Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47975 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #240 στις: Μαΐου 30, 2017, 09:24:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εθνικη Βελγιου, δεν μπορει να ειναι τυχαιος!
Αλλα σχεδον 2μετρος ο π@στης! smoking
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #241 στις: Ιουνίου 01, 2017, 07:32:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον έμπειρο κεντρικό, Γιάννη Παντακίδη.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, που θα συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα για 11η σεζόν, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. (paokvolley.gr):

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Ευχαριστώ τον Α.Σ, την διοίκηση του Τ.ΑΠ. και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει περισσότερες επιτυχίες και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη”.

Ο Γιάννης Παντακίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αριστοτέλη Σκύδρας το 1999, την περίοδο 2006-07 ήρθε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ όπου ανήκει μέχρι και σήμερα (με ένα διάλειμμα την περίοδο 2011-12 στη Λαμία), κατακτώντας το νταμπλ το 2015 και το πρωτάθλημα το 2016 και το 2017.»

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ  smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #242 στις: Ιουνίου 05, 2017, 12:26:27 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Βάλκιερς ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Ματίας Βάλκιερς που πέρσι  αγωνίστηκε στην Ρουμανική Ζαλάου με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Ο εν λόγω αθλητής είναι πλέον βασικός στην εθνική Βελγίου, όπου αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόσφατο παιχνίδι με την Σλοβενία, άφησε στον πάγκο τον επί δυο χρόνια βασικό, Στιν Ντ’ Ουλστ.

Πιστευω πως προκειται για καλη επιλογη.
Παμε ρε   smilepaok

« Απάντηση #243 στις: Ιουνίου 05, 2017, 10:50:06 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΙΣΟΥΜΕ smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #244 στις: Ιουνίου 06, 2017, 06:36:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ο Αγκαμεζ εμεινε ελευθερος.
Οριμσιτε παρτε τον και μαζι με τον πασαδορο θα παμε για τον ΝΤΑΜΠΛ  smilepaok
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #245 στις: Ιουνίου 06, 2017, 07:19:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Αχτίδα φωτός» αρχίζει να ξεπροβάλλει για τους πέντε διεθνείς κουβανούς βολεϊμπολίστες, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση το περασμένο καλοκαίρι, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για σεξουαλική κακοποίηση και πρόκληση σωματικής βλάβης σε νεαρή κοπέλα από τη Φινλανδία.

Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες διεξάγεται η έφεση που έχουν καταθέσει οι Κουβανοί αθλητές (ανάμεσά τους και ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, Ρολάντο Σεπέδα) και σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από φινλανδικά ΜΜΕ, το θύμα άλλαξε την αρχική του κατάθεση.

Για την ακρίβεια, η κοπέλα που είχε ακολουθήσει τους αθλητές στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους πλέον αναγνωρίζει ελαφρυντικά στους κατηγορούμενους, οι οποίοι επίσης έχουν απαντήσει με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση (χάνοντας την ελευθερία τους, αλλά και καταστρέφοντας τις καριέρες τους), καθώς υποστηρίζουν πως η ίδια συμμετείχε με τη θέλησή της σεξουαλικές περιπτύξεις μαζί τους.

Οι Κουβανοί που κρίθηκαν ένοχοι και τους επιβλήθηκε 5ετής φυλάκιση, ελπίζουν πλέον αν δεν αθωωθούν, τουλάχιστον να μειωθεί η ποινή τους.

Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν μπορεί να προεξοφληθεί από την ακροαματική διαδικασία, αλλά περίπου στα τέλη Ιουνίου, όταν και θα εκδικαστεί η έφεση στις δικαστικές αίθουσες του Τάμπερε.

Θυμίζουμε πως το περιστατικό είχε συμβεί στη διάρκεια αγώνων βόλεϊ μεταξύ Φινλανδίας και Κούβας για το World League, στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή της εθνικής Κούβας.

