33. Vlado Jankovic

Αποστολέας Θέμα: 33. Vlado Jankovic  (Αναγνώστηκε 1561 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

33. Vlado Jankovic
« στις: Ιουλίου 23, 2021, 04:06:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Vlado Jankovic, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα μας. Καλωσορίζουμε τον Vlado Jankovic στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ο Vladimir (Βλαδίμηρος) Jankovic γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1990 στο Βελιγράδι, έχει ύψος 2μ.02 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία δύο ετών, όταν ο πατέρας του, ο αείμνηστος Boban Jankovic ήρθε στη χώρας μας για να αγωνιστεί στον Πανιώνιο.

Από την ομάδα της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε το μπάσκετ και ο νεαρός Vlado και σε ηλικία 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του στη Basket League, ενώ τη σεζόν 2008-09 επέστρεψε στη Σερβία και αγωνίστηκε στη Mega Vizura.

Ο Vlado Jankovic γύρισε την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα και υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον Πανιώνιο (2009-13). Τη σεζόν 2012-13 αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος. Την ίδια χρονιά συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ακολούθησαν τρεις σεζόν με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2014, αλλά και τρία Κύπελλα (2014-16).

Τον Αύγουστο του 2016 υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την Valencia, αλλά λίγους μήνες αργότερα, δόθηκε ως δανεικός στον Άρη με τον οποίο ολοκλήρωσε τη σεζόν 2016-17.

Επέστρεψε στην Ισπανία και αγωνίστηκε στην Andorra (2017-2018), ενώ την επόμενη χρονιά συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον κόουτς Λυκογιάννη στο Χολαργό. Η συνεργασία τους ήταν αρμονική και αυτό αποτυπώθηκε και με αριθμούς: 13,8 πόντους, 5.,4 ριμπάουντ και 2,7 ασσίστ, είχε κατά μέσο όρο εκείνη τη σεζόν ο Vlado Jankovic.

Τα τελευταία δύο χρόνια (2019-21) αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2020.

Ήταν διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, με καθοριστική συμμετοχή σε σπουδαίες επιτυχίες. Πιο συγκεκριμένα έχει κερδίσει δύο χρυσά μετάλλια με τις Εθνικές ομάδες U-20 (2009) και U-18 (2008) και δύο χάλκινα με τις Εθνικές ομάδες U-20 (2010) και U-19 (2009).

Είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα των ανδρών (10 συμμετοχές).

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Vlado Jankovic
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 23, 2021, 04:28:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.....

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
  smilepaok smilepaok
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 23, 2021, 09:09:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
 paokara smilepaok

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 25, 2021, 05:36:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Μεγάλη πρόσκληση ο ΠΑΟΚ και το γεμάτο γήπεδο"

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Vlado Jankovic συζήτησε με τον ΠΑΟΚ. Είναι όμως η πρώτη φορά που αυτό το φλερτ ήταν τόσο έντονο, που κατέληξε σε γάμο! Στα ασπρόμαυρα λοιπόν ο Vlado Jankovic, που δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ για να εξηγήσει τους λόγους που τον φέρνουν στον ΠΑΟΚ.

«Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η επαφή που είχα με τον κ.Λυκογιάννη. Η γνωριμία και η συνεργασία που είχαμε από πριν, αλλά και η συζήτηση που κάναμε. Ο κόουτς μου εξήγησε αναλυτικά το πλάνο που έχει σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και όλα αυτά που θέλει να κάνει ο πρόεδρος για έναν ΠΑΟΚ απόλυτα υγιή. Όλα αυτά, ο συνδυασμός δηλαδή αγωνιστικού και διοικητικού πλάνου, δημιουργούν μια ξεκάθαρη εικόνα που μόνο υγεία μπορεί να εκπέμπει. Κι αυτό είναι κάτι που τόσο λείπει από το χώρο του μπάσκετ», τόνισε ο Vlado Jankovic, που σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν κι αυτά που θα ήθελε να κάνει και να πετύχει με τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να υπάρχει ένα θετικό και οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και θα κάνω κι εγώ από την πλευρά μου ότι μπορώ για να το πετύχουμε γρήγορα αυτό. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει λόγος για να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίζει την ομάδα κι αυτό είναι η ανταγωνιστικότητα που θα έχει η ομάδα όπου κι αν αγωνίζεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και είναι μία μεγάλη πρόκληση, για μένα προσωπικά, να κάνουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει και να γεμίσει το γήπεδο».

-Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι τόσο εσύ με τον προπονητή, αλλά και με αρκετούς από τους νέους σου συμπαίκτες γνωρίζεστε και έχετε συνεργαστεί ξανά;

«Εάν κρίνω από την προηγούμενη συνεργασία που είχαμε, μπορώ να πω ότι ο προπονητής γνωρίζει και την προσωπικότητά μου, αλλά και τι μπορώ να του δώσω σαν παίκτης, αλλά κι εγώ τον ξέρω, οπότε το έργο μου γίνεται πιο εύκολο. Έρχομαι στον ΠΑΟΚ με πολύ μεγάλο κίνητρο να βοηθήσω. Θέλω να παίξω καλά και να το ευχαριστηθώ. Η ομάδα, έτσι όπως έχει δομηθεί, με πρόσωπα που έχουν ξαναβρεθεί, θα βοηθήσει πολύ. Ακόμη και παίκτες που δεν έχουμε παίξει μαζί, γνωριζόμαστε και έχουμε καλή σχέση. Έχω για παράδειγμα πολύ καλή σχέση με τον Griffin. Το βασικό ζητούμενο είναι να βρούμε την χημεία όσο πιο γρήγορα γίνεται και προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει το ότι γνωριζόμαστε και ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι το γλυκό θα δέσει και μάλιστα ωραία…»

