18. Jordan Sibert

Αποστολέας Θέμα: 18. Jordan Sibert  (Αναγνώστηκε 330 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

18. Jordan Sibert
« στις: Νοεμβρίου 28, 2022, 09:37:59 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Jordan Sibert, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας ως τη λήξη της σεζόν 2022-23. Ο Jordan Sibert θα φορέσει για δεύτερη φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά το πρώτο πέρασμά του από την ομάδα μας στη διάρκεια της σεζόν 2016-17.

Ο Jordan Sibert γεννήθηκε την 1η Αυγούστου του 1992 στο Cincinnati του Ohio, έχει ύψος 1μ.93 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από το γυμνάσιο Princeton του Ohio, ενώ ακολούθησε μία διετής παρουσία στο πανεπιστήμιο Ohio State (2010-2012), από το οποίο όμως αποχώρησε λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής που είχε. Λόγω των κανονισμών μεταγραφής που ισχύουν στo NCAA

δεν αγωνίστηκε για μία χρονιά και επανήλθε με το κολέγιο Dayton, όπου για δύο σεζόν (2013-2015) ήταν ο κορυφαίος σκόρερ και ο ηγέτης της ομάδας.

Αποφοίτησε την σεζόν 2014-2015 από το Dayton με 16,1 πόντους ανά αγώνα (78,8% στις βολές, 34,9% στα τρίποντα).

Την σεζόν 2015-2016 ο Jordan Sibert αγωνίστηκε στη Dleague με τους Erie Bayhawks και σε 44 παιχνίδια (με 25,7 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής), είχε 13,1 πόντους (87,1% στις βολές, 34,3% στα τρίποντα).

Με τα χρώματα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-17 και σε 19 αγώνες πρωταθλήματος είχε 11 πόντους μέσο όρο (86,2% στις βολές, 33,9% στα τρίποντα), 2,8 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Αγωνίστηκε επίσης σε 16 παιχνίδια του Basketball Champions League με μέσο όρο 11,9 πόντους ανά αγώνα (82,3% στις βολές, 34,9% στα τρίποντα), 2,8 ριμπάουντ και 1,5 κλεψίματα. Ένας τραυματισμός στον ώμο δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει τη σεζόν με την ομάδα.

Ο Jordan Sibert αγωνίστηκε στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν (2017-18) και έπαιξε 34 παιχνίδια στη Γερμανία με δύο διαφορετικές ομάδες (Mitteldeutscher και Fraport Skyliners) με 8,8 πόντους (84,4% στις βολές και 32,5% στα τρίποντα) και 1,9 ριμπάουντ.

Τη σεζόν 2018-19 «έγραψε» και την πρώτη του και μοναδική έως τώρα συμμετοχή στο ΝΒΑ, καθώς αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι με τους Atlanta Hawks και στη συνέχεια σε 42 παιχνίδια με τους Erie Bayhawks στη GLeague (16,6 πόντοι, με 84,4% στις βολές, 37,6% στα τρίποντα και 2,5 ριμπάουντ).

Με τους College Park Skyhawks αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια της σεζόν 2019-20 στη GLeague (13,8 πόντοι με 84,1% στις βολές, 33,9% στα τρίποντα και 3,1 ριμπάουντ), ενώ στη διάρκεια της περσινής σεζόν (2021-22) έπαιξε σε 24 παιχνίδια με δύο διαφορετικές ομάδες στη GLeague, έχοντας κατά μέσο όρο 9,6 πόντους (77,8% στις βολές, 35,6% στα τρίποντα και 2,5 ριμπάουντ).
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Jordan Sibert
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 28, 2022, 09:40:49 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μας ξέρει και τον ξέρουμε.
Μακάρι να βοηθήσει περισσότερο.

« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 28, 2022, 09:56:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Bersekeros

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Ήταν ανάγκη να αποκτηθεί ένας παίκτης στη θέση του Ντάρκο Κέλι.
Σίγουρα είναι πολύ έμπειρος και ευελπιστώ να είναι σε καλή κατάσταση ώστε να βοηθήσει ουσιαστικά αλλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 28, 2022, 05:52:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Εχει περισσοτερη εμπειρια απο τοτε και μακαρι να βοηθησει την ομαδα.
Μονο που εχει χαμηλα ποσοστα στα 3ποντα.
Βλεπω ακομα ενας να λυγιζει το καλαθι  :grin1:
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Απ: 18. Jordan Sibert
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 01, 2022, 10:24:11 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ηρθε το αλανι  smilepaok

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 01, 2022, 05:56:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Νιώθω πως είχα μία δουλειά που έπρεπε να τελειώσω και την οποία άφησα στην μέση. Ο τραυματισμός μου ήταν δύσκολος και ένας ακόμη λόγος ήταν το γεγονός ότι ήμασταν στα playoffs, είχαμε κερδίσει την Παρτιζάν και στην πορεία, στον αγώνα με την ΑΕΚ τραυματίστηκα στον ώμο. Ένιωσα σαν να άφηνα την ομάδα, οπότε σίγουρα αισθάνομαι πως έχω πολλά να αποδείξω, γι΄αυτό κιόλας γύρισα. Ελπίζω να φτάσω ακόμα πιο μακριά με την φετινή ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Όταν έμαθα πως ο ΠΑΟΚ θέλει να ξαναγυρίσω, ένιωσα ευγνώμων για την ευκαιρία επειδή αγαπώ την πόλη, σε συνδυασμό με μία τόσο καλή ομάδα, οπότε είμαι ενθουσιασμένος», σχολίασε ο Αμερικανός παίκτης και όταν ρωτήθηκε για το πως πιστεύει ότι θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα αλλά και τα νέα παιδιά που περιλαμβάνονται σε αυτή, ανέφερε: «Θεωρώ πως θα βοηθήσει τα μικρότερα παιδιά στην ομάδα το γεγονός ότι είμαι μεγαλύτερος. Νιώθω πως η ικανότητα μου στα σουτ και στο σκορ θα τους δείξει διαφορετικούς τρόπους. Θέλω να τους καθοδηγήσω όσο μπορώ στο γήπεδο και να τους συμβουλεύω λίγο παραπάνω. Οπότε απλά θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου, έτσι ώστε να βοηθηθούν και από εμένα σε θέματα που ίσως να δυσκολεύονται».

Τέλος έκανε και ένα σχόλιο για την δεύτερη συνύπαρξή του με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη στην ομάδα, λέγοντας: «Ξέρω ότι ο Βαγγέλης είναι ακόμα εδώ και νιώθω σίγουρα παραπάνω οικεία. Είναι πολύ καλός συμπαίκτης και είμαι χαρούμενος που είναι και πάλι εδώ».

« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 25, 2023, 06:49:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παράθεση
Τον Τζόρνταν Σάιμπερτ προσανατολίζεται να αλλάξει ο Φώτης Τακιανός στην προσπάθεια του να διορθώσει την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός γκαρντ φαίνεται ότι είναι ο «αδύναμος κρίκος» στο ρόστερ της ομάδας, με βάση την εικόνα που έχει ο κόουτς.

Γι’ αυτό και φέρεται να εξετάζει λίστες με διαθέσιμους παίκτες ώστε να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

ΑΚΛΑΥΤΟΣ θα παει!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 25, 2023, 06:53:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Bersekeros

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Λογική κίνηση θα έλεγα.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 13, 2023, 08:46:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η αποχώρηση Λυκου, τον ωφέλησε όπως φαίνεται....

« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 13, 2023, 09:18:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Σαν να το περιμενε. ::)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!