Σεπεδα ρε, Σεπεδα! paokara

« Απάντηση #246 στις: Ιουνίου 07, 2017, 05:20:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 12/06/2017,  ξεκινούν οι προεγγραφές για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Μπες στην ομάδα του Πρωταθλητή!

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Πιο αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την φετινή αγωνιστική περίοδο έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Θύρες 3, 8, 13, 18: 50€
Θύρα 13 (Διαζώματα 108-109-110-111): 100€
VIP1 και  VIP5: 200€
VIP2, VIP3 και VIP4: 300€
VIP LOUNGE: 600€
Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και play off), Κύπελλο Ελλάδος, League Cup και Champions League, της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Για τους περσινούς κατόχους καρτών διαρκείας δίνεται η δυνατότητα ανανέωσης της θέσης τους από 12/06/2017 μέχρι και 31/08/2017,  με την παρουσίαση της περσινής κάρτας. Παράλληλα το ίδιο χρονικό διάστημα θα είναι δυνατή η διάθεση των ελεύθερων θέσεων σε όλα τα διαζώματα του PAOK SPORTS ARENA.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
Η διάθεση των εισιτηρίων μπορεί να γίνει από:

Τα γραφεία του Τ.Α.Π. στο PAOK SPORTS ARENA (Δευτέρα- Παρασκευή 10.00-14.00)
Μέσω internet στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Tickethour (You are not allowed to view links. Register or Login)
Τηλεφωνικά, από το τηλεφωνικό κέντρο της Tickethour καλώντας στο 2108938111 (Καθημερινά 09.00-21.00 εκτός των αργιών)

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2313036354 ή στο You are not allowed to view links. Register or Login

smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok

« Απάντηση #247 στις: Ιουνίου 07, 2017, 09:34:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για τίτλους»

Ανυπόμονος να πατήσει το Παλατάκι δηλώνει από το μακρινό Ιράν ο Ματίας Βάλκιερς. Εντοπίσαμε τον νέο Βέλγο πασέρ του «δικεφάλου» στο Ιράν όπου τις επόμενες μέρες ρίχνεται στη μάχη με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο δεύτερο όμιλο του World League.

Ευγενέστατος αν και κουρασμένος από το ταξίδι ο 28χρονος πασέρ δεν δίστασε να μας μιλήσει γιατί επέλεξε τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά και για τους φιλάθλους του «δικεφάλου». «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ» ήταν το αρχικό σχόλιο του μαέστρου της Εθνικής Βελγίου που ξέρει τα πάντα γύρω από τη νέα του ομάδα.

«Έχω ακούσει τόσο πολλά καλά λόγια για την ομάδα, τον κόσμο και την Ελλάδα που ανυπομονώ να ζήσω την εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι λόγω της παρουσίας του Βελγίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον προσεχή Σεπτέμβριο, δεν θα είμαι από την αρχή στην προετοιμασία αλλά αυτό δεν νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα» 

Στην ερώτηση «γιατί ΠΑΟΚ;» η απάντηση για τον Βέλγο ήταν εύκολη και αυθόρμητη.

«Γιατί ήρθα στον ΠΑΟΚ; Μα είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, είναι μια ομάδα που βρίσκεται διαρκώς σε ανοδική τροχιά. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε μια τέτοια ομάδα. Επίσης μεγάλο κίνητρο για μένα αποτελεί η συμμετοχή στο Champions League. Τέλος η ιδέα και μόνο ότι θα παίξω σε γήπεδο με τρελαμένους φιλάθλους με εξιτάρει. Για όλα αυτά επέλεξα τον ΠΑΟΚ λοιπόν».

Ο Βάλκιερς από την μέρα που ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, ενημερώνεται διαρκώς μέσω youtube για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Πυλαία.

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Έχω δει πολλά παιχνίδια στο youtube και ζω για την στιγμή που θα παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό. Για κάθε παίκτη είναι πρόκληση να παίζει σε γεμάτο γήπεδο» τονίζει χαρακτηριστικά. Όταν η κουβέντα περιστρέφεται σε υποσχέσεις και τίτλους ο Βέλγος μαέστρος δεν βιάζεται να τάξει λαγούς και πετραχήλια. «Το να υπόσχεσαι στον αθλητισμό δεν είναι εύκολο. Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί». 

