41. Παναγιώτης Δεληγιαννίδης

Αποστολέας Θέμα: 41. Παναγιώτης Δεληγιαννίδης  (Αναγνώστηκε 6071 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

41. Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
« στις: Ιουνίου 11, 2014, 07:10:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο Δεληγιαννίδης υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο νεαρός, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης. Η ατζέντης του παίκτη, Τάσος Παπαδόπουλος... πρόλαβε την ΠΑΕ και το ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο twitter.

Ο Δεληγιαννίδης φέτος αγωνίστηκε στην Κ20 του "Δικεφάλου" ενώ πρόσφατα κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τους αγώνες της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014.

Λεπτομέρειες για την συμφωνία θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες μιας και στη παρούσα φάση από την ΠΑΕ δεν προκύπτει ενημέρωση για το θέμα.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/o_delhgiannidhs_ypegrapse_neo_symvolaio.2838383.html
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: 96. Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 12, 2014, 06:49:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Στόχος μου να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Δεληγιαννίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το νέο του συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο», τα... ποδοσφαιρικά του ινδάλματα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά:

Για το νέο του συμβόλαιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το περίμενα. Όλες αυτές οι προσπάθειες που έκανα αυτά τα δύο χρόνια ανταμείφθηκαν με ένα νέο συμβόλαιο».

Εν συνεχεία ανέφερε: «Τώρα είμαι 17 χρονών, σε δύο μήνες πάω στα 18, για εμένα αυτό το νέο συμβόλαιο μου δείχνει πως με πιστεύει η ομάδα. Τώρα είναι στα χέρια μου, βασικά στα πόδια μου, το αν θα παραμείνω στην πρώτη ομάδα. Θα ξεκινήσει η προετοιμασία και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Για τους στόχους του:«Εμένα στόχος μου αυτή την στιγμή είναι να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ, σίγουρα το όνειρο όλων των παικτών είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αλλά προχωράω βήμα-βήμα».

Για τα ποδοσφαιρικά του ινδάλματα:«Είχα ως ίνδαλμα τον Βιεϊρίνια, από την περσινή ομάδα ξεχώριζα τον Στοχ, τώρα προσπαθώ να ξεπεράσω και τους δύο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη: «Δεν τον έχω ζήσει σαν προπονητή, αλλά έχω ακούσει από τον κ.Κερμανίδη πως είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και κυρίως δουλεύει με μικρά παιδιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές».

http://www.metropolisradio.gr/news_det.asp?artid=77480
Μακάρι το παλικάρι (που λέει και ο Άγγελος  :) ) να τα πάει καλά.
Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τα παιδιά από τις Ακαδημίες...

« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 13, 2014, 06:38:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Παράλληλα με την προσπάθεια ενίσχυσης και στελέχωσης της πρώτης ομάδας, ο ΠΑΟΚ φροντίζει και για το μέλλον του το οποίο βρίσκεται στους δικούς του ποδοσφαιριστές, οι οποίοι… εκπαιδεύονται μέσα από τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου.

Ενας από τους παίκτες που… χτυπούν την πόρτα της πρώτης ομάδας είναι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που λίγο πριν κλείσει τα 18 του χρόνια υπέγραψε νέο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και ετοιμάζεται για τις πραγματικές προκλήσεις που είναι μπροστά του.

«Τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα δούλεψα σκληρά και βλέπω αυτό το νέο συμβόλαιο ως ενός είδους ανταμοιβή», είπε στο paokfc.gr ο Δεληγιαννίδης και συνέχισε: «Στόχος μου φυσικά είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα. Αν κληθώ να συμμετάσχω στην προετοιμασία θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω στο ρόστερ κι από εκεί και πέρα να προσπαθήσω να πείσω τον προπονητή να με εμπιστευτεί και να δείξω την αξία μου».

