Pablo Gabriel García Pérez

Αποστολέας Θέμα: Pablo Gabriel García Pérez  (Αναγνώστηκε 23651 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Pablo Gabriel García Pérez (Coach)
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 07, 2020, 04:27:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
 «Έχουμε καλή ομάδα, θέλω να είμαι δίκαιος με όλους»

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο ενόψει του δεύτερου καθολικού lockdown: «Να προσέχουμε, να φοράμε μάσκα και να κάνουμε όλα όσα πρέπει. Να προσέχουμε τους εαυτούς μας. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο ποδοσφαιριστής είναι αθλητής αντέχει. Αλλά έχουμε πολλούς ηλικιωμένους που πρέπει να προσέχουμε. Εμείς έχουμε τον κ. Ιωσηφίδη. Έχουμε πολλούς παππούδες στην Ελλάδα και πρέπει να τους προσέχουμε και να τους έχουμε κοντά μας» .

Για το τι κρατάει από τα δύο πρώτα του παιχνίδια και σε τι θέλει να «χτίσει» ενόψει της συνέχειας: «Έχουμε καλή ομάδα. Οι παίκτες καταλαβαίνουν γρήγορα τι ζητάμε. Αυτό είναι σημαντικό. Το ματς στην Ευρώπη τελείωσε. Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο αγώνα. Μετά ακολουθεί η διακοπή να δουλέψουμε. Θέλει δουλειά, δουλειά» .

Για το αν θέλει τη διακοπή στο χρονικό σημείο που έρχεται: «Όχι, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Εμείς θέλουμε να δουλέψουμε. Είναι σημαντικό για εμάς. Όταν κερδίζεις είναι εύκολα όλα, δουλεύεις με μεγαλύτερη ηρεμία. Ο στόχος μας είναι να δουλεύουμε περισσότερο κάθε μέρα, να βλέπουμε παίκτες, να τους βελτιώνουμε, να γινόμαστε πιο καλή ομάδα» .

Για τις αλλαγές σχηματισμών στα δύο παιχνίδια και αν επιλέγει πως θα αγωνιστεί η ομάδα του αναλόγως τον αντίπαλο: «Είναι και ο αντίπαλος, αλλά και οι παίκτες που έχουμε. Έχουμε ένα σύστημα ως βάση, αλλά κοιτάμε τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών μας και πάνω εκεί χτίζουμε την ομάδα» .

Για το πόσο τον βοηθάει ότι γνωρίζει καλά όλα τα παιδιά που ανέβηκαν από την ακαδημία και τον χρόνο που έδωσε σε Τσιγγάρα και Λύρατζη :
«Ήμουν πέντε χρόνια στην ακαδημία. Ξέρω τα παιδιά. Έχουμε ταλέντο πολύ και στην ακαδημία και στην Ελλάδα. Θέλει δουλειά όμως, θέλει σωστό τάιμινγκ, όλα πρέπει να τα κοιτάς. Θέλω να δω όλα τα παιδιά έχουμε ένα ρόστερ 25-26 παιδιά, τους κοιτάω όλους και όποιος αξίζει και δουλεύει σκληρά θα πάρει ευκαιρία. Το ποδόσφαιρο δεν έχει ηλικία, όποιος αξίζει θα παίξει δεν κοιτάω ηλικίες. Θέλω να είμαι δίκαιος και να κάνω το σωστό» .

Για την απουσία του Γιαννούλη και τον Βιεϊρίνια : «Ναι, πρέπει να τα δούμε όλα. Ο Γιαννούλης έπαιξε πολλά ματς, συνεχόμενα 90λεπτα. Με τον Βιεϊρίνια παίζαμε μαζί. Δουλεύει πολύ, είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση. Όταν είναι έτοιμος θα πάρει την ευκαιρία αν την αξίζει» .

Για το πόσο διαφορετικός είναι ο Γκαρσία ως προπονητής από τον Γκαρσία ως ποδοσφαιριστή: «Ο ποδοσφαιριστής έχει μόνο ένα πράγμα να κάνει: να είναι καλός στην προπόνηση, να τρώει σωστά, να κοιμάται καλά και να κοιτάει πως θα παίξει καλά στον αγώνα. Ο προπονητής έχει πολλά στο μυαλό του. Πρέπει να σκεφτείς την προπόνηση, την ψυχολογία, το μυαλό δεν σταματάει ποτέ. Πρέπει να είσαι ήρεμος, εμείς έχουμε καλό τιμ τα βλέπουμε όλα και με ηρεμία προσπαθούμε να δουλεύουμε για το καλύτερο» .

