Γυναικείο βόλεϊ 2021-22

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο βόλεϊ 2021-22  (Αναγνώστηκε 4102 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Γυναικείο βόλεϊ 2021-22
« στις: Μαΐου 24, 2021, 07:06:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Ιωάννα Πολυνοπούλου!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Ιωάννα Πολυνοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Ελληνίδα κεντρικός, διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έχοντας πλέον στο παλμαρέ της την περήφανη κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ιωάννα Πολυνοπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ για άλλη μία χρονιά. Ευχαριστώ τον κ. Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Η περσινή σεζόν, παρότι μας δυσκόλεψαν οι συγκυρίες, κύλησε ιδανικά στο τέλος με την κατάκτηση του κυπέλλου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα μας προσπάθεια. Εύχομαι πάνω απ' όλα να έχουμε υγεία, να μπορέσουμε να αγωνιζόμαστε υπό φυσιολογικές συνθήκες, χωρίς διακοπές, και η ομάδα μου να βρεθεί ξανά στην κορυφή!».

Μένει μια σημαντική παίκτρια....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Γυναικείο βόλεϊ 2021-22
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 26, 2021, 08:35:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Milagros Collar, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στην Ισπανία στις 15/04/1988, η Milagros Collar αγωνίζεται ως διαγώνια και έχει ύψος 187cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της την αγωνιστική σεζόν 2004-2005, γράφοντας τις πρώτες της συμμετοχές στην Ισπανική Σούπερλιγκ με την φανέλα της IBSA CV CCO 7 Palmas. Στην IBSA CV CCO 7 Palmas παρέμεινε μέχρι και την αγωνιστική σεζόν 2009-2010.

Η σεζόν 2010-2011 την βρήκε με την φανέλα της Grupo Murcia 2005, με την οποία ήρθε σε επαφή με τους πρώτους τίτλους στην καριέρα της, κατακτώντας το ισπανικό κύπελλο αλλά και το Σούπερ Καπ.

Η επόμενη αγωνιστική χρονιά ήταν η πρώτη της εκτός Ισπανίας, καθώς ταξίδεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Pontecagnano Faiano, μένοντας ωστόσο μόνο για μία σεζόν.

Συνεχίζοντας να προσθέτει νέες χώρες, νέα πρωταθλήματα και νέες εμπειρίες, η Milagros Collar αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2012-2013 με την φανέλα της Le Cannet Volley Ball, και στην Ρουμανία για λογαριασμό των CSM Volei Alba-Blaj (2013-2014), Dinamo București (2014-2015) και CSM Târgoviște (2015-2018), με την τελευταία να κατακτά το κύπελλο και να αποκτά τις πρώτες της παραστάσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αγωνιζόμενη στο CEV Cup και στο CEV Challenge Cup.

Στην πιο περιπετειώδη σεζόν της καριέρας της, η αγωνιστική χρονιά 2018-2019 βρήκε την Ισπανίδα διαγώνιο σε τρεις ομάδες διαφορετικών χωρών. Το ταξίδι ξεκίνησε από την Τουρκία για λογαριασμό της Nilüfer Belediyespor, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πουέρτο Ρίκο για την Foton Tornadoes Blue Energy, και ολοκληρώθηκε στη Νότιο Κορέα για την Suwon Hyundai E&C Hillstate.

Στη Νότιο Κορέα παρέμεινε και την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, κατακτώντας το κύπελλο με την Suwon Hyundai E&C Hillstate, ενώ το δεύτερο μισό ελέω της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού, την βρήκε στην Ουγγαρία με την φανέλα της Békéscsabai Röplabda SE.

Η περσινή σεζόν την βρήκε και πάλι στην Ρουμανία, αυτή τη φορά με την φανέλα της Dinamo București, στην δεύτερη θητεία της.

Διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Ισπανίας, μετρά πολλές συμμετοχές σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Φεραμε πολυ δυνατη παικτρια! paokara
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 28, 2021, 08:36:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή, Τάκη Φλώρο, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχοντας στο πλούσιο παλμαρέ του και την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου, διάκριση η οποία αποτελεί την πρώτη στην σύντομη ιστορία του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Τάκης Φλώρος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές, οπότε δεν υπήρχε κάποια μακροχρόνια συζήτηση. Όλα έγιναν αυθόρμητα και γρήγορα. Θεωρώ ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, όλες οι ομάδες θα είναι σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με πέρσι, θα έχουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το δεδομένο και θα το κάνουμε».

