Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47963 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #350 στις: Ιουνίου 12, 2018, 06:48:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Του Χιμενεθ δηλαδή κρίνεται από τον Στάνκου! ::)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #351 στις: Ιουνίου 12, 2018, 11:03:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ο Τζουριτς ειχε 1 χρονο να παιξει αλλα σαν ειναι κορυφη.
Δεν ξερω σε κατασταση ειναι, λογικα θα ειναι οκ.
Απο κει και περα, αν ερθει και ο Φιλιπποφ που ειναι πολυ δυνατος και σε αυτους προστεθει και ο Χιμενεζ, παμε για πολυ δυνατο συνολο.
Πασαδορο δεν ξερω αν θα ειναι ο ιδιος( δεν τρελαθηκα)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #352 στις: Ιουνίου 14, 2018, 08:05:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυσή του ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ. Μετά τους Μίταρ Τζούριτς, Ντίμα Φιλίπποφ έρχεται να προστεθεί και ο Ζένια Γκόρτσιανιουκ.

Ο 31χρονος διεθνής αγωνίστηκε πέρσι στην Πολωνία και τη Λούζνικα Μπίντγκοσζ. Την καριέρα του όμως την ξεκίνησε στον Ηρακλή, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Άρη.

Ο Γκόρτσιανιουκ είναι ακραίος στο παρελθόν όμως έχει αγωνιστεί και ως διαγώνιος και ως κεντρικός. Σημειωτέον ότι ο παίκτης θα κάνει πολυ καλό παρεάκι με τους δύο άλλους νεοαποκτηθέντες, αφού διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Έτσι ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί μία ακόμα δυνατή προσθήκη για να χτυπήσει του χρόνου το πρωτάθλημα.

Δυνατός παίκτης....

« Απάντηση #353 στις: Ιουνίου 14, 2018, 09:13:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο Θάνος Τερζής παραμένει στον Δικέφαλο

Ο Θάνος Τερζής θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για ακόμα μια σεζόν, καθώς συμφώνησε την ανανέωση της συνεργασίας του με την διοίκηση των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Ο διεθνής πασαδόρος εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις, σε μια χρονιά που έκλεισε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Δικέφαλο.

Ο Θάνος Τερζής ξεκίνησε  από τις ακαδημίες του Ηρακλή το 1990, όπου παρέμεινε μέχρι το 1998, Αγωνίστηκε σε Χαρνς, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Εσπίνιο, Ρέθυμνο, Γκραν Κανάρια, Πανελλήνιο, Ρεμάτ Ζαλάου,  Παμβοχαϊκό, Φοίνικα Σύρου. Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από δεκαπέντε χρόνια, κατακτώντας το πρωτάθλημα (2015-16, 2016-17) και το κύπελλο του 2018.

« Απάντηση #354 στις: Ιουνίου 14, 2018, 10:50:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Σας ειπα η ομαδα θα ειναι δυνατη.
Πιο δυνατη απο φετος.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #355 στις: Ιουνίου 16, 2018, 10:50:22 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον αθλητή, Κώστα Καπετανίδη.

Ο νεαρός παίκτης, ο οποίος είναι γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1999, έχει ύψος 1.95 μ., αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ίδιος, δήλωσε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ…
“Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι σε μια τόσο σπουδαία ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να σταθώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούργια σεζόν και να αγωνιστώ για την ομάδα. Περιμένω να νιώσω το θερμό κλίμα  στο Παλατάκι και να ζήσω σαν παίκτης, αυτό το θέαμα που δημιουργεί ο κόσμος στην κερκίδα, σε κάθε παιχνίδι της ομάδας”.

Έχει αγωνιστεί στον Α.Σ.Θ. Ηρακλή (2011-13), στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2013-15) και στον Πήγασο Πολίχνης (2015-18). Έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Σχολείων (2016), ενώ ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων του 2016 (αναδείχθηκε MVP) και Εφήβων (2016 και 2017). Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Μεγάλο ταλέντο με τεράστιες προοπτικές....

« Απάντηση #356 στις: Ιουνίου 16, 2018, 09:53:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αθλητή Τάσο Γάτση.

