Το ποδόσφαιρο είναι εδώ και πολλά χρόνια επαγγελματικό, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο παγκοσμίως και ευτυχώς για εμένα μετά την έλευση Σαββίδη προσπαθούμε να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση.
Μιας και ανέφερες για "χαλασμα", το ίδιο και χειρότερα ένιωσα για τον Φερειρα, τον οποίο θεωρούσα μακράν κορυφαίο προπονητή ακόμα και του πετυχημένου Λουτσέσκου.
Για εμένα αν έμενε 3 χρόνια, υπήρχε η ελπίδα ο ΠΑΟΚ να κάνει μια καλή ευρωπαίκή πορεία, να μπει στους ομίλους που έφτασε τόσο κοντά και αποκλείστηκε για ένα γκολ και ένα αυτογκολ.
Χαλάστηκα επίσης που έβριζαν την μάνα του Πέλκα με αποτέλεσμα να σηκωθεί να φύγει και στην Τουρκία να κάνει φέτος μία φανταστική χρονιά με 8 γκολ και 7 ασίστ.
Χαλάστηκα που "εξαφάνισαν" τον Τζόλη και αυτός ήταν ένας λόγος που απολύθηκε ο Γκαρσία.
Αλλά ο ΠΑΟΚ και δη ο κόσμος του έχει πάρααααα πολύ δρόμο να διανύσει για να αλλάξει σκεπτικό και νοοτροπία.
Ο ΠΑΟΚ πλέον οφείλει να κυνηγήσει την Ευρώπη και εννοώ την καταξιώση έστω και σε μικρό βαθμό.
Γιατί στην Ευρώπη είμαστε ο ΠΑΟΚ με 2-3 επικές νίκες και προκρίσεις.
Τίποτε άλλο.
Κάποια στιγμή πρέπει να μπούμε στους ομίλους, κάποια στιγμή πρέπει να σταθεροποιηθούμε.
ΌΛοι κάνουν κινήσεις για το καλύτερο, για να προστατεύσουν τις επενδύσεις τους.
Ο Αμπραμοβιτς ήταν ο 1ος που σούταρε κάποιον....Λάμπαρντ που έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και η Τσέλσι ήταν ανέκδοτο.
Τον απέλυσε πήρε τον Τούχελ και το Σάββατο παίζει τελικό C.L
Το ίδιο έκανε και η Γιουβε με τον Αλεγκρι.
Θέλω να πω ότι άφησαν την απειρία και επέστρεψαν στην εμπειρία και την επιτυχία.
Δεν αξίζει να χαλιέσαι, πορευόμαστε για το καλύτερο και αυτό ζητάμε πάντα από τον μεγαλομέτοχο.
Από κει και πέρα αυτός έχει τα γένια και τα χτένια.
Γι αυτό σου λέω Νικόλα,δεν αξιζει να χαλιέσαι.
Και όσο για τον τρόπο που έφυγε, λέω το εξής.
Από την στιγμή που μίλησαν μαζί και ξεκαθάρισαν το συγκεκριμένο θέμα, πιθανόν λέω να μην ήταν και 100% ευθύνη του Ρουμάνου.
Αφού δεν έχει πρόβλημα αυτός που τον πλήρωνε, πλήρωσε και θα ξαναπληρώσει, για ποιο λόγο να χαλαστώ?
Νικόλα μου, τζάμπα χαλιέσαι και στο λέω με όλη μου την αγάπη και την ειλικρίνεια