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ! paokara

« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 30, 2021, 04:32:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Σταματία Κυπαρίσση, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Διεθνής Ελληνίδα ταλαντούχα ακραία συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έχοντας καταγράψει πολλές διακρίσεις στα ηλικιακά πρωταθλήματα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και συμμετοχές στην κορυφαία γυναικεία κατηγορία βόλεϊ στην Ελλάδα.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Σταματία Κυπαρίσση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μία χρονιά θα αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Προσδοκώ μία δημιουργική και πετυχημένη χρονιά σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, και πάνω απ' όλα εύχομαι να έχουμε υγεία και η ομάδα μου να καταφέρει να διατηρήσει τον ΠΑΟΚ ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά, τον κ. Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου».

Συνεχιζεται ο προγραμματισμος της νεας σεζον  paokara

« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 30, 2021, 07:56:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Για τέταρτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα» η Ελισάβετ Ηλιοπούλου!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Ελισάβετ Ηλιοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο ταλαντούχα Ελληνίδα πασαδόρος συνεχίζει στα ασπρόμαυρα για τέταρτη συνεχή χρονιά, έχοντας ως «προίκα» από την περσινή χρονιά το κύπελλο Ελλάδος βόλεϊ γυναικών με τον ΠΑΟΚ.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ελισάβετ Ηλιοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου. Πραγματικά νιώθω ότι βρίσκομαι σε μία οικογένεια. Από την πλευρά μου, θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μία παραγωγική και υγιή χρονιά, χωρίς διακοπές και κυρίως χωρίς τραυματισμούς».

Ο κορμός της ομάδας θα μείνει...

« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 31, 2021, 08:16:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Μαρία Κλέπκου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Ελληνίδα ταλαντούχα ακραία θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», συνεχίζοντας το μαγικό ταξίδι της από τις πρώτες στιγμές του τμήματος μέχρι και την κατάκτηση του κυπέλλου στο κορυφαίο επίπεδο της χώρας μας.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Κλέπκου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι τιμή που θα αγωνιστώ για τέταρτη χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Σύλλογο, και συγκεκριμένα τον κ. Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Μετά από μία τόσο ιδιαίτερη αλλά παρόλα αυτά επιτυχημένη χρονιά, θα ήθελα να ευχηθώ για την καινούργια σεζόν υγεία και γεμάτα γήπεδα. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Συλλόγου».

Παίκτριες σαν την Κλέπκου, πλέον θεωρούνται ....παλιοσειρές!

« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 11, 2021, 03:00:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Κλείνει» την Κορεάτισσα Λι Ντα Γεόνγκ

Η Λι Ντα Γεόνγκ φαίνεται ότι θα είναι η πασαδόρος του Δικεφάλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η 25χρονη αθλήτρια είναι από την Νότια Κορέα και είναι μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας της. Έχει αγωνιστεί στις Suwon Hyundai Engineering & Construction Hillstate, Incheon Heungkuk Life Pink Spiders και θεωρείται μια από τις καλύτερες πασαδόρους στην πατρίδα της. Με την εθνική της ομάδα έχει αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, το 2019 και το 2018 στο Nations League.

Σαν τα Hyundai δεν έχει.... smilepaok

« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 19, 2021, 08:24:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Άννα Καλαντάτζε, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Διεθνής Ελληνίδα κεντρικός, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έχοντας πλέον στο παλμαρέ της την περήφανη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ γυναικών.

Για την επέκταση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Άννα Καλαντάτζε δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ και την επόμενη χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να συνεργαστώ ξανά με τις συμπαίκτριες μου και το τεχνικό τιμ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη και την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ελπίζω η νέα χρονιά να μας βρει με φιλάθλους στους αγώνες και φυσικά δίχως τραυματισμούς».

Παρα πολυ σημαντικη παικτρια.

« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 14, 2021, 04:45:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Juliette Fidon-Lebleu: Η αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Juliette Fidon-Lebleu, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 28/10/1996 στην Γαλλία, η Juliette Fidon-Lebleu αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 185cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της την αγωνιστική περίοδο 2013-14, αγωνιζόμενη στην France Avenir 2024, καταγράφοντας τις πρώτες της συμμετοχές στο γυναικείο επίπεδο.

Η επόμενη αγωνιστική σεζόν (2014-15) την βρήκε με την φανέλα της AS L'Union, ενώ η σεζόν 2015-16 ήταν ξεχωριστή για εκείνη αφού ήταν η πρώτη που αγωνίστηκε εκτός Γαλλίας, ταξιδεύοντας στις ΗΠΑ για λογαριασμό του University of Arkansas.

Το 2016-17 επέστρεψε στην γενέτειρα χώρα της για να αγωνιστεί στην Evreux Volley-Ball, με την οποία απέκτησε τις πρώτες της παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία του γαλλικού γυναικείου βόλεϊ.