Ο προπονητής που θα κληθεί να πείσει ο Δεληγιαννίδης είναι ο Αγγελος Αναστασιάδης. «Εχω ακούσει από τον παλιό μου προπονητή, τον κ. Κερμανίδη, πως είναι καλός άνθρωπος και ασχολείται πολύ με τα νέα παιδιά», είπε ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Στα θετικά είναι και το γεγονός πως είναι Ελληνας και θα μπορούμε να συνεννοηθούμε πολύ καλά. Είμαι σίγουρος πως θα δουλέψουμε πολύ καλά».

Ο Δεληγιαννίδης αποκτήθηκε ως ακραίος επιθετικός, ωστόσο στο δεύτερο μισό της σεζόν, ο Βλάνταν Ιβιτς στην Κ20 τον χρησιμοποιούσε σε δεξί μπακ. «Όταν ένας παίκτης μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, είναι καλό για την ομάδα», μας εξήγησε ο 18χρονος και συνέχισε: «Το σημαντικό είναι πως έδειξα ότι μπρώ να αγωνιστώ και σε αυτή τη θέση, οπότε ο προπονητής μπορεί να με χρησιμοποιήσει σε όποια θέση του αρέσω περισσότερο και θεωρεί πως μου ταιριάζει».

http://www.paokfc.gr/news-el/epektasi-gia-deligiannidi-epaggelmatias-o-kako/

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 08, 2014, 02:38:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
deligiannidis

Einai wraio na exeis dipla sou anthrwpous pou s agapane..sas euxaristw aderfia mou pou vrethikate konta mou se Mia diskoli stigmi.

Περαστικά παλίκαρε  :)

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 08, 2014, 05:58:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δεν ειναι κατι σημαντικο, περαστικα  μικρε  pano
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 23, 2014, 06:52:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Κοιτάμε μόνο τη νίκη»

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας λόγω επέμβασης στο ρινικό διάφραγμα, ωστόσο είναι ένας από τους εκπροσώπους της νέας γενιάς που κέρδισε το δικαίωμα να παραμείνει στο ρόστερ του Δικεφάλου. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαστε μια νέα ομάδα. Ηρθαν καινούριοι ποδοσφαιριστές κι έχουν ενσωματωθεί – πιστεύω – γρήγορα. Την Πέμπτη είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα. Κατά τη δική μου άποψη προσπάθησαν όλα τα παιδιά, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν – φυσικά – καλύτεροι από την αντίπαλη ομάδα. Είχαμε τρεις ευκαιρίες, είχαμε κι ένα δοκάρι, δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ . ανούσιο μπορώ να πω, από μια στημένη φάση, δε μας είχε κάνει επίθεση η αντίπαλη ομάδα και δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τώρα, κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής, σίγουρα ένα μειονέκτημα είναι που δεν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη».

- Ποιό ήταν το δίδαγμα για εσάς από τον αγώνα της Πέμπτης;

«Ποδοσφαιρικό δίδαγμα .. ναι, γιατί έχουμε μάθει στο ποδόσφαιρο πως όταν μια ομάδα κάνει ευκαιρίες και δε βάζει γκολ, μας έχει δείξει πως θα δεχτεί το γκολ κι έτσι δε θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει».

- Αυτό που έχετε στο μυαλό σας για το ξεκίνημα, κόντρα σε μια ομάδα που είναι ερωτηματικό ελέω του ότι δεν υπάρχουν πολλές ποδοσφαιρικές της παραστάσεις ακόμη, ποιο είναι ώστε να μπορέσετε να πάρετε αυτό που θέλετε;
«Το μόνο πράγμα που κοιτάμε τώρα είναι μόνον η νίκη. Γιατί θέλουμε να πάρουμε και ψυχολογία επειδή την Πέμπτη ‘έπεσε’ η ψυχολογία μας με το αποτέλεσμα που είχαμε, κοιτάμε σίγουρα τη νίκη για ν’ ανέβει κι η ψυχολογία των παιδιών κι όλου του κόσμου για να δει πως είμαστε μια ομάδα η οποία μπορεί και πιστεύουμε πως θα προκριθεί στην Ευρώπη και θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα».

