Παντως Νικολα και ο ουρουγουανος με π@υστια ηρθε και αλλαξε τον αλλο....Οχι τελειως αμεσα αλλα με τον τροπο του...Δεν θα τον ξεχασω που παιζονταν αγωνες και εβγαινε στο ΟΡΕΝ και στην ΕΤ3 και μεσω των τηλεμαιντανων -αβανταδορων του , περναγε πριονοκροδελα και μιλαγε για το στυλ της ομαδας και το dna και πως πρεπει να αλλαξει και αυτο....
Τωρα αν ο Ραζβαν παρει κυπελλο και τερματισει δευτερος στους -25 και οχι στους -26, σαφεστατα θα τα εχει παει καλυτερα απο τον προκατοχο του...
Ποια πουστιά;;;; τον άλλον τον"έδιωξαν οι -αν υπάρχουν- "προπονητοφάγοι"της διοίκησης ... Ο Ιβαν είπε σε δημόσια τοποθέτηση παλαιότερα ότι όταν θα έρθει η ώρα του Γκαρσία θα έχει την ευκαιρία του!!!
Ειπώθηκε το καλοκαίρι που ήρθε ο Φερέιρα.... Εκείνος το είπε όταν ήρθε ο Φερέιρα....δεν το είπε ο Γκαρσία, δεν το είπα εγώ.
Ο Φερέιρα για εμένα έφυγε γιατί πουλήθηκε... τουλάχιστον η θέση της ΠΑΕ!!! Ήρθε ο Γκαρσία γιατί γούσταρε και γιατί να μην γουστάρει άλλωστε, γιατί ενοχοποιείται η φιλοδοξία δεν καταλαβαίνω......Και το καλοκαίρι που ήρθε ο Φερέιρα ήθελε αλλά κρίθηκε ότι δεν ήταν έτοιμος.... Τώρα κρίθηκε αλλιώς ...εκτός αν τους έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό....
Εγώ βλέπω έλλειψη μπέσας ή τουλάχιστον οφείλονται εξηγήσεις...
Ειλικρινά έχω στραβώσει πάρα πολύ... Δεν ξέρω γιατί με ενόχλησε τόσο πολύ
Γιατί ήταν ο Γκαρσία... ίσως αλλά δεν νομίζω,,,, Δεν είμαι τόσο προσωπολάτρης όσο φαίνεται...
Γιατί στο ίδιο έργο θεατές μετά από τίτλο.... ίσως
Γιατί σχεδόν κάθε καλοκαίρι το ίδιο.... πιο πιθανόν
Γιατί ήρθε ο φραγκοφονιάς Ρουμάνος πιο πιθανόν
Όλα μαζί τα παραπάνω.... σχεδόν βέβαιο
Λυπάμαι αλλά χαλάστηκα όσο δεν έχω χαλαστεί ποτέ...λυπάμαι
δεν το θέλω αλλά έτσι αισθάνομαι.... μια αηδία... μια απέχθεια.... ... Απλά νοιώθω οικειότητα και το εξέφρασα εδώ μέσα!!!!
Για να μην σας χαλάσω τη διάθεση το κόβω εδώ...δικό πρόβλημα άλλωστε