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το πως το περιμένει: «Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι δύσκολα. Και αυτοί έχουν καλή ομάδα, άλλαξαν πολλά πράγματα, είναι επικίνδυνοι μπροστά, κάνουν καλή κλειστή άμυνα, παίζουν κοντά οι γραμμές. Δουλεύουμε εμείς για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Είναι δύσκολα όμως. Έχουν κίνητρο αυτοί, αλλά εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχουμε μεγαλυτερο από αυτούς» .

Αυτο με τον Βιερινια το καταλαβαν οι προσωπολατρες του "αρχηγου" ? :whistiling:
Κανενας δεν εχει κλειδωμενη θεση με το ονομα.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 08, 2020, 12:30:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παραμένει χαμηλών τόνων και αυτό βοηθάει την ομάδα.
Το κυριότερο δείχνει για την ώρα ότι είναι δίκαιος.
Αν συνεχίσει έτσι, θα κερδίσει πολλά από την ομάδα.
Για τον δε Βιερίνια, "ότι πει ο προπονητής"  :))
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 08, 2020, 02:53:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
'Το μοτο ειναι το "δουλεια και δικαιοσυνη"
Ας το καταλαβουν ολοι.
Ελπιζω και εγω να τηρηθει ως το τελος.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 08, 2020, 09:51:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, θα βοηθήσει η διακοπή»

Για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε, μιλήσαμε με τους παίκτες μου, είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Ήταν το τελευταίο πριν την διακοπή, κάποια παιδιά θα πάνε στις Εθνικές τουw.

Θέλαμε τη νίκη, το καταφέραμε, αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Δεν είναι όλα τα παιχνίδια το ίδιο, αλλά αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη και τα καταφέραμε».

Για το τι κρατάει και τι θέλει να διορθώσει: «Αλλάξαμε το σύστημα και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό. Πολλά παιδιά σιγά-σιγά τα γνωρίζω και πρέπει να δούμε τι χαρακτηριστικά έχει ο κάθε παίκτης. Ευτυχώς τώρα έχουμε λίγο χρόνο για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Καμπανακι για την συνεχεια η εμφανιση, σιγουρα επαιξε ρολο και η κουραση σε καποιο σημειο.

« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 08, 2020, 10:36:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η διακοπή πιστεύω θα βοηθήσει.
Υπάρχει και η ηρεμία πλέον.
Πάντως θα πρέπει όσο μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι.

« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 08, 2020, 11:30:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Σιγουρα η κουραση επαιξε ρολο, αλλα δεν μπηκαμε και τοσο δυνατα οσο περιμενα.
Σημασια εχουν οι τρεις βαθμοι και να ειμαστε καλυτεροι στην συνεχεια.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 09, 2020, 08:01:55 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ο Γκαρσία έχει την αποδοχή και την αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ»

Για το αν η αλλαγή προπονητή ήταν επιβεβλημένη: «Ο προπονητής που είχε ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός προπονητής. Δεν άφησε καμένη γη. Στο τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη, στο παιχνίδι με την ΆΕΚ ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη. Το καθοριστικό παιχνίδι ήταν με την Κράσνονταρ γιατί ήταν κατώτερη του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είχε μια ιστορική νίκη να προκριθεί, όλος ο κόσμος ήθελε πολύ την πρόκριση.

Εκείνο ήταν καθοριστικό για το διαζύγιο. Συν ότι υπήρχαν θέματα με κάποιους παίκτες, τα οποία δεν έβγαιναν προς τα έξω αλλά υπήρχαν. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε όμως ότι ήταν ένας καλός προπονητής. Δούλεψε τα συστήματα, τα γνώριζαν τα παιδιά. Από τη στιγμή που ήθελε και ο ίδιος να αποχωρήσει, πιστεύω ότι η κίνηση αυτή ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Η δουλειά του Πάμπλο θα φανεί μετά από αυτές τις 15 μέρες. Μακάρι να πάει καλά».

