Α.Λυκογιάννης (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Α.Λυκογιάννης (Coach)  (Αναγνώστηκε 8005 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Α.Λυκογιάννης (Coach)
« Απάντηση #90 στις: Οκτωβρίου 12, 2021, 10:50:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Το προβλημα συνεχιζεται και ειναι σιγουρο οτι το ξερει.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #91 στις: Οκτωβρίου 16, 2021, 11:25:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ηρακλή: «Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό από πολλές απόψεις. Πρώτα από όλα βαθμολογικά, δεύτερον γιατί προερχόμασταν από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και μάλιστα με τρόπο που δημιουργεί ψυχολογικά θέματα και τρίτον γιατί είχαμε να διαχειριστούμε σημαντικές απουσίες. Δε θεωρώ ότι παίξαμε κάποιο ιδιαίτερα καλό παιχνίδι. Ήμασταν πολύ αγχωμένοι, πολύ νευρικοί, σουτάραμε πολλές φορές βιαστικά, σουτάραμε πολλές φορές με καλές προϋποθέσεις αλλά η μπάλα μας έπαιξε περίεργο παιχνίδι.

Μέσα από την άμυνα μας, βρήκαμε ένα καλό 3λεπτο-4λεπτο και με τη διαφορά που είχαμε, την κρατήσαμε με τον έναν ή το άλλο τρόπο. Πρέπει στο επόμενο διάστημα να βρούμε τρόπο να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα».

Για το αν περίμενε ότι θα ερχόταν μια νίκη, με δύο Αμερικανούς εκτός και τον Γκρίφιν σε κακή μέρα: «Το μόνο πράγμα για το οποίο έχω «δεσμευθεί», δεν έχω μιλήσει για τίποτα άλλο από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, είναι ότι η ομάδα θα προσπαθεί πάντα να δίνει το 100% μέσα στο παρκέ. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι, με το Λαύριο, που είχαμε κακή εικόνα, δε μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπαθούμε.

Ενεργειακά παίξαμε πολύ καλά, παρότι ούτε φρέσκοι ήρθαμε, ούτε πολλές επιλογές από τον πάγκο είχαμε. Ζητάμε από παιδιά που ήρθαν για άλλους ρόλους, να παίζουν περισσότερο και να κάνουν περισσότερα πράγματα. Θα ήταν τελείως διαφορετική η εικόνα μας αν δεν είχαμε αυτήν την ατυχία με τον Λοβ και δεν είχαν έρθει τόσο στραβά κάποιες καταστάσεις. Μέσα από αυτές τις στραβές καταστάσεις μπορείς να γίνεις δυνατός και εμείς, πρέπει να παλέψουμε».

Για τη φημολογία περί αλλαγών: «Το εύκολο για έναν προπονητή, είναι να αρχίζει να αλλάζει παίκτες. Ποτέ δεν ήμουν αυτής της λογικής, αλλά αν δω ότι κάτι δεν προχωράει θα αναγκαστώ να πάω σε άλλη λύση. Μου άρεσε ο τρόπος που προσέγγισε το παιχνίδι ο Ογκμπέιντε για παράδειγμα, μπήκε και έκανε αυτό που θέλαμε. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που δεν έχουμε πάρει αυτά που θέλαμε, αλλά γι’αυτό υπάρχουν πολλοί λόγοι. Τους αγαπάω τους παίκτες μου! Έχω τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και θα προσπαθήσω να τους στηρίξω και να τους βελτιώσω μέχρι το τέλος. Αν δω ότι δε γίνεται τότε, θα πάω σε αλλαγή.

Αυτά τα παιδιά που έχουν βγει μπροστά αυτήν τη στιγμή, πρέπει να συνεχίσουν να το κάνουν αυτό. Ο Λοβ θα χρειαστεί δεδομένα ένα διάστημα προσαρμογής. Ο Κάρτερ είναι σε ένα κακό φεγγάρι αυτήν την περίοδο, πέρα από τον τραυματισμό του. Το πρώτο πράγμα είναι να ξεκουραστούμε και το δεύτερο είναι να κάνουμε προπόνηση, που έχουμε τώρα τη δυνατότητα να κάνουμε. Χρειάζεται και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στον τρόπο που παίζουμε. Έρχονται παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Πρέπει να συζητήσουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Για την εικόνα του ΝτιΛέο, που ανταποκρίθηκε πολύ καλά στη θέση «4»: «Για «4» αποκτήθηκε. Έχει προτερήματα και αδυναμίες. Το σημαντικό είναι ότι είναι πανέξυπνος και καταλαβαίνει το παιχνίδι. Σήμερα ανταποκρίθηκε πολύ καλά στην άμυνα ένας εναντίον ενός. Παρότι ήταν σε κακή μέρα εκτελεστικά, δεν κρύφτηκε, έβαλε κρίσιμα καλάθια στο τέλος, έβαλε τις βολές. Είναι ένας σημαντικός κρίκος για την ομάδα, όπως και οι υπόλοιποι. Είναι για τη θέση «4» ίσως και για το «3» σε ψηλά σχήματα».

