Ο βάζελος πήρε φέτος κάποιους μεταγραφικούς στόχους, που όταν πρωτοακούστηκαν, είχαν ακουστεί για εμάς, είτε λέγονταν Σπόραρ, είτε Μπερνάρ και Μάγκνουσον.
Έχει κάνει συμπαθητική ομάδα και ο "Γκάνταλφ" με τα λευκά μαλλιά, δεν είναι ένας αντιπαθής προπονητής. Παλιά "καραβάνα", που έχει οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ, έως τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει φτάσει και στα προημιτελικά του ασιατικού Τσ.Λ. με την Αλ Νασρ.
Έχει και αυτός το προσωνύμιο
"ο στρατηγός" στην Κύπρο. Ένα παρατσούκλι που έχει και ο δικός μας " ο πιο επιτυχημένος" προπονητής, που όμως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με ομάδα, σε ευρωπαϊκό Τσάμπιονς Λιγκ..
Οπότε θα έχουμε μια σύγκρουση "στρατηγών"....
Συμφωνώ με τον Omerta76,
ότι το μομέντουμ και το hype, που έχει αποκτήσει ο βάζελος, θα δούμε εάν έχει διάρκεια και ουσία.
Προς το παρόν ξεκίνησαν με ένα πολύ ευνοϊκό πρόγραμμα παίζοντας 4/5 παιχνίδια στην έδρα τους και κέρδισαν (ενώ έχαναν) το παιχνίδι με την άεχ, με 2 πέναλτι σε διάστημα 5 λεπτών.
Επειδή έχω δει τα παιχνίδια τους, όπως και τα ευρωπαϊκά φετινά κλαρίνα τους, δεν τρώω τον παπά των ΑΡΔ και όλου αυτού του "βρωμοσυρφετού" που θέλει να τους χρίσει φαβορί με το ζόρι και να τους δώσει με το "στανιό" ψυχολογία νικητή.
Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ότι δεν είναι καθόλου ομαδάρα και γι'αυτό ακόμα και στο πλασματικό 3-0, από τα γκολ που έπνιξε η αναπληρωματική "κουνέλα" με το γιάννενο, δεν σταμάτησε να φωνάζει και να είναι εκνευρισμένος.
Εμείς, μπορούμε να τους ρίξουμε μια πολύ ξεγυρισμένη "φάπα" στην Τούμπα.
Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει και τα δικά μας τα "μεγάλα συμβόλαια", βλ. Αντρίγια, Ολιβέιρα, Κούρτιτς κλπ να μπουν μέσα και να πάρουν το ντέρμπι.
Πρέπει όμως, ο προβλέψιμος Λουτσέσκου, να ανακατέψει λίγο την τράπουλα και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας, τους παλαίμαχους Βιερίνια και Μπισεσβαρ.
Ας φέρει Αντρίγια στο 10 και ας δοκιμάσει αριστερά τον "βαψομαλλιά" από το μπέβερλι Χιλς. Κορυφή ο Ολιβέιρα και δεξιά ο Νάρεϊ.
Τα χαφ μας πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και θα κράταγα αρχικά τον "νευρικό" Αουγκούστο στον πάγκο. Θα ξεκινούσα με Κούρτιτς - Ντάντας- Αντρίγια.
Στην επανάληψη, εφόσον το σκορ είναι υπέρ μας, θα κλείδωνα τη νίκη, φορτώνοντας το κέντρο με Αουγκούστο στη θέση του Ντάντας και θα έβαζα Σβαμπ ή Μπίσεσβαρ (για 25 λεπτά) στη θέση του Μπράντον, τραβόντας τον Αντρίγια αριστερά και βάζοντας τον Σβαμπ (Μπίσεσβαρ) στον άξονα.
Φορτώνοντας το κέντρο, θα προσπαθούσα μέσω της ατομικής ποιότητας των παικτών μου, να κρατήσω το σκορ υπέρ μου.
Θα με απασχολούσε οπωσδήποτε να βρεθούν επίσης σε καλή μέρα τα ακραία μπακ μου.
Αυτές είναι κάποιες αρχικές σκέψεις μου, για το παιχνίδι στο αγωνιστικό / ποδοσφαιρικό κομμάτι.