Ο έμπειρος κεντρικός (ύψος 1,98 μ., γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1991) έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων των Κυπελλούχων Ελλάδος και την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος».

«Ανυπομονώ να παίξω στο Παλατάκι»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Δικεφάλου, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την πρόταση συνεργασίας που μου έκανε. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος δημιουργεί μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα μέσα και έξω από το παλατάκι και δίνει ώθηση στην ομάδα . Εύχομαι στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου καλή αρχή και Υγεία, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».

Η πορεία του…

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Έδεσσα (2007-08) και ακολούθησε η ομάδα του Ηρακλή (2008-2010), η Νίκη Αιγινίου (2010-13), και ο Άρης (2013-14). Επιστρέφει τον Ηρακλή για μια τριετία (2014-17), ενώ στην αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Φοίνικα Σύρου.

Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων.

« Απάντηση #357 στις: Ιουνίου 16, 2018, 11:55:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αυτος ειναι ο αντι-Πελεκουδας?
Δεν νομιζω.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #358 στις: Ιουνίου 18, 2018, 06:10:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Γιατί τον ΠΑΟΚ: «Ήθελα να γυρίσω, το ήξεραν όλοι, ήταν γνωστό. Ο ΠΑΟΚ ήταν η μόνη ομάδα που ήρθε με επίσημη πρόταση και νομίζω πως είναι ένα καλό βήμα για μένα. Είχα δύσκολη χρονιά πέρυσι. Θέλω να ξεκινήσω πάλι, όχι από το μηδέν αλλά να ξαναβρώ ον εαυτό μου. Ήθελα εδώ και δύο χρόνια να γυρίσω στην Ελλάδα αλλά δεν μπορούσα λόγω των οικονομικών. Φέτος δεν είχα και μεγάλες επιλογές από πρωταθλήτριες ομάδες Ρωσίας, Ιταλίας. Παντρεύτηκα και ήθελα να είμαι με την γυναίκα μου σε ένα όμορφο μέρος. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία κι εγώ το δέχτηκα.

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: Έχω παίξει σαν αντίπαλος και δεν πέρασα καλά. Ελπίζω τώρα να περάσω καλύτερα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα και θέλω να τους ευχαριστήσω. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το κάτι παραπάνω. Σημασία έχει να είμαστε σωστοί όμως και καλοί επαγγελματίες. Ανυπομονώ να παίξω στο Παλατάκι.

Κυριότερος αντίπαλος μας θα είναι ο Ολυμπιακός. Κάθε χρόνο έχει δυνατή ομάδα. Ανεβαίνει κι ο Παναθηναϊκός και χαίρομαι για να υπάρχει καλό πρωτάθλημα. Δυνατότερος ο Παναθηναϊκός και γίνεται δυνατότερος κι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Για τον Ολυμπιακό: Δεν θύμωσα ούτε παρεξηγήθηκα που δεν μου έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός. Επαγγελματίες είμαστε. Πέρυσι δεν έπαιξα πολύ, ίσως φοβήθηκαν, αλλά ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ κι εγώ απλά ήθελα να πάω. Σίγουρα αδικούμαι με κάποια που γράφουν αλλά μ’ αρέσει, πεισμώνω, μου δίνει πιο πολύ ενέργεια, θέληση, κίνητρο. Κίνητρο έχω μεγάλο σίγουρα γιατί θέλω να κάνουμε ένα μεγάλο μπαμ με τον ΠΑΟΚ. Να κάνουμε μια φοβερή χρονιά. Πέρα από Κύπελλο και πρωτάθλημα να κάνουμε μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι πιστεύω μια πολύ όμορφη χρονιά.

Γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα: Ήθελα να επιστρέψω εδώ και δύο χρόνια. Απλά όταν έλεγα στους μάνατζερ μου ότι θέλω Ελλάδα, με κορόιδευαν. Μου έλεγαν είσαι τρελός. Αλλά τα έφερε έτσι η ζωή που γύρισα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πέρασαν 8 χρόνια, κουράστηκα πολύ, άλλαξα χώρες, ομάδες, γλώσσες ανθρώπους. Θα μου κάνει κι εμένα καλό που γύρισα στον τόπο μου.