Πότε πρόλαβαν και βγήκαν οι φήμες ρε για...αντικατάσταση παικτών? facepalm
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 16, 2021, 11:31:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Προφανως και η ομαδα ειναι πιεσμενη και ισως λογω αυτου τα ποσοστα ειναι αθλια.
Χρειαζεται ομως βελτιωση.
Οσο για τους παικτες, και εγω εχω ενδοιασμους για καποιους αλλα περιμενω να κρινω εν καιρω.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 25, 2021, 11:59:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Συζητούσαμε ότι πρέπει να τους… βγάλουμε τα συκώτια, τους πιέσαμε και κερδίσαμε δίκαια»

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κάναμε ένα πολύ συγκροτημένο παιχνίδι. Είναι σημαντικό ότι ήμασταν πρώτη φορά όλοι μαζί και ακόμα πιο σημαντικό ότι είχαμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Γνωρίζαμε πως θα είναι κουρασμένη η Γαλατάσαραϊ και τους πιέσαμε στην μπάλα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά κυρίως στην άμυνα στα τρία δεκάλεπτα και νομίζω κερδίσαμε δίκαια.

Η ομάδα είχε σημαντικές απουσίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Και ο Καμπερίδης έδωσε ενέργεια και ο Κάρτερ ήταν σημαντικός. Αγωνιστήκαμε σχεδόν ένα μήνα όχι πλήρεις. Στο ματς με το Λαύριο είχαμε άθλια εικόνα, στα υπόλοιπα τα παλέψαμε μέχρι τέλους. Το σημαντικό είναι να έχουμε κοντή μνήμη. Όπως διαχειριστήκαμε αυτά τα αποτελέσματα μεταξύ μας, έτσι πρέπει να κάνουμε και τώρα. Να χαρούμε τη νίκη σήμερα και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι στο Περιστέρι».

Για τον τρόπο αντιμετώπισης της Γαλατάσαραϊ: «Συζητούσαμε όλη τη βδομάδα ότι πρέπει να τους βγάλουμε τα… συκώτια. Να τους τρέξουμε, να τους εξαντλήσουμε και νομίζω πως το πετύχαμε στο απόλυτο. Δεν υπάρχει… σούπερμαν. Κανείς δεν μπορεί να νικήσει την κούραση. Έπαιξαν οι Αμερικανοί τους πάνω από 30 λεπτά με την Εφές. Κάναμε τη δουλειά μας, παίξαμε και σωστά και αν είχαμε αυτοπεποίθηση και εύστοχοι στην αρχή, μπορεί να μη χρειαζόταν ένα τόσο μεγάλο comeback.

Πάντα θα παλεύουμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι, το κάναμε με τη Νίμπουρκ. Το σημαντικό είναι να δίνεις το 100%, αυτό αξιολογήθηκε από τον κόσμο και χειροκρότησε την ομάδα. Την στήριξε, την βοήθησε και σήμερα ήρθε κοντά μας πιο δίκαια και είμαστε διπλά ευχαριστημένοι».

Για την κατάσταση στον όμιλο: «Είναι ανοιχτός όμιλος. Κάθε ομάδα έχει άλλα χαρακτηριστικά, μπορεί ο καθένας να κερδίσει οποιονδήποτε. Λόγω ποιότητας η Γαλατάσαραϊ έχει ένα προβάδισμα για να πάρει την πρώτη θέση».

Για την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα, η νίκη είναι ωραίο συναίσθημα. Οι καλές στιγμές στη ζωή ενός προπονητή είναι πολύ λιγότερες από τις καλές. Η νίκη διαρκεί λίγο. Κερδίσαμε, χαιρόμαστε και πάμε παρακάτω».

Για πρωτη φορα ειδα αμυνα με ουσια και αποτελεσμα.
Μπραβο κοουτς.

« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 26, 2021, 09:49:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Γενικά τα πήγε καλά και στην διαχείριση χθες...

« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 26, 2021, 04:42:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Και ακομη θελουμε δουλεια θα πω εγω, τουλαχιστον στην αμυνα.
Μπραβο για χθες κοουτς. :)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 31, 2021, 07:42:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ξεροκεφαλια σημερα με τον Γκριφιν.
Τραγικος, γιατι τετοια επιμονη ενω δεν μπορουσε?
Ο Τολιοπουλος γιατι να μην μπει?
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 31, 2021, 08:05:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Περίμενε να αφυπνιστεί αλλά δεν έγινε ποτέ...

« Απάντηση #98 στις: Οκτωβρίου 31, 2021, 08:21:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Είμαστε αρκετά δυσαρεστημένοι κυρίως γιατί ένα παιχνίδι με ένα καλό πεντάλεπτο στο τέλος της δεύτερης περιόδου το φέραμε εκεί που θέλαμε. Από κει και πέρα ήταν ανεξήγητο. Ασχοληθήκαμε με οτιδήποτε άλλο εκτός από το πως θα παίξουμε μπάσκετ. Ήταν καταστροφικό.

Παίκτες από τον πάγκο δεν υποστήριξαν αυτούς που αντικατέστησαν. Το μομέντουμ άλλαξε, μπήκε ο φόβος και οι δεύτερες σκέψεις στο μυαλό μας. Με μια σχετική πειθαρχία καταφέραμε στο τέλος να γυρίσουμε το ματς.
Στην τελευταία φάση δε θέλαμε να δεχθούμε τρίποντο. Ο Μίλερ βρήκε την πάσα και το σουτ καθόρισε τον τελικό νικητή. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, χάσαμε δυο ματς στην έδρα μας με σουτ στο τέλος. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να κοιτάξουμε μπροστά.

Βγάλαμε Γιάνκοβιτς και Γκρίφιν λόγω των τριών φάουλ, ο Τολιόπουλος δεν μπόρεσε να κάνει αυτά που έκανε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν κακός στην προσωπική άμυνα, κανένας δεν έκανε καλή άμυνα και δεν είχαμε καθόλου καλή λειτουργία στην επίθεση.

Δεν κάνουμε γενικά πολλά λάθη αλλά κάναμε τρία-τέσσερα μαζί. Το Περιστέρι έχει προσωπικότητες, έβαλαν μεγάλα σουτ.  Στο τέλος βρήκαμε το σχήμα, ηρεμήσαμε και επιστρέψαμε. Στο τέλος το μομέντουμ ήταν υπέρ του Περιστερίου. Πήγαμε στα ντράιβ και στην επαφή, κάναμε αυτό που σχεδιάσαμε, αλλά στο τέλος μπήκε το καλάθι. Συμβαίνει...»

Για τον Γκρίφιν: «Ήταν σε κακή μέρα, δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και όταν βγήκε με τρία φάουλ στο +14, τότε γυρνάει το παιχνίδι. Αναγκαστικά μπήκε μέσα ξανά στη συνέχεια, μας βοήθησε στην άμυνα όμως στην επίθεση ήταν ολοφάνερα εκτός τόπου και χρόνου».

Για το τι σκέφτεται να αλλάξει: «Σε όλες τις ομάδες συμβαίνει κάποιοι παίκτες να είναι σε καλή και κακή μέρα. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε άμεσα είναι ότι πρέπει να ματώνουμε στο πίσω κομμάτι του παιχνιδιού. Υπήρχαν παιδιά που έχασαν το μυαλό τους. Είχαμε δύο πλέιμεϊκερ που δεν λειτούργησε κανένας καλά. Χάσαμε γιατί την κρίσιμη στιγμή δεν παίξαμε άμυνα. Οι πρώτοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς, πρώτα εγώ, μετά οι παίκτες».

Δηλαδή ο Τολιόπουλος πόσο πιο χάλια ήταν ? ::)

« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 01, 2021, 10:00:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εγω βλεπω παντως πως δεν εχουμε παγκο.
Ο Ογκμπειντε δεν ειναι και τοσο αποτελεσματικος, ο Καμπεριδης ο αδερφος δεν βοηθαει και μενουμε απο παικτες.
Δεν ξερω αν μπορει να αλλαξει αυτο, ισως θελουν και αλλο χρονο, δεν ξερω.