47. Chuba Akpom #Reloaded

Αποστολέας Θέμα: 47. Chuba Akpom #Reloaded  (Αναγνώστηκε 2004 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

47. Chuba Akpom #Reloaded
« στις: Αυγούστου 25, 2021, 08:26:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ από τη Μίντλεσμπρο με τη μορφή δανεισμού. Ο Άγγλος φορ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη κι έπειτα από ένα χρόνο και θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το νούμερο 47 στην πλάτη.

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: 47. Chuba Akpom #Reloaded
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 25, 2021, 08:37:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΠΑΜΕ ΡΕ ΤΣΟΥΜΠΙ  paokara

« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 25, 2021, 08:45:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ελπιζω το καλοκαιρι να μην θελησει να ξαναφυγει παλι.
Και ευχομαι να αρχισει να δινει λυσεις!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 25, 2021, 08:47:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ.....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 26, 2021, 05:45:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετά από ένα χρόνο: «Νιώθω σαν να επέστρεψα στο σπίτι μου. Όλα τα πρόσωπα εδώ είναι οικεία. Οι παίκτες, το επιτελείο, οι φίλαθλοι, η πόλη γενικότερα. Νιώθω πως γύρισα στο σπίτι μου και είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό».

Για το τι του έλειψε περισσότερο: «Μου έλειψε η ατμόσφαιρα και όλα αυτά που λάμβανα από τους φιλάθλους. Έχουν μεγάλο πάθος για την ομάδα. Νομίζω πως αυτό ήταν που μου έδωσε μεγάλη ώθηση. Την πρώτη φορά που ήρθα εδώ με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο και καταφέραμε να γράψουμε ιστορία μαζί. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις και ένιωσα πολύ αγαπητός εδώ. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις».

Για την πρόκληση του Championship και τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν στο γήπεδο: ««Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα αλλά δυστυχώς δεν πήγε για μένα όπως το περίμενα για διάφορους λόγους. Νιώθω καλά που επέστρεψα στην οικειότητα με τους παίκτες και τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Νιώθω πολύ άνετα εδώ. Τώρα ήρθε η ώρα να το πάμε στο επόμενο επίπεδο».

Για το αν μίλησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και με όσους γνωρίζει από παλιά: «Για να είμαι ειλικρινής και εγώ ήθελα να έρθω πίσω στον ΠΑΟΚ, αλλά και ο προπονητής με ήθελε πραγματικά πολύ. Είχα πολλές προτάσεις και σίγουρα και ο ΠΑΟΚ είχε πολλές επιλογές στη λίστα του για να υπογράψει κάποιον επιθετικό. Γνωρίζαμε όμως και οι δύο πλευρές τη σύνδεση που είχαμε μεταξύ μας. Ήθελα πολύ να επιστρέψω. Νομίζω πως έχω ακόμα δουλειές να ολοκληρώσω εδώ και είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω μια νέα πρόκληση».

Για την καμπάνια Football Cares στην οποία συμμετέχει: «Για μένα αυτό είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό από το ποδόσφαιρο. Άνθρωποι αγνοούνται σε όλο τον κόσμο και είναι πολύ σημαντικό να προσπαθούμε να τους βρούμε.  Όλο αυτό δείχνει πόσο ιδιαίτερος σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ που συμμετέχει σε τέτοιες ενέργειες. Δεν είναι μόνο μια ομάδα με ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένας σύλλογος που θέλει να κάνει καλύτερο τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο πρώτος παίκτης που συμμετέχει σε όλο αυτό. Με γεμίζει που είμαι μέρος όλου αυτού. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει πάντα σε τέτοιες δράσεις όπως πριν από δύο χρόνια με το θέμα του Black Lives Matter που πέτυχα ένα γκολ και έκανα μια κίνηση υπέρ του κινήματος. Είναι το ίδιο και τώρα. Θα κάνω ότι μπορώ με τα δικά μου μέσα για να βρεθούν αγνοούμενα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Θέλω να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτόν τον σκοπό και στο μέλλον».

« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2021, 10:49:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ανεπισημο ντεμπουτο. Θελει χρονο, οχι πολυ αλλα θελει.

« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2021, 09:42:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Πως έζησε το παιχνίδι και αν τον βοηθάει για τη συνέχεια το γκολ που πέτυχε: «Για μένα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή γιατί είχα πολύ άγχος. Θέλω να δείξω πως γύρισα σπίτι μου και να δείξω γιατί είμαι πάλι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα».

Για το τι δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ: «Συνολικά είχαμε τον έλεγχο. Υπήρξαν στοιχεία που θα μπορούσαμε να ελέγξουμε διαφορετικά το ρυθμό. Ο αντίπαλος είχε το πλεονέκτημα του γηπέδου, αλλά πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Αν εβαζε και το τετ α τετ θα ηταν καλυτερα.
Μακαρι να παρει μπρος.

« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2021, 10:07:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μακάρι...

« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2021, 10:30:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Φασεις σαν το τετ α τετ πρεπει να το τελειωνει.
Σε αλλα παχνιδια δεν θα δινονται συχνα τετοιες ευκαιριες.
Γενικα ειχε καλη παρουσια και βλεπουμε την συνεχεια.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 01, 2021, 06:39:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Αφήνουμε στην άκρη το παιχνίδι αυτό, δεν χάθηκε τίποτα, μπορούμε και θα προκριθούμε»

Για το γκολ του και τι συνέβη στην συνέχεια και ο ΠΑΟΚ δεν είχε πολλές τελικές: «Δεν γνωρίζω τι συνέβη. Ίσως το γκολ της Σλόβαν έπαιξε ρόλο. Είχαμε τον έλεγχο, δεν πήραμε την νίκη. Την θέλαμε πάρα πολύ. Πήραμε έναν βαθμό και συνεχίζουμε».

Για τη δική του εικόνα: «Προσπάθησα. Αυτό κάνω πάντα κι αυτό θα κάνω όσο αγωνίζομαι. Να δίνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Για το αν χάθηκε ευκαιρία για την πρόκριση: «Σίγουρα όχι. Αφήνουμε το παιχνίδι πίσω, μπορούμε να περάσουμε και θα το κάνουμε».

Όντως προσπάθησε και το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά δεν είχε υποστήριξη από τα εξτρέμ....