50. Filipe Soares

Αποστολέας Θέμα: 50. Filipe Soares  (Αναγνώστηκε 2200 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

50. Filipe Soares
« στις: Ιανουαρίου 26, 2022, 02:48:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες με μεταγραφή από τη Μορεϊρένσε. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2026 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 50.

Γεννήθηκε στη Λισαβόνα στις 20 Μαΐου του 1999 κι από μικρή ηλικία έδειξε το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο, βρίσκοντας μία θέση στις Ακαδημίες της Μπενφίκα το 2007.Πέρασε όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας των Ακαδημιών των Αετών κι έφτασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα, με την οποία έκανε το ντεμπούτο στη δεύτερη κατηγορία τον Φεβρουάριο του 2017, πριν καν κλείσει τα 18.Τον Ιούλιο του 2018 πήρε μεταγραφή στην Εστορίλ κι έκανε μία γεμάτη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, με 31 συμμετοχές και δύο γκολ.Οι εμφανίσεις του και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά οδήγησαν τη Μορεϊρένσε να κινηθεί για την απόκτηση του και να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Liga Portugal.

Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο, καθώς λίγο μετά από το ντεμπούτο του είχε έναν τραυματισμό που τον κράτησε λίγο πίσω, αλλά ο Σοάρες επέστρεψε πιο δυνατός και καθιερώθηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, ως ένα από τα καλύτερα χαφ του πρωταθλήματος κι ως ένα ανερχόμενο αστέρι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Κέρδισε μάλιστα μία θέση και στην Εθνική Πορτογαλίας K21, στο ρόστερ της οποίας ανήκει μέχρι και σήμερα, έχοντας περάσει κι από όλα τα μικρότερα κλιμάκια.Ο ΠΑΟΚ προσέφερε στον Φιλίπε Σοάρες μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και ο Πορτογάλος μέσος την αποδέχθηκε.

Καλώς ήρθες Φιλίπε!

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Filipe Soares
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 27, 2022, 03:56:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μετραμε αντιστροφα! paokara

«Ευχαριστώ τη Μορεϊρένσε. Ευχαριστώ που στοιχηματίσατε σε μένα, ευχαριστώ για την εκπαίδευση και την εμπειρία που απέκτησα ως άντρας και ως επαγγελματίας. Κρατάω τις καλές και τις κακές στιγμές, αλλά αυτό που -επίσης- παίρνω μαζί μου είναι ένα συναίσθημα ευγνωμοσύνης. Την οφείλω στον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και τις διάφορες ομάδες προπονητών που είχα το προνόμιο να συνεργαστώ και φυσικά στους συμπαίκτες μου. Με αυτούς που μοιράστηκα τα αποδυτήρια και μαζί αντιμετωπίσαμε τόσες προκλήσεις τα τελευταία χρόνια. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσω κάτι καινούριο, το οποίο θα το αγκαλιάσω με την καρδιά και την ψυχή μου, αλλά η Μορεϊρένσε δεν θα με χάσει από φίλαθλο. Τελειώνω όπως ξεκίνησα, σας ευχαριστώ»
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: 50. Filipe Soares
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 27, 2022, 09:03:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ήρθαν και τα επίσημα, ΆΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΕ! pano

Είναι φανταστικό συναίσθημα να αποτελείς μέλος αυτής της οικογένειας! Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να νιώσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας !

« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 27, 2022, 09:34:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ωραιο το βιντεακι, ελπιζω να αποδειξει οτι αξιζει τα λεφτα του.
Τον ακολουθουν σπουδαιες περγαμηνες, θα φανει στο γηπεδο.
Καλη επιτυχια μικρε.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 28, 2022, 09:07:53 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Λες και μπει και αποστολή?
Δύσκολα με όσα έχει δείξει ο Λουτσέ.
Τουλάχιστον 1 εβδομάδα προσαρμογής και μετά....

« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 29, 2022, 10:43:43 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για την πρώτη του εμπειρία από την Ελλάδα και την υποδοχή του την χώρα: «Για πρώτη εμπειρία μακριά από την πατρίδα μου, θα πω ότι ήταν μια… δοκιμασία. Μείναμε για μια ολόκληρη μέρα, εγώ και οι ατζέντηδες μου στο αεροδρόμιο χωρίς φαγητό, καθώς τα εστιατόρια ήταν κλειστά και χωρίς μέρος για να κοιμηθούμε. Ο ΠΑΟΚ μας βοήθησε πολύ, οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν ότι μπορούσαν. Γύρω στις 11 το βράδυ κανόνισαν να πάμε σε ένα μέρος με καναπέδες για να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε. Μας έσωσαν, πραγματικά μας έσωσαν! Εκεί καταφέραμε να κοιμηθούμε και να φάμε. Το εκτιμώ πολύ. Δεν είχα καν φτάσει στην ομάδα και εσείς με βοηθήσατε. Το εκτιμώ πολύ. Ήταν μια πολύ καλή αρχή για εμάς».

Για το αν ένιωσε όπως ο Τομ Χανκς στην ταινία «Terminal» : «Ίσως λίγο. Κολλήσαμε στο αεροδρόμιο μαζί με άλλους ανθρώπους. Ακόμα και οι εργαζόμενοι ήταν σε πανικό. Τώρα τελείωσε, είμαι εδώ και το αφήνω πίσω μου».

Για το πώς αισθάνεται για αυτό το νέο ξεκίνημα στην καριέρα και την ζωή του: «Είμαι ενθουσιασμένος! Επέλεξα να έρθω εδώ γιατί ο ΠΑΟΚ είναι φανταστικός σύλλογος. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος με φανταστικούς φιλάθλους. Είδα βίντεο… είναι απίστευτο! Έχω φιλοδοξίες να κερδίσω τίτλους, να κερδίσω τα περισσότερα παιχνίδια, ακόμα και όλα αν μπορούμε. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω, μια νέα εποχή, μια νέα φάση στην καριέρα μου και ήθελα να πάρω μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, είμαι ένας από εσάς πλέον. Μπορείτε να βασίζετε επάνω μου».

Για το αν μπορεί να εξηγήσει τον λόγο που οι Πορτογάλοι ταιριάζουν τόσο στον ΠΑΟΚ και αποδίδουν τόσο καλά: «Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Θέλω να ακολουθήσω και εγώ αυτό τον δρόμο. Πιθανόν η Ελλάδα να μην διαφέρει τόσο πολύ από την Πορτογαλία σχετικά με τον καιρό, το φαγητό, τους ανθρώπους που είναι πολύ καλοί. Υπάρχουν πολλά όμορφα μέρη δίπλα στην θάλασσα. Είναι πολύ καλό για εμάς. Οπότε πιστεύω πως αυτό είναι μια εξήγηση. Έχουμε πολλά κοινά. Πολλά στοιχεία που είναι κοινά. Επιθετικό ποδόσφαιρο, συνδυασμός τεχνικής και φυσικής κατάστασης. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες εδώ».

Για το τι πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από εκείνον: «Πολλή δουλειά. Αυτό μπορώ να πω. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι γιατί δεν γνωρίζω το μέλλον, αλλά θα ζήσω το παρόν. Μπορούν να υπολογίζουν σε εμένα .Είμαι ένας από εσάς!. Ήρθα εδώ να δουλέψω, να βοηθήσω και ελπίζω να κερδίσουμε κάποιους σημαντικούς τίτλους εδώ».

Για το πώς θα ήθελε να σχεδιάσει το μέλλον του: «Θέλω να γίνω πρωταθλητής εδώ, να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ. Αυτοί είναι οι δυο μεγάλοι στόχοι που θέλω να πετύχω».

« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 02, 2022, 07:26:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ενα 20λεπτο πιστευω θα παρει, εκτος και μπει και βασικος.
Αντε λιγο να τον δουμε τουλαχιστον.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 12, 2022, 12:20:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ετοιμαζεται!

« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 13, 2022, 08:53:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Καλος με απλο και ουσιαστικο ποδοσφαιρο.
Σιγα σιγα θα ανεβαινει πιστευω μολις μαθει και τις κινησεις των συμπαικτων στο γηπεδο.

« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 13, 2022, 10:31:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μια χαρα ειναι το παλικαρι, θα παιξει και θα γουσταρουμε. musicrocker
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!