32.Φάνης Τζανδάρης

Αποστολέας Θέμα: 32.Φάνης Τζανδάρης  (Αναγνώστηκε 7911 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

32.Φάνης Τζανδάρης
« στις: Ιουνίου 01, 2014, 09:33:46 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Μου δίνουν κίνητρο οι έμπειροι παίκτες"

Ο Φάνης Τζανδάρης μιλώντας στο Sport24.gr εξήγησε γιατί οι πληθώρα παικτών στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ τον βοηθάει στην εξέλιξη του, ενώ επισήμανε ότι περιμένει να του δοθεί η ευκαιρία.

Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία της επιστροφής του στην ομάδα του ΠΑΟΚ, μετά τους δύο συνεχόμενους δανεισμούς του δηλώνει στο Sport24.gr ο Φάνης Τζανδάρης.

Ο νεαρός παίκτης αναφέρθηκε στο έξτρα κίνητρο που του δίνουν οι έμπειροι παίκτες, αλλά και στην παρουσία του "Δικεφάλου" τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζανδάρη:

Φάνη, φέτος αν και ακολούθησες την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, στη συνέχεια αγωνίστηκες δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πως κρίνει τη φετινή σου παρουσία;

"Πήγα στον Απόλλωνα για να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Πήγα εκεί συγκεκριμένα γιατί ήταν παίκτες που ήξερα (όπως Πέλκας κ.α) αλλά και παράγοντες που με βοήθησαν και παλαιότερα (Αλεξίου,Δανδίκας). Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια αλλά δυστυχώς δεν μπήκαμε στα play off. Ο δανεισμός μου με βοήθησε πάρα πολύ γιατί σε αυτήν την ηλικία σημαντικό είναι να παίζεις και να ανδρώνεσαι ποδοσφαιρικά. Παίρνεις εμπειρίες και προχωράς".

Είναι η δεύτερη σεζόν που πήγες δανεικός, έχοντας πάει και στην Επανομή. Πιστεύεις ότι ήρθε η στιγμή να παραμείνεις στην ομάδα του ΠΑΟΚ;

"Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα αλλά κυρίως από τον προπονητή. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και να προσπαθώ συνέχεια".

Η πληθώρα πολλών και έμπειρων παικτών στη θέση που αγωνίζεσαι ίσως επηρεάσει τον προπονητή. Πιστεύεις ότι πρέπει να ακολουθήσεις την προετοιμασία και στη συνέχεια να παρθεί η απόφαση για την παρουσία σου στην πρώτη ομάδα;

"Αυτό και πάλι θα παρθεί από τον προπονητή αν με το καλό ακολουθήσω την προετοιμασία με την ομάδα. Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου και από εκεί και πέρα θα δούμε. Όσον αφορά τους παίκτες που είναι στην θέση μου αυτό με κάνει να θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου και μου δίνει αφορμή να προσπαθήσω πιο πολύ για να κερδίσω μία θέση και εγώ".

Πως κρίνει την παρουσία του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις;

"Πρέπει να συνεχίσει να έχει την ίδια νοοτροπία. Νοοτροπία νικητή και πάντα να στοχεύει ψηλά! Φέτος για διάφορους λόγους δεν πήραμε το Κύπελλο αλλά και στο πρωτάθλημα βγήκαμε τρίτοι. Αυτό, όμως, πρέπει να μας δίνει κίνητρο για μία καλύτερη σεζόν και για το κάτι παραπάνω".
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: 32.Φάνης Τζανδάρης
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 19, 2014, 09:51:42 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 31, 2014, 10:41:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Το ματς κρίθηκε στη δύναμη»

«Περαστικά στον Μαντούρο. Έτσι ήθελε ο Θεός και μπήκα να παίξω. Η ομάδα με βοήθησε και πήγα καλά, ο προπονητής μας είπε να πιέσουμε ψηλά και παίξαμε την μπάλα που ξέρουμε. Μου είπε ο κόουτς να μπω και να παίξω μπάλα και να δίνω εντολές στους συμπαίκτες μου. Το ματς κρίθηκε στη δύναμη και στην ταχύτητα που είχαμε, ενώ παίρναμε και τις δεύτερες μπαλιές. Η δουλειά που κάνει ο Κος Αναστασιάδης βγαίνει στο γήπεδο και τις τελευταίες ομάδες παίζουμε πιο επιθετικά και βάζουμε περισσότερα γκολ». 

