Γυναικείο βόλεϊ 2022-23

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο βόλεϊ 2022-23  (Αναγνώστηκε 3875 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Γυναικείο βόλεϊ 2022-23
« στις: Ιουνίου 01, 2022, 09:37:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Marco Fenoglio, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Ιταλός προπονητής ανέλαβε τη ηνία της ομάδας στα μισά της περσινής αγωνιστικής περιόδου, προσπαθώντας σε σύντομο χρονικό διάστημα να περάσει τις ιδέες του και το όραμα του.

Φέτος, έχοντας τις εμπειρίες από την περσινή σεζόν, και τον χρόνο να δουλέψει με το ρόστερ του, είναι έτοιμος να οδηγήσει το τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Για την ανανέωση του με τον ΠΑΟΚ, ο Marco Fenoglio, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα το Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση, διότι έχω εξαιρετική σχέση με τον κ. Αμοιρίδη. Υπάρχει πολύ σεβασμός μεταξύ μας, και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να έχουμε και οι δύο μας δυνατό χαρακτήρα, αλλά στο τέλος πάντα μένει η καλή σχέση. Θέλω να τον ευχαριστήσω, διότι δουλεύουμε μαζί έχοντας ως στόχο να χτίσουμε μία δυνατή ομάδα, όπως και για το γεγονός πως σέβεται τις ιδέες μου. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό από την μεριά μου για την επόμενη σεζόν, ώστε να πετύχουμε ξεχωριστά πράγματα.

Καλη επιτυχια κοουτς.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Γυναικείο βόλεϊ 2022-23
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 02, 2022, 09:35:53 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Και τώρα πάμε για τις ανακοινώσεις των μεταγραφών.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 02, 2022, 04:16:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Katarzyna Zaroślińska-Król: Η «World Class» Πολωνή διαγώνιος στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Katarzyna Zaroślińska-Król, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένη στις 03/02/1887 στην Πολωνία, η Katarzyna Zaroślińska-Król αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 187cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της την σεζόν 2006-2007 στην πολωνική, LTS Legionovia Legionowo, συνεχίζοντας την επόμενη σεζόν στην Skra Bełchatów. 

Η αγωνιστική σεζόν 2008-2009 την βρήκε στην KPSK Stal Mielec, στην οποία ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της, αρχίζοντας να βρίσκεται στα «ραντάρ» των κορυφαίων ομάδων του πολωνικού πρωταθλήματος.

Έτσι, την χρονιά 2009-2010 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Grot Budowlani Łódź, κατακτώντας τον πρώτο συλλογικό τίτλο της καριέρα της, αυτόν του Κυπέλλου Πολωνίας.

Στην Grot Budowlani Łódź έμεινε και την περίοδο 2010-2011, παίρνοντας τις πρώτες της παραστάσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του CEV Champions League.

Τα επόμενα τρία χρόνια την βρήκαν με την φανέλα της Tauron MKS Dąbrowa Górnicza, με την οποία κατέκτησε δύο κύπελλα Πολωνίας και δύο Σούπερ Καπ Πολωνίας, ενώ αγωνίστηκε τόσο στο CEV Champions League, όσο και στο CEV Women's Cup.

Την χρονιά 2015-2016 αγωνίστηκε για λογαριασμό της PGE ATOM Trefl Sopot, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του CEV Champions League, ενώ η επόμενη ήταν η σεζόν-ορόσημο για την ίδια.

Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην Chemik Police, με την οποία κατέκτησε το «νταμπλ». Στην ίδια ομάδα συνέχισε και τη σεζόν 2017-2018, φτάνοντας μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στα προημιτελικά του CEV Champions League.

Στις επόμενες τέσσερις σεζόν παρέμεινε στο πολωνικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη για τις KS DevelopRes SkyRes Rzeszów, ŁKS Commercecon Łódź και E.Leclerc Moya Radomka Radom.

Όσον αφορά τις ατομικές διακρίσεις, έχει αναδειχθεί κορυφαία διαγώνιος του πολωνικού πρωταθλήματος πέντε φορές, κορυφαία σκόρερ αλλά και κορυφαία spiker δύο φορές, και καλύτερη σέρβερ μία φορά.

Διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Πολωνίας, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές και στην Εθνική Γυναικών.

Η μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ σηματοδοτεί και την πρώτη «έξοδο» της από το πολωνικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Katarzyna Zaroślińska-Król, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ σ' έναν Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για να πετύχουμε τους υψηλότερους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να ξεκινήσει για εμένα μία νέα περιπέτεια μαζί με όλους εσάς!».

Welcome Katarzyna!

ΑΡΧΙΣΑΜΕ!
smilepaok smilepaok

« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 02, 2022, 09:21:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Και συνεχίζουμε....

« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 03, 2022, 08:21:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ξανά στα «ασπρόμαυρα» η Όλγα Βεργίδου!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Όλγα Βεργίδου για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023.

Γεννημένη στις 17/12/1991 στην Θεσσαλονίκη, η Όλγα Βεργίδου αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 180cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2004 στους Μακεδόνες Αξιού, παραμένοντας εκεί για 10 χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν ο ΑΟ Θήρας, εκεί όπου έπαιξε για τρία χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητες της στο εξωτερικό, αγωνιζόμενη στην φινλανδική OrPo Volley.

Η επόμενη σεζόν την βρήκε και πάλι σε νησί, αφού φόρεσε την φανέλα του Πανναξιακού. Για να συνεχίσει στην Πρωτεύουσα, και πιο συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό, τη σεζόν 2019-2020.

Την χρονιά 2020-21, η Όλγα Βεργίδου πραγματοποίησε την πρώτη της θητεία στα «ασπρόμαυρα», κατακτώντας με την φανέλα του ΠΑΟΚ το πρώτο και ιστορικό Κύπελλο του τμήματος Βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Όλγα Βεργίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω μετά από ένα χρόνο στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πήραμε μαζί τον πρώτο μας τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ελπίζω να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε και φέτος κάποιο τρόπαιο. Το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο σε σχέση με άλλες χρονιές και σίγουρα θα έχουμε μία απαιτητική χρονιά. Πιστεύω με μαχητικότητα και δουλειά θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!».

Καλώς ήρθες και πάλι Όλγα!

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ! smilepaok

« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 03, 2022, 11:03:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πολυ καλη! paokara

« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 05, 2022, 03:36:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Επιστρέφει στην πόλη της για τον ΠΑΟΚ η Όλγα Στράντζαλη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Όλγα Στράντζαλη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένη στις 12/01/1996, στην Θεσσαλονίκη, η Όλγα Στράντζαλη αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 185cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Αίαντα Ευόσμου, τη σεζόν 2011-2012, στον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε νεαρή ηλικία.

Οι επόμενες δύο σεζόν την βρήκαν με την φανέλα του Ηρακλή, με τον οποίο πήρε τις πρώτες της συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία γυναικείου βόλεϊ στην Ελλάδα.

Στην συνέχεια ακολούθησε μία τετραετία στις ΗΠΑ. Το 2014-15 αγωνίστηκε για λογαριασμό του UCLA, ενώ από την σεζόν 2015-16 μέχρι και την 2017-18 αγωνίστηκε για το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

Η επιστροφή της στην Ευρώπη τη σεζόν 2017-18, σηματοδοτήθηκε και με την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος στην καριέρα της, καθώς με την φανέλα της Béziers Volley, έφτασε στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος. Παράλληλα πήρε και τις πρώτες της ευρωπαϊκές παραστάσεις, αγωνιζόμενη στο CEV Cup.

Η σεζόν 2018-19 την βρήκε στην Πολωνία, αγωνιζόμενη για λογαριασμό της Enea PTPS Piła, ενώ η επόμενη και πάλι στην Πολωνία, για την DPD Legionovia Legionowo (2019-20).

Η πιο... περίεργη αλλά και πετυχημένη σεζόν για την Όλγα Στράντζαλη, ήρθε το 2020-21. Μπορεί η πανδημία να «χτύπησε» τον αθλητισμό, ωστόσο η Ελληνίδα ακραία δεν πτοήθηκε. Ξεκίνησε το πρώτο μισό σεζόν στην ιταλική. Bosca San Bernardo Cuneo, για να μεταβεί στο δεύτερο μισό στην πολωνική, Grupa Azoty Chemik Police, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ», φτάνοντας παράλληλα... μακριά και στο CEV Champions League.

Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, αγωνίστηκε στην Ρουμανία και στην CSM Volei Alba-Blaj, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στους «16» του CEV Women's Cup. Όσον αφορά την εγχώρια δράση, η Όλγα Στράντζαλη τελείωσε την χρονιά κατακτώντας το «τρεμπλ», δηλαδή το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Όλγα Στράντζαλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Ήρθα σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και ελπίζω να βάλω το... λιθαράκι μου για να τους κατακτήσουμε. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά, δίχως τραυματισμούς, και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα από σκληρή δουλειά».

Καλώς ήρθες Όλγα

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ! paokara

« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 05, 2022, 11:20:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δυναμώνει το κέντρο του με την «θηριώδη» Liset Herrera Blanco ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Liset Herrera Blanco, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένη στην Κούβα στις 06/12/1998, η Liset Herrera Blanco αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 192cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της την αγωνιστική περίοδο 2014-15, από την κουβανική, Matanzas, ούσα ήδη διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες ηλικιακών κατηγοριών της χώρας της.

Η πρώτη... γεύση από το ευρωπαϊκό βόλεϊ ήρθε την περίοδο 2017-18, αγωνιζόμενη για την ελβετική, Volero Zurich, στην οποία κατέκτησε το εγχώριο «τρεμπλ», δηλαδή Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ελβετίας, ενώ παράλληλα έφτασε μακριά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού βόλεϊ, το CEV Champions League.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις της στο ελβετικό πρωτάθλημα, τις έδωσαν την δυνατότητα να βρεθεί σ' ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αυτό του γαλλικού. Έτσι, τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Volero Le Cannet. Πραγματοποιώντας και εκεί εξαιρετικές εμφανίσεις, η Κουβανή κεντρικός έμεινε και την επόμενη χρονιά (2019-20) στην γαλλική Volero Le Cannet, μία σεζόν ωστόσο η οποία «σημαδεύτηκε» από την πανδημία.

Την σεζόν 2020-21 έκανε το ταξίδι Γαλλία-Ιταλία, για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Unet E-Work Busto Arsizio. Η χρονιά «σημαδεύτηκε» από την εξαιρετική πορεία στο CEV Champions League, εκεί όπου η Unet E-Work Busto Arsizio έφτασε μέχρι τους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε την δεύτερη σερί χρονιά της με τα χρώματα της ιταλικής, Unet E-Work Busto Arsizio.

Διεθνής με την Εθνική Κούβας, μετρώντας πολλές συμμετοχές.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Liset Herrera Blanco, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέρος μίας εξαιρετικής ομάδας, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να δώσω στο γήπεδο το 100% μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά. Ελπίζω την φετινή χρονιά να πετύχουμε όλους τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε!».

Welcome Liset!

ΘΗΡΙΟ ΠΗΡΑΜΕ  smilepaok

« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 06, 2022, 09:28:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Οι κινησεις ως τωρα δειχνουν οτι παει να γινει κατι καλο.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 07, 2022, 08:23:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Payton Caffrey, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένη στις 01/09/1998, στις ΗΠΑ, η Payton Caffrey αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 181cm.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από το Πανεπιστήμιο της West Virginia, τις αγωνιστικές περιόδους 2016-17 και 2017-18, ενώ οι επόμενες δύο την βρήκαν στο Πανεπιστήμιο του Florida State, στο οποίο ολοκλήρωσε και τις σπουδές της.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ, αγωνιζόμενη για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ». Την ίδια αγωνιστική περίοδο, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την Κούβα, για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Pinkin de Corozal.

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αμερικανικού βόλεϊ, έχοντας δυνατό «όπλο» της την πολύ καλή υποδοχή της και την δυναμική επίθεση της.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Payton Caffrey, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι η ομάδα θα έχει μία εξαιρετική σεζόν, και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τις νέες μου συμπαίκτριες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας προορισμός που ήθελα να επισκεφτώ, και τώρα μου δίνεται η δυνατότητα να ζω και να αγωνίζομαι παράλληλα για το άθλημα το οποίο αγαπώ».

Welcome Payton!

Για να δούμε...