Για την περσινή χρονιά: Χειρουργείο δεν έχω κάνει, δεν είχα κάτι σοβαρό. Είχα μια πτώση στην προπόνηση, έπαθα μια μόλυνση στο γόνατο κι έκατσα 1,5 μήνα εκτός. Ήταν μια στο εκατομμύριο να το πάθω, αλλά το έπαθα. Έκατσα για να γλυτώσω. Πήρα δυνατές αντιβιώσεις. Μ’ ανάγκασε αυτό να χάσω την προετοιμασία. Το πρωτάθλημα είχε αρχίσει όταν μπήκα. Σιγά, σιγά μπήκα, αλλά είχα χάσει πολύ έδαφος. Ζορίστηκε το σώμα μου. Η Βερόνα χτίστηκε πάνω μου, είχα πίεση, με πίεσαν να μπω πιο γρήγορα και μετά έπαθα ένα τράβηγμα. Τα έπαθα όλα. Ο γιατρός έλεγε είσαι καλά, εγώ του έλεγα, γιατρέ δεν είμαι. Είχα πίεση και μπήκα νωρίς, έπαθα υποτροπή κι όλο αυτό με πήγαινε πίσω και δεν βρήκα ποτέ φόρμα.

Αν έχει ν’ αποδείξει κάτι: Στο εαυτό μου μόνο έχω ν’ αποδείξω. Πέρσι πέρασα δύσκολα σαν να πνιγόμουν, θέλω να βγω  στην επιφάνεια. Είμαι 29 χρονών και δεν είχα ποτέ τέτοιους τραυματισμούς. Δεν βλέπω την ώρα ν’ αρχίσω. Μου λείπει αυτό.

Για την σύγκριση με Ντάντε: Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Τσαλόπουλο για την σύγκριση με τον Ντάντε και πραγματικά χαίρομαι που πάω στον ΠΑΟΚ. Και λόγω ομάδας και λόγω ανθρώπων. Δεν περίμεναν λεπτό όταν άκουσαν ότι θέλω να γυρίσω. Έχω φίλους πολλούς στην Θεσσαλονίκη. Χαίρομαι που το επίπεδο του βόλεϊ ανεβαίνει.

Για τον Φιλίποφ: Ήταν τα ματς με τον Παναθηναϊκό που τελείωσαν 3-2 όταν ξεκινήσαμε μαζί το 2010. Ξαναβρισκόμαστε, έχουμε παίξει και Εθνική Ομάδα, έχουμε ωριμάσει, αυτό θέλω να πιστεύω. Εγώ με τον Ντίμα πάντα έπαιζα καλά. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ντίμα δεν μπορούσε να έρθει Εθνική κι αυτό μας κόστισε. Του γκρίνιαζα πολύ θυμάμαι. Ούτε καν έχουμε παρεξηγηθεί. Δεν είχαμε ποτέ άσχημες σχέσεις. Μόνο για την Εθνική όταν είχε το πρόβλημα στην μέση και δεν έρχονταν του τα …έλεγα. Είμαστε καλά τώρα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν γίνεται να πιστεύουμε σε ότι γράφεται.

