10. Δημήτρης Πέλκας (C)

Αποστολέας Θέμα: 10. Δημήτρης Πέλκας (C)  (Αναγνώστηκε 37442 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 77.Δημήτρης Πέλκας
« Απάντηση #150 στις: Οκτωβρίου 26, 2016, 03:51:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Γενέθλια και γιορτή.... Διπλά Χρόνια Πολλά!!!!! pano pano
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #151 στις: Νοεμβρίου 15, 2016, 06:46:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Είμαι πέντε χρόνια εδώ και κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο"

-Δημήτρη, πώς σχολιάζει την μέχρι τώρα παρουσία του ΠΑΟΚ στη σεζόν;

Κάναμε πάλι το λάθος αυτό το να λέμε νέα αρχή και πρέπει να σταματήσει. Πιστεύω ότι φέτος μπήκανε κάποιες βάσεις και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σ' αυτές. Να μην έχουμε κάθε χρόνο νέα αρχή, νέους ποδοσφαιριστές, νέο προπονητή. Αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα. Αν δούμε τις ευρωπαϊκές ομάδες, έχουν μία βάση και πάνω σε αυτή τη βάση δουλεύουν το πλάνο τους. Εμείς μείναμε πίσω γιατί είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα, γιατί δεν ήμασταν αυτοί που είμαστε.

Τώρα προσπαθούμε να τα αφήσουμε πίσω αυτά και να κοιτάμε το κάθε επόμενο ματς για να μπορέσουμε να μειώσουμε τη διαφορά. Να υπάρχει υπομονή πρώτα απ’ όλα από τον κόσμο. Είμαι πέντε χρόνια εδώ και κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο. Πιστεύω αν μπει ένα πλάνο από την αρχή και πιέσουμε σε αυτό το πλάνο χωρίς να ακούμε τον οποιονδήποτε, πιστεύω θα γίνει δουλειά. Πρέπει να υπάρχει ομοιογένεια".

-Από τη μία ζητάς υπομονή, από την άλλη όμως υπάρχει και μεγάλη πίεση από τον κόσμο που βλέπει την ομάδα του να διαθέτει πλέον τα πάντα και περιμένει πώς και πώς τίτλους. Μήπως είναι υπερβολική να την αντέξει ένας παίκτης του Δικεφάλου;   

"Δεν μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να πάρεις τίτλο. Παίζουν και οι άλλες οι ομάδες. Το θέμα είναι να ξεκινήσει ένα πλάνο και να δοθεί η κατάλληλη υπομονή και πιστεύω θα έρθει και ο τίτλος. Αυτό δε γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Εδώ μεγάλοι σύλλογοι στην Ευρώπη και δεν κάνουν τίποτα. Είναι πέμπτοι και έκτοι χωρίς να βγαίνουν στο Champions League. Χρειάζεται υπομονή, να κάνουν κάτι και να τους στηρίξουν μέχρι το τέλος χωρίς να ακούν κανέναν. Να μην πιέζονται τόσο πολύ από τον κόσμο".

-Θεωρείς ότι εντός ομάδας υπάρχει και τηρείται ένα πλάνο;

"Άρχισε κάτι καινούριο πάλι αυτό το καλοκαίρι και πιστεύω να συνεχιστεί. Έχει μπει μία βάση. Τώρα αν το επόμενο καλοκαίρι γίνουν πάλι τα ίδια, θα σου πω ότι δεν τηρείται".

-Τελικά, σε ποια θέση πιστεύεις ότι μπορείς να αποδώσεις;

"Εγώ μπορώ να παίξω όπου μου ζητηθεί. Μπορώ να παίζω και σαν 8άρι και στα άκρα. Το θέμα είναι που μπορεί να αποδώσεις καλύτερα και που να δώσεις περισσότερα. Το να πάω στα άκρα, θα πάω, αλλά δεν θα παίξω στο 9 αλλά στο 7 γιατί δεν είναι η φυσική μου θέση. Θα βοηθήσω, όμως. Το θέμα είναι να υπάρχουν δύο παίκτες σε κάθε θέση ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός στην προπόνηση και ο καθένας να δώσει όσα μπορεί".