Εξαιρετικός ο μικρος, πήγε πολύ καλά...

« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 03:54:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Θέλουμε πάντα να νικάμε»

Ο 21χρονος μέσος μίλησε στο «novasports.gr» για την κατάσταση της ομάδας του, τη διακοπή του πρωταθλήματος και τη συνέχεια που περιμένει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Εμείς, όλη την εβδομάδα, παρότι είχαν φύγει οι διεθνείς, κάναμε πολύ καλή προπόνηση, πολύ δυνατή, παίξαμε κι ένα φιλικό που κρατηθήκαμε σ' αυτόν τον πολύ καλό ρυθμό που είχαμε και στα προηγούμενα ματς. Θα συνεχίσουμε έτσι και βλέπουμε το επόμενο ματς».

- Δουλέψατε περισσότερο πάνω σε κάτι συγκεκριμένο;
«Δε δουλέψαμε κάπου συγκεκριμένα, πολύ γενικά. Κοιτάμε το επόμενο ματς γιατί μας φαίνεται σα μικρός τελικός. Κάθε ματς είναι μικρός τελικός για εμάς».

- Βάσει της εικόνας που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ και το περασμένο Σάββατο στον φιλικό αγώνα με τον Αιγινιακό, σε τί κατάσταση βρίσκεται η ομάδα;
«Εντάξει, το παιχνίδι ήταν φιλικό, να δούμε κι άλλα παιδιά. Κάναμε πολλές αλλαγές, ήρθαν παιδιά κι από τη δεύτερη ομάδα. Εβγαλε συμπεράσματα ο προπονητής . Από εκεί και πέρα βλέπουμε».

- Τί κρατάς από την εμφάνιση στον Πλατανιά, σα στοιχεία, σαν αγωνιστική συμπεριφορά .
«Θέλω να κρατήσω τ' ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Δουλέψαμε πολύ πάνω σε πράγματα που ήθελε και ζήτησε ο προπονητής κι αυτό είναι καλό. Θέλουμε πάντα να νικάμε κι αυτό είναι το ζητούμενο. Θέλουμε πάντα τη νίκη».

- Το Σάββατο υποδέχεστε τη Νίκη Βόλου επιστρέφοντας στα του πρωταθλήματος. Η άποψή σου για τον επικείμενο αντίπαλο και την αντίστοιχη αναμέτρηση;
«Είναι ένας μικρός τελικός για εμάς, κάθε ματς έτσι θα είναι. Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά σ' αυτό το πρωτάθλημα. Θέλουμε τη νίκη οπωσδήποτε. Από τα λίγα ματς που την έχω δει και μέσα στο 'Γ. Καραϊσκάκης' είναι καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε».

« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 04:08:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μπες μεσα παλικαρε και παιξε μπαλιτσα, μου αρεσεις!  paokara
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2014, 01:56:28 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Θα πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον ο μικρός και όπως είπε και ο Άγγελος "έχει το κεφαλάκι κάτω και δουλεύει"....

Μπράβο Φάνη. :)

« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2014, 02:03:35 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Φοβερό τελείωμα μικρέ...  paokara paokara paokara paokara
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2014, 11:00:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παιχνίδια θέλει ο μικρός όπως και όλα αυτά τα παιδιά που ξεκινάνε τώρα.
Αν έχει ταλέντο και πάρει χρόνο συμμετοχής θα αποκτήσει εμπιστοσύνη στα πόδια του.
Μπράβο Φάνη, μπράβο.... 8)

« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2014, 11:11:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
+++++
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2014, 08:28:41 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο επίσημος ΠΑΟΚ, δεν εκδήλωσε μόνο το ενδιαφέρον του για να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φάνη Τζανδάρη μέσω του Ζήση Βρύζα. Έχει ήδη κάνει και τις πρώτες φορές με τον ατζέντη του παίκτη, από τους πιο γνωστούς και σοβαρούς στο χώρο, και πολύ γρήγορα αναμένεται να καταλήξει σε συμφωνία μαζί του. Ο στόχος της ΠΑΕ είναι, βέβαια, να "δέσει" τον 21χρονο μέσο για τα επόμενα χρόνια με καλές αποδοχές και μία υψηλή ρήτρα.

contra.gr

Αυτο ελειπε να μην γινει το αυτονοητο!
Επεκταση συμβολαιου και ρητρα και απο κει και περα οτι καλυτερο ερθει!