Για την Εθνική Ομάδα: Ποτέ δεν έκανα κάτι για ν’ αποδείξω κάτι. Πάντα έπαιζα γιατί ήθελα να πάω σαν αθλητής σ’ ένα παγκόσμιο ή σε ένα ευρωπαϊκό. Είχα πολλές δικαιολογίες να μην είμαι, αλλά πάντα ήμουν εκεί. Ήθελα και σαν αθλητές και σαν Εθνική να πετύχουμε. Δεν θέλω να πω ότι σαν γενιά δεν μας εκμεταλλεύτηκαν. Δεν είχαμε υποστήριξη. Τώρα δεν πάω λόγω της περσινής χρονιάς. Θέλω να ξεκουραστώ και να είμαι έτοιμος για την επόμενη χρονιά, Θα είμαι έτοιμος τον ερχόμενο Ιανουάριο. Πολλές φορές μπορούσα να βγω και να πω διάφορα. Έβλεπα κάποιους συμπαίκτες μου να βγαίνουν στην τηλεόραση και να λένε δικαιολογίες. Πρώτα φταίμε εμείς οι παίκτες. Ίσως δεν κάναμε το κάτι παραπάνω για ν’ αλλάξουν πολλά. Προπονήσεις, οργάνωση, όλοι πονάμε την Εθνική Ομάδα. Όταν χάσαμε από την Ισπανία από τους 12 οι 10 κλαίγαμε. Πάντα έβγαζαν άχρηστους εμάς αλλά δεν είναι έτσι. Κάποιες στιγμές δεν είχαμε μπλούζες, ασπιρίνες, tapes. Τώρα τα πράγματα έχουν βελτιωθεί. Πάνε πολύ καλύτερα. Απλά αγχώνομαι γιατί δεν βλέπω να βγαίνουν νέα παιδιά. Πόσα ταλέντα έχουμε; 2-3; Μπορούσαμε παλιότερα νομίζω να είχαμε πάρει έναν καλό ξένο προπονητή. Να κάθονταν εδώ πολλά χρόνια και να ελέγχει τα πάντα. Ο Καλμαζίδης πιστεύω ότι ήταν καλός και μπορούσε να δώσει. Η Ομοσπονδία πιστεύω ότι τώρα προσπαθεί και θέλει να φτιάξει τα πράγματα. Υπάρχουν χρέη.

Για Κουμεντάκη και Κοκκινάκη: Με τον Μένιο λέμε να παίξουμε μπιτς βόλει. Αυτός κοντός κι εγώ ψηλός. Ταιριάζουμε. Όταν ακούω κοντός μου την δίνει άσχημα. Είναι παιδιά που έχουν τρομερή αίσθηση και είναι καλοί παίκτες. Αν ήταν ψηλοί μπορεί να μην ήταν έτσι. Προσπαθούν και είναι σκυλιά κι ο Μένιος κι ο Πρωτοψάλτης. Ο Μένιος δεν λυγίζει ποτέ. Ο Τζίμπα δεν ήταν κοντός; Ήταν από τους καλύτερους στον κόσμο. Ο Κουμεντάκης έχει μεγαλύτερη κεφάλι από μένα (γέλια). Αυτό μπορώ να πω.

Για γάμο: Μια χαρά είμαστε. Ένα μήνα και δεν χωρίσαμε ακόμη (γέλια). Βρήκα το λιμάνι μου, έξι χρόνια μαζί, σχεδόν εφτά. Με την Μαρτίνα μείναμε καιρό μακριά. Εκείνη Ιταλία εγώ Κορέα. Ήταν δύσκολα, η σχέση δεν λειτουργούσε λόγω απόστασης αλλά λόγω αγάπης το παλέψαμε και καταφέραμε να φτάσουμε εδώ τώρα. Φέτος επιτέλους θα είμαστε μαζί. Ηρέμησα κι εγώ. Κι εκείνη. Είμαι ευτυχισμένος.

Αν ήταν ποτέ κωλόπαιδο: Με την καλή έννοια πρέπει να είσαι λίγο κωλόπαιδο. Βασικά να είσαι ο εαυτός σου, να μην φοβάσαι. Γενικά χρειάζεται στην ζωή ο τσαμπουκάς. Να είσαι ευγενής, να σέβεσαι αλλά να μην φοβάσαι κανέναν. Στο γήπεδο εγώ θα είμαι ο εαυτός μου. Θα δώσω τα πάντα να κερδίσω κι έχω πολλά κίνητρα.

Για Κουρνέτα: Αυτός με τα στραβά τα πόδια; Για τον Βασίλη δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Εκείνος, ο Χριστοφιδέλης είναι μεγάλοι παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό Τότε βέβαια στο ελληνικό πρωτάθλημα υπήρχαν χρήματα. Εγώ τους σέβομαι αυτούς τους παίκτες, έτσι έχω μάθει από τον πατέρα μου. Δεν μου φάνηκε περίεργο που κέρδισε πράγματα με τον ΠΑΟΚ. Γεννημένος νικητής ήταν.

Συγκυριακά ήρθε αλλά δεν μας χαλάει...

« Απάντηση #359 στις: Ιουνίου 18, 2018, 07:18:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
MVP σε ολα τα παιχνιδια!
Τεραστια ποιοτητα εχει το παλικαρι. 8)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!