Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47948 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #100 στις: Ιουνίου 24, 2015, 10:48:56 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Zελιάσκοφ προ των πυλών του ΠΑΟΚ

Ετοιμος να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα, 11 χρόνια μετά την παρουσία του στον Ηρακλή, είναι ο Νικολάι Ζελιάσκοφ.

Ο 45χρονος Βούλγαρος, που τα τελευταία χρόνια έχει την ευθύνη των εθνικών ομάδων υποδομής της Βουλγαρίας, θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου στη θέση του Γιάννη Καλμαζίδη, ο οποίος ζήτησε αύξηση περίπου 20% από την περσινή σεζόν και η διοίκηση του ΠΑΟΚ αρνήθηκε.

sentragoal.gr

Ο παλιός παίκτης της γριάς σου κάνει Μπίλυ? :))
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #101 στις: Ιουνίου 24, 2015, 12:46:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Γιάννη Καλμαζίδη για τη συνεργασία και τις επιτυχίες που έφερε στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Και επισήμως!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #102 στις: Ιουνίου 24, 2015, 01:07:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Θέλει τους Μπρατόεφ για να γίνει ανίκητος ο ΠΑΟΚ

Η γνωστή παροιμία λέει πως “τρώγοντας έρχεται η όρεξη” και στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως μετά το πρώτο νταμπλ που έφαγαν-πήραν στην ιστορία τους, η όρεξη έχει μεγαλώσει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό. Όρεξη για παραμονή στην κορυφή, αλλά και αξιοπρεπέστατη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις έως τώρα κινήσεις, μιας και ήδη οι πρώτες... βόμβες έχουν πέσει με την απόκτηση του Κουβανού αρχηγού της Εθνικής της σάλσα Ρολάντο Σεπέδα και φυσικά με την παραμονή του Χαβιέ Χιμένες, ενώ έμεινε και ο Γιάννης Παντακίδης.

Οι Θεσσαλονικείς όμως δεν πρόκειται να μείνουν εδώ. Και δεν μένουν κλείνοντας αρχικά την θέση του προπονητή, με τον Νίκι Ζελιάσκοφ να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης από την στιγμή που δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με τον Γιάννη Καλμαζίδη, τον άνθρωπο που συνέβαλε τα μέγιστα στο να βρεθούν οι «ασπρόμαυροι» στην κορυφή.

Ο Βούλγαρος πρώην μεγάλος κεντρικός είναι αυτή την στιγμή προπονητής της Εθνικής που αγωνίζεται στο Μπακού και στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες (υπάρχει και άλλη που παίζει στο Γουόρλντ Λιγκ). Έχει ήδη συμφωνήσει με τους «ασπρόμαυρους», προκειμένου να επιστρέψει ως προπονητής, μιας και για μία χρονιά είχε αγωνιστεί ως παίκτης.

Ωστόσο ο Νίκι δεν θέλει να έρθει μόνος του, αλλά να φέρει μαζί του δύο ακόμα παίκτες σπουδαίας κλάσης που θα κάνουν τον ΠΑΟΚ ανίκητο. Έχοντας φυσικά συμφωνήσει στο να έρθουν οι Σεπέδα και Χιμένες, θέλει και δύο αθλητές που τους γνωρίζει πάρα πολύ.

Οι εκλεκτοί του Ζελιάσκοφ είναι οι αδερφοί Μπρατόεφ, οι Γκιόργκι και Βαλεντίν, δύο βασικά στελέχη της Εθνικής Βουλγαρίας που όχι μόνο είναι σε θέση να κάνουν ανίκητο στην Ελλάδα τον ΠΑΟΚ, αλλά να τον βοηθήσουν σημαντικά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Μπρατόεφ έχουν γεννηθεί στις 21 Οκτωβρίου του 1987 και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν γίνει βασικά γρανάζια της Εθνικής καταφέρνοντας σπουδαία πράγματα.