Η σεζόν 2017-18 την βρήκε στην Béziers Volley, με την οποία κατέκτησε και τον πρώτο επαγγελματικό της τίτλο, αυτόν του πρωταθλήματος. Παράλληλα αγωνίστηκε και στο CEV Cup, παίρνοντας το «βάπτισμα» και από τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Στην Béziers Volley αγωνίστηκε και τη σεζόν 2018-19, με την οποία μάλιστα συμμετείχε και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού βόλεϊ, αυτή του CEV Champions League.

Οι σεζόν 2019-20 και 2020-21 την βρήκαν και πάλι εκτός Γαλλίας, αγωνιζόμενη στο πολωνικό πρωτάθλημα με τις DPD Legionovia Legionowo (2019-20) και Developres SkyRes Rzeszów (2020-21), ενώ παράλληλα με την τελευταία αγωνίστηκε και πάλι στο CEV Champions League φτάνοντας μέχρι τους 16 του θεσμού.

Διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Γαλλίας και μάλιστα αρχηγός, έχει κατακτήσει το 2019 το Savaria Cup, αντιμετωπίζοντας και την Εθνική Ελλάδας.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ. η Juliette Fidon-Lebleu, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να ανακαλύπτω νέες κουλτούρες και νέους προορισμούς για να παίξω βόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, οπότε η απόφαση μου να υπογράψω ήταν εύκολη, αφού αυτός είναι ο στόχος κάθε αθλητή. Θέλω να γνωρίσω την Θεσσαλονίκη, την οποία δεν έχω επισκεφτεί στο παρελθόν, αλλά έχω μάθει ότι είναι μία ωραία πόλη. Ευχαριστώ την Διοίκηση και το τεχνικό σταφ για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα. Ανυπομονώ να γνωρίσω την ομάδα και τις νέες συμπαίκτριες μου».

Bienvenue Juliette!

Διεθνής και αρχηγός.... paokara

« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 16, 2021, 09:26:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το πάλεψε... και συνεχίζει ο Δικέφαλος

Στο λεκανοπέδιο ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ, όπου αντιμετώπισε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών, την ΑΕΚ, της οποίας και επικράτησε στο «Απόστολος Κόντος» με 3–2 σετ.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με αρχική σύνθεση τις: Καλαντάτζε, Ηλιοπούλου, Κογιάρ, Πολυνοπούλου, Φιντόν, Μερτέκη και λίμπερο την Ξανθοπούλου.

Στο πρώτο σετ, ο ΠΑΟΚ μπήκε μουδιασμένα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 8-3. Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεσή τους στο τέλος του σετ χωρίς όμως να καταφέρουν να προηγηθούν.

Στο δεύτερο σετ, ο ΠΑΟΚ ήταν ισοπεδωτικός, προηγήθηκε με 5-8 και κατά τη διάρκεια του σετ πήρε διαφορά μέχρι και 7 πόντων για να ισοφαρίσει σε 1-1, παίρνοντας το σετ με 20-25.

Το τρίτο σετ έμοιαζε με το πρώτο, με τον Δικέφαλο να μην βρίσκει τα πατήματά του αρχικά και στην συνέχεια να προσπαθεί να επιστρέψει στην διεκδίκησει του. Τελικά το σετ έληξε 25-19, υπέρ της γηπεδούχου.

Στο τέταρτο σετ, οι «ασπρόμαυρες» έμειναν αρχικά πίσω με 8-6, αλλά αντεπιτέθηκαν και πήραν κεφάλι στο με 13-17, τρέχοντας ένα σερί 7-0 μετά το 13-10. Η ομάδα του Τάκη Φλώρου συνέχισε να δουλεύει σαν καλολαδωμένη μηχανή και κατάφερε να κλείσει το σετ με και να ισοφαρίσει σε 2-2, στέλνοντας το παιχνίδι στα tie break.

Στο tie break, ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι, 3-3, 7-7. Με την αλλαγή πλευράς ο Δικέφαλος κατάφερε να πάρει προβάδισμα 7-9, με τις γηπεδούχες να επιστρέφουν με ένα δικό τους σερί και τον ΠΑΟΚ να αποκτά εκ νέου προβάδισμα 10-11 και 11-12. Ήρθαν τρεις ισοπαλίες και τελικά στις λεπτομέρειες ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Στο δια ταύτα, οι «ασπρόμαυρες δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη σε μια εχθρική έδρα, αλλά η εμφάνισή τους δίνει πως θα πρωταγωνιστούν γι' ακόμη μια σεζόν.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ, εντός έδρας, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ,  στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της  Volley League Γυναικών.

Διακύμανση:

1ο σετ: 8-3, 16-14, 21-16, 25-21
2ο σετ: 5-8, 10-16, 14-21, 20-25
3ο σετ: 8-4, 16-11, 21-17, 25-19
4ο σετ: 8-6, 13-16, 16-21,
5ο σετ: 5-3, 10-9, 17-15

Τα σετ: 25-21, 20-25, 25-19, 17-15

Θα τα πούμε....ξανά  8)