Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς τυμπανοκρουσίες και πανηγυρισμούς η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα χρονιά.
Μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ έδειξε πως τηρουμένων των αναλογιών, έκανε μια εκπληκτική πορεία με προπονητή έναν σοβαρό άνθρωπο και Πρόεδρο αυτής τον μεγάλο αρχηγό Μπάνε Πρέλεβιτς.
Το να μιλήσεις για τον Πρέλεβιτς δεν έχει νόημα μιας και οι μεγαλύτεροι ξέρουμε πως κάποτε ΠΑΟΚ ήταν ο Πρέλεβιτς πρωτίστως και μετά όλοι οι υπόλοιποι.
Υπήρξαν φορές που γκρινιάζαμε πως το τμήμα το έχουν κυριεύσει τα λαμόγια. Υπήρξαν φορές που γκρινιάζαμε γιατί δεν είχαμε δικό μας γήπεδο και πολλά ακόμα που μπορώ να θυμηθώ.
Σήμερα το τμήμα μπάσκετ διοικείται με αξιοπρέπεια και εντιμότητα από ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ και κατόπιν το μπάσκετ.
Όποιος πιστεύει πως ο Πρελεβιτς και οι συνεργάτες του είναι λαμόγια απλώς είναι βλάκας και κομπλεξικός.Δεν υπάρχει καν αλλόθρησκος που να μπορέσει να του καταλογίσει κάτι.
Με συνέπεια και εργατικότητα το μπάσκετ βρίσκεται στον σωστό δρόμο.
Στον δρόμο που γνωρίσαμε όλοι την δεκαετία του 1990.
Ξέρω πως πολλοί θεωρούν τον ΠΑΟΚ μη ανταγωνιστικό όταν οι 2 βρυκόλακες διαχειρίζονται μπάτζετ εκατομμυρίων ευρώ, μα δεν γίνεται αλλιώς.
Οι σωστές βάσεις έχουν ήδη μπει και αν βαδίσουμε έτσι τα επόμενα χρόνια τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα.
Το πόσο τώρα γρήγορα θα βαδίσουμε εξαρτάται και από εμάς, τον τεράστιο ΛΑΟ αυτής της ομάδας που δυστυχώς στηρίζει επιλεκτικά την ομάδα.
Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να λέγεται αυτό...."Παρακαλώ τους φιλάθλους τους ΠΑΟΚ, τους εφήμερους, αυτούς που έρχονται σε δύο ματς όλη την χρονιά, αν είναι να έρχονται για 1-2 ματς και να τιμωρείται η ομάδα για 5-6, καλύτερα να μην το κάνουν".
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι εξευτελιστικές. Τα 64 ευρώ (για νέους κατόχους) είναι τίποτα μπροστά στο μεγαλείο αυτού του συλλόγου.
Γιατί μπορεί το μπάσκετ να σταμάτησε να διεκδικεί τίτλους ή ακόμα και να κατακτά, αλλά η Ιστορία έγραψε και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.
Μπορεί όλα τα παραπάνω να σας φαίνονται αδιάφορα αλλά θέλω να μου πείτε ποιος
ΔΕΝ έχει κλάψει από το συγκεκριμένο παιχνίδι και την την παρακάτω φωτογραφία....
Θα σας πω εγώ,
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣΓι αυτόν και μόνο θα είμαι εκεί....