Ο ακραίος συμπαίκτης του Πετρέα

Όσον αφορά τον καθένα ξεχωριστά, αρχίζουμε την αναφορά μας με τον Βαλεντίν. Ο ακραίος της Εθνικής που τώρα αγωνίζεται στο Μπακού, έχει ύψος 2 μέτρα και 3 εκατοστά και βάρος 92 κιλά. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως συμπαίκτης του Γιώργου Πετρέα στην Αζαξιό και το Γαλλικό πρωτάθλημα. Πριν από την Γαλλία, έχει παίξει σε Σλάβια Σόφιας (ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του), σε Λέφσκι, σε Παλαβόλο Μάσα, Τρεντίνο, Βίμπο Βαλέντια, Άργκος Σόρα, Αλ Ραγιάν και Φριντρισχάφεν. Κάνει επίθεση από τα 3.47 και μπλοκ στα 3.37 και σίγουρα μια πιθανή απόκτησή του θα βοηθήσει σημαντικά τον «δικέφαλο» τόσο αγωνιστικά, όσο και όσον αφορά το προφίλ γιατί θα φέρει έναν ακόμα σπουδαίο παίκτη στην Ελλάδα.

Ο ιθύνων νους που δεν φεύγει από την χώρα του

Ο δεύτερος μεγάλος βολεϊμπολίστας της οικογένειας είναι ο Γκιόργκι Μπρατόεφ, ο ύψους 2 μέτρων και 2 εκατοστών πασαδόρος που επίσης αυτή την εποχή βρίσκεται μαζί με τον αδερφό του και τον Νίκι Ζελιάσκοφ στο Μπακού για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες. Ο Γκιόργκι θεωρείται και είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους πασαδόρους στο κόσμο, έχοντας και λόγω ύψους έφεση στο μπλοκ, ενώ διαθέτει και πολύ καλό σερβίς. Σε αντίθεση με τον αδερφό του δεν αγωνίστηκε στο εξωτερικό για πολλά χρόνια, προτιμώντας την πατρίδα του. Ξεκίνησε και αυτός στην Σλάβια, πήγε μετά στην Λέφκσι και κάπου εκεί χώρισαν οι δρόμοι με τον αδερφό του με τον οποίο ξανά έπαιξαν μαζί σε Αλ Ραγιάν. Και μια πιθανή απόκτηση του Γκιόργκι Μπρατόεφ θα προκαλέσει αίσθηση, ειδικά σε ένα πρωτάθλημα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε καθοδική πτώση.

Αν αποκτηθούν, μένουν εκτός ομάδας οι Κουρνέτας, Σαφράνοβιτς και Ρανγκέλ

Αν τελικά αποκτηθούν οι αδερφοί Μπρατόεφ, θα πάει να πει πως αρχικά όντως στο πάγκο θα είναι ο Ζελιάσκοφ, ενώ αναφορικά με το υλικό, πως σίγουρα δεν θα είναι τρεις παίκτες που βοήθησαν σημαντικά τη νέα χρονιά. Ο λόγος για τον πασαδόρο Βασίλη Κουρνέτα, τον κεντρικό Ρανγκέλ (δεν χωράει λόγω αριθμού ξένων) και φυσικά τον Σαφράνοβιτς, ενώ ήδη είναι εκτός και ο Ερνάντο Γκόμεζ. Ένας ΠΑΟΚ δηλαδή αλλαγμένος κατά τα 5/7 (αν μείνει ο Γκαράς), αλλά με στόχους να μείνει στην κορυφή και να έχει μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχους που αν υλοποιηθούν οι κινήσεις και ειδικά αυτές με τους Βούλγαρους αδερφούς, μπορούν να πραγματοποιηθούν.

gazzetta.gr

Πιστευω θα κανουμε πολύ δυνατη ομαδα!

« Απάντηση #103 στις: Ιουνίου 24, 2015, 01:13:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μακαρι!! paokara
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #104 στις: Ιουνίου 24, 2015, 02:09:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Ζελιάσκοφ

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα είναι ο Βούλγαρος Ομοσπονδιακός Νικολάι Ζελιάσκοφ.

