Συλλογή εισιτηρίων ΠΑΟΚ

Αποστολέας Θέμα: Συλλογή εισιτηρίων ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 2646 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Συλλογή εισιτηρίων ΠΑΟΚ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 18, 2021, 09:50:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ωραιο τοπικ ρε μαγκες, μπραβο στον ΠΑΟΚΑΡΑΣ2000. smilepaok
Ο πιτσιρικας της παρεας!

ΥΓ Ρε Τελη, τι μας θυμησες ρε γιγαντα? ::)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 19, 2021, 08:35:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Σας θυμισα και το επικο μπαρ "Belair" διπλα στο "ΑΧΙΛΛΕΙΟ" , οπως και το "Aperito" στην Καλαμαρια....Και αυτα ηταν "δυνατα γηπεδα" και ειδικα το "belair", ηταν "σκληρη εδρα"....

Να τα λεμε και αυτα... 8)

smilepaok smilepaok smilepaok
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 19, 2021, 10:32:37 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στα κομμάτια της ιστορίας....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 19, 2021, 12:39:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Paokaras2000

• Junior Member
  • *
  • 13
    • Προφίλ
7/12/2000
ΠΑΟΚ- PSV
Φίλος μου παραχώρησε την φωτογραφία. Πολύ μικρός για να θυμάμαι το ματς μόλις 12 ημερών.
You are not allowed to view links. Register or Login flag
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 19, 2021, 01:05:12 μμ από Paokaras2000 »

« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 19, 2021, 07:53:40 μμ »

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Το εισιτηριο απο το ΠΑΟΚ -ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ , δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που θα σας παραθεσω....Οπως ειπαμε το ματς εγινε τον Δεκεμβριο του 1992...

Νωριτερα (φοιτητης τοτε στο 3ο ετος) μαζι με αλλον ενα παλαβο αποφασισαμε να παμε να δουμε ματς του ΠΑΟΚ στην Ευρωπη...Φευγουμε , παμε Ηγουμενιτσα, περναμε Ανκονα , εκει βρισκουμε ενα αλλο αλανι και φευγουμε για ΠΕΖΑΡΟ....Εδρα της Σκαβολινι.... Το ματς ? ΣΚΑΒΟΛΙΝΙ -ΠΑΟΚ....

Πριν το ματς ηρθαν και καμμια 35 ακομα απο διαφορα μερη της Ιταλιας....Ολοι "πετσια"...Ουτε " ειμαι γαυρος και ηρθα να δω ελληνικη ομαδα", ουτε "ειμαι οπαδος του βαζελου αλλα στην ευρωπη ειμαι με ελληνικες ομαδες"...Συνολικα δεν πρεπει να ειμασταν πανω απο 40 ατομα !!!!

Μπαινουμε στο γηπεδο και μας βαζουν στο πεταλο...Αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν οτι απο εκεινη την εποχη απογορευοταν το καπνισμα μεσα σε κλειστο γηπεδο...Μονο στο ημιχρονο....Ενας δικος μας που πηγε να αναψει τσιγαρο και ψιλομανουριασε , τον μαζεψαν τα Ιταλικα Ματ που μας φυλουσαν δεξια και αριστερα σε χρονο μηδεν...

Σαν γηπεδο , επειδη και το Πεζαρο ειναι μια ησυχη πολη , ηταν πολυ ωραιο για τα δεδομενα της εποχης...Γκομενακια , MIlfαρες και γραβατωμενοι κυριοι, νεαροι της εποχης ...Ειχαν και αυτοι τους φανατικους τους στο αλλο πεταλο....Αλλα επειδη το φορτε τους σαν πολη, ηταν το μπασκετ και το βολλει γυναικων δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο....

Δεν ηταν για παραδειγμα το Μπεργκαμο της Αταλαντα ή οι οπαδοι της Λατσιο...

Στο κλου της βραδιας ηταν οταν μπηκαν οι ομαδες να κανουν ζεσταμα και αρχισαμε να τραγουδαμε το "happy birthday to you " στον Ιβκοβιτς που εκεινη την ημερα ειχε τα γενεθλια του !!! Το ματς εγινε στις 29 Οκτωβριου 1992 και ο Ντουσαν ειχε γενεθλια στις 29 Οκτωβριου 1943 ... smilepaok smilepaok

Ο Ιβκοβιτς τρελαθηκε κυριολεκτικα και αρχισε να μας χειροκροτει....Και το πλεον κουλο , ηταν οτι χειροκροτησε και το γηπεδο γιατι ενημερωθηκε απο τα μεγαφωνα για τα γενεθλια του αντιπαλου κοουτς !!!!

Το ματς κυλησε ηρεμα ...Εμεις φωνη και συνθημα (το συνθημα για τον μακαριτη τον Βουλινο, ακουστηκε και στο Πεζαρο  facepalm ) και τελικα χασαμε με 80-70....

