«Προσπαθώ να είμαι έτοιμος όποτε μου δοθεί η ευκαιρία»Αναλυτικά τα όσα είπε στη κάμερα της NOVA:Αρχικά ρωτήθηκε για την πίεση που είχε η ομάδα μέχρι να μπει το γκολ: «Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι αλλά δε βάλαμε το γρήγορο γκολ, ενώ στη συνέχεια ο Λεβαδειακός κλείστηκε πίσω. Έτσι πάνε αυτά τα ματς, κρίνονται στο γκολ. Ευτυχώς μπορέσαμε να σκοράρουμε και να ξεκινήσει με τρίποντο η νέα χρονιά».
Ρωτήθηκε για την εντολή που είχε από τον Βλάνταν Ίβιτς όταν μπήκε στα αριστερά και στη θέση του Γιάννη Μυστακίδη: «Ήταν να μπω στη θέση του Μυστακίδη, αλλά με εντολή να κλείνω περισσότερο προς τα μέσα, γιατί αυτό είναι το παιχνίδι μου. Είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο να πατάνε περιοχή οι παίκτες από πίσω, γιατί αυτοί δίνουν τη λύση. Έχω βάλει αλλά δύο γκολ με κεφαλιά, με Τρίπολη και Ηρακλή. Δε θα έλεγα πως είναι το δυνατό μου σημείο».
Σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του: «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, να είμαι έτοιμος όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, να μπω και να αποδείξω ότι πρέπει να παίζω. Αυτό σε κάνει πιο δυνατό. Είναι επιλογές του προπονητή, αυτός πιστεύει ποιος είναι έτοιμος. Εγώ αυτό που προσπαθώ είναι να είμαι έτοιμος. Δεν είναι εύκολο. Με πολλή υπομονή προσπαθώ να το καταφέρω».
Σχετικά με το ότι έπαιξε για πρώτη φορά μαζί με τον Μπίσεσβαρ: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη. Αν μπορούμε να παίξουμε και οι δύο μαζί δε μπορώ να το κρίνω εγώ. Άλλοι είναι αρμόδιοι για αυτό. Και οι δύο δίνουμε τα πάντα, προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και προσπαθούμε να βοηθάμε την ομάδα για να μη βρίσκεται σε αδιέξοδο σε τέτοια ματς».
Για το τι άλλαξε μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς, καθώς έλειπαν οι νίκες αλλά και τα γκολ. Εκείνο το παιχνίδι ήταν "εφιαλτικό" για εμάς. Υπήρξε συσπείρωση στη συνέχεια, κλειστήκαμε σαν οικογένεια στο ξενοδοχείο. Όλο αυτό μας έκανε να βγούμε πιο δυνατοί, ώστε να αρχίσουμε να κερδίζουμε και να προχωρήσουμε γιατί πάντα πρέπει να προχωράμε μπροστά».
Για το αν έπαιξε ρόλο η νίκη κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς ώστε να αλλάξει το κλίμα: «Σίγουρα εκείνο το παιχνίδι ήταν πολύ καθοριστικό για να ανέβει η ψυχολογία μας. Πήραμε τα πάνω μας και από εκεί και πέρα έπρεπε να ξεκινήσουμε ένα σερί που μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα μας».