-Πέρσι έκανες 50 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και φέτος η αλήθεια είναι ότι περίμεναν όλοι να είσαι βασική μονάδα στην ενδεκάδα. Γιατί πιστεύεις δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο;

"Εγώ άρχισα την προετοιμασία μου για να είμαι αυτός που έπρεπε να είμαι. Στις προπονήσεις καθημερινά δίνω το εκατό τοις εκατό. Από εκεί και πέρα είναι επιλογές προπονητή, το πώς βλέπει ο καθένας το πλάνο του. Ήρθε και ο τραυματισμός που με πήγε λίγο πίσω. Τώρα είμαι εντάξει. Περιμένω ξανά την ευκαιρία μου. Νιώθω πολύ πιο έτοιμος γιατί έχω και 50 παιχνίδια στην πλάτη μου και νιώθω έτοιμος".

-Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει και πάλι τα πάνω του;

"Σίγουρα μπορεί, γιατί έχει την ποιότητα. Το θέμα είναι αυτό που είπε και ο προπονητής. Ότι μας λείπει το γκολ. Πρέπει να φύγει αυτό από το κεφάλι μας. Πρέπει να βάζουμε γκολ γιατί έτσι παίρνεις τα παιχνίδια".

-Υπάρχει άγχος τελικά και δεν έρχονται τα γκολ;

"Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ προσωπικά γιατί έχω καιρό να αγωνιστώ, αλλά πιστεύω ότι ο κάθε παίκτης πρέπει να δουλεύει στην ατέλειά του, για παράδειγμα να κάθεται και να βαράει στην εστία μόνο για να βάλει γκολ,  ώστε να φύγει αυτό από το κεφάλι μας, να φύγει το ψυχολογικό για να αρχίσουμε να βάζουμε γκολ".

-Αλήθεια πώς εισπράττει ένας παίκτης του ΠΑΟΚ τα σχόλια τύπου "λείπουν από την ομάδα οι προσωπικότητες";

"Βλέπω ότι η ομάδα έχει προσωπικότητες. Το πιο δύσκολο είναι πώς το βγάζει ο καθένας μέσα στο γήπεδο και πώς αντιλαμβάνεται την πίεση που βγαίνει στον καθένα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε δει ότι όλοι όσοι είναι εδώ και ήρθαν είναι και διεθνείς και έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες. Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα προσωπικότητας. Πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί τη ευθύνη του και να το βγάλει παραπάνω μέσα στο γήπεδο, ώστε να βοηθήσει και την ομάδα παραπάνω".

-Οι ξένοι παίκτες αντιλαμβάνονται τις απαιτήσεις που υπάρχουν;

"Τους βοηθάμε να μπούνε σε αυτό το κλίμα. Για παράδειγμα ο Γκάρι, ο οποίος είναι φέτος πιο συνειδητοποιημένος. Πιστεύω να το καταλάβουν όλοι και να δώσουν αυτό που πρέπει να δώσουν, γιατί δεν υπάρχει και αρκετός χρόνος".

-Τελικά, είναι πιο δύσκολο να είσαι παίκτης βγαλμένος από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ; Δέχεσαι πιο έντονη κριτική; Στο ρωτάω και με αφορμή την μόνιμη συζήτηση γύρω από τον Αθανασιάδη.

"Σε όποιον παίκτη γίνεται κριτική σημαίνει ότι αξίζει πολλά. Ότι έχει καταφέρει πολλά. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει αυτό το πράμα. Είσαι καλός σε έχουν Θεό, αν δεν είσαι υπάρχει κριτική. Εμένα μου αρέσει να υπάρχει κριτική προς το πρόσωπό μου. Αυτό με κάνει πιο δυνατό, πεισμώνω πιο πολύ. Υπάρχουν δύο ειδών κριτικές, η καλή και η κακή.

Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Το θέμα είναι να κλείνουμε τα αυτιά μας και να εισπράττουμε τα καλά γιατί κανείς δεν είναι τέλειος και πρέπει πάντα να βελτιωνόμαστε. Και μέσα από την κριτική και την πίεση να γίνουμε καλύτεροι. Σίγουρα ξέρουμε πώς είναι να αγωνίζεσαι μέσα στην Τούμπα, ξέρουμε πώς είναι να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ξέρουμε τι θέλει ο κόσμος και πραγματικά εύχομαι να του έρθει ό, τι καλύτερο, αλλά χρειάζεται υπομονή".

-Το περίφημο "βουητό" της Τούμπας πώς το ξεπερνά ένας παίκτης;

"Είναι δύσκολο. Ήμουν κι εγώ κάποτε πάνω στην κερκίδα και συμπεριφερόμουν το ίδιο. Το θέμα είναι να υπάρχει καλή κριτική και καλό βουητό. Φυσικά θα υπάρξει απογοήτευση, αλλά στην επόμενη φάση ο κόσμος πρέπει να σου δώσει ώθηση γιατί αυτό σε ανεβάζει ψυχολογικά. Αν συνεχίσει να υπάρχει το βουητό, σίγουρα δε νιώθεις καλά γιατί κι εσύ θες να προσφέρεις. Θες να βάλεις γκολ, δε θέλεις να στείλεις έξω την μπάλα".