- Δεύτερος διαδοχικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ – θεωρητικά – σε ρόλο ισχύος. Θεωρείς πως σας επηρεάζει λόγω και του χαμηλού μέσου όρου ηλικίας που έχει πλέον η ομάδα;
«Δεν πιστεύω πως είμαστε φαβορί. Τον αντίπαλο δεν τον βλέπουμε σα να είμαστε εμείς το φαβορί γιατί όλοι έλεγαν και την Πέμπτη πως ήμασταν εμείς το φαβορί και τελικά βρεθήκαμε να χάνουμε. Κοιτάμε τον αντίπαλο στα ίσα, δεν τον υποτιμάμε για κανένα λόγο κι όπως είπα, πάμε για τη νίκη».

- Με δεδομένο πως βρισκόμαστε στην έναρξη της σεζόν και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους;
«Πολλοί είναι οι στόχοι. Οι στόχοι είναι να προχωρήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα, να προσπαθήσουμε να φτάσουμε – όπως κάναμε και πέρσι – στο Κύπελλο αλλά τελικά δεν καταφέραμε να το σηκώσουμε, να προκριθούμε στην Ευρώπη και μετά ο Θεός θα δείξει τί θα πάρουμε».

http://www.paokfc.gr/news-el/pereira-kai-deligiannidis-miloun-gia-tin-premiera-tis-super-league/

« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 31, 2015, 12:06:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Μόνο νίκη με τον Παναιτωλικό»

Είναι από τους μεγάλους άτυχους της σεζόν. Παρών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, προϋποθέσεις και χώρος για δικαίωμα στο όνειρο της διάκρισης και της εδραίωσης αλλά όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, λένε πως ο Θεός χαμογελά. Δυστυχώς διαδοχικοί τραυματισμοί έθεσαν το νεαρό κι άκρως ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ εκτός δράσης υποχρεώνοντάς τον στον άχαρο για έναν πρωταγωνιστή, σε ρόλο ... θεατή.
Ο λόγος για τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, που πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία της επιστροφής του στην ενεργό δράση και για όλα αυτά, για την ομάδα του και την ιδιαίτερη σχέση που διατηρεί εδώ και μια δεκαετία μαζί της, τις εντυπώσεις του από τα φετινά της δρώμενα αλλά και την αίσθησή του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό μίλησε στο "novasports.gr".

https://www.facebook.com/video.php?v=351343681725144&set=vb.264359340423579&type=2&theater

« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 29, 2015, 01:14:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Χρόνια πολλά Παναγιώτη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον νεαρό ποδοσφαιριστή της, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Όλα έμοιαζαν ιδανικά. Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, η προοπτική της ποδοσφαιρικής, αλλά και γενικής εκπαίδευσης μακριά από τις ελληνικές παθογένειες, το όνειρο για μια μεγάλη καριέρα. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών, το καλοκαίρι του 2012 ετοίμαζε βαλίτσες για Αυστρία. Η μοίρα είχε διαφορετική γνώμη. Λίγες μέρες πριν την αναχώρηση του μικρού, ληστές μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας Δεληγιαννίδη και το έκαναν φύλλο και φτερό. Αναλογιζόμενος τη σημειολογία του γεγονότος, ο μικρός το θεώρησε ως κακό σημάδι για τη νέα σελίδα που θα άνοιγε στη ζωή του κι έμεινε Θεσσαλονίκη. «Δεν ήθελα ν’ αφήσω την οικογένειά μου», μας είπε. Η επιλογή του μόνο σε κακό δεν του βγήκε. Αντί για την Αυστρία, κατέληξε στον ΠΑΟΚ.

