10. Δημήτρης Πέλκας (C)

Αποστολέας Θέμα: 10. Δημήτρης Πέλκας (C)  (Αναγνώστηκε 37397 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 77.Δημήτρης Πέλκας
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 27, 2015, 06:45:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μου ειναι συμπαθης και δειχνει παιδι χαμηλων τονων.
Ελπιζω να μην γεμισει τατουαζ και αυτος! >:(
Εχει μελλον μπροστα του αρκει να δουλεψει, γιατι απο ταλεντο ειναι φουλ! :)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 28, 2015, 12:34:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

"Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτό το συμβόλαιο. Έδειξε στην πράξη ότι με υπολογίζει και ότι πιστεύει ότι μπορώ να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Θεωρώ ότι ήταν μια ανταμοιβή αυτό το συμβόλαιο για τους κόπους μου και από τώρα αρχίζει η δουλειά για μένα. Πρέπει να έχω το κεφάλι κάτω, να δουλεύω και να βελτιώνομαι καθημερινά για να δώσω όσο γίνεται περισσότερα πράγματα στην ομάδα".

Για το αν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση για νέο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ:

"Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Ειδικά από την στιγμή που είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη στο μυαλό μου ειδικά από την στιγμή που τα δυο τελευταία χρόνια ήμουν μακριά και μου έλειψε η ομάδα".

Για το γεγονός πώς φαίνεται να επέστρεψε πιο ώριμος:

"Επέστρεψα πιο... ανδρωμένος ποδοσφαιρικά. Πιο δυνατός και πιο ώριμος. Για μένα τώρα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Πείσμωσα και δούλεψα αυτά τα δυο χρόνια. Γύρισα πιο έτοιμος σε ότι αφορά την συμπεριφορά μου στο γήπεδο, στο πώς βλέπω τους αντιπάλους".

Για το γεγονός ότι φορά πλέον το "77" και όχι το "10" που του είχε δώσει ο Δώνης:

"Τότε ως μικρός πήρα το "10" και ήταν μεγάλη ευθύνη. Το νούμερο δεν είναι το σημαντικό, αλλά το πώς δουλεύεις και το πώς παίζεις στον αγωνιστικό χώρο".

Για τις αναμνήσεις που έχει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ:

"Η χαρά ήταν απίστευτη τότε γιατί το όνειρο μου είχε γίνει πραγματικότητα σε ηλικία 14 ετών. Κάτι ανάλογο νιώθω και τώρα αφού τα συναισθήματα ήταν έντονα. Είναι σαν να κάνω μια νέα αρχή".

Για το πώς σκέφτεται τον εαυτό του όταν ολοκληρωθεί το νέο συμβόλαιο:

"Αυτό που σκέφτομαι είναι το σήμερα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο αγώνας της Πέμπτης και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλω να βοηθώ την ομάδα στο έπακρον. Αυτό με ενδιαφέρει".

Για το αν τον βοήθησε ο δανεισμός του:

"Όταν παίρνει μια απόφαση η ομάδα να σε δανείσει, αυτό που πρέπεις να κάνεις είναι να πεισμώσεις και να το δεις θετικά και να μην σε πάρει από κάτω. Έτσι το είδα. Υπάρχουν εκατομμύρια ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο. Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς κέρδισα αυτοπεποίθηση ενώ στην Σετουμπάλ έγινε το κλικ και δοκίμασα τις αντοχές μου σε πιο υψηλό επίπεδο. Έδειξα ότι μπορώ να κάνω πράγματα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο και οι κόποι μου ανταμείφθηκαν".

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 30, 2015, 11:01:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Ο Τούντορ μας είπε να τα δώσουμε όλα"

"Η υψηλή θερμοκρασία ήταν πρόβλημα. Ειδικά εμείς που ήμασταν και λιγότεροι και ήταν ένα σοκ η κόκκινη κάρτα του Βίτορ. Χρειαστήκαμε περίπου 20 λεπτά για να καταλάβουμε πως θα πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν ήταν εύκολο να βρούμε τον τρόπο, αλλά καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να έχουμε περισσότερες ελπίδες για τη ρεβάνς. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, ο προπονητής μας μας είπε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε γιατί η ισοπαλία δεν ήταν το αποτέλεσμα που μας αρκούσε. Κάναμε λοιπόν ότι μας είπε ο προπονητής μας, βγήκαμε στους κενούς χώρους και πετύχαμε το γκολ που μας δίνει την νίκη".

Συνεχίζοντας τόνισε: "Είχαμε καλή νοοτροπία, βοηθούσαμε ο ένας τον άλλο μέσα στο γήπεδο και αυτό φάνηκε από το τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα ήταν διαφορετικό ματς εάν ήμασταν 11, αλλά είναι πολύ σημαντικό το 1-0 για τη ρεβάνς. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και το γεγονός ότι συνδυάστηκε με την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου. Τώρα ξεκινάω, να είμαι γερός και όλα θα πάνε καλά".

« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 30, 2015, 11:26:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Απο τους πιο μαχητικους και οριμους σημερα. Συνεχισε..
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 06, 2015, 11:21:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ειναι στιγμες που κεντας μεσα στο γηπεδο.
Ελπιζω να μην παρουν τα μυαλα σου αερα, και να συνεχισεις ακομα καλυτερα. :)

« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 19, 2015, 02:16:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τις δύο προκρίσεις. Εγώ κοιτούσα αγώνα με αγώνα να βελτιώνομαι»,

«Όταν πάρθηκε η απόφαση να πάω δανεικός το είδα ως θετικό γιατί είχε να κάνει με ομάδα του εξωτερικού. Φέτος στον ΠΑΟΚ είδα οργάνωση και ένα πλάνο που μου άρεσε πολύ, με τον νέο προπονητή και με τον κ. Αρνεσεν. Είναι η ομάδα που αγαπάω και δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη. Καμιά φορά δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Αν πέρσι έμενα μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, επέλεξα να πάω στην Πορτογαλία, τα πράγματα κύλησαν έτσι όπως κύλησαν, θετικά για μένα. Οτι είναι να γίνει στη ζωή θα γίνει».

Για τη φετινή ομάδα είπε: «Ακόμη είναι νωρίς. Είναι ένας νέος προπονητής στην ομάδα με δική του φιλοσοφία και ελπίζω με τον καιρό να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Το βασικό είναι να είμαστε ομάδα. Αν προσπαθούμε ο ένας για τον άλλον θα έρθουν και οι επιτυχίες».

Καταλήγοντας, ο Πέλκας μίλησε για τους προσεχείς αγώνες με την Μπρόντμπι στα πλέι οφ του Europa League: «Η ομάδα στα παιχνίδια με την Μπρόντμπι θα παρουσιαστεί με το πρόσωπο που είχε και στα προηγούμενα ματς. Είμαστε έτοιμοι, αν δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω και τρέξουμε πολύ θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απ' ότι ξέρω η Μπρόντμπι είναι πιο δυνατή από την Σπαρτάκ. Εμείς, ωστόσο, τα έχουμε όλα στα πόδια μας, αν δείξουμε το κατάλληλο πάθος πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα».

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 20, 2015, 11:45:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Να κρατήσουμε γεμάτη τη Τούμπα»

Ο νεαρός παίκτης που εντυπωσίασε όχι μόνο με το γκολ του, αλλά και την συνολική του απόδοση ανέφερε: «Το σημαντικό σε πρώτη φάση, είναι το 5-0. Είναι πολύ σημαντικό σκορ, μας δίνει ξεκάθαρα το πάνω χέρι για την πρόκριση».

Για την έμπνευση στο γκολ που πέτυχε: «Έτσι ένιωσα εκείνη την ώρα. Το τόλμησα, το πέτυχα και το χάρηκα πολύ γιατί το πανηγύρισα μαζί με τους συμπαίκτες μου».

Για την εικόνα της Τούμπας: «Ηταν πολύ έντονα συναισθήματα σε μια γεμάτη Τούμπα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τους κρατήσουμε με ανάλογες εμφανίσεις για να έχουμε και άλλες τέτοιες βραδιές».

Για τον ότι τον είδε στο ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας και αν σκέφτεται πως μπορεί να κληθεί στην Εθνική:" Είναι ο μεγάλος στόχος του κάθε παίκτη να παίζει στην Εθνική. Σε κάθε αγώνα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να δίνω ό,τι μπορώ. Είναι στόχος μου η Εθνική".

« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 20, 2015, 11:47:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Υπέστη θλάση στους ισχιοκνημιαίους και  θα κάνει αύριο μαγνητική για να φανεί το ακριβές διάστημα απουσίας του, με τον Τούντορ να τον χάνει όπως φαίνεται ενόψει του κυριακάτικου ματς με την Ξάνθη και πιθανώς και για τη ρεβάνς με τη Μπρόντμπι στη Δανία.

sport24.gr

Γ@μω την ατυχια μου! >:(

« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 21, 2015, 12:10:56 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δεν πειραζει μικρε, θα γυρισεις ακομα πιο καβλωμενος! >:D

« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 21, 2015, 01:35:16 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Γινε γρηγορα καλα.... Θελουμε και αλλες τετοιες εμφανισεις.
Στο γκολ σου παρολιγο να εκσπερματισω
 :grin1:
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2015, 01:36:57 πμ από nikolasf4 »
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4