Ο 45χρονος τεχνικός είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα χάρη στην πολυετή του θητεία ως αθλητής σε πολλούς ελληνικούς συλλόγους , μεταξύ των οποίων και του ΠΑΟΚ την σεζόν 2000-2001.

Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ είναι ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος προπονητής που έρχεται στον ΠΑΟΚ για να τον κρατήσει ψηλά.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου το 1970 και θεωρείται ένας από τους καλύτερους κεντρικούς που πέρασαν από το Βουλγαρικό βόλεϊ. Ως αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την οποία αναδείχτηκε τρεις φορές πρωταθλητής Βουλγαρίας και 4 φορές Κυπελλούχους. Εξίσου, σημαντική ήταν και η πορεία του στην Ελλάδα με τον Ζελιάσκοφ να στέφεται 3 φορές πρωταθλητής και 4 φορές Κυπελλούχος Ελλάδας.

Ως προπονητής το καλοκαίρι του 2009 ανέλαβε την Εθνική ομάδα των Εφήβων της Βουλγαρίας την οποία το 2010 οδήγησε στη 2η θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Παράλληλα διατέλεσε και υπηρεσιακός προπονητής στην Εθνική Γυναικών. Τη σεζόν 2010-2011 ανέλαβε προπονητής στη Λέφκσι Σόφιας για να μετακομίσει το 2012 στην Ιταλική Κοριλιάνο Καλάμπρο. Στο τέλος του χρόνου ανέλαβε την Ιταλική Βικτόρια.

Το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε με τη Ρωσική Γιάροσλαβ από όπου και αποχώρησε λίγους μήνες μετά λόγω οικονομικών προβλημάτων. Τον Απρίλιο του 2013 ανέλαβε Ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική ομάδα των Σκοπιών και στη συνέχεια στην Β΄ Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας. Τη σεζόν 2014-2015 διατέλεσε προπονητής στην Βουλγαρική Μπουργκάς

Αυτή τη στιγμή ο Νικολάι Ζελιάσκοφ βρίσκεται στο Μπακού για τους 1ους Ευρωπαϊκούς αγώνες με τη Β΄Εθνική Βουλγαρίας».

Ο Ζελιάσκοφ δήλωσε στο site του συλλόγου: «Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην Ελλάδα για να εργαστώ ως προπονητής σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά. Ξέρω ότι το έργο που αναλαμβάνω είναι πολύ δύσκολο γιατί πέρυσι η ομάδα και ο Γιάννης Καλμαζίδης έκαναν φανταστική δουλειά και πέτυχαν σπουδαία πράγματα. Φέτος οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες λόγω και της συμμετοχής της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και των επιτυχιών που σημείωσε η ομάδα την χρονιά που ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος ότι με συλλογική δουλειά θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τα κεκτημένα. Έχω πολύ όρεξη δουλειά και πολλές φιλοδοξίες και έρχομαι για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον ΠΑΟΚ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσο για το αν η κατάκτηση του νταμπλ και το όνομα του ΠΑΟΚ προκαλούν μια επιπλέον πίεση: «Η πίεση είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Και σαν πρώην αθλητής και σαν προπονητής έχω μάθει να δουλεύω κάτω από πίεση και αυτό φέρνει και καλύτερα αποτελέσματα».

Τέλος ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ έστειλε και μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι ο έβδομος παίκτης μας. Τους θέλουμε όλους στο πλευρό μας όπως ήταν και στο ματς του τελικού. Η ομάδα το αξίζει και θα κάνουμε όλοι μαζί προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα».