-Tο Κύπελλο είναι ένας πιο εφικτός στόχος για φέτος και αυτός που αν κατακτηθεί θα μειώσει και την πίεση που υπάρχει;

"Το Κύπελλο είναι διαφορετική διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα πρέπει να έχεις διάρκεια, να έχεις μία σταθερή απόδοση. Το Κύπελλο είναι ένας πιο εύκολος στόχος γιατί έχεις δύο παιχνίδια σε κάθε γύρο, λίγη τύχη να έχεις... Είναι πιο εύκολο να προχωρήσουμε σ' αυτόν τον θεσμό".

ΣΩΣΤΟΣ!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #152 στις: Νοεμβρίου 15, 2016, 07:43:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πολυ ωριμες απαντησεις απο τον μικρο.
Δεν πρεπει να απαξιωθει, θα πρεπει να προσεχθει πιστευω.
Στο κομματι δε που λεει οτι δεν γινεται ο ΠΑΟΚ να αλλαζει καθε χρονο παικτες και προπονητες, θα πρεπει να το καταλαβουν καποια στιγμη οι υπευθυνοι.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #153 στις: Νοεμβρίου 15, 2016, 08:22:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Συμφωνω με οσα διαβασα, δεν εχει και αδικο.
Αλλα θα πρεπει και αυτοι (στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτος) να κανουν την αυτοκριτική τους.
Ξεκινησε καλα, μετα το χασε, μετα τραυματιστηκε, μετα ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!
Σιγουρα πρεπει να παρει μια ευκαιρια.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #154 στις: Νοεμβρίου 16, 2016, 10:48:44 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #155 στις: Νοεμβρίου 16, 2016, 11:08:52 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Προφανες οτι θελει να παιξει και πεταει το μπαλακι στον Ιβιτς.
50 παιχνιδια περσι, φετος μεταξυ κερκιδας και Μεσημβριας!
Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο κακος παικτης, εχει αδυναμιες οπως ολοι αλλα καποια παιχνιδια πρεπει να τα ξεκιναει βασικος.
Δεν μπορει ο Μπισεσβαρ να παιζει σε ολα, δεν γινεται.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #156 στις: Δεκεμβρίου 06, 2016, 12:48:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #157 στις: Δεκεμβρίου 06, 2016, 01:10:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Σωστα τα λεει ο Δημητρης....Αλλα οτι ειναι (για παραδειγμα) αυτος 5 χρονια στην ομαδα και στο ιδιο χρονικο διαστημα εχουν ερθει 5 προπονητες πως το σχολιαζει ?

Ο μανατζερ του τι λεει ? 8)
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #158 στις: Δεκεμβρίου 06, 2016, 03:58:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Παράθεση
-Θεωρείς ότι εντός ομάδας υπάρχει και τηρείται ένα πλάνο;

"Άρχισε κάτι καινούριο πάλι αυτό το καλοκαίρι και πιστεύω να συνεχιστεί. Έχει μπει μία βάση. Τώρα αν το επόμενο καλοκαίρι γίνουν πάλι τα ίδια, θα σου πω ότι δεν τηρείται".

Την απαντηση Τελη την δινει λιγο πιο πανω.
Προφανως βλεπει ......πλανο  :o αλλα αν το καλοκαιρι γινουν τα ιδια  :)) θα πει πως δεν τηρειται !!!!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #159 στις: Δεκεμβρίου 08, 2016, 09:03:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Μας έκανε καλό το ότι μείναμε όλοι μαζί»

«Θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Από ότι φάνηκε , μας έκανε καλό να είμαστε όλοι μαζί τις τελευταίες μέρες για να δούμε τι χρειάζεται για να αλλάξει η κατάσταση. Σήμερα είχαμε και την τύχη με το μέρος μας κάτι που δεν έγινε σε προηγούμενα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος για το γκολ αλλά πάνω από όλα που κάναμε το καθήκον μας με την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό κι για την ομάδα και για όλους μας».

Κατσε να δουμε μεχρι ποτε ρε Πελκα.
Αλλα σημερα ηταν καλος ανεξαρτητα απο το γκολ που πετυχε