Ο Ολυμπιακός θα είναι και την επόμενη σεζόν ο βασικός αντίπαλος του «δικεφάλου» στο δρόμο για το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Ο Βάλκιερς ξέρει για την κόντρα των δύο ομάδων αλλά αν περιμένετε πρόβλεψη λαθέψατε οικτρά. «Δεν είναι εύκολο να προβλέψεις για τέτοια ματς. Πιστεύω ότι θα πρέπει να μου ξαναγίνει η ερώτηση όταν πλέον θα έχουν στηθεί και οι δύο ομάδες αλλά κυρίως μετά τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα. Τότε θα έχω ξεκάθαρη άποψη» μας λέει και ανανεώνει το ραντεβού για τον προσεχή Σεπτέμβριο όταν θα «προσγειωθεί» στην Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση.   
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #248 στις: Ιουνίου 08, 2017, 12:37:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Matthias Valkiers

Το Τ.ΑΠ. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον Matthias Valkiers για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Matthias Valkiers (ύψος 1,94 μ.) είναι γεννημένος στις 08 Απριλίου 1990 στη πόλη Aalst του Βελγίου και αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ανέφερε τα εξής:
“Ανυπομονώ  να έρθω στον ΠΑΟΚ. Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για την ομάδα και την Ελλάδα γενικότερα. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους, σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Δεδομένου της συμμετοχής μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αυτή την περίοδο, δεν μπορώ να βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη. Θέλω να έρθω στην Ελλάδα το συντομότερο”.

Η καριέρα του…
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Βελγική Lindemans Aalst (2009-10) και μετέπειτα ακολούθησε η Noliko Maaseik (2011-14). Επόμενος σταθμός η Palandöken Belediyesi Voleybol (2014-15) από την Τουρκία. Επιστρέφει ξανά στη χώρα του για λογαριασμό της Volley Menen (2015-16) ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρουμανίας με τα χρώματα της CS Volei Municipal Zalau (2016-17).

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του και έχει αναδειχθεί καλύτερος πασαδόρος στο European League (2013).

paokflag paokflag

« Απάντηση #249 στις: Ιουνίου 08, 2017, 02:50:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον διεθνή κεντρικό, Παναγιώτη Πελεκούδα, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος αθλητής, συμφώνησε με την διοίκηση του τμήματος και θα βρίσκεται στην  ομάδα των πρωταθλητών, υπό τις οδηγίες του Χόρχε Ελγκέτα, στην προσπάθεια για μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

Για τη μεταγραφή του, στους Πρωταθλητές Ελλάδος, ο Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στους πρωταθλητές Ελλάδας. Είναι τεράστια πρόκληση για μένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, έτσι ώστε να καταφέρουμε την κατάκτηση των στόχων που πρόκειται να θέσει η ομάδα για την επόμενη χρονιά!

Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, την οικογένειά μου, και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο”.

Η καριέρα του…
Ο διεθνής με την Εθνική Ομάδα κεντρικός, ύψους 2,04 μ., είναι γεννημένος στις 08 Νοεμβρίου 1989 στην Πάτρα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ε.Α. Πατρών (2000-05) και στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Παναχαϊκής (2005-09). Ακολούθησε η ομάδα της Λαμίας (2009-11) για να έρθει η μεταγραφή του στον Ηρακλή (2011-12), ομάδα με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο μετακομίζει στην Ιταλία για λογαριασμό της Ραβέννα (2012-13), για να επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Φοίνικα Σύρου (2013-14) και τον Ολυμπιακό (2014). Από το 2015 αγωνιζόταν στην ομάδα (υπήρξε αρχηγός) του Παμβοχαϊκού.

Πάμε για δυνατή ομάδα..... smilepaok
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"