Παμε στα ωραια τωρα και στα απροσδοκητα...

Οι γονεις μου εμεναν στην Πελ/νησο και εγω σπουδαζα Β.Ελλαδα...Ευτυχως τα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" κυκλοφορουσαν μεχρι το Βολο....Ως εκ τουτου , κανεις δεν ηξερε οτι ελειπα....Για κακη μου τυχη ειχαν στειλει απεσταλμενο στο Πεζαρο....Το Σαββατο λοιπον 31 Οκτωβριου 1992 εχουν αφιερωμα στο πρωτοσελιδο στους ηρωϊκους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που βρεθηκαν στο Πεζαρο....

Πρωτη μουρη εγω...Ευτυχως την εφημεριδα την ειχαν αγορασει κατι θειοι μου και ευτυχως δεν τον καρφωσαν ..Μετα απο πολλα χρονια το εκμυστηρευτηκα στους γονεις μου....Και ηταν και ενας λογος που αγορασα απο τους πρωτους, κινητο τηλεφωνο απο το 1994  !!! Την εφημεριδα ευτυχως την κρατησα μεχρι σημερα....

Σας παραθετω λοιπον το εισιτηριο του αγωνα καθως επισης και τα πρωτοσελιδα της εφημεριδας οπου φαινεται η αφεντια μου οταν "επαιξα" και εγω στο Πεζαρο...

You are not allowed to view links. Register or Login

Υ.Γ. Ο τυπος που ισα που φαινεται το κεφαλι του , πανω απο το πανο που λεει η "MACERATA μαζι σου", οταν ανοιξαν οι πορτες για να μπουμε (ανογαν σαν τα ρολα στα μαγαζια) απο τη φουρια του να μπει και καθως δεν ειχε ανοιξει τελειως , κοπαναει το κεφαλι του και κατεληξε στο Νοσοκομειο για ραμματα...Και μιλαμε για χτυπημα , οχι για μ@λακιες ....Του συστησαν να παει στο σπιτι να ξεκουραστει και αυτος γυρισε στο γηπεδο...Με το που μπηκε εγινε χαμος και οι Ιταλοι στις κερκιδες δεν καταλαβαιναν για πιο λογο πανηγυριζαμε...

Υ.Γ. 2 Ο τυπος με το μαυρο μπουφαν και το λευκο πουκαμισο πανω απο το "¨ΣΙΓΜΑ" στο πανο που γραφει "CLUB ΡΩΜΗΣ" , ειναι η αφεντια μου...Φανταστειτε τι σοκ επαθαν οι συγγενεις μου οταν με ειδαν... 8)

Υ.Γ. 3 Οταν ειχε εκδοθει η εφημεριδα (31 Οκτωβριου 1992) ημουνα στην επιστροφη... Οταν εφτασα στη Salonika ξεκουραστηκα για καποιες ημερες, πηγα Belair και κατεληξα στο ηρωικο " ΑΒΑΝΤΑΖ" στην Αγ. Δημητρίου για μπουζουκια...

Υ.Γ. 4 Παραλληλα απο την εφημεριδα της εποχης ενημερωνεστε για το θριλερ της υπογραφης του Κωστα Λαγωνιδη στον ΠΑΟΚ της εποχης...Μια εποχη που ειχε στις ταξεις της τον τεραστιο Μαγκντι Τολμπα...Επισης ενημερωνεστε για την κληση του σκουληκιου Βουρτζουμη στην Εθνικη , ενω ταυτοχρονα μπορειτε να δειτε  και τις στυλιστικες αποψεις του Προεδρου της Καλαμαριας...  :)) :)) :))
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 19, 2021, 08:07:06 μμ από Telis Stallone »

« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 19, 2021, 08:10:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
αχαχαχαχχααχ ιστορια εισαι ρε γιατρε, δεν παιζεσαι! paokflag paokara
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 19, 2021, 08:19:22 μμ »

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Θα ψαξω να βρω το περσινο εισιτηριο ΤΡΙΠΟΛΗ-ΠΑΟΚ 1-2 στον πρωτο γυρο, που αποκτα συλλεκτικη αξια γιατι στον παγκο του ΠΑΟΚ καθοταν ο μετεπειτα κατοχος του Κοπα Λιμπερταδορες, Αμπελ Φερειρα...

« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 19, 2021, 08:45:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αυτο ειναι για το ebay να κονομησεις!  smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 19, 2021, 09:52:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Paokaras2000

• Junior Member
  • *
  • 13
    • Προφίλ
Τέλη ο λαός θέλει και αλλά ευρωπαϊκά μπασκετικά

« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 20, 2021, 11:10:34 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Συμφωνώ με ΠΑΟΚΑΡΑΣ.
Δώσε φώτο στον ΛΑΟ σου  smilepaok

Το δε εισιτήριο και η ιστορία του, είναι βιώματα ζωής...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"