Λοιπόν Π.Α.Ο.Κ.τσάκια μου σας έχω πολύ ενθαρρυντικά νέα απ τον αγώνα, εκτός απ το χαλαρό 3-0, μάλιστα με τον Σακόγλου, τον δεύτερο μας λίμπερο Κωνσταντινίδη (αν δεν κάνω λάθος) και τον Παπαδόπουλο μέσα στο 3ο σετ του παιχνιδιού και τον Σωτηρίου βασικό ακραίο μας απ την αρχή του αγώνα και πρώτο σκόρερ μας!!!!
Πάμε να τους δούμε έναν έναν...
Σωτηρίου, για μένα M.V.P.!!!! Μόλις ξεπέρασε το, για 3-4 λεπτά, αρχικό του τρακ πήρε πολλές προσπάθειες και έδειξε πολύ καλά στοιχεία...Πηδάει στον Θεό και σκοτώνει το παλικάρι, γερό να είναι και είναι πολύ δυνατός και στο μπλόκο, αλλά και έχει μεγάλη ελαστικότητα σώματος!!!! Θα βοηθήσει πολύ στην φετινή προσπάθεια, ειδικά δε αν κρατήσει ψηλά την ψυχολογία του θαρρώ...
Πέτκοβιτς, με τρεις ενέργειες του, ένα πλασέ με ταχύτητα κόμπρας, μια μαγική μπαλιά για πρώτο χρόνο στον Σμαραγδή, από 4-5 μέτρα μακριά του όμως και ένα αστραπιαίο γύρισμα και μονό μπλοκ του, σε διεκδικίσιμη από λάθος μας μπαλιά πάνω στο όριο του φιλέ μας, έδειξε ότι είναι παίχτης μεγάλης κλάσης!!!! Το ότι είναι δε ψηλότερος του Σάφρα απλά δηλώνει το πόσο βοηθάει/θα βοηθήσει στο μπλοκ, διπλό ή τριπλό, αλλά και ενίοτε μονό στους αντίπαλους πρώτους χρόνους!!!!
Σάφρα, η γνωστή εγγύηση σε δύσκολα σερβίς στην επίθεση αλλά και στην υποδοχή, αλλά πολύ καλός και επιθετικά, με λίγα λάθη!!!! Προσθέτει αξιοπιστία και σιγουριά και στην μπροστά κι ακόμα περισσότερο στην πίσω γραμμή!!!!
Πιο χαλαρό Χάρη (χωρίς φυσικά να δείχνει αδιάφορος ή να τον πεις καν μέτριο) δεν έχω ξαναδεί είναι η αλήθεια, αλλά μάλλον φταίει η έλλειψη κάθε κινδύνου απ τον αντίπαλο μας σήμερα!!!!
Πάρα πολύ καλός ο Σμαραγδής σε μπλόκο και πρώτους χρόνους, με πολύ καλή (ήδη) συνεννόηση με τον Πέτκοβιτς!!!!
Ο Παντακίδης για λίγο που χρησιμοποιήθηκε ήταν σοβαρός και σταθερά καλός μπλοκέρ!!!!
Βελτιωμένος πολύ κι ο Γκαράς, με πολύ καλύτερη συνεννόηση στις υποδοχές του με τον εμπειρότατο Σάφρα, φανερά καλύτερο δίδυμο στην πίσω ζώνη απ ότι ήταν με τον Χιμένεθ...Έδειξε μεγαλύτερη άνεση, ίσως λόγω και της ασφάλειας που παρέχει στο πλάι του ο Σάφρα...
Αν ξεχνάω και κάποιους ας με συμπαθάνε τα παλικάρια...Α, τον Σακόγλου...Λίγη ώρα έπαιξε αλλά με περισσότερες επιτυχημένες προσπάθειες...Κομματάκι τρακαρισμένος όταν πρωτομπήκε, παρ ότι κερδίζαμε ήδη 2-0, αλλά μετά όλα καλά...
Έπαιξε κι ο δεύτερος λίμπερο μας, αλλά σχετικά λίγο για να εντυπωσιάσει, είτε θετικά είτε αρνητικά...
Αξιοσημείωτο ότι ο Ανδρεάδης δεν σηκώθηκε ούτε καν για ζέσταμα στα time out...
Αυτά για σήμερα αγωνιστικά και θέλω να σας αφηγηθώ έναν ακόμα κύριο λόγο που με "κέρδισε" πλέον σήμερα το Π.Α.Ο.Κ.-τμήμα βόλεϊ σαν φανατικό οπαδό του...
Πηγαίνοντας λοιπόν σήμερα να παραλάβω το διαρκείας μου κατά τις εξήμισι, βλέπω απ την ανοιχτή πόρτα της κολλητής αίθουσας συνεδριάσεων τον Τσαλόπουλο και μιας και περίμενα μια σειρά 4-5 ατόμων, μπαίνω μέσα και λέω:
"Καλησπέρα Πρόεδρε και θέλω να σε πω μόνο ευχαριστώ για όσα κάνεις για την ομάδα, άρα και για εμάς τους οπαδούς..."!!!!
"Καλησπέρα, περιμένεις να πάρεις το διαρκείας σου...?" με ρωτάει και μόλις του γνέφω καταφατικά συνεχίζει..."...τότε φυσικά εγώ οφείλω να σε πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που εκτιμάς τις προσπάθειες της ομάδας και έρχεσαι/θα έρχεσαι στο γήπεδο για να την στηρίζεις"!!!!
Παγωτό λοιπόν ο γιος του Δράκου..."Να είστε καλά, καλή συνέχεια και καλή αγωνιστική σεζόν" μόλις που κατάφερα και ψέλισα μέσα στα δόντια μου, γυρίζοντας να παραλάβω το διαρκείας μου κι αφήνοντας τον να χαμογελάει με ευχαρίστηση...!!!!
Μετά λοιπόν το handball, τώρα πια και φανατικός του volleyball...Όσο τουλάχιστον έχουμε Πρόεδρο Τσαλόπουλο...