-Οι αναμνήσεις που έχουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από σένα δεν είναι ευχάριστες, από εκείνο το τρίποντο στον ημιτελικό Κυπέλλου το 2015. Εσύ όμως, τι αναμνήσεις έχεις από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο γνωρίζεις από μικρό παιδί…

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία, στην οποία έχουν αγωνιστεί τεράστιοι αθλητές από το χώρο του μπάσκετ. Πάντα ήταν μία πολύ δύσκολη έδρα το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Φυσικά και το θυμάμαι εκείνο το σουτ, ξέρω ότι είναι δυσάρεστη ανάμνηση για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ελπίζω στη διάρκεια της συνεργασίας μας να υπάρξουν τέτοιες στιγμές, ευχάριστες πλέον για όλους μας και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πλέον, να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι και να γράψω το όνομά μου στην ιστορία του ΠΑΟΚ».

-Το γήπεδο λείπει πολύ από τον κόσμο. Προφανώς σας λείπει και εσάς αυτή η όμορφη ατμόσφαιρα. Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που περιμένουν την στιγμή που θα έρθουν και πάλι στο γήπεδο;

«Ξέρουμε όλοι μας πόσο δύσκολο είναι για τον κόσμο και ψυχολογικά, με όλο αυτό που έχει περάσει. Θα θέλαμε οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα μας, να στηρίξουν την ομάδα και να απολαύσουν την ομάδα. Τους περιμένουμε στο γήπεδο κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να έχουν κάθε λόγο, όχι απλά να έρχονται, αλλά να γεμίζουν το γήπεδο».

Εκεινο το κ@λοτριποντο στον λαιμο μου εχει καθισει.
Κοιτα να το ξεπληρωσεις ρε  smilepaok

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 26, 2021, 02:21:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

smilepaok smilepaok smilepaok

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 26, 2021, 04:01:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ωραίος..... musicrocker

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 26, 2021, 11:13:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αν ολα πανε καλα, φετος θα μπλεξουν πολυ ασχημα με τον ΠΑΟΚ ολοι.
Μετα και την ελευση του Βλαντο, που θα τους παει γ@μιωντας  smilepaok smilepaok smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Απ:33. Vlado Jankovic
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 27, 2021, 03:33:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
ΚΑΒΛΑ!
Θα πεσει χοντρη π@τσα φετος απο τον συγκεκριμενο.
Ειμαι ετοιμος να δω οργια στο παρκε! smilepaok
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Απ: 33. Vlado Jankovic
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 03, 2021, 02:34:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους»

Με ένα επαναλαμβανόμενο ευχαριστώ προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ mateco, για την παρουσία τους στο γήπεδο και το χειροκρότημά τους στο τέλος του αγώνα, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στην ήττα της πρεμιέρας και στο κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

«Είναι ωραίο το συναίσθημα να χάνεις και σε χειροκροτούν, αλλά μάλλον αυτό έγινε για την γενική προσπάθεια στο κλαμπ, της διοίκησης και των ανθρώπων που είναι κάθε μέρα δίπλα μας και για την περσινή σεζόν. Τους ευχαριστώ όμως τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο γήπεδο. Τους θέλουμε δίπλα μας. Μας δείχνουν ότι έχουν απαιτήσεις, είδα αντιδράσεις όταν χάναμε σουτ και δεν παίζαμε καλή άμυνα και θα κάνουμε ότι καλύτερο για αυτούς. Σίγουρα δεν ξεκίνησε η σεζόν όπως θέλαμε. Δεν περιμέναμε αυτή την πρεμιέρα. Χειρότερα όμως δεν μπορούμε να παίξουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Δεν είναι η εικόνα μας αυτή. Όλοι έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες κι απαιτήσεις από τους εαυτούς μας. Οι απαιτήσεις μας λύγισαν. Δεχόμαστε την ήττα γιατί ήμασταν χειρότεροι. Θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια. Το Λαύριο έπαιζε καλά, αλλά το πώς πήγε το παιχνίδι έχει να κάνει με εμάς. Είναι δικό μας θέμα. Αν δούμε το πώς παίξαμε ατομικά θα το καταλάβουμε. Το «πρέπει» της πρεμιέρας μας κέρδισε».

Ο έμπειρος φόργουορντ του ΠΑΟΚ mateco πρόσθεσε: «Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, αλλά έμοιαζαν να είναι μια ταχύτητα παραπάνω. Αν οι παίκτες έχουν προσωπικότητα θα αντιδράσουν. Το καλό είναι ότι έχουμε αγώνα ενδιάμεσα για να αντιδράσουμε. Ξέραμε ότι το Λαύριο είναι δυνατό στο ένας με έναν στην επίθεση, μπήκαν δυνατά, έβαλαν πολλά τρίποντα. Δεν θα ασχοληθώ όμως από το πρώτο ματς για το πόσο κακοί ήμασταν. Μόνο καλύτερα μπορούμε να παίξουμε, τα κεφάλια ψηλά, δεν θα μιζεριάσουμε, θετικοί πρέπει να είμαστε».

Χθες ήταν κακός, περιμένω να δείξει την ποιότητά του...

Απ: 33. Vlado Jankovic
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 03, 2021, 04:52:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Να ρεφαρεις την Τριτη με μια καλη εμφανιση.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!