεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να μην θελει να φυγει - εναντι οποιουδηποτε οικονομικου ανταλλαγματος - ο προπονητης του και ο κυριος Μαρκοπουλος εχει καθε νομιμο δικαιωμα να υποβαλλει την παραιτηση του και να ακολουθησει ενα καινουργιο δρομο στην καριερα του.....

Κανενας Πρελεβιτς δεν ειναι υποχρεωμενος να υποκυψει σε ενδεχομενες νεες επαγγελματικες επιθυμιες - φιλοφοξιες του προπονητη ουτε να να δεχτει το οποιοδηποτε οικονομικο ανταλλαγμα απο ανταγωνιστρια ομαδα , αν κρινει οτι αυτο δεν συμφερει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ....

Ως εκ τουτου , για να μην λεμε και γραφουμε πολλα.....

Αν ο κυριος Μαρκοπουλος που υπεγραψε "οικεια βουλησει" το νεο του 5ετες συμβολαιο με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ηθελε να αποδεχτει την προταση των αδερφων Αγγελοπουλων και να κανει ενα "βημα παραπανω στην καριερα του" θα μπορουσε να υποβαλλει την παραιτηση του στον προεδρο και στο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ , και να παει στην ευχη του Θεου....

Αλλα "εγω θελω να φυγω"¨και κοιταξε "εσυ να με διωξεις , για να μην χρεωθω και την ρετσινια του προδοτη" , παει πολυ....

Οποιος θελει μενει και οποιος θελει φευγει..... Απλως να εχει το ηθικο αναστημα να το δηλωσει.... Οπως το εκανε καποτε ο πρωην Δημαρχος Πειραιως....Μπορει να τον βριζουμε και να του τα χωνουμε αλλα γυρισε και ειπε "εγω παω Πειραια. Τελεια και παυλα".....Απο εκει και περα επωμιζεσαι και το βαρος της αποφασης.....

Ακομα και τωρα αν ο προπονητης μας νιωθει "ρακος" απο την μη μετακινηση του στην ομαδα που δηλητηριασε καποτε τους αντιπαλους παικτες της ΤΣΣΚΑ , μπορει και τωρα να παραιτηθει και να παει οπου νομιζει.....

Αλλιως ας τιμησει το συμβολαιο του, που ο ιδιος οικοιθελως και αυτοβουλως και χωρις καμμια πιεση υπεγραψε....

Υ.Γ. Ελπιζω Νανσυ μου να το διαβασεις οπως και οι υπολοιποι δημοσιογραφοι Αθηνων και περιχωρων ....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 12:33:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Να αγιασει το στομα σου ρε Τελη!
Αντε με τον καθε μπαγλαμα να πουμε
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 07:01:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δουλεύω για τον ΠΑΟΚ»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με την Ζιέλονα Γκόρα για το Eurocup και όχι στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ολυμπιακό και την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Εχουμε στον όμιλό μας πολύ δυνατές ομάδες που θα μπορούσαν να παίζουν στην Ευρωλίγκα. Είναι απρόβλεπτος όμιλος, ποτέ δεν ξερεις πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Η Ζιελόνα είναι πολύ καλή ομάδα, έφτασε μία ανάσα από την Ευρωλίγκα και αποκλείστηκε από την Ούνικς Καζάν. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», είπε αρχικά ο προπονητής του «Δικεφάλου» ενόψει της αναμέτρησης (22/10) με την Ζιέλονα Γκόρα και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο που δώσαμε απέναντι στην Καρσίγιακα. Τώρα πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό των αντιπάλων και να βρεθούμε κοντά στο καλάθι για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις».

Επίσης, ο 65χρονος προπονητής τόνισε πως η Ζιέλονα Γκόρα «στηρίζεται στο πικ εν ρολ, στα κόψίματα έχουν διάφορους τρόπους που εκφράζονται. Είναι δυνατά κορμιά και έχουν αρκετά καλούς σουτέρ, τους αρέσει να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ με νίκη γίνεται φαβορί στον όμιλο, είπε πως είναι πολύ νωρίς ακόμη και πέρσι είχαμε τρία στα τρία στην αρχή και μετά είδατε. Αν κάνεις νίκες μέσα στην έδρα σου ελπίζεις ότι μπορείς να προκριθείς».

Οσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τον Ολυμπιακό, ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε: «Κανένα σχόλιο, εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και δουλεύω για την ομάδα μου».

Για το αν υπάρχει συγκέντρωση στις τάξεις των παικτών του μετά απ’ όσα συνέβησαν: «Τους βλέπω αρκετά συγκεντρωμένους, είναι προσηλωμένοι σε αυτά που συζητάμε και ελπίζω να τα κάνουμε πράξη.

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Αλλάζουν οι ομάδες, είναι νωρίς για να μιλήσουμε γι” αυτό το παιχνίδι. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι μισό ακόμη και αλλάζει. Ολα τα παιχνίδια είναι πρόκληση»

Ελπίζω να μην επηρεαστεί η ομάδα από όλα αυτά! 8)