Καλως ηρθες! smilepaok

« Απάντηση #105 στις: Ιουνίου 24, 2015, 06:16:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην, πλέον, τεχνικός της ομάδας βόλει του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης και εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από την ομάδα αν και την οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το διαζύγιο: «Δεν έφυγα με δική μου πρωτοβουλία, απλά ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συνεχίσει την συνεργασία μας. Το γιατί έφυγα δεν είναι ερώτηση που πρέπει να γίνει σε εμένα. Εγώ ήθελα να μείνω. Γραφτηκε στον Τύπο, ότι ζητούσα υπέρογκα ποσά και ήμουν ανένδοτος. Όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Εγώ έφτασα στο σημείο να δεχθώ την αύξηση που μου είχε πει ο πρόεδρος και είχα την διάθεση να μείνω. Πιστεύω ότι το οικονομικό ήταν πρόφαση για να μην συνεχίσω. Αυτό ήθελε ο Ανδρέου.»

Για το αν φεύγει σαν φίλος: «Νομίζω ότι όσα πετύχαμε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για την Ελλάδα και πολύ περισσότερο για τον ΠΑΟΚ. Η ιστορία θα δείξει αν ήταν σωστή η απόφαση να μην συνεχίσω. Το θέμα είναι ότι εισέπραξα από νωρίς αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο μου. Και αυτό κατά τη διάρκεια της χρονιάς συμβαίνει. Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, προσπάθησαν να παρέμβουν στο έργο μου και αυτό εγώ δεν το δέχθηκα. Ήθελαν να παρεμβαίνουν στο έργο μου. Έτσι το νιώθω εγώ. Δεν φεύγω σαν πικραμένος από την ομάδα. Κρατώ τις καλές στιγμές. Θα ήθελα όμως να ήταν πιο ξεκάθαρος ο Ανδρέου μαζί μου. Και φυσικά περιμένω να εξοφλήσει τα οφειλόμενα ο Ανδρέου. Εμείς γεμίσαμε το Παλατάκι και ο Ανδρέου ακόμη δεν έχει πληρώσει τους μισθούς Απριλίου και Μαϊου»

Πολλά υπονοούμενα και πίκρα...
Αλλά δεν κατάλαβα το θέμα της....παρέμβασης!! :-\
Ηθελε ο Ανδρέου να παίζουν συγκεκριμένοι πάικτες?

« Απάντηση #106 στις: Ιουνίου 24, 2015, 06:37:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παρέμεινε και ο Γκαράς

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Γκαρά (30 ετών, 1.85μ) για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

«Να ξαναζήσουμε ότι πέρυσι»

Για την παραμονή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ με την οποία την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρώτο  «νταμπλ» στην καριέρα του ο Δημήτρης Γκαράς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν η πρώτη μου επιλογή να συνεχίσω στην ομάδα με την οποία καταφέραμε τόσο πολλά πέρυσι. Είχα μια άψογη συνεργασία με τη διοίκηση τη χρονιά που τελείωσε  και την ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε ξανά για τη νέα χρονιά. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν άψογοι σε όλα , κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην απόφαση μου να ανανεώσω με το σύλλογο».

Όσο για τη νέα σεζόν ο λίμπερο του ΠΑΟΚ τόνισε: «Από τις κινήσεις που γίνονται φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ και αυτή τη χρονιά θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εύχομαι να είμαστε όλοι  υγιείς και να ξαναζήσουμε ότι ζήσαμε πέρυσι. Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε από την αρχή των προσπαθειών μας τον κόσμο στο πλευρό μας. Ο κόσμος πέρυσι ήταν ο κινητήριος μοχλός για να πετύχουμε τους δύο τίτλους και τον θέλουμε σε κάθε προσπάθεια κοντά μας να μας δώσει τον παλμό του,  τη δύναμη του,  και όλοι μαζί να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία για το σύλλογο του ΠΑΟΚ».

