Μου είπε “Θέλω να είσαι ακριβώς κάτω από εμένα και όταν δεις κάτι και θέλεις, θα μπορείς να παρέμβεις. Έχεις το πληρεξούσιο από εμένα”. Για τα χρήματα που δεν πιάνουν τόπο: «Αυτό πρέπει να ψάξουμε να βρούμε. Γιατί αυτός ο άνθρωπος να πληρώνει για κάποιον που είναι στον ΠΑΟΚ, αλλά και αυτοί οι άνθρωποι που είναι μέσα, τι προσφέρουν και πληρώνονται.
Εγώ θα έχω και την εξουσιοδότησή του να παρακολουθώ το τι θα συζητείται στο δ.σ..
Πρέπει να έχουμε υπομονή και να στηρίξουμε τα παιδιά και να κυνηγήσουμε ό,τι έχει μείνει ως το τέλος και αρκετά θα διορθωθούν ενόψει της νέας χρονιάς.Φιλοι συμφορουμιτες , εγω σταχυολογησα τα παραπανω και ειλικρινα δεν ειμαι καθολου ησυχος.....
Πρωτα απο ολα σου δινει μια αισθηση KGB ή μια πυραμιδικη οργανωση που οι απο κατω αναφερουν στον απο πανω και παει λεγοντας...Αλλα ενταξει...Πες οτι ειναι και καταλοιπο των παιδικων χρονων του μεγαλομετοχου ...
Απο εκει και περα τα ερωτηματα ειναι τα εξης:
1.
Σε τι και σε
ποιον θα μπορει να παρεμβαινει και μαλιστα με την δυνατοτητα εξουσιοδοτησης του ιδιου του Ιβαν ?
2. Τα χρηματα γιατι δεν εχουν πιασει τοπο ? Ειχανε αποφασισει να παρουνε το νταμπλ και να φτασουν στα ημιτελικα του Europa και δεν το καταφεραν ? Και ποιος ειναι αυτος ο "καποιος " που πληρωνεται στον ΠΑΟΚ ? Και οι "αλλοι" που πληρωνονται πως θα τους αξιολογησουν τι προσφερουν ?
3. Κερασακι στην τουρτα αυτο το "κυνηγησουμε οτι εχει μεινει ως το τελος"....Γιατι τι πλανο ειχε ? Την κατακτηση του νταμπλ ? Αυτες οι κουβεντες λεγονται απο απελπισμενο και οταν δεν εχει μεινει τιποτα ως στοχος ....
Και φυσικα η "διορθωση" που θα γινει ενοψει της νεας χρονιας ειναι αυτη που με φοβιζει περισσοτερο...
Ετοιμαστειτε για πολλα τυπου :
"σου'πα - μου'πες"
"αλλα εννοουσε ο Μεγαλεξαντρος και αλλα ο κροατης τεχνικος"
"δυσφορια επεδειξε ο ηγετης του ΠΑΟΚ στις επιλογες του δανου"
"συναντηση σημερα με τον Ιβαν Σαββιδη και τον Νικο Βεζυρτζη για τα μετεγγραφικα και την πορεια της ομαδας "
μεχρι την στιγμη που θα ακουστει το κατα Βρυζα δογμα " δεν ταιριαζουν οι φιλοσοφιες μας"..... Η χαρα των κ@λοφυλλαδων και των ραδιοφωνων θα γινουμε...Εδω ειμαστε και θα το θυμηθειτε...
Και τον Κουδα και τον Βεζυρτζη τους θεωρω πισωγυρισμα....Δυστυχως "ειδαν φως και μπηκαν" και με συνταγες και αναμνησεις απο τα '60ς, τα '70ς και τα '80ς , νομιζουν οτι θα βοηθησουν....Ο κοσμος πολεμαει με πυρηνικα και εμεις επιστρεφουμε στα καρυοφιλια....
Υ.Γ. Το τσιτατο με το DNA δεν το σχολιαζω.....