Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47929 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #490 στις: Ιουλίου 22, 2020, 10:06:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μεγαλο @ρχιδακι ο Κοκκινακης παντως. >:( >:( >:( >:( >:(
Ελπιζω να μην ηρθε για τουρισμο .
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #491 στις: Ιουλίου 23, 2020, 04:15:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Ραφαήλ Κουμεντάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 1993, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης έχει ύψος 203cm και αγωνίζεται ως ακραίος.

Τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ τα έκανε το 2002 από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ το 2010 έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2013.

Από το 2013 μέχρι και το 2016 δοκίμασε την τύχη του στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στην ιταλική, CMC Ravenna. Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 μετέβη στην Πολωνία για λογαριασμό της Cuprum Lubin, ενώ η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην Γαλλία, αγωνιζόμενος στη Ναντ.

Η πρώτη του θητεία στα ασπρόμαυρα ήρθε την αγωνιστική περίοδο 2018-19, στην οποία μάλιστα αναδείχθηκε και κυπελλούχος, όταν ο ΠΑΟΚ νίκησε στον τελικό, τον Ηρακλή στην Ρόδο.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, μετρώντας μάλιστα πολλές συμμετοχές.

Μετά την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που μου έδειξαν. Μετά από ένα γρήγορο πέρασμα που είχα από τον ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια, όταν και καταφέραμε να κατακτήσουμε το κύπελλο στην Ρόδο, επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη με αξιώσεις και ίδιες φιλοδοξίες, να δώσω το 110% μου ώστε η ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους που έχει θέσει. Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια κάνει πρωταθλητισμό, είναι οργανωμένος και πρωταγωνιστεί με συμμετοχές τόσο στους τελικούς του πρωταθλήματος, όσο και στους τελικούς των κυπέλλων. Έχει αποκτήσει μία αθλητική ταυτότητα τον τελευταίο καιρό, την οποία την έχει δώσει ο τωρινός προπονητής, και είναι ελκυστική. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά και τον σχεδιασμό που κάνει ο ΠΑΟΚ. Εύχομαι σε όλους υγεία, να είμαστε όλοι καλά και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα».

Καλώς ήρθες Ραφαήλ!

ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #492 στις: Ιουλίου 23, 2020, 07:22:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Πηγε στον γαυρο, πηρε τα @@ μου και επεστρεψε.
Τεσπα, ειναι καλος παικτης, παλι σε εμας θα παιξει καλα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #493 στις: Ιουλίου 24, 2020, 05:06:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Henrique Batagim, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 1993 στο Anapolis της Βραζιλίας, ο Henrique Batagim έχει ύψος 196cm και αγωνίζεται ως ακραίος.

Η επαφή του με το βόλεϊ ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο 2009-10, όταν και αγωνίστηκε με την φανέλα της EC Pineiros.

Το 2011 μετέβη στην βραζιλιάνικη, Sesi São Paulo, στην οποία παρέμεινε για δύο αγωνιστικές σεζόν. Συνεχίζοντας στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας μέχρι και το 2016, ο Henrique Batagim πέρασε από τις Sao Bernado τη σεζόν 2012-13, την Sesi Sao Paulo τη σεζόν 2013-14, την Juiz de fora τη σεζόν 2014-15 και την Canoas τη σεζόν 2015-16.

Τα πρώτα του βήματα όσον αφορά το ευρωπαϊκό βόλεϊ θα τα κάνει στην χώρα μας, καθώς η αγωνιστική σεζόν 2016-17 τον βρίσκει με την φανέλα του Παμβοχαϊκού, έχοντας ως προπονητή τον Κώστα Δεληκώστα, νυν προπονητή του ΠΑΟΚ.

Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ η σεζόν 2018-19 τον βρήκε στο ρουμανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της CSM București.

Την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε στην Κηφισιά πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες τον έκαναν να ξεχωρίσει.

Όσον αφορά τις διεθνείς συμμετοχές του, ο Henrique Batagim είναι μέλος της «Σελεσάο» από το 2010 πραγματοποιώντας πολλές συμμετοχές, με ορόσημο την πρώτη θέση στους Παναμερικανικούς το 2015.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Henrique Batagim δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ κάθε φορά που βρισκόμασταν αντιμέτωποι τα τελευταία χρόνια, είχε πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις και τους αγώνες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας και κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους! Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Ένιωθα πως χρειαζόμουν ένα μεγάλο στόχο και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα όπου μπορώ να θέσω στόχους τόσο προσωπικούς, όσο και ομαδικούς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας!».

Bem-vindo Henrique!

ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ! paokara

« Απάντηση #494 στις: Ιουλίου 24, 2020, 07:18:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μαλλον παει να γινει κατι καλο.
Αρκει να μην διωξουν τον προπονητης ξανα κτλ κτλ
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #495 στις: Ιουλίου 25, 2020, 01:37:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αυτό σκέφτηκα και εγώ...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #496 στις: Ιουλίου 26, 2020, 05:21:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Pedro Teles, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος στην Βραζιλία το 1990, ο Pedro Teles έχει ύψος 196cm και αγωνίζεται ως πασαδόρος.

Η καριέρα του ξεκίνησε το 2009 από την EC Pineiros. Έκτοτε, τα επόμενα έντεκα χρόνια αγωνιζόταν αποκλειστικά στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Από το 2010 μέχρι το 2013 στην São Bernardo Vôlei, από το 2013 μέχρι το 2016 στην Vôlei Taubaté με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, την σεζόν 2016-17 στην Maringá Vôlei, την σεζόν 2017-18 στην APAV Vôlei και την επόμενη στην Vôlei Itapetininga.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε με την φανέλα της Ribeirão Preto Vôlei.

Ο Pedro Teles είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Βραζιλίας.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Pedro Teles δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ. Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα για τον Σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Ελπίζω να τα δώσουμε όλα τη νέα σεζόν και να αναδειχθούμε πρωταθλητές».

Bem vindo Pedro!

Αντε με το καλο! smilepaok

« Απάντηση #497 στις: Ιουλίου 26, 2020, 06:02:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Οι παικτες δειχνουν καλοι, το θεμα ειναι να δεσουν σαν ομαδα.
Θετικο το οτι ο προπονητης ειναι ο ιδιος.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #498 στις: Ιουλίου 30, 2020, 06:26:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Andri Aganits, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο 27χρονος κεντρικός, γεννημένος το 1993 στην Εσθονία, έχει ύψος 207cm και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού.

Ο Andri Aganits ξεκίνησε την καριέρα του στη Valio Voru VK από την οποία και μεταπήδησε στην Selver Talinn για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Η επόμενη σεζόν, βρήκε τον Εσθονό στην Ιταλία, όπου και αγωνίστηκε για λογαριασμό της Città di Castello από το 2013 έως το 2015.

Το 2015, ο Andri Aganits μετακόμισε στην Γαλλία, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2017 με τα χρώματα της Stade Poitevin Poitiers, ενώ για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους 2017-18 και 2018-19, παρέμεινε στη Γαλλία, αγωνιζόμενος με τη Montpellier UC.

Την περίοδο, που μόλις ολοκληρώθηκε, ο Εσθονός αθλητής αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τα χρώματα της Greenyard Maaseik.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Εσθονίας μετρώντας πολλές συμμετοχές.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Andri Aganits δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ. Η απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ γρήγορη, αφού πρόκειται για έναν μεγάλο Σύλλογο, γνωστό στον κόσμο του αθλητισμού και είμαι περήφανος που θα είμαι κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Το γεγονός πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητισμός με κάνει να δίνω τα πάντα σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση με σκοπό να πετύχουμε τις φιλοδοξίες μας. Έχω παίξει στο παρελθόν κόντρα στον ΠΑΟΚ στο CEV Cup, και μου έκανε εντύπωση ότι ενώ η δική μου ομάδα έπαιζε εντός έδρας, οι φίλοι του ΠΑΟΚ κατάφεραν να αντιστρέψουν τα δεδομένα, ήταν σαν να παίζουν εκείνοι στην έδρα τους. Ζητώ την στήριξη τους, και ελπίζω όλοι μαζί να πετύχουμε κάτι μοναδικό. Η νέα χρονιά μοιάζει άκρως ενδιαφέρουσα με παιχνίδια υψηλού επιπέδου!».

Tere tulemast Andri!

Ψηλό κορμί, έχει παίξει αντίπαλος μας....

« Απάντηση #499 στις: Ιουλίου 31, 2020, 09:43:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Σωτήρη Σωτηρίου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο 34χρονος ακραίος, ύψους 198cm, θα πραγματοποιήσει την τέταρτη χρονιά του με την φανέλα του ΠΑΟΚ και δεύτερη συνεχή.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ, ο Σωτήρης Σωτηρίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για άλλη μια χρονιά. Εύχομαι, φέτος, να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας, που είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και σε όλους τους ανθρώπους, γιατί το έχουμε ανάγκη σε μία τέτοια δύσκολη εποχή που διανύουμε. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον προπονητή μου Κώστα Δεληκώστα για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Είμαι χαρούμενος που θα δουλέψουμε ακόμη μία χρονιά μαζί!».

Καλός παίκτης που βοήθησε στο F4...