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ

2014-2015 ΠΑΟΚ

2013-2014 Άρης

2012-2013 Φοίνικα Σύρου

2010-2012 Λαμία

2009-2010 ΕΑ Πατρών

2007-2009 Λαμία

2006-2007 Ορεστιάδα

2005-2006 Αριστοτέλης Σκύδρας

1999-2005 Ορεστιάδα

smilepaok smilepaok
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2015, 06:39:41 μμ από m01can4 »

« Απάντηση #107 στις: Ιουνίου 30, 2015, 07:29:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ήρθε ο Ζελιάσκοφ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ Νικολάι Ζελιάσκοφ, o οποίος αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στους 1ους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, έσπευσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να πιάσει άμεσα δουλειά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βούλγαρος Ομοσπονδιακός οδήγησε την Β' ομάδα της Εθνικής Βουλγαρίας στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Ο Νίκι Ζελιάσκοφ  τεχνικός συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Κώστα Μαργαρίτη  βρέθηκε το πρωί στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ όπου και είχε την πρώτη του γνωριμία με τον πρόεδρο του ΑΣ Θανάση Κατσαρή αλλά και τον αντιπρόεδρο του ΤΑΠ Κώστα Παϊσιάδη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Γιώργο Ανδρέου που είχε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό.

Καλως ηρθες!

« Απάντηση #108 στις: Ιουνίου 30, 2015, 10:32:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Με το καλό... smilepaok

« Απάντηση #109 στις: Ιουλίου 02, 2015, 09:56:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Μου αρέσουν τα δύσκολα, πρόκληση ο ΠΑΟΚ»

Τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ  Γιώργος Ανδρέου λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων θα βρεθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας όπου και θα συναντηθεί με τον Νικολάι Ζελιάσκοφ.
Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη ,για τη συνάντηση του με τους παράγοντες του ασπρόμαυρου συλλόγου,  την ολοκλήρωση του ρόστερ αλλά και τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Για το πώς αισθάνεται που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που γνωρίζει καλά ο Νικολάι Ζελιάσκοφ τόνισε: «Χαίρομαι που επιστρέφω σε μέρη που γνωρίζω πολύ. Ως αθλητής έπαιξα για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ και ένα χρόνο στον Ηρακλή και έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις να θυμάμαι».

Όσο για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ αν και δέχτηκε προτάσεις από άλλες ομάδες που ενδεχομένως θα είχαν λιγότερη πίεση ο Νικολάι Ζελιάσκοφ είχε να πει: «Μου αρέσουν τα δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πρόκληση στην καριέρα μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά μετά και την κατάκτηση του νταμπλ και θα υπάρχει πολύ πίεση. Εάν είμαστε όλοι μαζί όμως διοίκηση, προπονητικό τιμ, παίκτες και κόσμος μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι σαν ένας. Από τις πρώτες συζητήσεις που είχα με τη διοίκηση πήρα πολύ θετικά μηνύματα και αυτό με γεμίζει με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά».

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να ζητήσει τη στήριξη του κόσμου, τονίζοντας: «Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα όπως έκανε και το προηγούμενο διάστημα. Ο κύκλος της ομάδας που ήταν πέρυσι έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τώρα ξεκινάει μια καινούρια χρονιά με τους ίδιους στόχους απέναντι όμως σε πιο ενισχυμένους αντιπάλους».

Όσο για την ολοκλήρωση του ρόστερ ο Νικολάι Ζελιάσκοφ είχε να πει: «Είχαμε πολλές συζητήσεις με τη διοίκηση για τη νέα χρονιά. Στόχος μου είναι να μείνουν στην ομάδα όσοι περισσότεροι αθλητές γίνεται. Ήδη έχω μιλήσει με όλα τα παιδιά που ήταν πέρυσι στο σταφ και θα συνεχίσουμε μαζί».

Ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου στάθηκε στη σημερινή κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ  τονίζοντας: «Υπάρχει αγωνία για την κλήρωση. Θα έλεγα ότι η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ  είναι για τον ΠΑΟΚ το κερασάκι στην τούρτα. Γιατί θα έρθουν οι καλύτερες ομάδες στη Θεσσαλονίκη και θα γίνουν πολύ δυνατά ματς. Ελπίζω να έχουμε μια καλή κλήρωση για να πάμε όσο το δυνατό πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση».

Μακαρι να πανε ολα καλα!