Για το τι έχει αλλάξει ο Γκαρσία: «Ο χρόνος είναι λίγος για να κρίνεις έναν άνθρωπο, αυτό που έχει σημασία είναι ότι άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας. Το σημαντικό είναι όπως είπε ο ίδιος ότι θα έχει ένα περιθώριο 15 ημερών για να δουλέψει και οι παίκτες θα μπορέσουν να καταλάβουν ο ένας τον άλλον. Επειδή γνωρίζει κάποιους από τους παίκτες δεν θα χρειαστεί τόσο χρόνο, έχει το αβαντάζ ότι τον αγαπάει ο κόσμος και αυτό περνάει και στους παίκτες. Όταν κάποιος προπονητής δεν είναι αρεστός στον κόσμο αυτό περνάει στους παίκτες και τότε αρχίζουν τα προβλήματα. Δεν υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ, όλα είναι καλά».

Ήταν αυτός που τον πήρε ως βοηθό του...

« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 09, 2020, 08:56:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Για την ωρα τα παει εξαιρετικα στην διαχειριση του αγωνα και του ροστερ.
Ενα μπραβο πρεπει να πουμε.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 10, 2020, 09:49:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Θα κάνω λάθη - Τα πάντα για να φτιάξουμε καλή ομάδα»

«Είμαι περήφανος που είμαι τώρα στην πρώτη ομάδα προπονητής, δίπλα στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα γενικότερα. Δούλεψα στην ακαδημία, είμαι χαρούμενος. Θα είμαι ευγνώμων στον κόσμο του ΠΑΟΚ για πάντα. Έχω πολλά στο μυαλό μου αυτή την περίοδο και στόχος μου είναι να φτιαχτεί μια καλή ομάδα. Με αυτά που βλέπουμε σε όλο τον κόσμο, πρέπει να κάνουμε ακόμα καλύτερη δουλειά για να του δώσουμε χαρά. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα στον ΠΑΟΚ.

Είναι κακό που παίζουμε χωρίς κόσμο, αλλά υπάρχει σε όλες τις ομάδες, σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, εμείς πρέπει να σκεφτούμε το καλό και προς το θετικό. Εκεί πρέπει να είμαστε με το μυαλό μας. Να σκεφτόμαστε θετικά, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε ενωμένοι. Τι να σκεφτόμαστε, αυτούς που θέλουν το κακό μας; Εμείς σκεφτόμαστε αυτούς που θέλουν το καλό μας, που είναι δίπλα μας και για αυτούς τους ανθρώπους θα τα δώσουμε όλα. Αυτό πρέπει να καταλάβουν και οι παίκτες, εγώ δεν παίζω μπάλα, αυτοί παίζουν και πρέπει να το καταλάβουν και να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Όταν δούλεψα στην Κ19, τους είχα ότι πρέπει να δουλευούν σκληρά και δυνατά. Εγώ κοιτάω ποιος αξίζει να παίζει για την πρώτη ομάδα και δεν με νοιάζει η ηλικία. Όποιος αξίζει, θα παίζει. Σίγουρα θα κάνω λάθος, κάθε μέρα κάνω λάθη, αλλά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Δεν σημαίνει ότι πρέπει υποχρεωτικά να βάλω παίκτη από την Κ19 ή από την Κ17. Όποιος δουλεύει, θα παίζει, όποιος δεν δουλεύει δεν θα παίζει. Αυτό έκανα στην ακαδημία, αυτό θα κάνω και στην πρώτη ομάδα.

Δεν έχω δει όλα τα παιδιά ακόμα, είμαι λίγες μέρες στην ομάδα. Πριν δεν τους έβλεπα κάθε μέρα, για να τους ξέρω καλύτερα. Κάθε προπονητής έχει διαφορετικό βλέμμα για το ποδόσφαιρο. Πρέπει να τους δω όλους, για να πάρουμε αποφάσεις. Για το τι χρειαζόμαστε για την ομάδα για την συνέχεια της σεζόν.

Ποτέ δεν ζήτησα τίποτα από τον κόσμο και ούτε τώρα ζητάω. Εγώ και όλο τιμ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να παίζουμε όπως θέλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Εμείς να δείχνουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος μετά μπορεί να πει αν λειτουργούμε καλά ή όχι. Εμείς πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα μας, οι οπαδοί είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Να δουν την ομάδα και να γουστάρουν, αυτό έχει την πιο μεγάλη σημασία.

Πάντα είμαι ευγνώμων στον κόσμο της ομάδας, το έλεγα από τότε που έπαιζα, το λέω τώρα...».

« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 07:16:31 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αν μη τι άλλο περνάει ένα ξεκάθαρο μήνυμα... 8)