10. Δημήτρης Πέλκας (C)

Αποστολέας Θέμα: 10. Δημήτρης Πέλκας (C)  (Αναγνώστηκε 37402 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 77.Δημήτρης Πέλκας
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 21, 2015, 09:55:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το γκολ είναι εκπληκτικό....
Λες και παίζει χρόνια στην ομάδα.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 21, 2015, 12:03:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Οχι μονο το γκολ.
Στο πρωτο του Μακ, κανει ενα φοβαρο αδειασμα του παικτη και πασαρει στον Κωνταντινιδη!
Ειμαστε τυχεροι που δεν τον διωξαμε αυτον τον παικτη γιατι λιγο ηθελε να φυγει στα................αγυριστα!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 21, 2015, 12:26:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 21, 2015, 11:16:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους ισχιοκνημιαίους και το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 8-10 μέρες.

Ευτυχώς μετά την διακοπή θα είναι οκ...

« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 22, 2015, 01:01:37 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Ευτυχως... Περαστικα
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 30, 2015, 11:39:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ισως μονο εσυ να ξεχωρισες, εστω και λιγο.

« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 31, 2015, 06:35:31 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δεν γίναμε ομαδάρα με το 5-0»

«Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Δεχθήκαμε ένα ανόητο γκολ και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετές ευκαιρίες, τις χάσαμε. Θα μπορούσε να ξεκινήσει το παιχνίδι από την αρχή, εάν είχαμε σκοράρει. Βεβαίως δεν ήταν καθόλου καλή και η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο» ήταν τα πρώτα λόγια του Πέλκα στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας: «Δεν γίναμε ομαδάρα μετά το 5-0 επί της Μπρόντμπι και την πρόκρισή μας στους ομίλους, ούτε όμως αρμόζει στην ομάδα και αυτή η εικόνα που δείξαμε σήμερα, Χρειάζεται πολλή δουλειά, τα κεφάλια κάτω και θα έρθουν αυτά που πρέπει».

Για τα λάθη που έφεραν τα δύο γκολ, εξήγησε:
«Δεν είναι και το καλύτερο να δέχεσαι γκολ με το ξεκίνημα του αγώνα, αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να κάνουμε ορισμένες ευκαιρίες. Δεχθήκαμε όμως γκολ και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ήρθε και η κόκκινη κι από εκεί και πέρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που έδωσε το «παρών» στα Ιωάννινα: «Ο κόσμος ήταν και πάλι εδώ και τους ευχαριστούμε. Θέλουμε να ζητήσουμε μία συγνώμη σαν ομάδα γιατί η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Να δουλέψουμε από εδώ και πέρα, για να κάνουμε αυτά που πρέπει»

« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 31, 2015, 11:11:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Να δουλεψεις και εσυ μικρε παραπανω.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 09:16:30 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Υπομονή πρέπει να κάνει ο κόσμος"

Ο Πέλκας αρχικά μίλησε για την ανανέωση του συμβόλαιο του λέγοντας τα εξής: "Σίγουρα ήρθα εδώ με την προοπτική ότι μπορώ να αποδείξω ότι ανήκω σε αυτή την ομάδα. Σκληρές προπονήσεις, πολλή δουλειά, κατάφερα να πάρω την εμπιστοσύνη του προπονητή, αλλά προσπαθώ να αποδεικνύω σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα ότι αξίζω να είμαι βασικό στέλεχος της ομάδας.

Άμα δεν έβλεπα ότι θα μπορώ να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ δε θα καθόμουν στην ομάδα. Από τη στιγμή που το απέδειξα ότι μπορώ να το κάνω αυτό και πήρα τις ευκαιρίες μου και τις αξιοποίησα, ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου".

Για το αν η ομάδα είναι προετοιμασμένη για το δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Στη διακοπή έλειπαν πολλά παιδιά στις Εθνικές τους ομάδες και γύρισαν αυτές τις ημέρες. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα γιατί θα πηγαίνουμε από Κυριακή σε Πέμπτη. Πιστεύω ότι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για όλα αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από κάθε αγώνα".

Για το αν η κλήση του Κίτσιου πεισμώνει και τον ίδιο: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Στέλιο, μίλησα μαζί του μετά το παιχνίδι που έκανε με την Εθνική ομάδα. Εγώ προσωπικά περιμένω την ευκαιρία μου. Μπορεί να μην ήρθε τώρα, αλλά ίσως έρθει την επόμενη φορά. Δουλεύω και έχω το κεφάλι κάτω. Φυσικά και το έχω το μυαλό μου. Κάθε ποδοσφαιριστής το έχει. Με την πολλή δουλειά, αν συνεχίσω να κάνω καλές εμφανίσεις πιστεύω ότι θα 'ρθει κι αυτό".

Για το πως αντιμετωπίζουν τη «δίψα» του κόσμου και τι μήνυμα θέλει να στείλει στους φίλους του ΠΑΟΚ για να έρθουν στο γήπεδο είπε: "Είμαστε μία νέα ομάδα, με νέο προπονητή και νέα φιλοσοφία. Υπομονή πρέπει να κάνει ο κόσμος. Δεν είναι εύκολο από τη μία στιγμή στην άλλη να αλλάξουμε, ούτε όπως είχα πει μετά το 5-0 επί της Μπρόντμπι γίναμε Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε μετά την ήττα από τα Γιάννενα είμαστε έτσι ως ομάδα. Πρέπει να έχουμε μία ισορροπία στις εμφανίσεις μας, σιγά-σιγά να γινόμαστε καλύτεροι και να αποδίδουμε όλο και καλύτερα μέσα στον αγώνα και θα έρθουν όλα τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Για τον Μπερμπάτοφ ανέφερε τα εξής: "Μιλάμε για τρομερή ποιότητα. Μεγάλη ποδοσφαιρική ευφυΐα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε δίπλα μας. Θα κερδίσουμε και θα μάθουμε πάρα πολλά".

« Απάντηση #69 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 03:33:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113