Ως πρωταθλητής με τους Μπέμπηδες, μέλος της Μικτής Θεσσαλονίκης και της Εθνικής Νέων. Ο Δικέφαλος εκτίμησε το φυσικό ταλέντο του νεαρού μεσοεπιθετικού και τον έστειλε νωρίς, νωρίς να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα για να… ψηθεί. Φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε φιλικά προετοιμασίας, το κοντέρ του κατέγραψε τα πρώτα χιλιόμετρα κι έπειτα επέστρεψε στις Ακαδημίες για να στεφθεί πρωταθλητής με την Κ17 και την Κ20. Μέχρι τότε, ο τίτλος με την Κ17 αποτελεί μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της ζωής του.

Μαζί με την πρώτη κλήση του στην Εθνική και την πρόκριση με την Εθνική K19 στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι διεθνείς υποχρεώσεις, πάντως, δεν τον αποπροσανατολίζουν από τον πρώτο του στόχο που «εννοείται πως είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που έχω πάντα στο μυαλό μου είναι να είμαι σε θέση να παίζω ποδόσφαιρο όσο πιο πολλά χρόνια γίνεται». Για να το πετύχει αυτό προσέχει τον εαυτό του και προσπαθεί σκληρά. Από τη μέρα που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ – προς… απογοήτευση της μαμάς που είναι Άρης – δεν έχει χάσει ούτε μία προπόνηση παρά το, απάνθρωπα βαρύ για έναν έφηβο, πρόγραμμά όπου έχει το πρωί σχολείο και το απόγευμα προπόνηση. «Δουλεύω πολύ, ακόμα και τα πρωινά γυμνάζομαι στο σπίτι», λέει κι αναγνωρίζει ότι στο σχολείο του είναι διαλλακτικοί, καθώς ειδικά με τα συνεχή ταξίδια με την Εθνική, «το έχω αφήσει σε δεύτερη μοίρα».

Και να φανταστεί κανείς πως το ποδόσφαιρο μπήκε στη ζωή του από ένα παιδικό καπρίτσιο αντίδρασης. Ο πατέρας του ήθελε να τον γράψει στο τένις, εκείνος δεν ήθελε και για να τον… πικάρει του ζήτησε να γίνει ποδοσφαιριστής. Όπως κάθε πατέρας που σέβεται τον εαυτό του ο πρεσβύτερος Δεληγιαννίδης ικανοποίησε την επιθυμία του γιου του. Ποδόσφαιρο, λοιπόν. Αρχικά στην Ακαδημία του Κερμανίδη, έπειτα στους Μπέμπηδες και πλέον στον ΠΑΟΚ με ενδιάμεσες στάσεις για προπονήσεις στην Καϊζερσλάουτερν. Το ποδόσφαιρο, πια, δεν είναι ένα καπρίτσιο για τον Παναγιώτη. Ούτε επάγγελμα, όμως. Είναι, απλώς, η ζωή του. Έχει αφιερωθεί σ’ αυτό μην έχοντας χρόνο να σπαταλήσει για άλλα ενδιαφέροντα. Εξαιρουμένων των γυναικών που τον ταλαιπωρούν. Δεν είναι τυχαίο πως στη λίστα με τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του κατατάσσεται μια ερωτική απογοήτευση. Στη δεύτερη θέση ο αποκλεισμός από τον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Εθνική Νέων.

Το μέλλον ανήκει στον 19χρονο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που όταν μεγαλώσει θα ήθελε να γίνει σαν τον αγαπημένο του Βιεϊρίνια και να μοιάσει στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην ομάδα τον βοηθά και τον συμβουλεύει. Την σεζόν που έφυγε κατάφερε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά από σκληρή στις προπονήσεις της Α Ομάδας, ενώ την Πέμπτη (27.08) δύο μέρες πριν τα γενέθλιά του στο «Μπρόντμπι Στάντιον» φόρεσε για πρώτη φορά τα ασπρόμαυρα και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όλο το μέλλον βρίσκεται στα πόδια του και είναι έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί.

http://www.paokfc.gr/nea/20150829-xronia-polla-panagioti/

« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 29, 2015, 01:15:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Απ: 41. Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 14, 2016, 11:02:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αν και ο αντιπαλος μικρης δυναμικοτητας, ωστοσο θετικη εμφανιση.
Μπραβο μικρε.