0. Yannick Franke

Αποστολέας Θέμα: 0. Yannick Franke  (Αναγνώστηκε 1988 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

0. Yannick Franke
« στις: Ιουλίου 11, 2022, 03:14:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 26χρονο διεθνή Ολλανδό γκαρντ Yannick Franke, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ, ένα πολύ έμπειρο παίκτη, με παραστάσεις στα πιο σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Yannick Franke γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1996 στο Haarlem της Ολλανδίας. Έχει ύψος 1μ.96 και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ZZ Leiden τη σεζόν 2013-14 και ένα χρόνο αργότερα, παίζοντας πλέον στη Challenge Sports Rotterdam, αναδείχθηκε ο νεαρότερος σε ηλικία παίκτης που κατέκτησε την θέση του πρώτου σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Ήταν μόλις 19 ετών και με 19,6 πόντους ανά αγώνα, εκτός από πρώτος σκόρερ, αναδείχθηκε και πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος.

Ξεκίνησε τη σεζόν 2015-16 από την Donar Groningen και την ολοκλήρωσε στη Φιλανδία με τους Bisons Loimaa. Ήταν η πρώτη του σεζόν εκτός Ολλανδίας, αλλά και η αρχή της παρουσίας του σε μερικά από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Από την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Κροατία με τη Zadar, στην Ιταλία με την Trento, στη Λιθουανία με την Pieno Zvaigzdes, στη Γερμανία με τους Hamburg Towers, στη Γαλλία με τη Sluc Nancy, ενώ στη διάρκεια της περσινής σεζόν, αγωνίστηκε στην Πολωνία με την Trefl Sopot (39 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και FIBA Europe Cup) και στην Ισπανία με την Andorra σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Στα 48 παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Yannick Franke είχε 13,2 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 3 ασσίστ, με 79,7% στις βολές και 36,9% στα τρίποντα.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Συμμετείχε στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ το 2015, ενώ μόλις πριν από μερικές ημέρες (4/7) πέτυχε 30 πόντους στον αγώνα της Ολλανδίας με την Ιταλία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Yannick Franke
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 11, 2022, 03:17:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μαλιστα.
Αυτος θα ειναι ο παικτης που θα βασιστουμε φετος.
Εμπειρια εχει καθως εχει κανει καλο tour, κατα τα αλλα τα καλαθια εξω απο τα 6,75 θα σπασουν στην κυριολεξια.
Τραγικα στατιστικα.

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 11, 2022, 06:41:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μεχρι στιγμης αυτος ο παικτης εχει το πιο αξιολογο βιογραφικο λογω εμπειριας.
Αλλα Ολλανδος  ::), αυτο πρωτη φορα το βλεπω.
Συνηθως ειναι Αμερικανοι.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 11, 2022, 07:27:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ίσως ο 1ος παίκτης που μπορεί να δώσει ουσιαστική βοήθεια, αλλά είναι ΕΝΑΣ!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 17, 2022, 10:31:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Θα φανει αν θα μπορεσει να σηκωσει το βαρος της φανελας.
Εχει παντως τις δυνατοτητες.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 30, 2022, 08:57:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παράθεση
Με τον Φράνκε η 12άδα της Ολλανδίας

Θα εχουμε και παικτη στο Ευρωμπασκετ  musicrocker

« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 30, 2022, 09:04:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Bersekeros

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Παρά τον τραυματισμό του (κάταγμα στο τρίτο μετακάρπιο) και την εγχείριση που ακολούθησε, φαίνεται ότι πηγαίνει καλά.

Οπότε θα είναι λογικά έτοιμος και για τις επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2022, 09:42:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Bersekeros

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Την Δευτέρα (12/9) έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με την ομάδα, ο διεθνής με την εθνική Ολλανδίας γκαρντ.

Το νούμερο της φανέλας που διάλεξε είναι το "0".

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2022, 10:24:10 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αυτός θα είναι το βαρύ μας "όπλο" φέτος...

« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2022, 06:05:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ήρθε και αυτός...

«Ήταν ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι με όλα αυτά που συνέβησαν. Είχα τον τραυματισμό και παρά το γεγονός ότι στην αρχή δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να παίξω στο Eurobasket, ευτυχώς επέστρεψα γρήγορα και τώρα είμαι εδώ στη Θεσσαλονίκη. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα και με εξαίρεση τον τραυματισμό, όλα ήταν συναρπαστικά », είπε αρχικά ο Ολλανδός γκαρντ και εξέφρασε την λαχτάρα του για τη νέα σελίδα της καριέρας του… «Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Είχα ένα δύσκολο πρωινό, θα δω πως θα πάνε τα πράγματα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο ξεκίνημα».

Ο Φράνκε γνωρίζει ότι σε δύο ημέρες υπάρχει και ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι και όπως λέει… «Ξέρω ότι μεσολαβούν μόλις δύο ημέρες μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να προσαρμοστώ γρήγορα, να μάθω τους συμπαίκτες μου, τα συστήματα της ομάδας, αλλά και όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Όσον αφορά τις φιλοδοξίες που υπάρχουν… «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο όνομα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Υπάρχουν πάντα φιλοδοξίες. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε ως ομάδα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και στο τέλος να δούμε τι καταφέραμε».

Αναφερόμενος τέλος στη συμμετοχή του στο Eurobasket, τόνισε: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Είχα τον τραυματισμό, είχα παίξει στη διοργάνωση αλλά ήμουν πολύ νέος και η συμμετοχή μου ήταν μικρότερη. Τώρα η αποστολή μου ήταν διαφορετική. Λόγω του τραυματισμού, ο στόχος ήταν αρχικά να βρεθώ εκεί. Η ομάδα θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ένα από τα παιχνίδια με Πολωνία, Ισραήλ ή την Τσεχία, αλλά πρέπει να μάθουμε και από τις ήττες και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο Eurobasket. Ελπίζω να είμαι και εγώ εκεί».