47. Chuba Akpom #Reloaded

Αποστολέας Θέμα: 47. Chuba Akpom #Reloaded  (Αναγνώστηκε 2002 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 47. Chuba Akpom #Reloaded
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 22, 2022, 10:07:40 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παράθεση
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The72, οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι σίγουροι για τον 26χρονο φορ, που είχε μετρήσει μόλις πέντε γκολ σε 39 ματς τη σεζόν 2020/21, ενώ η... πολυκοσμία που υπάρχει στις θέσεις της επίθεσης (υπάρχουν άλλοι επτά, εκ των οποίων οι τρεις δανεικοί από άλλες ομάδες) παίζει και αυτή τον ρόλο της.

Ο Άκπομ έχει φέτος 9 γκολ και 3 ασίστ σε 33 συμμετοχές με τους Κυπελλούχους, με το συμβόλαιό του στη Μίντλεσμπρο να εκπνέει το 2023 αλλά τις πιθανότητες να αποχωρήσει από το προσεχές καλοκαίρι να είναι υπαρκτές.
Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κίνηση από πλευράς του ελληνικού συλλόγου για την μόνιμη επιστροφή του...

Βλεπω να τον αγοραζουμε ξανα  ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 14, 2022, 12:32:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Το παιχνίδι με τη Γάνδη θα είναι το σημαντικότερο της καριέρας μου»

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη: «Τον ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε όχι, ελπίζω να είναι καλά γιατί είναι σημαντικός παίκτης, ελπίζουμε στις εξετάσεις αύριο να είναι καλά».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα σήμερα (13/3): «Το πιο δύσκολο ήταν να τους πιέσουμε, πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον ΠΑΣ γιατί έπαιξαν καλά, αναπτύχθηκαν από πίσω, η πίεση που ασκήσαμε στο δικό τους μισό δεν μας έδωσε μπάλες γιατί ο ΠΑΣ έπαιξε καλά για να τη βγάλει από την άμυνά του».

Για την προσωπική του απόδοση: «Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα συναισθήματα, η δουλειά και η υπομονή κυρίως μέχρι να έρθει το γκολ, δουλεύω σκληρά, με γνωρίζετε εδώ και 3-4 χρόνια για το ποιος είμαι, δούλεψα και εν τέλει ήρθε το γκολ, είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

Για τους διαδοχικούς αγώνες και τη συγκέντρωση: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό, ο προπονητής επέλεξε να ξεκουράσει παίκτες, εγώ ήθελα και το περίμενα να μπω στο παιχνίδι, είμαι χαρούμενος που κατάφερα να κρίνω την αναμέτρηση».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Γάνδη: «Είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, είναι πιθανόν και το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μου μέχρι τώρα, πολύ σημαντικό παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε για να πάμε ένα βήμα παραπέρα στην Ευρώπη».

Δεν τροφοδοτηθηκε, απλα ηταν εκει που επρεπε την καταλληλη στιγμη.

« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 14, 2022, 09:25:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το ίδιο συνέβη και με τον Τσόλακ, απλά δεν σκόραρε....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 14, 2022, 08:17:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ψυχολογικα θα τον βοηθησει κιολας.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 18, 2022, 09:49:56 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Έδωσε πάρα πολλές και δύσκολες μάχες....

Για την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Είναι για εμάς μεγάλο επίτευγμα. Ξέραμε ότι η Γάνδη είναι καλή ομάδα και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλά, είχαμε φάσεις και για άλλα γκολ και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση».

Για τη δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα για το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρα του: «Πλέον τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια στην καριέρα μου και αυτό θα είναι το μότο μας για τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Δεν μπορώ να διαλέξω κάποια ομάδα. Όλες θα είναι δύσκολες ομάδες για εμάς, όπως και εμείς για αυτούς. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο που όλα πλέον είναι δύσκολα για τους πάντες. Παίξαμε με καλές ομάδες όπως η Μίντιλαντ και η Γάνδη και δείξαμε ότι μπορούμε να περάσουμε και ομάδες καλύτερες από τους προηγούμενους αντιπάλους».

Εάν θα δει τον αγώνα της Νιγηρίας με την Γκάνα καθώς παίζει ο φίλος του Ιβόμπι: «Ναι το ξέρω και συνήθως βλέπω όλους τους αγώνες της Νιγηρίας με τον πατέρα μου. Είναι σημαντικό παιχνίδι και μπορεί η Νιγηρία να κερδίσει».

« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 18, 2022, 01:56:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Πολυ "ξυλο", πολλες φορες διεκδικησε και κρατησε την μπαλα.
Αν μη τι αλλο εχει παρει τα πανω του κανονικα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 18, 2022, 06:52:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Πηγε καλα, ηταν ανεβασμενος και ψυχολογικα.
Το περιμενα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 19, 2022, 03:56:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παράθεση
Έχει παίξει σε 51 ματς και στις 3 διοργανώσεις. Πέτυχε 7 γκολ στο Πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο και 2 στην Ευρώπη. Στο σύνολο 11 γκολ.
Το 2019 σε σύνολο 43 αγώνων στους οποίους συμμετείχε, είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή, είχε πετύχει 10 γκολ.

Άρα ξεπέρασε το προηγούμενό ρεκόρ του αν και βάσει παιχνιδιών θα έπρεπε να έχει περισσότερα γκολ.
Εκτός και σκοράρει στο ΚΥΠΕΛΛΟ  paokara

« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 19, 2022, 07:43:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
9 παραπανω θα ειναι με τον τελικο μαζι.
Εγω πιστευω οτι μπορει να μεινει ειτε ως δανεικος ειτε με αγορα.
Ο Λουτσεσκου εχει κολλημα το ξερουμε.

« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 22, 2022, 08:58:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ήττα στον τελικό Κυπέλλου. Ο χειρότερος τρόπος να τελειώσει η σεζόν. Ωστόσο, αυτό μόνο πιο δυνατούς μπορεί να μας κάνει. Ήταν μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα, με δυσκολίες στο πρωτάθλημα, αλλά επίσης υπήρχαν και θετικά όπως η πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρώπης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες που σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ για την στήριξη. Εύχομαι σε όλους πολλές επιτυχίες στο μέλλον. Ευχαριστώ για όλα».

Στο καλο και καλη τυχη.